L.A. GEAR

Het tweede paar sneakers waar mijn mond bij openviel waren dit paar L.A GEAR’s. Je moet begrijpen dat ik als klein meisje droomde van gympen met lampjes die oplichtten als je liep. Al mijn klasgenootjes hadden ze, en eindelijk heb ik ze ook! Oke, de lampjes zitten er helaas niet meer in, maar ik heb wel een paar sneakers van het merk dat toentertijd de schoenen met lampjes op de markt bracht (;

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Je vindt ze ontzettend mooi, of je vindt ze tenenkrommend lelijk. Maar god, wat vin ik ze moo-hooi! Als eerst vind ik het model echt heel gaaf, het is best een flinke schoen. Maar ik heb ook een flinke voet (maatje 41, dames en heren), dus dat moet kunnen. De kleur paars vind ik echt gorgeous, en doet me aan GOSH wild lilac denken, een van mijn favo nagellakjes.

Image Hosted by ImageShack.us

Op het eerste gezicht dacht ik: die veters moeten eruit. Maar nu ik de schoenen al een tijdje heb, wil ik de veters er absoluut inhouden! De 2 kleuren veters zijn typisch iets van L.A. GEAR en de glitters in de veters vond ik eerst too gay to function, maar ook die heb ik nu geaccepteerd. Ze maken het geheel wat meer fun en speelser. Het geeft de schoenen net wat extra’s.

Image Hosted by ImageShack.us

Ik ben erg blij met mijn nieuwe shoeby’s en ga ik ga denk ik snel naar wat meer kleding zoeken die matcht. (lees: mijn kledingkast bevat weinig tot geen felle kleuren of wit)
Ook leuk: diezelfde dag was ik toevallig nog even de Bijenkorf in gelopen, en heb ik wat rondgekeken bij de Chill Out. Daar hadden ze deze L.A GEARS ook, maar ze waren nog vrij duur. 15 minuten later vond ik ze voor véél minder bij Men At Work!

L.A. GEAR is o.a verkrijgbaar bij Men At Work.


Reacties

Door Lizzy op 20 januari 2010 14:21

Ik heb niks met sneakers, ik vind ze zo lomp altijd, oke sommige vind ik wel mooi haha. Het zijn niet echt mijn kleuren, al vind ik het model van die schoen wel mooi. Maar het belangrijkste is dat jij er blij mee bent! Veel plezier ermee ;)

[Beantwoorden]


Door claudia op 20 januari 2010 14:41

Deze zijn ook erg gaaf!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 20 januari 2010 14:45

Dit vind ik echt schoenen voor jou, super leuk!

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 20 januari 2010 14:47

‘Too gay to function’ hahaha.
Ik vind die gele mooier (:

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 20 januari 2010 14:57

Geweldig! <3 Echt, i love sneakers. Ik heb zelf ook eh, 5 paar ofzo. Sommige heb ik al zoveel op gelopen dat ze er niet meer normaal uitzien. Maargoed. Ik ga er binnekort een paar bestellen in the USA. (:

[Beantwoorden]


Door ais op 20 januari 2010 15:08

haaa ik had als kind witt met paarse LAgears MET LAMPJES!!! wiiehoe

[Beantwoorden]


Door Mariska op 20 januari 2010 15:33

O deze vind ik echt mooi !!

[Beantwoorden]


Door alice op 20 januari 2010 15:35

Wat mooie schoenen!
Ik wil ze ook!
I love sneakers <33
x

[Beantwoorden]


Door MvrtjKelly op 20 januari 2010 15:46

Toffe schoenen hoor! Ik had vroeger geen schoenen met lampjes, ook geen behoefte aan geloof ik :P Heb nu 1 paar sneakers in mn kast, omdat ik niet zo vaak kleding draag die er bij past. Wat heb je voor dit paar sneakers betaald eigenlijk?

[Beantwoorden]


Door Sharon op 20 januari 2010 16:05

Hihi ik hou niet zo van dat soort sneakers, maar het is jouw smaak (:

[Beantwoorden]


Door elisa op 20 januari 2010 16:08

hmmm..
haha inderdaad niet zo mijn smaak (:
die andere zijn wel leuk.

[Beantwoorden]


Door Vera op 20 januari 2010 16:37

De kleuren vind ik er tof, maar die ribbeltjes aan de zijkant snap ik niet helemaal haha :p

[Beantwoorden]


Door Regina op 20 januari 2010 16:37

beide sneakers vind ik leuk! ga er morgen ook maar even kijken ;D

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 20 januari 2010 16:47

Ik snap wel waarom je ze leuk vind, maar ik vind er niks aan :).

[Beantwoorden]


Door Lara op 20 januari 2010 17:29

ik vind deze mooier dan die anderen.
vraagje :$ draag je ook wel eens hakken?

Ik heb trouwens zelf ook maatje 40/41, en soms vind ik dat best vervelend en denk ik dat ik de enige ben, maar gelukkig valt dat reuze mee =)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 20 januari 2010 17:38

Ik vind ze leuk! Persoonlijk zou ik ze niet zelf kopen omdat ik liever iets heb wat je met alles kan combineren, maar ik moet wel zeggen dat ze heel gaaf zijn. :)

[Beantwoorden]


Door Patricia op 20 januari 2010 18:01

Ik vind ze heel erg gaaf! I love sneakers en ik vind deze supermooi!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Josephine op 20 januari 2010 18:11

Ik hou niet van sneakers, maar ze zijn wel erg gaaf!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 20 januari 2010 18:12

Ik had dit soort schoenen echt nevernoooit bij jou verwacht. Geweldiiig! :D Je hebt smaak voor sneakers

[Beantwoorden]


Door Laura op 20 januari 2010 18:55

I looooove sneakers! En ik heb ook maat 41 ;) :P

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 20 januari 2010 19:06

Ik vind ze echt zoooo gaaf!
Lekker stoer, en toch cute!
Vind ze zelf beetje koud nu met dit weer, ben in de lente vooral van dit soort sneakers :D

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 20 januari 2010 19:08

@Lara: ik heb 1 paar hakken, maar ik draag ze nauwelijks omdat ze echt heel erg pijn doen. En geloof mij, er zijn veel meer mensen met maat 40/41/42. En je hebt wel vaak de leukste schoenen in de sale, voor meestal oook veeeel minder geld!

@Sanne: Dankjewel :D

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 20 januari 2010 19:47

nee, dit is echt niet mijn ding, maar ik houd dan ook gewoon niet van sneakers dus je maakt mij hier niet snel blij mee, haha.
maar wel leuk voor jou natuurlijk dat je er zo blij mee bent ;)!
xx

[Beantwoorden]


Door tessa op 20 januari 2010 20:03

Vind het eerste paar leuk. Maar deze zijn vreselijk!

[Beantwoorden]


Door Ais op 20 januari 2010 20:46

Jaaa hier nog 1 met maat 41!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 20 januari 2010 21:12

Maar nu is de vraag wat hebben ze gekost..??

[Beantwoorden]


Door Suzy op 21 januari 2010 06:11

Sneakers zijn niet mijn ding *blush* Wel leuk dat jij er zo blij mee bent natuurlijk! :)

[Beantwoorden]


Door A* op 21 januari 2010 07:48

Wat ik mij nou afvraag, hoeveel heb je uiteindelijk betaald voor je sneakers?
Ik heb ook L.A. Gears, met strikjes en diamandjes.

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 21 januari 2010 09:53

@Tamara @A* : hihi, nou laten we het erop houden dat ik niet veel heb betaald. Ik heb ze niet gratis gehad, ik heb er wel wat voor betaald, maar hoeveel….

[Beantwoorden]


Door Anniek op 21 januari 2010 10:53

Die van Gravis vind ik geweldig, deze vind ik niks.

Tja, VeraCamilla, nu maak je mij ook wel heel nieuwschierig naar de prijs (A)

[Beantwoorden]


Door Tamara op 21 januari 2010 13:06

crap, hahah jammer still a secret…:D

[Beantwoorden]


Door Suanne op 21 januari 2010 13:28

Ik vind ze heel mooi! Mooer dan de gele lol.

[Beantwoorden]


Door Hannah op 21 januari 2010 17:01

Haha ja lekker geheimzinnig over de prijs! Hadden ze nog meer sneakers voor een leuke prijs? Want dan ga ik morgen ff in de stad koekeloeren :)

[Beantwoorden]


Door Nikki op 21 januari 2010 19:15

Hahaha schattig dat het je doet denken aan nagellak :D

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 24 januari 2010 14:01

[…] leek mij weer eens leuk een FOTD te doen! Zoals jullie konden zien kocht ik afgelopen week een paar nieuwe sneakers van L.A. GEAR. Het leek mij wel leuk mijn make-up daar een beetje op aan te passen, so i […]


Door Yasemin op 24 januari 2010 16:12

Leuke sneakers :)
Ik zou ze zelf niet kopen, maar ’t zijn wel speelse kleuren!
x

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 13 mei 2010 13:00

[…] ring is ook van de HEMA en kostte maar €1. Ik heb hem gekocht omdat hij goed bij mijn L.A Gears past, vaak draag ik hem dan ook bij de sneakers. Misschien een beetje fout, maar dat vind ik wel […]


Door Nicole op 19 juli 2010 13:23

@Lara
Nou, wees nog maar blij met maat 41, dan kun je tenminste nog prima schoenen kopen! Ik heb maat 44 en bij de van Haren zijn nu tijdens de sale gewoon geen schoenen voor me. Gelukkig zijn me oude schoenen nog aardig goed anders moest ik weer mannen schoenen aan

[Beantwoorden]


Door Anne op 5 oktober 2010 20:03

een vriendin van mij heeft ook die schoenen,alleen dan in een andere kleur!

En als je die ribbetjes tegen elkaar aan glijd, dan krijg je z’n grappig geluid! hahaaa.

xx

[Beantwoorden]


Door Lalie op 21 mei 2011 00:09

Hi! Ik vind ze super vet, maar kan ze nergens vinden…weet jij misschien sites/webshops/winkels in nederland waar ze de oldskool L.A. Gear sneakers nog verkopen?!?!

Groetjes, Lalie!

[Beantwoorden]