GRAVIS

Afgelopen maandag ging ik na school nog even met mams de stad in, omdat ze op zoek was naar een broek. Aangezien ik de laatste tijd erg veel geluk heb met het vinden van super cute stuff voor weinig geld, wilde ze mij mee hebben als haar lucky charm, maar natuurlijk ook om haar advies te geven.

Al snel liepen we de Women at work binnen. Een hippe jonge kledingzaak die ook schoenen verkoopt. Een vriendin van me kocht er vorig jaar een stel super leuke Nikes voor 30 euro in de sale. Dus terwijl mama broeken aan het passen was, ging ik even mijn hart ophalen tussen de Reebok’s, nike’s, adidasjes, L.A GEARS en het vrij nieuwe merk GRAVIS.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Al snel zag ik dit paar witte GRAVIS staan. Ze maakte in eerste instantie niet veel indruk, maar ik besloot ze toch te passen. En oh, wat vind ik ze leuk! GRAVIS is een merk wat oorspronkelijk snowboard kleding maakte, maar nu het merk ook heeft uitgebreid met een normale kleding en schoenenlijn. Je ziet (kleine) invloeden uit de snowboard wereld in de kleding en schoenen terug komen, en dat vind ik erg leuk. Verfrissend!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

De sneakers zijn voor het grootste deel wit, met gele details. De buitenkant is van echt leer, dus ze zijn kwalitatief ook goed. Dankzij het kleurgebruik vind ik ze een erg zomerse uitstraling hebben, maar met het snowboard thema in mijn achterhoofd vind ik ze toch ook erg geschikt voor de winter.

Ook niet geheel onbelangrijk: Ze lopen als sloffen! En oke, ze zijn niet heel erg makkelijk te combineren, maar met een wit topje of een witte broek kom ik denk ik wel een eind (;

GRAVIS sneakers zijn o.a bij de Men At Work te koop.


Reacties

Door ais op 20 januari 2010 12:07

ik vind ze leuk veer! Ben zelf niet zo van de sneakers (behalve mijn nikes die zijn de bomb hihi, heb een link ingevuld bij het vakje website) maar deze vind ik goed bij je passen! : )

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 20 januari 2010 12:34

@ais: die hebbuk ook! nja, iets anders, ik heb een soort geruit printje erop, maar t is wel t zelfde model :D

[Beantwoorden]


Door claudia op 20 januari 2010 12:58

Ik vind het echt zonde dat er hier geen Woman at work hebben :(

[Beantwoorden]


Door ais op 20 januari 2010 15:08

vet! mijnes zijn al helemaal verkleurd zoals je ziet maar ikwilzenietwegdoen!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 20 januari 2010 15:17

@ais: Mijne zijn helemaal versleten en vies, maar ik kan ze ook niet weg doen :O ik ben echt gehecht aan die dingen. Ik heb ze zoooveel gedragen :D

[Beantwoorden]


Door Esther op 20 januari 2010 15:58

ik vind ze afschuwelijk. xD
maar ik zie jou er idd wel op lopen. xD

[Beantwoorden]


Door alice op 20 januari 2010 16:11

Ik vind ze super!
Die veters zijn MOOOOOI!
En , ik snap wat je bedoelt met snowboard invloed ^^
Ik heb sneakers,in de winkel vond ik ze mooi,maar ze zijn ECHT lomp,en nu wil ik ze dus niet aan…
xx
Ps:Ik hou van jouw artikels!
She are sow pretty!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 20 januari 2010 18:18

Ik vind de andere mooier, maar deze zijn ook leuk! Ik zie je al met deze lopen! Vind het wel stoer dat je iets met geel, hebt zou ik nooit doen, nouja het sneaker gebeuren eigenlijk ook niet, het past gewoon niet bij mij :)

[Beantwoorden]


Door Lieke op 21 januari 2010 19:05

Ik vind ze leuk! Lekker s ‘zomers ook zeg.. :D

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 22 januari 2010 14:39

Sneakers zijn niks voor mij, maar vind deze wel leuk. :)

[Beantwoorden]


Door Milou op 23 januari 2010 22:26

Supergaaf!

[Beantwoorden]


Door Anneke op 25 mei 2010 18:53

Super toffe schoenen. heb ook 2 paar Gravis shoes. Helemaal blij mee. De eerste waren wit en stofleer achtig. die zijn nu beige. WIL ZE NIET WEG DOEN. Ook al zien ze er echt niet uit. Dus dat zijn nu mijn festival/concert schoenen. Mijn 2de paar is precies hetzelfde als jij hebt maar dan met oranje, geel, roze, eecht alllemaaal velle kleurtjes en een sterretjes patroon in de neus van de schoen. die begint nu helaas ook al zijn zwakke kant te laten zien. maar die ga ik helemaal afdragen. Ik zweer bij Gravis, ik weet zeker dat je nog heel lang plezier hebt aan deze schoenen, want ze zijn kwalitatief errrrug goed. (ook al is het geen onwijs bekend merk). Heb zelf erg slechte voeten, heb er goede steunen in gekocht (had vroeger steunzolen) en ik loop er zo onwijs zacht bij. Zou me niks verbazen als ze Nike dik zouden verslaan. xD

Ver plezier er in ieder geval mee (ook al is mijn berichtje verlaat XD)

xxNnk.

[Beantwoorden]


Door anne op 26 juli 2010 15:04

aaah deze zijn echt zo mooi!
die kleur geel is echt zo lief!
echt heel leuk :D

[Beantwoorden]