Advertorial: Laat zien dat je tegen agressie op straat bent!

Het gebeurd steeds vaker: agressie, intimidatie en geweld op straat. Plaats de icon op je hyves, facebook of twitter en laat zien dat jij tegen agressie op straat bent.

Steeds vaker worden conducteurs, politie en ambulancepersoneel het steeds moeilijker gemaakt om hun werk uit te voeren. Kunnen deze mensen in gevaarlijke situaties op jouw rekenen? Laat dan zien dat jij ingrijpt voor een veiligere samenleving.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 10 mei 2010 | 5 reacties

Reacties

Door Yara op 10 mei 2010 08:56

Ik vind het wel een goede actie, maar ik denk niet dat het erg zal helpen.
Laatst was ik met koninginnedag in A’dam en moest er een ambulance langs maar niemand ging opzij. Echt erg.

[Beantwoorden]


Door Emma op 10 mei 2010 15:51

Ik snap niet zo goed wat ze met deze actie willen bereiken.. of nou ja, hoe effectief de organisatie verwacht dat het zal zijn! Tuurlijk prima als je je vrienden zo laat blijken dat je hier achter staat, maar een tekentje bij je naam op het internet en het zal veiliger zijn op straat? Ik geloof er niet zo in

[Beantwoorden]


Door Frauke op 10 mei 2010 18:36

Ik ben het wel eens met Emma. Maar opzich leuk initiatief :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 10 mei 2010 19:57

Ja, ik ben het ook met Emma eens, maar het maakt mensen wel bewust. Als je dat tekentje ziet denk je ‘Hé, wat is dat’ en ga je het opzoeken. Uiteindelijk denk ik wel dat het zin heeft!

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 12 mei 2010 14:18