Oh oh, Heidi… What did you do? #2

Haar gezicht is nog wat opgezwollen, maar toch… LOOK AT HER! Ik vond het zo freaky dit interview te kijken. Hoewel ik jullie vorige week de foto’s liet zien, was dit echt even schrikken, omdat je haar nu ook echt ziet bewegen en pratem. You can see it’s real.

Ik kan gewoon niet beschrijven hoe zónde ik het vind. Ik geloof het haast bijna niet. Die mooie, spontane Heidi, wat happened to her?

En nu wil ik graag weten: de meiden die vorige week nog dachten dat haar foto heel erg gephotoshopt was, of de meiden die vorige week nog zeiden dat ze Heidi mooi vonden na de operatie. Wat vinden jullie? Zijn jullie toch verrast? En vinden jullie het nog steeds mooi?


Reacties

Door Emma op 21 januari 2010 11:08

wo echt heftig!
ik begrijp nog steeds niet echt haar beweegredenen
stiekem hoop ik dat het zo traumatisch voor haar was dat ze niet wéer een operatie zal laten doen :S

ook al vind ik haar nogal een bimbo, ik vind het ook gewoon sneu wel

[Beantwoorden]


Door kersss1 op 21 januari 2010 11:23

wow dit filmpje had ik nog niet gezien, ik geloofde vorige keer gelijk al dat het geen photoshop was. die foto was al erg maar als je dit nu ziet omg! ze moet wel heel erg onzeker geworden zijn in hollywood om dit te doen. zielig eigenlijk, haar karakter is ook veranderd wat je goed in the hills ziet.

[Beantwoorden]


Door Lois op 21 januari 2010 11:45

een lelijke kin? een lelijke neus? te kleine borsten? poor little girl. ben benieuwd of ze over 10 jaar nog steeds blij is met wat ze heeft gedaan.

[Beantwoorden]


Door Suzy op 21 januari 2010 11:51

Ik heb best met haar te doen :/ Dat meiske heeft geen plastische chirurgie nodig, maar een psycholoog/psychiater. Ze zouden de arts die hier zijn medewerking aan heeft verleend, moeten arresteren, want dit is gewoon van de zotte :/

[Beantwoorden]


Door Esther op 21 januari 2010 11:53

ik vind het nog steeds niet lelijk, ik ken dr niet hoe ze vantevoren uitzag, dus daar zal het misschien wel aan liggen.

[Beantwoorden]


Door ais op 21 januari 2010 12:16

ze is inderdaad nog opgezwollen..
haar ogen zijn nog wel de heidi-ogen, maar de onderkant is helemaal anders.

Ik vind het nog niet eens zo erg dát ze het doet, maar hoe ze het recht probeert te praten en ze is ZO ontevreden omdat ANDEREN haar belachelijk maken, dat is de verkeerde reden om het te laten doen. Dat vind ik zonde. Ze is pas drie-en-twintig man!!

[Beantwoorden]


Door Lydia op 21 januari 2010 12:17

Verschrikkelijk, ik heb er geen ander woord voor. “I feel like plastic”. Joh?!

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 21 januari 2010 12:20

Ik vind t echt niet mooi!
Je ziet gewoon niet eens emoties in dr gezicht. Alles is zooo strak. Ik vind t zielig voor dr, ze was zo mooi, zo naturel.

[Beantwoorden]


Door Danique op 21 januari 2010 12:29

Oh zo zonde, hele spontaniteit in dr gezicht is weg. Maar ergens heb ik nu ook echt medelijden met haar, ze is dus echt wel onzeker. Dat ze verteld dat mensen haar kin omcirkelden op blogs en het een jay leno kin noemden, kun je zien wat dat met iemand kan doen.

[Beantwoorden]


Door Britt op 21 januari 2010 12:39

Omg, haar gezicht is gewoon heel anders! Echt heel zonde vind ik het. Aan het begin van The Hills was ze zo mooi. Nu heeft ze een mislukt gezicht..

[Beantwoorden]


Door Chrissie op 21 januari 2010 12:48

Ik vind haar nog steeds mooi, maar idd ik wist niet hoe ze er vantevoren uitzag bewegend :-) Wel vind ik het verhaal dramatisch, dat ze zover is gegaan (en blijkbaar bijna gestorven) enkel omdat ze vond dat ze er niet mooi uitzag. Het zou wellicht beter zijn geweest als ze zoals Suzy zegt naar een psychiater was gegaan. Het lijkt erop dat ze nogal last heeft van body dismorphic disorder, want op de foto die van haar stond voor de operaties was ze ook echt niet lelijk.

[Beantwoorden]


Door Dajana op 21 januari 2010 12:49

Ik weet niet wat ik ervan moet zeggen. Túúrlijk wist god dat ze onder het mes zou gaan en heeft haar daarom dat ene extraatje te geven. Ik las net dat ze nog een x haar borsten wil laten vergroten van cup F naar cup H, maar haar dokter wil dat niet doen!

x

[Beantwoorden]


Door Kim op 21 januari 2010 12:55

Wauw, net een levende barbie O__O Zonde hoor, ze zag er vroeger echt heel mooi uit en nu is ze zo enorm plastic.

[Beantwoorden]


Door xx.Yvonne. op 21 januari 2010 13:40

OMG.. haar hoofd is zo anders dan eerst…
Vond haar ‘natuurlijke’ uiterlijk toch een stuk mooier!
Heel erg zonde dit!

[Beantwoorden]


Door Leontien op 21 januari 2010 13:44

echt zonde dat ze al die ingrepen heeft laten doen, het was een leuke meid om te zien, nu is ze gewoon een plastic barbie geworden.. en als je je bedenkt dat ze dood had kunnen gaan, is het dan allemaal waard geweest? i don’t think so!

[Beantwoorden]


Door Elsemieke op 21 januari 2010 13:56

Ik vind het echt zonde, ze was al hartstikke knap. Dat het opgezwollen is zie ik niet echt eigenlijk… Ik vind het echt raar dat ze dit doet, het is ook een slecht voorbeeld voor jonge meiden. Ze was al mooi en zeurt nog steeds dus laat ze zich maar verbouwen, onzekere meiden kunnen hier zó erg door beïnvloed worden…

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 21 januari 2010 14:17

Sorry hoor, maar ik kan nog steeds niet zeggen dat ik haar lelijk vind. Zonde is het zeker, ze had het totaaal niet nodig, en ze ziet er nu ook een beetje plastic & ouder uit, maar lelijk vind ik het niet.. Lelijk vind ik de tokkies ofzo..

Ik hoop dat dit de laatste dingen zijn wat ze laat doen aan zichzelf want het kan dus echt wel haar dood worden. Zielig als je ze geobsedeerd ben

[Beantwoorden]


Door Mariska op 21 januari 2010 14:27

”I feel plastic” vind je het gek?? Wel zielig dat ze zichzelf zo erg toetakelt

[Beantwoorden]


Door Josephine op 21 januari 2010 14:39

Ik vind dat ze op het filmpje wel veel mooier is dan op die foto, daar was het echt lelijk. Maar nog steeds is het zonde!

[Beantwoorden]


Door Nora op 21 januari 2010 15:00

Door Susan op 21 januari 2010 15:02

Haha vet grappig dat ze zegt dat ze zich plastic voelt! Want dat is ze inmiddels ook!
Ik vind haar nog steeds een mooie meid, maar aan haar lippen en vooral borsten kun je duidelijk zien dat het nep is. Ook staan haar wenkbrauwen een beetje raar..

[Beantwoorden]


Door Michelle op 21 januari 2010 15:11

Mijn god, gek he dat je als plastic aanvoelt!Xd
Ze was gewoon bijna dood!!
Je doet toch niet zoveel operaties op 1 dag..
Ik vind het echt shokkend!
Lekkere invloed ook op jonge meisjes die haar eerst al mooi vonden..

[Beantwoorden]


Door Sharony op 21 januari 2010 15:21

Erg jammer :(!
die wenkbrauwen en der neus vind ik vooral heel lelijk!

[Beantwoorden]


Door Wendy op 21 januari 2010 15:21

Oké… ik vind het wel zielig voor d’r.. Maarja eigen schuld

Ik vind het idd ook echt geen goed voorbeeld:O

[Beantwoorden]


Door divadivine op 21 januari 2010 15:26

feel plastic? Girl you are plastic! Wel sneu, dat ze niet blij kon zijn met dat mooie lichaam dat ze had :(..

[Beantwoorden]


Door Esmee op 21 januari 2010 15:37

Hmm… nee.. ik vind het niets. Ik vind het echt heel erg zonde!

[Beantwoorden]


Door daimy op 21 januari 2010 15:42

haar gezicht lijkt wel plastic. ;o

[Beantwoorden]


Door elisa op 21 januari 2010 16:00

dramatisch!
haha: ”i feel like plastic.”
that’s what you get.
ik hoop niet voor d’r dat ze nu ook nog allemaal aandacht gaat trekken met het feit dat ze bijna is overleden tijdens die operatie.
typisch heidi
ik ben het met je eens, echt dood zonde!

[Beantwoorden]


Door Teske op 21 januari 2010 16:06

Ik vond die foto al erg, maar daarop kon je vond ik nog niet zo goed zien hoe het er echt uitzag, maar op dit filmpje… wow. Zó zonde, het was zo’n mooi, normaal uitziend meisje. Ik moet eerlijk zijn dat ik haar neus er wel beter uit vind zien, maar haar wenkbrauwen zijn raar en haar borsten vind ik sowieso veel te overdreven.. Jemig.

[Beantwoorden]


Door Vera op 21 januari 2010 16:19

Belachelijk zeg, haar hele gezichtsuitdrukking is gewoon anders geworden! :o Ik heb ook echt geen medelijden met haar dat ze ‘maar 5 keer ademde per minuut’. Dat krijg je er van. Eigen schuld :)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 21 januari 2010 16:37

Ik vind niet dat ze er heel lelijk uitziet. Ja, die borsten zijn echt té groot voor haar lijf. Maar voor de rest is het niet lelijk. Het komt alleen onwijs nep en plastic over. En dat vind ik wel lelijk!

[Beantwoorden]


Door Felicia op 21 januari 2010 16:39

Wat lijkt ze zo ontzettend op een kruising tussen MJ en Barbie..
Echt eeuwig zonde.

[Beantwoorden]


Door Birgit op 21 januari 2010 16:52

Je wordt er gewoon bang van als je lang naar haar kijkt.

[Beantwoorden]


Door Sara op 21 januari 2010 17:17

aah wat zonde.. vond haar echt mooi eerst. Ze doet mij nu aan Jade denken die ex van Brody.. haar gezichtsvorm dan.

[Beantwoorden]


Door Juudith op 21 januari 2010 17:46

Menn.. Net een barbie die praat..

[Beantwoorden]


Door annie op 21 januari 2010 17:55

ohmygod ik vind haar zo zo zo zo zo lelijk nu. aan het begin met haar plastische chirurgie dat ik nog van : hmm ze is nog wel knap, i think. maar ohmygod dit is de druppel.

[Beantwoorden]


Door danielle op 21 januari 2010 18:32

Door Renée op 21 januari 2010 18:44

Eindelijk ! Barbie is tot leven gekomen!!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 21 januari 2010 18:48

Ik vond haar echt zó mooi! Nu daarentegen.. ik vind het totaal geen verbetering =(

[Beantwoorden]


Door Lara op 21 januari 2010 18:56

Ik vind dat ze er nou ook niet zó slecht uitziet… alleen ze is nog zo jong en het lijkt wat nep

[Beantwoorden]


Door MvrtjKelly op 21 januari 2010 19:01

Echt heel erg zonde, ze was zo mooi! “I feel like plastic” Joh, gek he, je bent nu ook voor 1/3 plastic. Haar halve gezicht beweegt niet, misschien trekt dat nog bij, maar dan nog vind ik het helemaal niks.

[Beantwoorden]


Door Lieke op 21 januari 2010 19:05

Oowh ik vind het maar niets hoor! Ze was zo leuk in het begin van de Hills.. en dat wat ze zei over haar kin!? Kom op zeg, nu heeft ze zo’n vierkant plastisch gezicht.. domme domme Heidi

[Beantwoorden]


Door simone op 21 januari 2010 19:12

Ik vind der mooi, maar de vorige heidi vond ik ook mooi! dit is gewoon 2 totaal verschillende personen. Tis zo jammer vond der eerst stuk spontaner eruit zien

[Beantwoorden]


Door Jolanda op 21 januari 2010 19:25

Ik vind haar niet lelijk maar nep idd dat is jammer

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 21 januari 2010 19:30

Wow die neus! =O

[Beantwoorden]


Door Tessel op 21 januari 2010 20:07

Jeetje, ik was toch wel een beetje geschokt hoor. Je moet toch wel heel ver gaan wil jij je gezicht zo laten verbouwen.

Ik heb er eigenlijk geen woorden voor. Zonde. Zo zonde.

[Beantwoorden]


Door Marleen op 21 januari 2010 20:51

Bah, wat lelijk! Ze was eerst zo mooi! Het lijkt wel of steeds iemand met touwtjes haar wenkbrauwen omhoog houd. Brrrrr..

[Beantwoorden]


Door Denise op 21 januari 2010 21:21

Omg het is echt net michael jackson haha!
Dan vond ik haar voor die operatie er 10x beter uitzien! Nu is het net een buikspreekpop

[Beantwoorden]


Door pluiss op 21 januari 2010 21:54

arm kind, ze is gewoon erg onzeker. Ik kan niet zeggen dat ik het lelijk vind hoor. Maar ik wil ook niet zeggen dat dit echt beter is.

[Beantwoorden]


Door A* op 21 januari 2010 21:58

AAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 22 januari 2010 00:31

Ik dacht vorige keer dat die grote foto op het tijdschrift zij niet was hahaha. Wel dus. Ik vind het zooo zonde, het was echt een superknap spontaan meisje.

Nou hopelijk gaat het er nog wat beter en natuurlijker uitzien zodra ze volledig herstelt is…

[Beantwoorden]


Door Mieke op 22 januari 2010 01:35

Net wat felicia zegt, het is een kruising van micheal jackson en een barbie-pop. Die neus lijkt beetje op de neus van MJ.

Als ze al die reactie zou horen van ons en de rest van de wereld, zou ze echt spijt hebben, en terecht. Ik vond haar nooit een leuk karakter hebben, zij en spencer zijn zo media-geil. Wat showbizz allemaal met iemand kan doen, echt zonde!

[Beantwoorden]


Door Inez op 22 januari 2010 11:21

Het is gewoon erg ‘neppig’..
Haar gezichtsuitdrukking lijkt vreemd en zoooo raar!

[Beantwoorden]


Door Eva! op 22 januari 2010 12:59

Het is maar wat je ervoor over hebt om er “perfect” uit te zien! make-up doet ook al veel.. bah.

[Beantwoorden]


Door Laura op 22 januari 2010 14:49

Zooo zonde!

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 22 januari 2010 16:43

Pff nog schokkender dan de foto’s! Ik snap ook niet waarom je het zo uitgebreid aan iedereen wilt vertellen, meestal vinden celebs het verschrikkelijk als mensen er achter komen en ontkennen ze alles :P

[Beantwoorden]


Door Milou op 22 januari 2010 18:53

o-m-g wat zonde. dr hele vorm van haar gezicht is ook zo anders en zo nep, lijkt wel een pop ofzo :s

[Beantwoorden]


Door Maxine op 22 januari 2010 19:54

OMG net een plastic pop !
Ze was zo veel mooier vantevoren dan nu !!

[Beantwoorden]


Door mirella op 23 januari 2010 10:34

omg, ze was echt zo veel mooier eerst, het is echt superzonde! ik vin haar nu eigenlijk bestwel lelyk, terwijl ik het idd op de foto het er wel goed uit vond zien. bah, ik vind het gewoon eng om naar haar te kyken. echt heel erg zonde.

[Beantwoorden]


Door sparkels op 23 januari 2010 17:36

ahahhaha’ I feel very plastic…’
dear heidi, u became very plastic.
heel jammer dit. zonde.

[Beantwoorden]


Door Yasemin op 24 januari 2010 16:25

Stomme barbiepop
Haha ik vind haar redenen echt sneu xD
Vroeger zag ze er spontaan, natuurlijk, lief uit.
Nu is het echt van “Hmbl, IK beslis hier de regels”
Zonde van haar natuurlijkheid die ze nu (al) heeft bewerkt.

[Beantwoorden]


Door Maudy op 24 januari 2010 22:13

Het is heidi gewoon niet meer Ö

[Beantwoorden]


Door Joëlle op 25 januari 2010 18:29

Wat erg! Helemaal strak getrokken. Het is net Nicole Kidman. Vond haar echt leuk zoals ze vroeger was.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 25 januari 2010 21:33

Ik vind het echt heel zonde! Hiervoor was ze een mooi, naturel meisje, maar daar is nu niks meer van over. Door al die plastische chirurgie vind ik haar trouwens ook veel ouder lijken..

[Beantwoorden]


Door Eline op 30 januari 2010 07:35

Vreselijk!

[Beantwoorden]


Door Linsie op 28 februari 2010 14:43

Als je borstcup TRIPLE D is en je wilt nog groter; dan heb je een probleem.

Dit is zeker een geval van onzekerheid… Ze was prachtig toen ze nog geen barbie look a like was, oké ze had een rare neus en een gekke kin maar de imperfecties maken je hoe je bent. Ze heeft Heidi vermoord door die life changing operaties.

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 31 maart 2010 09:47

[…] niet had zien aankomen! Natuurlijk werd er al een hoop geroddeld in de media over de castleden, Heidi’s make-over heeft denk ik niemand gemist. Maar meestal komen de roddels nooit echt in de serie voorbij, het […]


Door Eline op 25 juli 2010 08:49

Haha, ik reageer beetje laat xD
Echt ze ziet er verschrikkelijk uit!

[Beantwoorden]


Door nora op 29 augustus 2010 10:44

een beetje late reactie.. maar ja ik denk dat zij gewoon heel erg onzeker is geweest (nog steeds is) en dit niet op kan lossen.. dus aan de ene kant begrijp ik het misschien ook wel een beetje.. tuurlijk is het zonde maar als er geen andere manier is om gelukkig te worden dan doe je dat voor je zelf toch nog zo goed mogelijk.

[Beantwoorden]