Mijn favoriete ringen

Ik ben echt gek van sieraden, elke dag draag ik ze. Ik ga de deur niet uit zonder kettingen, oorbellen, armbandjes, horloges en… ringen. Ringen draag ik al jaren, als meisje van 5 droeg ik een schattig ringetje met een lieveheersbeestje – die ik ben kwijt geraakt in de ballenbak van McDonalds – maar de laatste tijd draag ik ze liever dan welk sieraad dan ook. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete ringen zien!

Dit zijn ze, zoals je ziet zijn het eigenlijk alleen maar wat grotere ringen met veel kleurtjes. Kleine ringetjes met een inimini diamantje passen gewoon niet bij me. Zo’n ring zou bij mij niet eens opvallen.

Dit is mijn nieuwste én grootste ring. Al jaren lang wilde ik zo’n ring, maar ik kon hem nergens vinden. Ik vind de blauwe steen erg mooi, de ring is echt een eyecatcher. Sommigen van jullie zullen hem te groot vinden, maar ik vind dat ze niet groot genoeg kunnen! Hij komt van H&M en kostte zo’n 4 euro.

Deze ring heb ik met sinterklaas gekregen. Ook deze ring is van de Hennes en ik vind hem erg mooi. Ik draag liever geen zwarte sieraden, ik heb ook vrijwel geen oorbellen met zwart erin. Maar toch draag ik deze ring graag, hij is wat chiquer en perfect in combinatie met rode lipstick.

Deze ring ziet er een beetje stoffig uit dankzij de flits, maar dat is ‘ie in het echt niet. Het is een brons gekleurde ring komt van de Six en ik heb hem 2 jaar geleden met mijn beste vriendinnetje gekocht (vlak voordat we naar de kapper gingen en zij een scheef geknipte pony kreeg). Ik draag hem niet super vaak, maar vind hem nog steeds mooi.

Ik draag zelden gouden sieraden, maar als ik ze draag zit deze ring er sowieso bij. Hij komt van H&M en is lekker simpel, dus goed te combineren met grote gouden oorhangers.

Deze ring heb ik ongeveer al 3 jaar. En aangezien hij er nog zo goed als nieuw uitziet, kun je vast wel raden dat ik hem nauwelijks heb gedragen. Waarom? Als ik hem op mijn wastafel zie liggen vind ik hem er heel mooi en blingie uitzien, maar wanneer ik hem om heb, vind ik hem toch wat teleurstellend.

Deze ring komt van de HEMA. Ze hebben best leuke sieraden bij de HEMA, vaak nog erg goedkoop ook. Voor deze ring betaalde ik ongeveer 3 euro en ik vind hem echt super schattig! er hangen allemaal losse kraaltjes aan de ring en dat smaakt hem echt speels. Vind het echt een ring voor de zomer!

Deze ring is ook van de HEMA en kostte maar €1. Ik heb hem gekocht omdat hij goed bij mijn L.A Gears past, vaak draag ik hem dan ook bij de sneakers. Misschien een beetje fout, maar een beetje fout is niet lelijk (;

Dit is mijn meest favoriete ring. Het is ook de enige duurdere en echt zilveren ring. Hij is van het merk Zinzi en ik heb hem voor mijn 16de verjaardag gekregen. De ring schitterd heel mooi en hij past gewoon perfect bij me! Helaas is hij wel te groot geworden, dus ik denk eraan om hem te laten verkleinen. Nu draag ik hem om mijn wijsvinger en dat vind ik persoonlijk minder mooi. Deze ring draag ik bijna dagelijks, ik raak er maar niet op uitgekeken.

Ik geef nooit veel geld uit aan sieraden, omdat ik er snel op uitgekeken ben, of omdat ik bang ben dat ik ze kapot maak of kwijtraak. Natuurlijk heb ik ook wel wat duurdere oorbellen, armbanden en ringen. Maar over het algemeen koop ik mijn sieraden lekker goedkoop bij H&M en Six. Hoe zit dat met jullie?

Spenderen jullie veel geld aan goede, dure sieraden? Of koop je een heleboel, kwalitatief minder goede jewels voor weinig geld?

Twitter Facebook
Categorie: Sieraden | 13 mei 2010 | 47 reacties | Tags: , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Judith op 13 mei 2010 13:07

Door Milou (Cherize) op 13 mei 2010 13:12

De meeste zijn heel chique! En grappig dat die groene erbij staat. :-) Idd misschien een beetje fout, maar toch wel heel hip!

[Beantwoorden]


Door Rani op 13 mei 2010 13:17

Wauw ;o! Die eerste is echt nice! Ik spendeer niet zo super veel geld aan sieraden ;D
Kusjes

[Beantwoorden]


Door Eva! op 13 mei 2010 13:17

erg leuk! ik heb ook een boel ringen, draag ze alleen laaste tijd weinig (dont ask me why) wil er ook nog graag één voor om me wijsvinger! nice!

[Beantwoorden]


Door annie op 13 mei 2010 13:19

Die laatste (jouw favoriete) is echt vet mooi!

[Beantwoorden]


Door Lee; op 13 mei 2010 13:25

Wauw, vooral die eerste! :D Ik draag nooit ringen, maar wel elke dag oorbellen of kettingen. Duur zijn mijn sieraden absoluut niet, vind het juist leuk om ze voor een koopje te scoren! Één ketting die ik heb was wel erg duur, een Swarovski. Maar die kreeg ik dan ook van mijn vriend voor verjaardag/1 jaar samen. ;)

[Beantwoorden]


Door Roos op 13 mei 2010 13:25

Leuk!
Haha, best grappig ik droeg toen ik een jaar of 5 was ook zo’n ringetje met een lieveheersbeestje ;P

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 13 mei 2010 13:29

Mooie ringen heb je zeg! Ik koop vrijwel alleen maar goedkope sieraden. Ringen raak ik altijd kwijt, kettingen gaan kapot en meestal heb ik na een maar maandjes nog maar 1 oorbel over. Ik heb wel duurdere sieraden, maar die heb ik gekregen of geërfd en die draag ik nooit omdat ik bang ben dat ze kapot gaat oid. ;p

[Beantwoorden]


Door Bertine op 13 mei 2010 13:38

Wow ik hou van grote ringen:) Zelf heb ik een hele grote blingbling ring in het zilver! Ik moet wel echt zilver hebben, anders is het binnen een week oranje gekleurd bij mij!

[Beantwoorden]


Door Lieke op 13 mei 2010 13:39

Mooie ringen hoor :) Ik draag eigenlijk nooit ringen, ik vind het vervelend om mn vingers & heb niet het geduld om er aan te wennen. Oorbellen draag ik wel altijd :D

[Beantwoorden]


Door Teddy op 13 mei 2010 13:50

Leuk Leuk Leuk

[Beantwoorden]


Door A* op 13 mei 2010 13:52

Ik vind grote ringen ook mooi maar vind de pest altijd dat ze verstelbaar zijn! Ze zijn hoe dan ook te groot en ik vind het niet mooi zon sluiting.

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 13 mei 2010 14:02

Ik spendeer wel heel wat meer geld uit aan sieraden, gezien ik allergies ben voor heel veel metalen. Nep zilveren oorbellen koop ik nog wel omdat ik ik die dan om de dag afwissel met echt zilver. Is trouwens heel vervelend, want ik kan ook heel veel riemen niet om :S

[Beantwoorden]


Door Elisa op 13 mei 2010 14:20

Je eerste twee ringen vind ik echt loveable!
De rest is niet zo mijn smaak.
Ik ben zelf ook helemaal into grote ringen.
Heb een hele grote bloem met een parelmoerfinish waar een parel als ”knop” in zit, echt super leuk.
Heb ook een ring van puur zilver.
Ga disndag naar Amsterdam, dus dan ga ik zoeken naar wat leuke winkeltjes die mooie grote ringen verkopen.
Ga sowieso even bij de accessoirize langs :’D

[Beantwoorden]


Door Annigje op 13 mei 2010 14:39

Die zwarte steen vind ik prachtig! Ik draag zelf nooit zulke ringen, maar altijd zilveren/gouden ringen van de juwelier. Wel die kleintjes haha met een klein diamantje. Die draag ik veel vaker en sneller dan de opvallende ringen. Ik weet ook niet zo goed wanneer ik het mooi kan combineren en wanneer het helemaal niks. ;)

[Beantwoorden]


Door Xibalba op 13 mei 2010 14:45

Ik vind de eerste twee erg mooi!
‘k Ga de deur ook niet zonder uit. Heb standaard ringen om en grote oorbellen in (en een rits kleine knopjes en ringetjes). Soms armbanden en kettingen.

En zo’n lieveheersbeestje heb ik ook gehad, wie niet :P Klinkt echt sneu, verliezen in de ballenbak van de Mc haha.

[Beantwoorden]


Door Michelle op 13 mei 2010 14:53

Ik die eerste en laatste heel mooi!
Zelf draag ik nooit ringen, ik erger me er altijd aan:P

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 13 mei 2010 14:57

Vroeger kocht ik meestal goedkope dingen genre HEMA en H&M, maar tegenwoordig geef ik liever nét iets meer uit aan zilveren sieraden, een ring, oorbellen, een kettingetje, je kan dan nog kiezen hoeveel je eraan uitgeeft… maar ik ben wél zeker dat deze minder snel kapot gaan en dat ik ze langer mooi zal vinden!

[Beantwoorden]


Door joy op 13 mei 2010 15:01

ik vind er een paar mooie tussen zitten, ik koop zelf ook het liefste bij de six, heel leuk en lekker goedkoop zo kan ik er veel kopen!

[Beantwoorden]


Door Danique op 13 mei 2010 15:08

Leuk vooral die eerste is liefde. Ik hou ook echt van ringen!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 13 mei 2010 15:19

Wat leuk!
Ik droeg vroeger ook heel vaak sieraden, maar de laatste tijd eigenlijk steeds minder doordat ik een nikkelallergie heb ontwikkeld (alleen bij oorbellen). Mijn ringen zijn ook zeker mijn favoriet!
Ik vind de eerste H&M-ring echt heel gaaf!

[Beantwoorden]


Door lis. op 13 mei 2010 15:28

oeeh ik herken het helemaal, ik ben ook gék op ringen! het liefst zo groot mogelijk! ik heb ook echt veeeels te veel sieraden, echt niet normaal meer eigenlijk haha :p die eerste ring heb ik trouwens ook, luv it!

[Beantwoorden]


Door Frauke op 13 mei 2010 16:05

Je hebt echt een leuke ringensmaak haha xD

[Beantwoorden]


Door Iris op 13 mei 2010 16:07

Haha ik had vroeger ook altijd een lieveheersbeestje-ring!

[Beantwoorden]


Door Allison op 13 mei 2010 17:09

De eerste grote blauwe van de H&M vind ik het mooist! (misschien wel omdat ik hem ook heb, haha)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 13 mei 2010 17:12

Ik vind die zwarte, die daaronder en die 1e van de Hema, heeeel leuk! Ik vind ook dat ringen op moeten vallen, anders heb je ze om en dan ziet niemand ze! Ik koop ook mijn sieraden bij de H&M en de Six, en soms nog bij de V&D. Bij de accesorize hebben ze zulke mooie dingen maar helaas zo duur :(

[Beantwoorden]


Door Denise op 13 mei 2010 17:43

Wauw, dit zijn ringen waar ik ook precies van hou. Ik zie ze ook vaak liggen bij de h&m, six of hema, maar durf ze eigenlijk nooit te kopen. Ik ben altijd bang dat ze groen afgeven op mijn vingers, omdat het goedkope ringen zijn. Heb jij hier geen last van? Of tips om dit tegen te gaan?

[Beantwoorden]


Door esmay op 13 mei 2010 17:51

Die van de Hema is leuk (die gekleurde!)
Ik koop meestal gewoon mn sieraden bij de H&M, of Hema, of Six :).

Al die ringen zijn trouwens mooi hoor!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 13 mei 2010 18:07

@Denise: Heb ik zeker wel last van, echt lelijk is dat. Bij mij verroestten ze ook wel snel moet ik zeggen. Niet veel aan te doen, probeer het er meestal een beetje af te wassen…

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 13 mei 2010 18:33

Oe zitten zeker mooie tussen! Het past ook wel echt bij jou! Bij mij zouden mn vingers helemaal wegvallen, heb zulke dunne vingertjes…
Ik ben meer van de zilveren kleine ringetjes :P

[Beantwoorden]


Door Laura op 13 mei 2010 18:36

Ik heb juist hele dunne, kleine ringen. Heb ook dunne vingers dus zo’n grote ring is geen gezicht bij mij. Vind ze wel supergaaf!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 13 mei 2010 18:37

Ik geef er niet zo veel aan uit, maar ik vind ringen niet echt zo fijn, ik hou meer van armbanden. Maar het ziet er wel leuk uit.

[Beantwoorden]


Door mirte op 13 mei 2010 18:45

ik had oook een lieveheerstbeestje, haha. Draag meestal ook biggie ringen… De meesten van mij komen van de Primark, maar heb laatst in de oude sieradendoos van mn oma gekeken en daar kwamen heele mooie ringen uit =)

[Beantwoorden]


Door Dominique op 13 mei 2010 18:48

ik vind zulke ringen eigenlijk alleen mooi als de stenen echt zijn!

[Beantwoorden]


Door An. op 13 mei 2010 20:03

ik draag eigenlijk nooit ringen, maar nu ik dit zie krijg ik wel zin om er eentje aan te schaffen! haha

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 14 mei 2010 08:07

Wauw!
Supermooie ringen!
x

[Beantwoorden]


Door Regina op 14 mei 2010 18:27

leeuk, vooral die van Hema.

[Beantwoorden]


Door Aline op 15 mei 2010 00:24

ehhh als je die ring met die diamantjes teleurstellend vindt, waarom benoem je hem dan tot één van je favoriete ringen

[Beantwoorden]


Door Miriam op 15 mei 2010 08:56

Die ene zwarte en die ene zilveren zijn heeel erg mooi!<3

[Beantwoorden]


Door Eve op 15 mei 2010 12:18

Door Roberta op 15 mei 2010 16:42

Leuk! ik heb vrijwel alleen maar dure sieraden, want ik draag ook maar weinig sieraden! Dus als ik dan wat koop kan ik best investeren in iets duurs :)

[Beantwoorden]


Door Emma op 15 mei 2010 18:42

wat gaaf! ik hou ook van ringen. en dan lekker opvallende, ik heb bijv. een grote uilen ring.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 13 augustus 2010 14:16

ik kan nooit zo goed tegen dat neppe spul, helaas want dat zijn de meest vette oorbellen e.d. Ik moet het doen met mijn zilveren spul, wat toch flink wat duurder is :(

[Beantwoorden]


Door Mira op 6 september 2010 10:29

meestal koop ik de goedkopere sieraden zelf (vooral oorbellen), maar de wat duurdere vraag ik voor mijn verjaardag.
zelf heb ik niet zo veel ringen en armbanden, maar echt heel veel oorbellen!

[Beantwoorden]


Door elvera op 18 oktober 2010 16:35

heeei.
ik krijg ook altijd last van groen op mijn vingers en mijn ring die gaat roesten, het beste ik om met dat neppe spul water te verkomen, ik had trouwens een ook een erg leuke ring met een grote diamand bij de HEMA gekocht, die valt ook lekker op. vroeger raakte ik altijd ringen kwijt (ik had ook die met dat lieveheerstbeestje XD die zijn superstoer iedereen had ze hahah)
ik had een jaar geleden van mn oma een echte zilveren ring gekregen en ik ben hem kwijt geraakt in het zwembad >:'(
netzoals veel van mijn ringen ;d
ik koop soms goedkoop en soms duur licht eraan wat ik leuk vind (:

[Beantwoorden]


Door charlotte op 16 augustus 2012 22:11

ik koop bijna nooit goedkope sieraden alleen als ik het echt mooi vind. Ik spaar liever voor PRACHTIGE duurdere sieraden van bvlgari ofzo die ik dan ook echt super mooi vind. bij goedkope sieraden heb ik snel dat ik ze maar koop omdat ze zo goedkoop zijn en dan ben ik er snel op uitgekeken en dan moet ik ze niet meer en ik voel me altijd blij als ik mijn prachtige ketting kan dragen dan ben ik trots op mezelf dat ik ervoor gespaard heb of ik koop het als beloning voor mezelf bij een goede prestatie en dan heb ik een mooie herinering. xx

[Beantwoorden]


Door charlotte op 16 augustus 2012 22:13

ik koop nooit goedkope oorbellen want dat is niet goed voor je oor ik kan daar niet tegen dan ontsteken ze ik heb toch liever echte zilvere of gouden oorbellen x

[Beantwoorden]