Glamcosmetics.nl – Rimmel

Kennen jullie Glamcosmetics al? Ik kende deze webshop die vooral drogisterij cosmetica verkoopt tot kort geleden nog niet, maar nu wel! Glamcosmetics is een webshop waar je make-up vindt, van merken die je bij drogisterijen als Kruidvat en Etos kunt kopen, alleen ben je bij Glamcosmetics een stuk voordeliger uit. Ook kun je terecht voor wat onbekendere merken, maar ook voor make-up van MAC.

Ik testte 2 items van Rimmel, een lipgloss en een oogschaduw quattro.

Image Hosted by ImageShack.us

Ik ontving een Light Beam lipgloss, in de kleur 810 strobe light. De verpakking is anders als de meeste glosses. Het is een vrij vierkante lipgloss, maar het vetst is nog wel het lampje wat in de dop zit! Al eeuwen wil ik een lipgloss met lampje en eindelijk heb ik er 1. Ik was als een kind zo blij met deze lipgloss, het lampje werkt goed en het spiegeltje die op de zijkant van het flesje zit, maakt het aanbrengen ook een stuk makkelijker.

Image Hosted by ImageShack.us

Check het lampje! discotime, hier steel je sowieso de show mee op een feestje (;

Image Hosted by ImageShack.us

Verder vind ik de gloss zelf niet echt bijzonder, geen kleur, een beetje glitter en een apart geurtje. Maar voor €4,95 heb je wel een coole lipgloss met lampje! En wellicht zijn de andere kleurtjes waarin deze lipgloss te koop is wat mooier?

Image Hosted by ImageShack.us

Ook testte ik een oogschaduwpaletje in Almond. Ik heb al een soortgelijk paletje van Rimmel, deze kreeg ik ongeveer 2 jaar terug bij een abonnement op een tijdschrift kado en het was onder andere ook de reden dat ik geïnteresseerde in make-up raakte. Het was een paletje voor een bruine smokey look en ik vond de kleuren onwijs mooi.

Image Hosted by ImageShack.us

Dit paletje bevat vrij naturelle kleurtjes, mooie bruintinten waar je bijna niet de mist mee in kunt gaan. Gebruik de lichte kleur als highlighter en experimenteer wat met de donkere kleurtjes in je crease (dat ingedeukte gedeelte van je ooglid) en outter v (aan de zijkant).

Image Hosted by ImageShack.us

Helaas viel het pigment in de oogschaduw me erg tegen, de lichtere kleuren zie je vrijwel niet. Zonde, anders was dit echt een mooi paletje geweest.

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Hier heb ik een ooglook met de oogschaduw gemaakt, met als basis NYX Jumbo Eye Pencil in Milk. Deze ooglook droeg ik in het filmpje van mijn favorieten van februari, ik kreeg toen wel veel opmerkingen over mijn oogschaduw. Er is alleen 1 probleempje: de oogschaduw is onvindbaar op de site… €?

De verzendkosten op de site vind ik nogal belachelijk. t/m 2 producten betaal je €1,50, maar als je meer besteld, moet je 7 euro betalen! Ook vind ik de site wat onoverzichtelijk, je kunt niet op merk zoeken en er is geen info te vinden over de personen achter de site, jammer!


Reacties

Door Dieuwke op 16 maart 2010 14:38

Zonde! Vind ze inderdaad beide niet zo heel erg bijzonder.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 16 maart 2010 14:46

Ook make-up van MAC, nou, ik zie 1 MAC lipgloss, voor de rest niks. Verder vind ik de site ook niet zo geweldig, doe mij maar Cosmobrands! :)

[Beantwoorden]


Door YoLin op 16 maart 2010 14:50

Ja, ik vond de verzendkosten ook al vreemd. Ik heb twee keer achter elkaar mijn bestelling geplaatst, dan ben je nog steeds goedkoper uit :)
(2x 1,50 = 3 euro verzendkosten voor 4 producten!)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 16 maart 2010 16:22

misschien komt het met die verzendkosten door de zwaarte, daat het dan vanaf een 10kg ding moet.

Vind het glossje wel leuk met dat lampje enz.!

[Beantwoorden]


Door Boissin op 16 maart 2010 16:27

Hi Vera,

Allereerst, ik lees je website dagelijks. Best wel leuk allemaal…
Maar…
Wat me wel opvalt; je kraakt regelmatig een “bedrijf” cq product af als het je niet bevalt.
Meningen over producten zijn zeer subjectief en wat jij doet is ze praktisch gezien de afgrond induwen.

Ik denk dat jij heel goed beseft dat de meiden die op jou website komen jou mening zeker in heroverweging nemen als ze een product oid willen kopen.

Hoe zou jij het vinden als iemand jou website afkraakt?
Mensen proberen hun geld te verdienen en jij geeft ze geen eerlijke kans op deze manier.

Tip: als het je bevalt kun je er een review over schrijven, als het je niet bevalt laat je het buiten beschouwing.

Want werkelijk, dit vind ik echt oneerlijk tegenover die bedrijven toe, en het zegt ook wat over jou en de imago die jij probeert te hanteren.
Die mensen proberen namelijk wel geld te verdienen.
Groetjes

[Beantwoorden]


Door Kelly op 16 maart 2010 16:37

@Boissin;
Ik vind het juist heel erg eerlijk wat vera doet. Wanneer ze alleen maar positieve dingen schrijft is het niet meer de waarheid. Ze krijgt soms producten toegestuurd en wanneer deze niet voldoen aan haar eisen kan ze ’t moeilijk buiten beschouwing laten. We hebben toch recht op eerlijke informatie? Ik ben blij dat ik de pigmentatie heb gezien van het rimmelpalletje; totaal mijn kleuren maar ik gebruik zelf liever veel meer pigmentatie. Conclusie; voor mijn eisen is het niet geschikt, misschien voor jou wel? Dat kan, en dat is jouw mening.. En hier horen we Vera’s mening.. Ik vind het positieve aan haar reviews altijd dat ze ook de negatieve dingen laat zien. Zo laat ze nl. ook zien dat als producten goed zijn, ze écht goed zijn.
Oké wat een slap geouwehoer, hopelijk snappe jullie wat ik bedoel!
En Vera, ga 100% zo door want ik hou van je eerlijkheid

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 16 maart 2010 16:39

@ boissin, mensen komen hier voor reviews, en je wilt eerlijke en oprechte informatie over een webshop waar je misschien wel iets van koopt. Het zou zonde zijn als je hier leest dat het geweldig is terwijl als je iets koopt het helemaal niks is. Dan is het toch niet geloofwaardig meer? Om alles mooier te laten lijken dan het is, daar zijn reclames voor opgericht, niet beautyblogs.

[Beantwoorden]


Door Patricia op 16 maart 2010 16:46

Wow dat is wel veel geld ja! Maar dat lampje bij die lipgloss is wel echt coel! =D
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Boissin op 16 maart 2010 16:46

Ha kijk, jullie begrijpen het verkeerd.
Wat ik bedoelde met: Buiten beschouwing laten is:
Gewoon niet reviewen en ook niets over posten op haar website.

[Beantwoorden]


Door esmay op 16 maart 2010 17:47

Die Rimmel Lipgloss heb ik ook, alleen dan in een felroze :) Deze ruikt wel superlekker! :), maar leuk review :)

[Beantwoorden]


Door Teddy op 16 maart 2010 18:47

Hmmm deze website is een beetje raar, vooral de producten zijn slappe kwaliteit! Wel leuk review:)

[Beantwoorden]


Door Laura op 16 maart 2010 19:25

Ik ben het met Kelly en Jorinde eens! Ik vind dat het ook vermeld moet worden een een site of een product niet of minder goed is. Het is heus niet zo dat ik, omdat Vera het zegt, niet meer zou overwegen om iets te bestellen bij deze webshop. Ik zou meerdere reviews lezen en dán pas mijn conclusie trekken. Als er 20 reviews negatief zijn en 1 goede, dan bestel ik er niet. Maar als er 20 goede zijn en één negatieve, dan bestel ik wel. Simpel.

[Beantwoorden]


Door Lee; op 16 maart 2010 19:31

^ Zeker mee eens! Een review is er, om alle punten te belichten. De positieve, maar ook de negatieve!

Jammer dat er niet zoveel pigment in het oogschaduwpaletje zit, anders waren het vast mooie kleuren geweest

[Beantwoorden]


Door Kizzy-online op 16 maart 2010 19:45

Ik hoor wel vaker dat Rimmel oogschaduw weinig pigment heeft :-(

[Beantwoorden]


Door Kizzy-online op 16 maart 2010 19:49

“Tip: als het je bevalt kun je er een review over schrijven, als het je niet bevalt laat je het buiten beschouwing.”

Boissin: Wat een belachelijke statement zeg! Een review kan positief, maar ook negatief zijn. Een review is in ieder geval ALTIJD subjectief.

Iets niet reviewen omdat het anders ‘negatief’ zou zijn, is toch niet eerlijk? Zo komt niemand aan zijn/haar informatie!

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 16 maart 2010 20:15

Leuke review!
Die lipgloss lijkt me niet fijn,maar wel leuk met zo een lampje^^
En dat palletje lijkt me best goed!
x

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 17 maart 2010 07:00

Goede review en goed dat je eerlijk bent!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 17 maart 2010 07:36

@Boissin: afkraak? Ik geef mijn eerlijke mening over producten, ik zie niet wat daar afkraken aan is? En als ik iets echt belachelijk vind (wat zelden zo is), zoals nu met de verzendkosten: ja, dan zet ik dat erbij?

Want let’s face it, waar doe ik dit voor? Ik heb deze site niet om producten en webshops nog eens extra de hemel in te prijzen, wat reclames, tijdschriften en andere sites al doen. Ik heb deze site om jullie mijn eerlijke mening te geven. Want wat is er nou vervelender, als een artikel kopen omdat ik het heb aangeprezen en er dan vervolgens achter komen dat het drie keer niets is. Natuurlijk verschillen meningen, ik zeg ook niet dat wat ik schrijf de waarheid is, het is mijn MENING.

En ik geef ze geen eerlijke kans? Wie ben jij om dit te oordelen?

En come on, “Tip: als het je bevalt kun je er een review over schrijven, als het je niet bevalt laat je het buiten beschouwing.” dit kun je toch niet serieus menen? Merken en shops sturen mij producten op om te reviewen, dan review ik deze ook!

Mijn reviews zijn 100% eerlijk, je kan het zien als een minpunt, want ‘god, ze zegt ook dat er dingen niet goed zijn aan een product’. Maar ik zie het als iets positiefs, want je weet wat je aan me hebt.

ps: Lees deze review nog eens na, kijk nog eens naar de foto’s en denk dan eens even goed na over wat je het liefst gezien had.

[Beantwoorden]


Door Regina op 17 maart 2010 13:49

op t palette ziet het er wel mooi uit, jammer van t pigment

[Beantwoorden]


Door Regina op 17 maart 2010 13:53

en gewoon doorgaan met je reviews, ze zijn hartstikke goed. En juist fijn dat je eerlijk bent vera!

[Beantwoorden]


Door Emma op 17 maart 2010 16:04

Wat een belachelijke comment zeg, en tof dat iedereen t voor Vera opneemt, want wat een onzin. Ik vind dat Rimmel palet erg mooi en ben blij dat ik nu de pigmentatie hier heb gezien. Nu hoef ik hem niet te kopen.
Ik ben tegen negatieve feedback zonder goede redenen, maar jij vertelt er altijd bij waarom je iets vind, en iedereen kan zien dat deze pigmentatie is. Ik vind jou juist één van de weinige beautyblogs hebben die heel erg eerlijk overkomen. Ik vertrouw jou bv eerder dan Cynthia of Mascha.
Niets van aantrekken Vera, ik vind je eerder te lief dan afkrakerig!

[Beantwoorden]


Door esmay op 17 maart 2010 20:50

Ik vind juist goed dat Vera altijd eerlijk is, zo weet ik tenminste aan de fotos of het goed is of niet! En je kan toch niet 1 ding niet reviewen omdat die niet goed is.. de webshops willen juist dat je het reviewt! Ik zou gewoon doorgaan zoals je het nu doet hoor! Ikvind het juist wel fijn, zo weet ik meteen of het goed is of niet! :D

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 17 maart 2010 21:20

Die lipgloss met een lampje heb je ook van Gosh. Die heeft wel mooie kleuren.

[Beantwoorden]


Door Kim op 18 maart 2010 11:52

Ben langzamerhand youtube beauty blog & vlog verslaafd aan het worden en vind een super leuk wat je hier zo doet. Ik kijk zeker eens vaker rond.

Ik had een paar van die palletjes van rimmel en die hebben allemaal weinig pigment. Ik dacht eerst dat het aan mij lag, dat ik er niet goed mee omging. Maar nu heb ik de coastal scents 88 pallets (wel het andere uiterste) 1000x beter.

Ps. Gewoon je mening geven anders is het geen review.

[Beantwoorden]


Door Esmee op 18 maart 2010 12:28

Ik heb deze webshop 1 keer gebruikt en was op zich heel tevreden.

Ik vond de verzendkosten ook heel vreemd, maar aangezien ik een aantal producten had gekocht (volgens mij 7 of 8) viel het uiteindelijk voor mij dus wel mee. Als ik er 3 had gekocht was het idd te veel geweest en had ik het ook niet gedaan!

De producten waren allemaal goed… ik kende de producten al of had ze in de winkel al bekeken en getest. Op de website waren de producten gewoon goedkoper (zelfs met de verzendkosten erbij)

Dus voor mij geen negatieve ervaring. Of ik er nog een keer iets zou bestellen… wie weet.. De verzendkosten zijn een probleem. Ik koop niet elke keer zoveel producten tegelijk.

Liefs Esmee

ps. Voor wie het interesseert: ik had met name gezichtsproducten gekocht zoals foundation, concealer en poeder.

ps.ps. Ik vind het altijd wel fijn dat je zo eerlijk bent in je stukken. Ik heb daar meer aan dan dat je er maar gewoon niet over schrijft omdat je het product of bedrijf niet zo fijn vond. Zolang je je kritiek maar genuanceerd formuleert is er toch geen probleem..

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 18 maart 2010 20:20

Ik ben een zogenaamde vlogger, maar ik wilde voor dit artikel graag een uitzondering maken.

Ik wil je namelijk even complimenteren met je eerlijke mening over producten en sites. Ik proef bij grotere beautysites al gauw dat iets als goed wordt gekeurd voor het geld (natuurlijk kan ik dit mis hebben).

En zoals je in de comments van de anderen kunt lezen. Eerlijkheid wordt door iedereen (op die ene na dan…) gewaardeerd en duurt het langste ;)

Ga zo door!

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 18 maart 2010 20:21

Vlogger? Ik bedoelde lurker :p

[Beantwoorden]


Door nickita op 18 september 2010 20:39

ik zou je de Gosh Light’n Shne lip glaze aanraden.
Dat is een lipgloss met hele mooie glitters en je heb ze in verschillende kleuren;; EN er zit een lichtje in een een spiegeltje en hijv ruikt geweldig lekker naar vanille.

[Beantwoorden]