How’s life? #01

Ik vond het wel weer eens tijd voor een update over mijn leven. Ik krijg namelijk veel de vraag waar ik ga werken deze vakantie, welke opleiding ik ga doen etc. Vandaag dus antwoord op deze vragen!

Als eerst: Ik ben geslaagd! Ik ben nu officieel een Desktop Publisher (DTP-er). Dinsdag heb ik mijn diploma opgehaald – hier zijn helaas geen foto’s van, we waren de camera vergeten – Mijn opleiding heeft 2 jaar geduurd en aankomend jaar begin ik aan de opleiding die ik in eerste instantie wilde doen (de DTP opleiding moest ik eerst doen, was 1 van de regels twee jaar geleden..), MBO Multimedia Vormgever. Hier ga ik ook leren hoe ik websites kan bouwen en video’s kan bewerken, klinkt goed toch?
Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Het linker kettinkje wilde ik al een tijdje en heb ik omdat ik geslaagd ben, als kadootje gekregen van mama. Het rechter kettinkje heb ik voor mezelf gekocht als herinnering aan de fijne tijd die ik nu beleef. Hij komt van Swarovski.

Maar nu heb ik, net zoals de meesten van jullie vakantie! Veel mensen vragen me of ik een vakantiebaantje heb en hoewel het wel gepland was, heb ik geen baantje en ik ga er ook geen nemen. Ik ga me deze vakantie focussen op mijn site en hier aan werken. Op dit moment verdien ik er genoeg geld mee, dus ik kan het me zeker veroorloven. Ik heb een half jaar lang weinig aan mijn site kunnen doen (ik liep 40 uur per week stage) en dat vond ik verschrikkelijk. Nu kan ik het weer; and i love it! Dit is mijn tweede vakantie week en ik moest eerst even wennen aan het ritme, maar ik zit er nu helemaal in! Het enige vervelende is de reactie van mensen, niemand heeft door hoeveel tijd een site kost. Vriendinnen van me begrijpen het ook overduidelijk niet en dat doet me best een beetje pijn, maar ik zou voor geen goud met hun willen ruilen. Wanneer school begint hoop ik dat ik genoeg tijd overhoud aan mijn site en er ook nog steeds genoeg mee verdien. Maar ik geloof erin dat het alleen maar beter kan gaan.

Ook ga ik nog even op vakantie, volgende week ga ik met mijn ouders en kennissen naar Italië. Zij hebben daar een huisje en wij gaan helpen met klussen, maar natuurlijk ook lekker veel zonnen en relaxen. Ik heb er zin in, maar vind het wel moeilijk omdat ik dan 10 dagen lang niets aan mijn site kan doen (uiteraard komen er wel gewoon artikelen). Misschien dat ik de comments een week lang uit zet omdat ik relletjes o.i.d wil voorkomen, maar dat laat ik jullie nog weten.

Een ander leuk nieuwtje wat ik al eens tussen neus en lippen door genoemd heb, is dat ik in de Girlz! kom. 22 juli (volgende week donderdag) is het nummer te koop waar ik in sta. Ik vind het super eng, vooral omdat ik de foto’s die gemaakt zijn nog niet heb gezien. Maar ik hoop voor het beste en zodra ik Girlz! heb gekocht, komt er uiteraard een filmpje waarin ik vertel over het interview, de shoot en ook even de Girlz! laat zien… I’m so excited!

Nu zijn jullie weer wat meer up-to-date van mijn leven. Als er nog iets onduidelijk is, stel dan gerust je vragen bij de comments. Begin september komt er weer een update over mijn leven en vertel ik ook uitgebreider over mijn opleiding!

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 16 juli 2010 | 44 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Mirjam de Wit op 16 juli 2010 13:21

I’m also super excited!!
Komt de Girlz! de 22e uit? Wat cool, dan ben ik drie jaar met mijn mannetje, en moet helaas die dag zonder hen door brengen maar dan heb ik toch nog een goed makertje, hihi.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 16 juli 2010 13:29

Wat fijn dat je bent geslaagd, nog gefeliciteerd! En veel succes met je vlgende opleiding!

Fijn dat je lekker veel tijd aan je site gaat besteden. Wel wat minder dat je vriendinnen het niet echt begrijpen.. :( Maarja, gewoon je eigen ding blijven doen!

[Beantwoorden]


Door kelly fancyfashion op 16 juli 2010 13:34

gefeliciteerd met je geslaagdheid ( ? ) je snapt me wel ;D fijn dat je meer tijd aan je site kan besteden (:

[Beantwoorden]


Door Liza op 16 juli 2010 13:41

wat doe je nouw eigelijk voor opleiding (werk) wat betekend dan wat je alleemaal voor opdrachten moet doen want miss. ga ik het later ook doen !
x

[Beantwoorden]


Door Eline op 16 juli 2010 13:47

Gefeliciteerd!

Zijn er wel eens rellen dan, omdat je daarnaar verwijst?

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 16 juli 2010 13:47

@Liza: je kunt op de roze gekleurde tekst ”mijn opleiding” klikken om te kijken wat voor opleiding ik heb gedaan en zoals onderaan staat, vertel ik later nog meer over mijn nieuwe opleiding. Verder is je vraag een beetje onduidelijk :)

@Eline: nee, maar ik ben een beetje een controlfreak (A).

[Beantwoorden]


Door Naomi op 16 juli 2010 13:55

Ik volg sinds kort je site, maar je site is echt geweldig!:D

gefeliciteerd!
wat gaaf dat je in de Girlz! komt!:D

[Beantwoorden]


Door silke op 16 juli 2010 14:02

Wow leuk dat je in de girlz komt !! je site is helemaal top, jammer dat je vriendinnen niet weten hoeveel tijd zo’n site in beslag neemt.

[Beantwoorden]


Door Benthe op 16 juli 2010 14:14

Gefeliciteerd!!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 16 juli 2010 15:06

je nieuwe opleiding klinkt erg leuk! al zou ik vmbo hebben gedaan dan had ik denk ik ook zoiets willen gaan doen op het mbo! interesseer me ook al sinds het begin van mijn middelbare school carrière in dat soort dingen!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 16 juli 2010 15:10

Wow, hoeveel kostte het Swarovski-kettinkje?

[Beantwoorden]


Door Kim op 16 juli 2010 15:12

Aw die anker kettinkje is leuk! ;)
gefeliciteerd met je diploma.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 16 juli 2010 15:15

Congrats! Lekker vakantie vieren en relaxen, je verdient het! ;)

[Beantwoorden]


Door Eline op 16 juli 2010 15:38

Vera, ik zal wel zeggen dat ze normaal moeten doen mochten er een aantal mensen vervelend gaan doen ;)

[Beantwoorden]


Door nina op 16 juli 2010 15:39

Veel plezier op vakantie! En die swarovski ketting is mooi! Een blog kost inderdaad veel tijd, maar je doet het supergoed. :D

[Beantwoorden]


Door Leontien op 16 juli 2010 15:39

Gefeliciteerd met je diploma!
En geniet lekker van je vakantie!

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 16 juli 2010 15:46

Leuk stukje!! En gave kettingen!! Die 2e is cute!!

[Beantwoorden]


Door A* op 16 juli 2010 15:47

Die ketting met dat hartje is erg mooi! Is het echt rozenkwarts en waar heb je die vandaan als ik vragen mag?

[Beantwoorden]


Door Desiree op 16 juli 2010 16:07

Mooie kettinkjes! Geniet van je vakantie :-)

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 16 juli 2010 16:28

Leuk om te lezen :D Mooie kettingen!

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 16 juli 2010 16:39

Mooie kettinkjes!
En GEFELICITEERD girl!
Leuk dat je nu meer tijd in je site gaat steken!
Ik vond eigenlijk niet dat je de site verwaarloosde,maargoed :)

Verder veel plezier op vakantie!
En NU al succes met je opleiding!

Liefs

[Beantwoorden]


Door Mariel op 16 juli 2010 16:42

Leuk kettinkje!
Veel plezier op vakantie :)

[Beantwoorden]


Door Eva! op 16 juli 2010 16:48

gefeliciteerd! wat een leuke kettinkjes! en leuk dat je nu meer tijd aan je site kan besteden!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 16 juli 2010 16:59

Gefeliciteerd!! En veel succes met de blog in de vakantie, al ging het gewoon prima natuurlijk

[Beantwoorden]


Door Madelon op 16 juli 2010 17:38

Wat leuk meid, nog gefeliciteerd dat je geslaagd bent :D

[Beantwoorden]


Door Sharony op 16 juli 2010 17:56

Gefeliciteerd met de diploma!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 16 juli 2010 18:35

Gefeliciteerd meid! En echt super dat je in de Girlz! staat, ben jaloers op je ;)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 16 juli 2010 18:53

Gefeliciteerd ! Mooie kettinkjes trouwens :)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 16 juli 2010 19:12

Leuk dat hangertje van Swarovski, ik heb ‘m ook. Gekregen van mijn tante :D die werkt bij Swarovski :)
Maar gefeliciteerd dat je geslaagd bent en ik vind je artikels altijd leuk! :D

Groetjeeeeeeeeees

[Beantwoorden]


Door kirsten op 16 juli 2010 19:13

En oja, die linker vind ik ook heel erg leuk! mag ik weten waar die vandaan komt? :$ En als je het weet, hoeveel hij ong. gekost heeft?
Sorry dat ik nog een berichtje achterlaat maar was het even vergeten in mn vorige!
groetjes kirsten

[Beantwoorden]


Door Tessel op 16 juli 2010 19:45

Nog gefeliciteerd! Ik ben benieuwd hoe je nieuwe opleiding je gaat bevallen. Dat rechter kettinkje vind ik erg leuk!!

Alvast een fijne vakantie, al komt dat denk ik helemaal goed…

[Beantwoorden]


Door l op 16 juli 2010 20:42

ik heb ook een ketting van Swarovski een soort van vlinder en heb een ring en bedelarmbandjes;p
X.

[Beantwoorden]


Door Simone op 16 juli 2010 22:05

Heey! Ik volg je blog nu sinds een paar dagen. Echt heel leuk! Naast Mascha en Cynthia sta ook jij nu in mijn rijtje van sites die ik dagelijk bezoek :D Ga zo door!

[Beantwoorden]


Door Shenqu op 16 juli 2010 22:30

He vera, goed dat je geslaagd bent! Hopelijk gaat het alleen maar beter met deze site en missch wordt je wel een bn-er met je interviews en alles haha! Ik vind je site iig toooooop!

[Beantwoorden]


Door Sandra - If it comes in pink op 17 juli 2010 00:16

I don’t know why, but I love necklaces with keys:)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 17 juli 2010 06:53

Goed dat je geslaagd bent. Gefeliciteerd! Leuk dat je in de Girlz komt!

[Beantwoorden]


Door Lieke op 17 juli 2010 09:41

Gefeliciteerd met het feit dat je geslaagd bent, supergoed zeg :D ! & leuk voor je dat je in de Girlz! komt

[Beantwoorden]


Door Esmay op 17 juli 2010 12:04

Nog gefeliciteerd dat je geslaagd bent!
Supermooie kettinkjes ook!

Wat leuk dat je in de Girlz! komt!
die komt uit op mijn verjaardag ^^
Echt leuk!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 17 juli 2010 12:59

Hee, leuk en gefeliciteerd dat je geslaagd bent!
maar hoe krijg je het toch voor elkaar om geld te verdienen?!? xD

Echt leuk wat je allemaal doet! Ik wil misschien (later xD) kunstacademie doen.

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 17 juli 2010 13:15

@Marloes: Was in de sale, 35 euro!

@Kirsten: hij komt van de Bijenkorf, maar de prijs weet ik niet.

@Kirsten: dankjewel, ik verdien geld met de Advertorials!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 17 juli 2010 13:26

Fijn om weer eens zo’n update te lezen:)

[Beantwoorden]


Door Bertine op 17 juli 2010 14:05

Nog gefeliciteerd met je diploma:) En ik weet ook hoeveel tijd een site kost en ik vind dat je het super doet! Ben benieuwd naar je verhaal/foto’s in de Girlz!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 17 juli 2010 14:52

Oh okee, dankjewel! :)

[Beantwoorden]


Door Angela op 17 juli 2010 17:36

Leuk om te lezen! Gaaf dat je in de Girlz! komt!

[Beantwoorden]