NYX Mega Shine lipgloss vs. Round lipgloss

I love NYX! Het is mijn favoriete merk, altijd als ik iets koop bij een webshop die NYX verkoopt, zit er minimaal 1 make-upje van NYX in mijn Mandje. Waarom? NYX wordt niet voor niets vergeleken met MAC, het is een super fijn merk, alleen is het vele malen goedkoper! Maar is 1 item waar menig beautyblogger en mede NYX fan, wat minder enthousiast over heeft geschreven, en dat zijn de Round lipglosses.

Image Hosted by ImageShack.us

Ik heb al 3 round lipglosses in Sparkle (niet zo bijzonder), Real Nude en Sorbet, vooral de laatste 2 zijn erg mooie kleurtjes. Kort geleden bestelde ik nog een NYX round lipgloss, dit keer in de kleur Mauve. Round lipglosses zijn schrikbarend goedkoop, in Nederlandse webshops vind je ze al voor nog geen 2 euro en in USA webhops, vragen ze er gemiddeld $2,50 (1,75 euro) voor.

Image Hosted by ImageShack.us

Wat me gelijk opviel toen ik de lipgloss swatchte, is dat hij onwijs lijkt op mijn Mega Shine lipgloss in Beige. De linker swatch is de Mega Shine lipgloss en de rechter swatch is de Round lipgloss. Like hello, ze zijn bijna identiek! Maar zijn ze ook allebei even goed?

Image Hosted by ImageShack.us

Round lipgloss in Mauve. Hij trekt minder in mijn lijntjes als Beige. Ik vind de kleur ook wat mooier, hij is wat rozer. De geur is niet zo lekker, maar erg storend vind ik het niet, hij vervaagt best snel. Long lasting is de lipgloss niet, maar hello welke lipgloss is dat wel? Ik ken geen lipgloss die een eet-drink-fiets-kus-sessie overleefd!

Image Hosted by ImageShack.us

Mega Shine lipgloss in Beige. Deze is wat dikker, wat ik persoonlijk mooier vindt, want hij dekt wat beter én blijft wat beter zitten. Maarja, een eet kus-drink-eet-sessie overleefd ie nog steeds niet en met lipgloss op fietsen doe ik toch al niet. Er is niets irritanter als lange blonde haren, die tegen je roze lipgloss lippen aanwaaien en daar dus ook aan blijven plakken! Deze lipgloss ruikt wel echt verukkuluk, dus dat is zeker een plus.

De kleur van de round lipgloss vind ik wat mooier, maar de Mega Shine lipgloss vind ik een fijnere substantie hebben en hij blijft langer zitten. De Round Lipgloss zijn gewoon leuk om te proberen en voor die lage prijs, zeker geschikt om met kleurtjes te experimenteren. Maar wil je een lekker ruikende en beter zittende lipgloss? Dan raad ik je de Mega Shine lipgloss aan.


Reacties

Door Chaar op 18 maart 2010 14:13

Huh, je hebt nu nog 3 nieuwe terwijl je ze niet fijn vind:S

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 18 maart 2010 14:16

@Chaar: Niet fijn? like i said, ze zijn gewoon leuk om mee te experimenteren. Mijn mooiste kleur lipgloss is een Round lipgloss!

[Beantwoorden]


Door Chaar op 18 maart 2010 14:19

Oww, haha sorry verkeerd gelezen(:

[Beantwoorden]


Door Josephine op 18 maart 2010 14:32

Ik snap het niet meer:$, eerst ging het over Beige en Beige, en toen bij je lipswatch komt Mauve er opeens bij…

Dat heb ik nou ook, dan hebben ze het over “Deze overleeft een drankje en etentje wel”, maar dat heb ik dus nooit!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 18 maart 2010 14:50

Wauw staan je allemaal heel goed!

[Beantwoorden]


Door esmay op 18 maart 2010 15:01

Ze staan je goed!
Leuke ‘battle’ tussen 2 dezelde merken lipgloss! Kun je vaker doen, vind ik wel leuk :D!

[Beantwoorden]


Door Laura op 18 maart 2010 15:19

Ik ga dan toch voor de Mega Shine, betere kwaliteit en nog steeds supergoedkoop vind ik :) Maar inderdaad die ronde zijn leuk om mee te experimenteren:D

[Beantwoorden]


Door Naomi op 18 maart 2010 16:50

hooi! Normaal reageer ik eigenlijk nooit, maar ik heb me een klein (niet echt dat ’n big deal is) geërgerd aan je schrijfstijl in dit stukje. Je herhaal dezelfde woorden (hello) en eet-drink-fiets (waarschijnlijk fout geciteerd). Het is ’n beetje dubbelop namelijk. Het is trouwens opbouwende kritiek hoor! Voorderest vond ik ’t gewoon (net als altijd) een leuk stukje. :)

[Beantwoorden]


Door Emma op 18 maart 2010 17:26

met ‘bijna uniek’ bedoel je denk ik ‘identiek’ ? ;)

echt goedkoop, wil ze ook :D

[Beantwoorden]


Door Lin op 18 maart 2010 18:08

NYXXX <3
die round lipgloss ruikt trouwens heel erg naar afwasmiddel haha! Oja komt er vandaag geen BAG? :(
xxx

[Beantwoorden]


Door Inez op 18 maart 2010 18:23

Heb je dit een beetje snel geschreven ofzo?
Kwam er eerst niet echt uit, sommige zinnen moest ik wel 3x nalezen voordat ik begreep wat je nou echt bedoelde..

Vind je site super maar dit artikeltje toch wel een beetje slordig geschreven!

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 18 maart 2010 19:24

Mooie glossjes:D

[Beantwoorden]


Door Patricia op 18 maart 2010 19:38

Supergoedkoop! Ik wil al een tijdje iets van NYX bestellen, want jouw reviews erover klinken altijd erg goed! =D
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 18 maart 2010 20:16

Leuke kleurtjes!
x

[Beantwoorden]


Door Lieke op 19 maart 2010 11:56

Mooie kleurtjes :)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 19 maart 2010 15:11

Ik vind de Round Lipglosses juist super!

[Beantwoorden]


Door Zeynoo op 19 maart 2010 20:40

Hee, ik wou graag weten waar je nyx-producten kunt bestellen, gewoon bij de nyx-site?
btw. leuke kleurtjes! (:

[Beantwoorden]