Look what i ordered!

Image Hosted by ImageShack.us

Mijn mobiel heeft het begeven. En hoewel ik best blij ben dat mijn LG viewty (ver-schrik-ke-lijk ding) het niet meer doet, sta ik iets minder te juichen om het feit dat ik niet meer bereikbaar ben. Mijn oude Samsung – de liefde van mijn leven – is na een half uur leeg en in ons hele huis bevind zich geen simlock-vrije telefoon meer.

Omdat ik al tijden een iPhone wil, ben ik gister toch maar naar de t-mobile shop geweest. In de hoop dat met de komst van iPhone 4, de iPhone 3gs een stuk lager geprijsd zou zijn. noudamogjewille! Ik moest een abonnement van minimaal €30 euro per maand nemen, en daar kwam dan nog €90 voor het toestel en €50 aansluitkosten bij. Nou dikke vinger, dat ging ik dus mooi niet doen! teleurgesteld droop ik weer af naar huis. Op twitter verkondigde ik dat ik het helemaal gehad had met telefoons en abonnementen.

Een paar uur later ging ik toch eens voorzichtig op het internet opzoek naar een aantrekkelijker iPhone aanbod. En wat zag ik? Bij GSMwijzer was er een iPhone 3gs 8gb zwart met relax 25 en Web ’n Walk standard voor €20 euro per maand. Voor het toestel hoefde je niets te betalen, alleen €25 aansluitkosten en €7 verzending. KIJK! daar word ik blij van! Ik heb hem besteld en binnen 5 dagen heb ik hem in huis.

Eigenlijk wilde ik liever een witte iPhone, maar die is nergens nog op voorraad. Gelukkig zijn er op internet een heleboel leuke webshops te vinden met super leuke skins en covers om je iPhone te beschermen en hem op te pimpen.

Dit super foute over the top hoesje (de roze) met veel bling bling.

Image Hosted by ImageShack.us

Dit hoesje met zebra-print die je over de voorkant én achterkant doet.

Image Hosted by ImageShack.us

Met dit hoesje lijkt m’n iPhone alsnog wit en er zit een mooie vlinder doorheen gedrukt.

Image Hosted by ImageShack.us

Ik hou superveel van marine stijl. Ankertjes, donkerblauw en goud i love it! Dit hoesje past daar perfect bij.

Image Hosted by ImageShack.us

Het zijn allemaal harde, plastic hoesjes. Voor mijn iPod touch had ik een siliconen hoesje en dat zag er zo goedkoop en lelijk uit, dat wil ik niet. De hoesjes kosten ook niets, als ik ze alle vier bestel zou ik €20 kwijt zijn.

Edit: ik heb alle hoesjes, behalve die met zebra print besteld en was zo’n €15 inclusief verzending kwijt! Binnen 3 weken heb ik ze in huis…

Ik weet nog niet welke ik bestel, misschien dat ik nog even wacht totdat ik mijn iPhone binnen heb. Maar ik wil sowieso wel zo’n leuk hoesje. Heb jij een iPhone? En heb je er een hoesje voor? Doe een foto van je iPhone met hoesje in de comments. Ik ben benieuwd! :D

Twitter Facebook
Categorie: Shoplogs/hauls | 8 augustus 2010 | 97 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Mariska op 8 augustus 2010 13:05

Ik wil ook een IPhone! Helaas is het een beetje duur voor mij, dus dat zit er voorlopig nog even niet in! Ik vind alle hoesjes leuk! Toch als ik zou moeten kiezen zou ik de witte nemen!

[Beantwoorden]


Door Jenieke op 8 augustus 2010 13:06

Ik wil ook nog altijd een iPhone, die hoesjes vind ik ook erg mooi ♥

[Beantwoorden]


Door Janneke op 8 augustus 2010 13:08

Ik vind de Iphone niets, heb een samsung star en werkt prima! Er staat trouwens; liefde van mijn leefde ipv leven (denk ik :P)?

[Beantwoorden]


Door Liesdeluxe op 8 augustus 2010 13:08

IK zou dus dat schermplatsicje nemen met die spiegel en ik zou voor een lief roze hoesje gaan!
x

[Beantwoorden]


Door Anna op 8 augustus 2010 13:09

Ik heb een iPhone! Wanna see?

http://www.twitpic.com/1642fw

iPhone 3GS 16GB over 6 weken de iPhone 4. Jeeh!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 8 augustus 2010 13:10

@Anna: omggg woow! doesn’t look good :P

[Beantwoorden]


Door Lynsey op 8 augustus 2010 13:11

Oo wat leuk!
Alleen om de hoesjes zou ik al een Iphone nemen haha.

[Beantwoorden]


Door RWNN. op 8 augustus 2010 13:18

ik ben jaloersss! haha ik heb nog steeds die lelijke LG shine..

[Beantwoorden]


Door Milou (Cherize) op 8 augustus 2010 13:20

Een Iphone lijk me aan de ene kant leuk aan de andere kant ook wel weer erg overdreven :P
Wat ik vreemd vind is dat hij zoveel goedkoper was waar jij hem kocht. Het is ook niet een klein verschil!

[Beantwoorden]


Door tamara op 8 augustus 2010 13:29

heb ook een iphone. kan alleen geen foto zo snel van maken. heb een zwart achterkantje en heb daar van konad een versiering opgeplakt met 2 hartjes. heb dat hoesje van me baas gekregen omdat hij hem dubbel had.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 8 augustus 2010 13:29

Wat goed!
Ik zit nog in smart te wachten tot mijn Iphone 4 binnen is :-(…
Ik vind dat de Iphone een goede inverstering is :-).

[Beantwoorden]


Door Frauke op 8 augustus 2010 13:30

Leeeeuk :D

[Beantwoorden]


Door leonie op 8 augustus 2010 13:32

hmm mijn zus heeft er een, ik zelf hou het nog even op mijn samsung diva <3

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 8 augustus 2010 13:34

@Milou: Hoezo overdreven?

@tamara: oeh met konad? leuk! heb vroeger een hartje met rode nagellak op mn mobieltje gekalkt :P

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 8 augustus 2010 13:37

Ik wil ook graag een iphone, helaas zijn ze wat duur :(

[Beantwoorden]


Door Anna op 8 augustus 2010 13:39

@Vera, laat em dus niet vallen!

[Beantwoorden]


Door Sabje op 8 augustus 2010 13:50

http://farm3.static.flickr.com/2647/3989317942_a8e99274b9.jpg

heb geen iphone maar een mooie Blackberry in het wit

[Beantwoorden]

Vera Camilla (admin) antwoordt op 8 augustus 2010 om 13:59:

@Sabje: Oeh ook gaaf!!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 8 augustus 2010 13:56

leuk! wil hem ook wel, maar mijn telefoon werkt nog goed dus ;-) Mooie hoesjes ook!

[Beantwoorden]


Door Stefanie op 8 augustus 2010 14:00

Ik vind een hoesje rond een iphone doen niet mooi,
zelfs gewoon een zonde van zo’n mooi vormgegeven product.
Ik wil al vanaf het moment dat het uitkwam eentje,
maar het is niet betaalbaar voor me.

[Beantwoorden]


Door mysterious brunette op 8 augustus 2010 14:04

Het ankertje… gotta love it!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 8 augustus 2010 14:39

Die met die vlinder of degene met zebra is het leukst in my opinion :D Veel plezier met je iPhone alvast (super dat je een goedkopere abo hebt kunnen vinden hé :) ) en succes met het uitzoeken van een hoesje :D

[Beantwoorden]


Door anouk op 8 augustus 2010 14:40

hihi,,
ik heb een lg viewty(:
waarom vind je hem eigenlijk niet fijn?

echt die hoesjes zijn zoo gaaf!

xxAnouk

[Beantwoorden]


Door Amy op 8 augustus 2010 14:45

Ik heb de oudere versie de 3G vorig jaar gekregen voor m’n verjaardag (bijna een jaar geleden want ik ben de 18e jarig :) )
Het abo betaal ik zelf maar ik vind het echt dubbel en dwars waard.

Xx.

[Beantwoorden]


Door Amy op 8 augustus 2010 14:46

Oh, en die hoesjes zijn echt supersuper schattig!

Xx.

[Beantwoorden]


Door loeder op 8 augustus 2010 14:49

Gaaaf!
Die ‘bling’ hoesje zijn echt super gaaf!

[Beantwoorden]


Door Madelon op 8 augustus 2010 14:53

Oew nice! Mijn hubby heeft een Iphone, die gebruikt alleen maar leren hoesjes. Lekker strak en simpel.
Ik moet nog een jaar met mijn huidige abo en dan haal ik ook een iphone.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 8 augustus 2010 14:53

Oeh, goede aanbieding! Kan je, als je hem hebt, wat schrijven over de service van de website? Ben ik wel benieuwd naar.

[Beantwoorden]


Door Marleen op 8 augustus 2010 15:09

En hoeveel belminuten/smsjes heb je dan? Want dat is dan wel heel goedkoop zeg! Ben benieuwd hoe hij je bevalt :)

[Beantwoorden]


Door amber op 8 augustus 2010 15:13

ik heb de iphone sinds december geloof ik, ik ben er echt zo blij mee! 30 euro per maand, en ik heb geen hoesje.

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 8 augustus 2010 15:15

@Marleen: 190 belminuten/smsjes!

[Beantwoorden]


Door raisa op 8 augustus 2010 15:29

ik heb een iphone 3G, ik ben er echt heel blij mee! En ik zou als ik jou was wel oppassen, want je raakt er echt verslaafd aan.. zelfs toiletbezoekjes neem je met je iphone, haha.
ik heb een tijdje een zebrahoesje gehad, precies dezelfde als hierboven alleen was het hoesje helemaal om het knopje heen dus eigenlijk gewoon een vierkant als je begrijpt wat ik bedoel!
Veel plezier ermee (:

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 8 augustus 2010 15:57

Ik heb een witte iPhone3s en ik heb dat hele foute roze hoesje op de eerste foto(ik heb m op eBay gekocht voor €1,59,maar ik had ook nog een ander hoesje op eBay besteld en dat is nooit aangekomen,dus ik weet niet of dat zo’n aanrader is) en ik heb nog veel meer hoesjes en die heb ik allemaal op marktplaats gekocht en die zijn wel allemaal aangekomen:-) ook kan je op de albertcuip markt iPhone hoesjes kopen die zijn dat wel wat duurder €7,50.
De iPhone is echt een super fijne telefoon vooral internet op de iPhone is echt fijn mijn mama heeft een Samsung jet en daar is internet echt zo slecht op vergleken met de iPhone(ik bekijk altijd je website met mijn iPhone:p) xx

[Beantwoorden]


Door Noortje op 8 augustus 2010 16:06

Wauw, je hebt me echt aan het denken gezet hiermee! Ik ben ook al een tijdje op zoek naar een nieuwe telefoon, maar ben er niet heel veel mee bezig geweest, en dit is toch wel enorm voordelig! Bijna te mooi om waar te zijn zou je zeggen. Ik heb zelf ook even op de site gekeken, en het komt dus op het volgende neer
– 20 euro per maand, 2 jaar lang
– 190 belminuten/smsjes
– iPhone gratis
– onbeperkt internet (2 jaar lang?)
– eenmalig 32 euro aansluit-/verzendkosten

Toch? Of heb ik nou iets verkeerd? :P En kun je je eigen nummer/simkaart behouden? Ben erg benieuwd naar de service van deze website, zou je daar nog wat over kunnen posten zodra je hem binnenhebt? X

[Beantwoorden]


Door Noortje op 8 augustus 2010 16:12

Oh grapje, de iPhone is niet simlockvrij, er zit een T-Mobile abonnement bij, dus je krijgt ook een nieuw nummer en alles (als ik nu bij vodafone zit)?

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 8 augustus 2010 16:15

@Noortje: Je kan er voor kiezen je nummer te behouden! moet natuurlijk wel je abo bijna zijn afgelopen. Maar wat jij zegt klopt idd, ook 2 jaar lang gratis internet (niet de aller snelste, als je die wilt kost t €5 extra, ook niet veel geld).

volgens mij is die ook simlock vrij, staat er wel rechtsonder. http://www.gsmwijzer.nl/shop/abonnement_met_toestel/nieuw/117/t-mobile-relax-2-jaar/8034/apple-iphone-3gs-8gb/692?extras%5B2%5D=40&internet=40&part=bestellen&product_version_id=798#bestelformulier

[Beantwoorden]


Door Laura op 8 augustus 2010 16:39

Goeide deal denk ik zo!

[Beantwoorden]


Door Leontien op 8 augustus 2010 17:22

Scheelt toch weer wat geld!
Ik heb pas een nieuwe telefoon, Nokia N97 mini en ben er heel blij mee!
Ik vind die hoesjes echt niet mooi trouwens, maar smaken verschillen :)

[Beantwoorden]


Door daisy op 8 augustus 2010 17:45

Ik heb de samsung galaxy s besteld, die is te vergelijken met de iphone 4, maar draait op een android besturingssysteem, ze zeggen dat deze meer voordelen heeft dan apple. (zie tweakers.net)

Ik vind de iphone wel mooi, maar ze vragen er teveel voor. Ik heb het bedrag niet voor een telefoon over, en omdat de iphone 4 uit is, loop je met een 3gs een beetje acher de feiten aan als je hem nu koopt.

[Beantwoorden]


Door Kim op 8 augustus 2010 18:31

Nee…zo goedkoop!! owww ik ga meteen kijken…wil hem ook hebben!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 8 augustus 2010 18:38

@daisy: Ja ik weet dat heel veel sites beweren dat htc’s en samsungs beter zijn, maar ik weet nu wel zeker dat dat niet zo is. voor mij was het echt een iPhone, niets anders. Misschien een BB als t niet anders kon :)

En ik vind niet dat ik achter de feiten aanloop omdat ik niet voor de iphone 4 gekozen heb, dat kost namelijk een stuk meer + wachttijd. en ik had NU een nieuwe tel nodig, dus ik ben uiterst tevreden met mijn keuze.

[Beantwoorden]


Door Maria op 8 augustus 2010 18:45

Hier ook een trotse Iphone eigenaar, once you go Iphone you never go back :x

[Beantwoorden]


Door carmenkind op 8 augustus 2010 19:12

Ik heb, zoals hoe ik het noem, een klein modern koelkastje ^^ Ik heb de Sony Ericson W302. Een scherm en knopjes, verder geen poespas. Ik vind het een heeeerlijke mobiel! Al is de iPhhone ook wel erg mooi..

[Beantwoorden]


Door Kim op 8 augustus 2010 19:16

Ik heb er ook eentje! :D

and i loooooove it!

Ik heb afgelopen woensdag toevallig 2 hoesjes besteld, waarvan er al eentje binnen is.. Ik had een ed hardy hoesje, en eentje met de engelse vlag ofzoiets..

http://tinyurl.com/2v4gwlx
http://tinyurl.com/36khbju

[Beantwoorden]


Door Christa op 8 augustus 2010 19:16

Ik heb nu een week deze BlackBerry.

http://static.intomobile.com/wp-content/uploads/2010/04/blackberry-bold-9700-white-hands-on-002.jpg

Ben er super blij mee!.
Ik wilde perse geen Iphone want ik heb ook een Ipod touch en ze lijken zo op elkaar!

[Beantwoorden]


Door Tine op 8 augustus 2010 19:21

Ik heb ook heb de iPhone 4 zaterdag binnen gekregen :) Hier heb ik nu een silliconen hoedje om, erg lelijk. Maar ik ga morgen op vakantie, dus als ik thuis ben ga ik voor leukere kijken.

Hiervoor had ik de 3G, daar heb ik nooit een hoesje om gehad.

Ik hou er eigenlijk niet zo van om een hoesje er omheen te doen. Vind de telefoon te mooi om te bedekken :P.

[Beantwoorden]


Door Tine op 8 augustus 2010 19:22

Oké, let niet op alle fouten in dat stukje hierboven :P

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 8 augustus 2010 19:32

@Christa: woooww die is ook gaaff! :D Ik heb ook een ipod touch en wilde daarom JUIST een iphone!

@Tine: een hoedje ja? haha! ja ik vind zo’n siliconen ding ook zonde, maar denk dat ik zo’n hoesje als ik nu besteld heb wel tof vind!

[Beantwoorden]


Door daisy op 8 augustus 2010 19:43

@ vera,

De iphone 3gs heeft wel minder mogelijkheden dan de 4, maar is wel beter! De 4 blijkt namelijk een aantal gebreken te hebben, met name de antenne zou niet goed functioneren. Nu gaan er geruchten dat apple bezig is met nr 5 die in januaru 2011 moet verschijnen.
Dus als je perse een iphone wilde, is de keuze die je hebt gemaakt de beste!

Ik vind het design van de iphone ook erg mooi!

Maar ja, ik heb dus gekozen voor een samsung galaxy s , maar wat wil je met een IT’er als vriend he? Die legt eerst alle specificaties en gebruikers ervaringen naast elkaar voordat er hier wat besteld word, hij is ook een echte gadget spotter!

[Beantwoorden]


Door Tasj op 8 augustus 2010 19:53

Heej dat is grappig :P
Ik heb toevallig in Frankrijk een nieuw hoesje gekocht.
Het is precies dezelfde als die je hebt besteld, die met de vlinder, alleen is mijn vlinder rood :( en niet zwart.

Was wel grappig we hadden onze iPhones thuisgelaten ivm warmte en bang waren dat hij gejat zou worden.
Staan we op de camping al die mutsjes met hun bb en iPhones haha.
En op het strand zat een mevrouw met 3 kinderen heel de tijd te bellen met dr nieuwste iPhone 4 8-)
En toen we later gingen lunchen op het strand zat een kerel heel stoer te doen met zijn iPhone 4 en iPad ;)

hihi
hele leuke hoesjes, geniet maar van je iPhone

[Beantwoorden]


Door Tessa op 8 augustus 2010 20:17

ik heb een vraagje wat is je waterlijn??
ik weet niet waar ik moet reageren eerste keer dat ik hier kom op deze site dus doe ik het maar hier
en nog wat vraagjes…
ik wil er mooi uit zien maar zonder al teveel geld uit tegeven
1 hoe weet ik welke foundation bij mij huid past en welk goedkoop merk is goed?
2 welk gezicht scrub is goed en niet te duur
3 wat kan ik doen aan een beetje droog haar ik weet niet hoe ik dat uit moet leggen maar ja :P
4 wat moet je doen om je huid zo zacht mogelijk te krijgen en als het kan geen pukkels of puisten te krijgen

haha ja ik weet het heel wat vragen maar ja kan er ook niks aan doen :P

ik hoop dat je op in iedergeval een paar van deze vragen antwoord weet en kan en wilt geven

alvast bedankt

[Beantwoorden]


Door Samantha op 8 augustus 2010 20:41

Heb hem ook besteld! + het zebra hoesje

[Beantwoorden]


Door Eline op 8 augustus 2010 21:49

veel plezier ermee!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 8 augustus 2010 22:37

Hee, ik wil je niet bang maken maar toen ik mijn iPhone kocht heb ik ook overwogen om een abbonnement te nemen met dat web n walk , maar dat is mij toen afgeraden omdat web n walk niet geschikt is voor iPhone. Zo kan je bijvoorbeeld geen YouTube filmpjes kijken en internet is ontzettend sloom , bijna niet te doen om een gewone site te openen!! Als ik jou was zou ik bestelling afzeggen en gewoon naar tmobile gaan, want een goedwerkende iPhone, tsja die krijg je gewoon niet goedkoper !

[Beantwoorden]


Door Tessel op 8 augustus 2010 23:41

Wat een goede deal! Of misschien ook niet, als die comment van Jessica hierboven waar is.

Ik vraag me af hoe deze site een abbo zoveel goedkoper aan kunnen bieden ondanks het dezelfde provider is! Heeft iemand verder ervaringen met deze site?

Ik sta eigenlijk op het punt om een BB van Hi te nemen, maar zie dat het via deze site stukken goedkoper is! Maar dan wel met T-mobile, ben daar eigenlijk niet zo een fan van…

Vera Camilla, komt er nog een artikel als je je IPhone binnen hebt? Met de ervaring va de website, je eerste indruk, hoe je telefoon bevalt etc. Ik denk dat naast mij nog een heleboel anderen dat erg fijn zouden vinden!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 9 augustus 2010 01:27

Nice nice!
En het is waar wat ze zeggen, je eat, sleep, think met deze phone!
Oh wel een tip, dat zeiden ze bij mij niet namelijk, je moet je aanmelden bij itunes voordat je je mobiel aanzet..
Have fun met je mobiel!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 9 augustus 2010 01:31

oh en appleID die kun je downloaden vanaf website van apple, wannttt dan kun je applicaties als twitter en hyves en dergelijke op je telefoon zetten.
Naja ik hoop dat het je helpt!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 9 augustus 2010 08:40

@Daisy: exactly! hoorde ook van de iphone 5 in januari idd. en over 2 jaar zoek ik gewoon de nieuwste iphone uit :D

Ah IT-ers! snap al wat je bedoeld. dont get me started on them ;)

@Tasj: Herkenbaar! Dat had ik met mn iphod touch vorig jaar :D

@Tessa: ik beantwoord je vragen in de mail die je naar me hebt gestuurd.

@Jessica: Eh, het IS een t-mobile abonnement! heb ook een t-mobile contract getekend en web ‘n’ walk is gewoon het internet van tmobile. En als web n walk standard te sloom is, kan ik altijd nog plus nemen.

@Tessel: Ik weet ook niet hoe het kan, maar zal uiteraard een review schrijven over de phone en het abonnement. als er addertjes onder het gras zitten, laat ik het weten. Maar ook in het contract stonden er geen kleine lettertjes met sneaky informatie. Dus ik vertrouw GSMwijzer wel :)

@Jessica: Oh thanks! Volgens mij heb ik wel een appleID voor mn ipod, of is dat anders?

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 9 augustus 2010 11:21

Ik heb net een nieuwe telefoon gekregen. Ben niet voor de iPhone gegaan, die was erg prijzig. Heb nu een mooie bb, met verschillende gekleurde hoesjes!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 9 augustus 2010 12:06

ik heb het zebra hoesje besteld & met tijgerprint & die foute met al die steentjes, alleen heb dan niet daarvan een achterkantje maar een soort mapje.. weet niet echt hoe ik het kan uitleggen

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 9 augustus 2010 13:25

OMG wat leuk, ik ga ook bestellen!

[Beantwoorden]


Door Evy op 9 augustus 2010 13:32

voor leuke hoesjes zou je een x op http://www.i-cheap.nl kunnen kijken.;)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 9 augustus 2010 14:15

Ja maat web n walk is van tmobile maar dan voor de ” gewone ” telefoon , bij de iPhone heb je een andere internet iets nodig, gewoon die van 30 per maand ! Je krijgt voor 10 euro per maand natuurlijk niet de zelfde kwaliteit, Vraag maar na in de Winkel, het is echt zo ! Zonde dus als je dit abbonemt neemt ! En ook die plus is niet voor de iPhone geschikt! Hahah ik heb me er helemaal in verdiept toen ik mijn iPhone kocht !

[Beantwoorden]


Door Jessica op 9 augustus 2010 14:31

En sorry voor mijn negatieve berichten, maar ik wil je gewoon waarschuwen dat e niet 2 jaar lang aan een slecht abbonement vast zit ! Want je moet ook weten dat als je een iPhone neemt je een goede verzekering nodig hebt, want hoe zuinig je ook bent de kans dat ie stuk gaat is groot, dat heb ik al bij een hoop van mijn vrienden gezien! En naja ik vind het gewoon zielig als je teleur wordt gesteld met een slome iPhone! En ik wil ook niet doen alsof ik er alles van weet ofzo maar dit is gewoon wat ik erover weet ! Maarja alsnog wens ik je er wel veel plezier mee, want een iPhone is zeeer verslavend

[Beantwoorden]


Door Amanda op 9 augustus 2010 14:53

Ik heb vorige week 1 besteld met hele leuke bloemetjes opdruk. http://www.ihoesjes.nl/index.php/iphone-3g-3gs/hoesjes/soft-cases/iflower-case-swirls.html

Er zitten echt leuke bij. Ik had ze nooit eerder gezien.

[Beantwoorden]


Door Samantha op 9 augustus 2010 15:14

@jessica.

het is nu toch allemaal dan al te laat.
want ze heeft hem al besteld, en ik ook!! :o

[Beantwoorden]


Door Samantha op 9 augustus 2010 15:19

@Jessica.

en als je op het iphone forum kijkt,
dan staat er heel veel geschreven over web n walk.. dus het lijkt mij niet dat web n walk dan niet voor de iphone is?

[Beantwoorden]


Door hoymay op 9 augustus 2010 16:50

http://hoymaypoopoo.blogspot.com/2010/08/iphone-case.html
leuke hoesjes =D
ik heb een foto op m’n blog geplaats van m’n iPhone hoesje

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 9 augustus 2010 16:56

@Evy: Die site is ook wel ok idd.
@Jessica: Je berichten zijn niet negatief hoor! vind t goed dat je ze plaatst. maar volgens mij heb je t over web n walk plus, die kon ik idd ook kiezen maar dat was dan €5 per maand extra. Volgens mij hebben alle abonnementen web n walk, maar ik merk t vanzelf en ik kom er nog op terug!

en ik ga hem niet verzekeren want ben altijd heel zuinig op mn spullen :) verzekering is zooo duur.

@Amanda: ook cute! wel prijzig.

@Samantha: Ja volgens mij moet web n walk nog kunnen, maar ik kom er op terug als ik de iphone heb!

@Hoymay: Supervet hoesje!!

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 9 augustus 2010 19:52

Gaaaaf! Die hoesjes zijn te leuk!

[Beantwoorden]


Door Mariel op 9 augustus 2010 20:33

Leuke hoesjes heb je besteld! Vooral die zebraa!

[Beantwoorden]

Vera Camilla (admin) antwoordt op 9 augustus 2010 om 20:34:

@Mariel: Dat is nou juist de enige die ik niet besteld heb! haha :P

[Beantwoorden]


Door Samantha op 9 augustus 2010 22:14

@Vera camilla.

ik heb de iphone ook besteld op de site!
heb jij ook een mail gekregen van hun dat er eerst een goedkeuring moet zijn van t-mobile, en dat ze dan pas kijken of het toestel op vooraad is??? x

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 10 augustus 2010 09:16

@Samantha: Ik heb net een mail ontvangen met deze zin: ”Uw bestelling wordt uitgeleverd zodra het bestelde product op voorraad is en uw contract (en eventuele aanvraag nummerbehoud) is goedgekeurd door de provider. ”

Maar das gewoon zo’n automatisch mailtje! we moeten alleen wachten tot tmobile het contract heeft goedgekeurd :)
check, gewoon op voorraad: http://www.gsmwijzer.nl/gsmshop/product/8034/apple-iphone-3gs-8gb

[Beantwoorden]


Door daisy op 10 augustus 2010 09:31

Het is idd waar dat web & walk standaard niet voldoende is…

Heb net 2 dagen mijn nieuwe telefoon (samsung galaxy s). Internetten kan ik prima ermee, alleen youtube filmpjes pakt ie niet. Dus ik kan msnen twitteren hyven en surfen wat ik wil, maar youtube is onmogelijk…

Ik heb mijn telefoon nu zo ingesteld dat hij thuis de wifi verbinding pakt, dan kan youtube wel…dan kan ie echt alles supersnel! Maar ik denk toch dat ik mijn abonnement ga verhogen met 5 euro in de maand (web-walk plus), dan moet het wel lukken volgens de heren in de t-mobile store….

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 10 augustus 2010 09:58

@daisy: oke, thanks good to know! als ik het youtube filmpjes kijken mis (doe t eigenlijk nu ook nooit op mn ipod touch) is web n walk plus wel een idee. maar als dat het enige is, en het surfen van het net verder prima gaat dan denk ik dat ik het wel goed vind zo :D
maar er komt natuurlijk een leuke review met de feiten en mijn mening op een rijtje!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 10 augustus 2010 10:30

@ VeraCamila.

Jaa die mail heb ik ook gehad !

ps. ik vind dat je snel reageerd op mensen die vragen/opmerkingen hebben.
jij houdt teminste ECHT je site bij.
je doet het echt goed, en je bent leuk om naar te kijken/luisteren in je filmpjes ! ga zo door :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla (admin) antwoordt op 10 augustus 2010 om 10:36:

@Samantha: Dankjewel! Ik doe mijn best, vind het ook belangrijk :D zal wel minder worden als ik straks weer naar school moet natuurlijk, maar ik zal blijven reageren op vragen en comments :)

[Beantwoorden]


Door daisy op 10 augustus 2010 10:37

Leuk dat je een review doet, hebben veel mensen wat aan denk ik, t mobile is 1 van de marktleiders op het moment, dus verkopen veel abonnementen.

Ik twijfel dus nogal of ik mijn abbonnement moet verhogen, ik kijk veel reviews op youtube…en filmpjes op bepaalde sites.
Eerst even uitzoeken of ik het verhogen achteraf nog kan terugdraaien als web-walk plus weinig tevoegd, als ik volgende maand bijvoorbeeld weer terug kan naar het standaard abonnement, vind ik het wel het proberen waard.

[Beantwoorden]


Door Samantha op 10 augustus 2010 10:55

@Vera camilla.
waarom heb je die zebra eigenlijk niet besteld ?

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 10 augustus 2010 11:56

@daisy: Das een goede inderdaad, als je het weer terug kan zetten als plus toch niet bevalt. let me know als je het weet!

@Samantha: tja, ik vond 4 ook een beetje overdreven en omdat dat hoesje over de voor én achterkant zit, denk ik dat mijn iphone dan gelijk zo’n enorm ding wordt. maar misschien bestel ik hem later nog :)

[Beantwoorden]


Door Eva! op 10 augustus 2010 13:38

das ook niet veel geld!

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 10 augustus 2010 17:44

Gaaf! Ik twijfel tussen een iphone en een nokia n97 mini (de witte). VOoral omdat ik geen duur abbo wil.
Ben erg benieuwd naar de hoesjes inhet echt :D

[Beantwoorden]


Door Samantha op 11 augustus 2010 22:25

je schijft op je twitter;

omfg. op gsmwijzer.nl staat dat de iphone op voorraad is, maar als je op het vinkje gaat staan staat er dat het product in bestelling is :S

maar bij mij staat er; vorraadstatus?

[Beantwoorden]


Door Samantha op 11 augustus 2010 22:28

ohja ik zie het al!
alleen is dat niet alleen voor met abbo van 60 euro??

[Beantwoorden]


Door Wendy op 11 augustus 2010 23:58

Over een paar weekjes krijg ik de iphone 4!
Mijn vriend heeft hem al, en hij is gewoon te mooi om te beplakken met dingetjes!

Voor de 3g raad ik wel een bescherm hoesje aan, misschien zelfs een plak folie die speciaal voor de iphone is omdat het scherm snel krast.
Ook zou ik een verzekering afsluiten, de 7 euro per maand is het echt waard..

(en niet los in je tas stoppen met sleutels enz enz, snel krasjes!)

[Beantwoorden]


Door Samantha op 18 augustus 2010 11:49

Vera,
ik heb mn eerste hoesje net binnen gehad ! heb jij ze ookal binnen?? x

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 18 augustus 2010 12:50

@Samantha: Ja heb ze alledrie ook net binnen gekregen! iphone duurt zeker nog 1 week :(

[Beantwoorden]


Door Samantha op 18 augustus 2010 13:19

@Vera.
Alle 3 al? ik heb er nog maar 1 !! :(
ik heb ook een mailtje gehad dat het nog een weekje duurt.
agh! zo voorbij als je er niet aan denkt haha. (moeilijk)

[Beantwoorden]


Door Samantha op 18 augustus 2010 13:20

@Vera,
bevallen je hoesjes trouwens??
zijn ze zoals je hoopte ?

– lijkt me leuk als je nual wat erover schrijft! of doe je het allemaal in 1x?

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 18 augustus 2010 13:30

@samantha: zijn precies zoals ik hoopte! Doe vanavond denk ik een klein artikeltje met een foto :)

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 18 augustus 2010 17:01

[…] the top en lekker kitsch. I love them! Een beetje jammer is alleen dat ik nog zeker 1 week op mijn iPhone 3GS moet wachten. Ik heb alle drie de cases bij DinoDirect besteld. Ik was zo’n €15 kwijt en […]


Door Samantha op 24 augustus 2010 14:10

Vera,
mijn moeder heeft gebeld naar gsmwijzer.
en we moeten zeker nog een week wachten.
eris een lijst en je word op een nummer gezet, stel je staat vooraan dan krijg je hem volgende week.. maar stel je staat ergens achteraan, dan moet je weer wachten op de nieuwe levering. en dan kan het weer 3 weken duren! als je het niet snapt dan moet je zelf gsmwijzer nog een keer bellen! een man legt het uit..

[Beantwoorden]


Door Samantha op 24 augustus 2010 14:38

ik sta als 175 a 200ste. :S

[Beantwoorden]


Door Josephine op 28 augustus 2010 12:23

aaaah superleuk!

[Beantwoorden]


Door Mayra op 1 september 2010 01:57

Leuk! Ik heb dezelfde besteld, moet ook nog een poos wachten tot hij binnen komt. Morgen komt er op mijn website een artikel online over de verschillende apps die ik al gedownload heb. iPhone is echt een geweldig ding met zulke goede mogelijkheden. Hopelijk hoef je niet al te lang meer te wachten. ;)

[Beantwoorden]


Door Britt op 5 oktober 2010 22:39

Heb je ook een internetbundel erbij? hoeveel betaal je dan uiteindelijk per maand?

[Beantwoorden]