Het laatste seizoen van The Hills

Kristin aan de drugs, Heidi is bijna volkomen plastic geworden, Spencer is compleet doorgedraaid en Audrina heeft een nieuw vriendje, zanger Ryan Cabrera. Kort samengevat is dat het laatste seizoen van The Hills.

Het afgelopen seizoen van The Hills heb ik nauwelijks gevolgd omdat Lauren weg was en er gebeurde gewoon niet veel spannends. Maar dit is gewoon complete drama, er gebeurt echt van alles wat ik totaal niet had zien aankomen! Natuurlijk werd er al een hoop geroddeld in de media over de castleden, Heidi’s make-over heeft denk ik niemand gemist. Maar meestal komen de roddels nooit echt in de serie voorbij, het leek voorheen eerder alsof die 2 apart van elkaar stonden, maar nu wordt elke juicy roddel besproken!. Ik denk dat hierdoor het laatste seizoen een stuk beter wordt bekeken als het voorgaande seizoen. Ik wil het in ieder geval niet missen…

Wanneer het aller laatste seizoen van The Hills in Nederland op tv is, is onbekend. Maar wanneer het zover is zet jij dan je tv aan?

Twitter Facebook
Categorie: Celeb's | 31 maart 2010 | 35 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Marleen op 31 maart 2010 07:55

Ik wil het einde zeker zien!! En oooh Heidi, wat ontzettend zonde van je gezicht, ik vind het gewoon eng om naar te kijken brrrrrr. So: you don’t look good babe :p

[Beantwoorden]


Door Soraya op 31 maart 2010 08:45

ik vind het dont zonde van heidi haar gezicht, ze was echt heel mooi zonder al die rotzooi.. maar goed, ik vind the hills ook mooi.. alleen jammer dat de meeste dingen die gebeuren gewoon in een script staan..

[Beantwoorden]


Door Majrolein op 31 maart 2010 08:49

Ik heb het ook al een hele tijd niet meer gezien. Maar ik denk dat ik het wel weer ga kijken!

[Beantwoorden]


Door Eva! op 31 maart 2010 10:38

oeh wat spannend allemaal!

[Beantwoorden]


Door Elske op 31 maart 2010 10:40

Dit moet ik zien=P Zijn ze allemaal gestoord geworden? haha

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 31 maart 2010 10:48

Heb het nooit helemaal gevolgt, altijd maar losse afleveringen, maar dit wil ik wel volgen, ben erg benieuwd.
Blijf t zonde vinden van heidi, echt net een barbiepopje.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 31 maart 2010 12:07

Ik zag je bericht op GirlScene, wat leuk dat je daar nu ook voor schrijft! Je vertelde toch laatst dat je geen reactie kreeg?
Ik ieder geval zal de kwaliteit van de artikelen wel omhoog gaan daar. De lijn ligt nogal laag heb ik het gevoel.

[Beantwoorden]


Door Teddy-lovethatmakeup op 31 maart 2010 12:09

Wow dat ziet er best wel heftig uit! Ben wel benieuwd :)

[Beantwoorden]


Door LS op 31 maart 2010 12:19

Ik ga zeker kijken! Heidi is echt eng geworden, nu je dr ziet praten enzo ook echt zielig.

[Beantwoorden]


Door Devina op 31 maart 2010 12:21

Wow, ik ben benieuwd!
Echt jammer van Heidi, ze was zo’n mooi meisje!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 31 maart 2010 12:25

Bleeh, ik mis Lauren!

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 31 maart 2010 12:48

ik wil niet dat het afloopt ;(

[Beantwoorden]


Door Lee; op 31 maart 2010 13:36

Ik ben echt super benieuwd hoe het afloopt.. Ik heb alle seizoenen gezien en wanneer dit seizoen op mtv.com te zien is.. ga ik zeker kijken! Alle drama wil ik niet missen!

[Beantwoorden]


Door Suzan op 31 maart 2010 14:02

oeeh god! Echt zoo zonde van heidi. Maar ik zit zeker achter de tv!

[Beantwoorden]


Door melanie op 31 maart 2010 14:05

zoooooooooo zonde van heidi. ze ziet niet uit !! ik ga zeker kijken als dit seizoen in nederland op tv is. ik wil dit niet missen. DRAMA!!!!!!

[Beantwoorden]


Door didi op 31 maart 2010 14:22

Het is zo’n zonde wat Heidi heeft gedaan. Eerst vond ik haar echt een mooi meisje, maar na al die botox enzo vind ik haar gewoon eng geworden!

[Beantwoorden]


Door a op 31 maart 2010 14:47

waarom staat dit artikel precies zo op girlscene? http://www.girlscene.nl/lifestyle/media/2010/april/het_laatste_seizoen_van_the_hills

Onlangs schreven we al dat de populaire MTV serie The Hills gaat stoppen. Nu is de grote vraag: wat gebeurt er in het laatste seizoen van The Hills?

Kristin zit aan de drugs, Heidi is bijna volkomen plastic geworden, Spencer is compleet doorgedraaid en Audrina heeft een nieuw vriendje, zanger Ryan Cabrera. Kort samengevat is dat het laatste seizoen van The Hills!

Het afgelopen seizoen van The Hills heb ik nauwelijks gevolgd omdat Lauren weg was en er gebeurde gewoon niet veel spannends. Maar dit is gewoon complete drama, er gebeurt echt van alles wat ik totaal niet had zien aankomen! Natuurlijk werd er al een hoop geroddeld in de media over de castleden, Heidi’s make-over heeft denk ik niemand gemist. Maar meestal komen de roddels nooit echt in de serie voorbij, het leek voorheen eerder alsof die twee apart van elkaar stonden, maar nu wordt elke juicy roddel besproken! Ik denk dat hierdoor het laatste seizoen een stuk beter wordt bekeken dan het voorgaande seizoen. Ik wil het in ieder geval niet missen…

Wanneer het allerlaatste seizoen van The Hills in Nederland op tv is, is onbekend. Maar wanneer het zover is… zet jij dan je tv aan?

[Beantwoorden]


Door Ashley op 31 maart 2010 15:05

laatste seizoen die ga ik zeker kijken! Ik vond de The Hills zowiezo niet meer leuk toen LC eruit ging . ;$

x

[Beantwoorden]


Door Ashley op 31 maart 2010 15:05

laatste seizoen die ga ik zeker kijken! Ik vond de The Hills zowiezo niet meer leuk toen LC eruit ging . ;$

x

[Beantwoorden]


Door Ashley op 31 maart 2010 15:06

a ga niet haten . :S

[Beantwoorden]


Door Iris op 31 maart 2010 15:12

Oh my gawwwwwwd! ik schrik gewon telkens als ik die verbouwde kop van Heidi zie! Zo zonde!

Maaaar dat betekend niet dat ik niet ga kijken, can’t wait!
X

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 31 maart 2010 15:37

Ik heb nooit naat The Hills gekeken en zal dat ook niet gaan doen. Ik vind het zo geacteerd en fake.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 31 maart 2010 16:01

@ a

Misschien omdat Vera dat artikel op Girlscene heeft geschreven? ;)

[Beantwoorden]


Door a op 31 maart 2010 16:22

@ ashley en suzanne
haha ik ga niet haten,
ik vraag alleen maar waarom.
maar idd, voortaan beter kijken voor mij
want nu pas zie ik dat eronder staat vera camilla.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 31 maart 2010 17:01

@a, haar naam staat er ook onder.

Hmm, ik heb het helemaal niet gevolgd, dus ik kan niet echt meepraten, haha!

[Beantwoorden]


Door Marion op 31 maart 2010 17:19

ja ik ga het zeker kjken i love the hills :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 31 maart 2010 17:25

Ik vond het vorige seizoen ook niet super, maar heb het wel helemaal gekeken want ik ben best wel verslaafd aan deze serie xD. Zó zonde van Heidi’s gezicht, meisje meisje toch :(

[Beantwoorden]


Door Felicia op 31 maart 2010 21:58

Ik ga meteen kijken als het seizoen online komt! Wat een heerlijke serie vind ik dat, The Hills.
Echt jammer dat het stopt, maarja er moet toch een keer een eind aan komen.. Anders wordt het zo’n uitgemolken serie(is het misschien al :P).

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 1 april 2010 14:20

Ik zit in ieder geval weer voor de buis. Ik vind juist dat Heidi er helemaal niet als een barbie uit ziet. Ze zag er eerst zo uit en ziet ze er echt volkomen belachelijk uit, maarja zoiets gebeurd wanneer je beroemd wordt.

[Beantwoorden]


Door Ashley op 2 april 2010 10:49

@ a volgens mij jij dan ook voortaan beter kijken … :S

[Beantwoorden]


Door Lilly op 2 april 2010 10:59

Nee, ik vind The Hills echt niet leuk. ;)

[Beantwoorden]


Door Soesja op 2 april 2010 11:53

Woow :O Ik heb nog nooit een seizoen van The Hills echt gevolgd, maar ik keek wel eens tussendoor een aflevering. De laatste tijd eigenlijk nooit meer, ik vond het zo stom dat Lauren weg was! Maar misschien moet ik het nu toch maar gaan volgen, want de trailer ziet er best leuk uit! Vooral Spencer die helemaal gek wordt, holy shit :O Dus ik denk dat ik het nu misschien wel ga volgen :)

[Beantwoorden]


Door inge op 2 april 2010 17:44

Heee.
Ik ben het pas gaan kijken dus vind het erg jammer . Zijn denk je deze afleveringen oook op dvd te kooop ?
Want dan ga ik die zker kopen

Liefs Ingeee

[Beantwoorden]


Door Anouk op 3 april 2010 14:59

Ik ga het wel kijken. Ik zal het niet elke keer zien, want kijk het alleen als ik het toevallig tegen kom op de tv/

[Beantwoorden]


Door Eline op 25 juli 2010 08:47

Oh zeker weten, ik ga het kijken!
Ik vind het een geweldige serie.

[Beantwoorden]