MAC Expensive Pink en Ricepaper

Toen ik 5 mei in Groningen was, kon ik natuurlijk een bezoekje naar MAC niet overslaan.

Image Hosted by ImageShack.us
Ik was opzoek naar een mooie oogschaduw die ik kon combineren met Twinks. Ik gebruik Twinks heel vaak, maar ik was wel benieuwd welke kleuren de MAC artist me zou aanraden om Twinks mee te dragen. En ik werd echt enorm verrast! Ze pakte de kleuren Ricepaper en Expensive Pink.

Image Hosted by ImageShack.usRicepaper(rechts) is een lichte, gelige kleur. Die perfect is als highlighter, maar ikzelf vind hem niet mooi om op mijn wenkbrauwbot te gebruiken. Wel is hij perfect voor in mijn binnenste ooghoeken. Expensive Pink(links) is een bronzige kleur, heel apart maar erg mooi. Toch zou ik Expensive Pink zelf nooit gepakt hebben. Ik dacht dat hij veel te heftig voor mijn lichte huid zou zijn en misschien wel zou vloeken. Van Twinks – een donkerbruine oogschaduw met shimmer – dacht ik ook dat deze kleur te donker voor me zou zijn, terwijl Twinks me juist prachtig staat!

Close-up van Ricepaper. Dit is een highlighter, hij is mooi maar ik vind hem niet wow. Toch kocht ik hem omdat hij gewoon erg mooi staat bij Expensive Pink.

Close-up van Expensive Pink. De kleur is zo mooi, bijna onbeschrijfbaar! De oogschaduw is een mix van bruin en goud met een mooie shimmer.

Image Hosted by ImageShack.us
Swatches! Zijn beiden kleurtjes niet schitterend? Ricepaper is een lichtgelige kleur met een mooie glimmende finish. Maar Expensive Pink spant de kroon. Ik heb geen kleur in mijn stash die maar enigzins op Expensive pink lijkt, i love it! Deze kleur oogschaduw doet me aan de zonsondergang op een warme zomerdag denken..

Image Hosted by ImageShack.us


Mijn ogen na een lange dag met Ricepaper, Expensive Pink en Twinks aangebracht door de MAC artist. Ik ben onwijs blij met de kleuren, ze staan schitterend in combinatie met elkaar en ik draag ze bijna dagelijks! Ik zal binnenkort een FOTD maken met de oogschaduws hoe ik ze meestal draag.

And that’s why i love MAC! De verkoopsters helpen je altijd super goed en zien er zelf ook onwijs mooi uit. Ze geven je tips en kunnen je mooi opmaken. Ik kijk alweer uit naar mijn volgende tripje naar MAC in Amsterdam op 23 Juni!

Beiden oogschaduws kosten €15 per stuk. MAC is verkrijgbaar in Amsterdam, Den-Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam en Utrecht .

Twitter Facebook
Categorie: Reviews | 14 mei 2010 | 38 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Dieuwke op 14 mei 2010 18:20

Ik vind die ooglook je echt mooi staan :D Ben benieuwd hoe je het zelf doet :D

[Beantwoorden]


Door Elsemieke op 14 mei 2010 18:20

Staat je goed!

En nu ook verkrijgbaar in Eindhoven!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 14 mei 2010 18:22

leuke kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door Kira op 14 mei 2010 18:28

Hele mooie kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 14 mei 2010 18:35

je vergeet eindhoven nog :p maaree eht super mooie kleuren ! die expensive pink staat nu ook op mijn verlanglijst :)

[Beantwoorden]


Door Margaux op 14 mei 2010 18:43

Hele mooie kleuren.

[Beantwoorden]


Door Leonie op 14 mei 2010 18:45

Staat je idd erg goed!

[Beantwoorden]


Door Soesja op 14 mei 2010 18:48

Wow, Expensive Pink is zo ongelooflijk mooi <3

[Beantwoorden]


Door Daniella op 14 mei 2010 19:14

Wauw, mooie look!

[Beantwoorden]


Door Frauke op 14 mei 2010 19:14

Moooooooooi <3

[Beantwoorden]


Door Annelieke op 14 mei 2010 19:33

Mooie ooglook! Ricepaper lijkt me een mooie oogschaduw voor inderdaad je binnenste ooghoeken :)

[Beantwoorden]


Door Danique op 14 mei 2010 19:50

wauw mooie oogschaduws!

[Beantwoorden]


Door Britt op 14 mei 2010 19:57

ik vind het een beetje dubbelop geschreven, maar het staat wel mooi. :)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 14 mei 2010 20:09

@Britt: Wat vind je precies dubbelop?

[Beantwoorden]


Door jasmine op 14 mei 2010 20:18

wil je een filmpje maken hoe je het doet ik zou het graag willen namaken

[Beantwoorden]


Door Britt op 14 mei 2010 20:24

Omdat je in een ander artikel ook over deze oogschaduws hebt geschreven, en daar staat het eigenlijk hetzelfde in. :p

[Beantwoorden]


Door Josephine op 14 mei 2010 20:34

Wauw! Expensive Pink is zo mooi! <3

[Beantwoorden]


Door Lee; op 14 mei 2010 20:48

Ik vind Ricepaper eigenlijk totaal niet bijzonder, maar Expensive pink wel! ;) Zou wel graag de ooglook willen zien, hoe jij die maakt!

[Beantwoorden]


Door Irene op 14 mei 2010 20:51

Oh waarom nu ook in Eindhoven. :(
Ik ben als een blok gevallen voor de Studio Fix Finish.
En ik dacht me nog in te kunnen houden als t alleen steden was waar ik toch niet vaak kom.

Maar Eindhoven. (shit)

[Beantwoorden]


Door Irene op 14 mei 2010 20:52

Oh Fix Fluid bedoelde ik.
Nadat ik ook een kleurtje, Shale, had uitgekozen.
Heel mooi paars/bruin.

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 14 mei 2010 20:57

@britt: oke, dat kun je vinden :) dat andere artikel was alleen maar een FOTD zonder swatches etc. maargoed ;)

@Lee: ga ik over nadenken!

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 14 mei 2010 21:12

Ik vind het mooie kleurtjes, maar volgens mij zou ricepaper idd niet zo mooi staan op je wenkbrauwbot.. iets te heftig misschien.

Is er trouwens een reden waarom alle comments gecentreerd staan? Incl. het commentfield? :)

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 14 mei 2010 21:12

Ooooh,wat zijn ze mooi!
Die bronze kleur is echt GEWELDIG!!!!!!
En die EOTD is ook fantastisch mooi!
Ben benieuwd naar een tutorial ;)
x

[Beantwoorden]


Door channah op 14 mei 2010 21:15

Mooie oogschaduws! :)

[Beantwoorden]


Door Eeltje op 14 mei 2010 21:31

Erg mooi zeg! Ik hoop dat je nog een filmpje maakt over hoe je het aanbrengt.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 14 mei 2010 21:53

Geweldige kleurtjes! ^^

[Beantwoorden]


Door Tessa op 15 mei 2010 08:37

staan heel leuk bij elkaar idd! goe uitgezocht door de mua :d

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 15 mei 2010 08:40

Wow, Expensive Pink vind ik moooooi!

[Beantwoorden]


Door liesdeluxe op 15 mei 2010 08:43

Echt super mooie kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door lianneke op 15 mei 2010 09:01

Hee, ik vind de kleuren je ook heel mooi staan. Maar heb toch een beetje commentaar op mac. Gisteren ben ik voor het allereerst in mijn leven bij MAC geweest (utrecht). Ik wilde heel graag een Dazzleglass hebben omdat ik die zo mooi vond op blogs bij andere. Ik stond bij de Dazzleglass te kijken en hoopte dat de verkoopster zelf zou komen maar dat deed ze niet. Toen ben ik er zelf maar naar toe gegaan. Ik vroeg welke kleur mij mooi zou staan omdat ik wel eens wilde horen wat een professional mij op zou doen. Zegt ze, ja…. lk weet niet wat jij leuk vindt he. Ik zij dat ik meestal doorzichtige op had.
En je weet zeker dat je er zo een wil? Vroeg ze. Ik had echt zo iets van ja hallo… waarom neem je mij niet serieus… uiteindelijk heeft ze er toch nog een aan gebracht. Toen ik vroeg of ik de andere ook nog mocht testen (baby sparks), zij ze van: maar nu heb je toch al wat op je lippen… ik keek haar echt zo aan van…huh, is dit nou de MAC waar iedereen het over heeft…. uiteindelijk ben ik dan maar op goed geluk voor baby sparks gegaan.
Nou geen leuke eerste MAC ervaring.

[Beantwoorden]


Door esmay op 15 mei 2010 09:36

Supermooie kleurtjes, staan ook supermooi bij elkaar + Twinks erbij! :)
Ben benieuwd wat je in A’dam dan gaat kopen, en wat ga je daar eigenlijk doen? gewoon winkelen? :D (is echt superleuk daar!)

[Beantwoorden]


Door Miriam op 15 mei 2010 10:33

wooow mooi!:D

[Beantwoorden]


Door Kim op 15 mei 2010 10:54

Mooie kleurtjes, ze staan je ook goed !

[Beantwoorden]


Door Leontien op 15 mei 2010 11:27

Expensive pink is echt een mooie kleur! die ander vind ik niet zo, maar in combinatie is het dan wel weer mooi

[Beantwoorden]


Door Allison op 15 mei 2010 11:57

aparte kleuren bij elkaar maar o zo mooi! en ze staan je ook fantastisch!

[Beantwoorden]


Door m op 15 mei 2010 13:33

Wow! Echt een mooie combinatie! Ik zelf heb een soort ‘iets bruinere expensive pink’. Even een vraagje aan jou nog: Waarom gebruik je nooit oogschaduwbasis? Ik dacht zelf eerst ook altijd: Waarom zou ik? maar nu ik het ontdekt heb kan ik niet meer zonder!
(ik heb er trouwens 1 van de Hema, niet duur, super goed;))
xx

[Beantwoorden]


Door Eve op 15 mei 2010 14:51

Mooie kleuren :3

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 3 juli 2010 12:01

[…] mijn ogen heb ik mijn 3 favoriete MAC oogschaduws, Twinks, Expensive Pink en Ricepaper gebruikt. Normaal breng ik Twinks licht aan maar voor deze look koos ik ervoor de bruine kleur […]