Advertorial – Zeeman is trots op nieuwe collectie

De zeeman werkt hard aan een nieuw imago, de Zeeman boxers zijn al een heuse hype en nu probeert Zeeman ook te laten zien dat ze wel degelijke goedkope en fashionable kleding kunnen verkopen. De stylistes reizen af naar trendy steden om de laatste trends te spotten en laten door middel van een filmpje zien hoe zij precies aan het werk gaan. Nieuwsgierig? Kijk dan onderstaande filmpje.

Zeeman is trots op hun nieuwe collectie en wilt hiermee laten zien dat je niet veel geld hoeft uit te geven, om er leuk uit te zien. Daar ben ik het zeker wel mee eens!

Natuurlijk kun je ook naar de site gaan voor meer informatie.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 16 maart 2010 | 26 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door kim op 16 maart 2010 10:31

beeetje jammer die reclame, want die zie je nu overal!

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 16 maart 2010 11:06

ik was laatst bij de zeeman, en vond de kleding er toch best mooi uitzien! maar de kwaliteit? i don’t know. misschien maar eens een gokje wagen?

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 16 maart 2010 11:20

@Kim ik snap je reactie wel, dat heb ik enigszins ook wel een beetje maarja op alle blogs staat er ook voor ‘ advertorial’ dus je weet waar je aan toe bent ;-)

Ik vind de upcoming trend rond de zeeman wel leuk haha ik kom er de laatste jaren sowieso wel 1 x per 14 dagen alleen al voor mijn werk en vaak struin ik er ook door de (baby)kleren.Soms zitten er echt leuke items tussen!

[Beantwoorden]


Door anita op 16 maart 2010 13:49

je ziet het er idd overal. ik vond het er persoonlijk wel leuk uitzien hoor! en niet heel erg cheap zoals meestal. maar ik denk dat ik wel een gokje ga wagen, als het er na een tijdje niet meer uitziet heb ik geen berg euro’s verspeeld..

[Beantwoorden]


Door Laura op 16 maart 2010 13:53

Toch maar eens gaan kijken :)

[Beantwoorden]


Door joy op 16 maart 2010 13:59

ik ben het eens met kim, ook al staat het er bij dat het een advertorial is. oke je houdt van budget maar ga jij nu werkelijk zelf bij de zeeman shoppen of heb je dat ooit gedaan? ik iig niet en kan me niet voorstellen dat mensen dat door deze commercial wel gaan doen(vind je site top daarniet van)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 16 maart 2010 14:01

@joy: ik zeg toch ook helemaal niet dat ik dat doe, of heb gedaan?

[Beantwoorden]


Door lisa op 16 maart 2010 14:46

nou nee bedankt, ik koop geen kleding bij de zeeman.
af en toe wel wat haar stiekjes maar daar blijft het ook bij =p

@vera was benieuwd hoeveel je voor dit betaald krijgt =p ?

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 16 maart 2010 15:12

@lisa: Voor deze ad heb ik 40 euro gekregen.

[Beantwoorden]


Door Dewy op 16 maart 2010 15:39

Dat vind ik best veel geld voor alleen een advertentie! En ik zeg zelf, kvind het er niet verkeerd uitzien net als de blouse, die shop je daar voor een tientje en bij de Villa voor 40, nou dan kan je kiezen he;)
Ik vind het juist wel leuk dat je af en toe een advertentie erop zet, net als die met chocola ik vond de muziek heerlijk relax ( de chocola natuurlijk ook !) xx

[Beantwoorden]


Door kim op 16 maart 2010 16:47

oh super chil 40 euro!!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 16 maart 2010 20:11

haha wel chill dat je er zoveel voor betaald krijgt!
hoeveel kreeg je dan voor die cote d’or iets? :$

x

[Beantwoorden]


Door Patricia op 16 maart 2010 20:13

Jaa dat had ik gelezen, maar toch zal ik geen kleding kopen bij de Zeeman. Ik houd het lekker bij de H&M
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door joy op 16 maart 2010 20:14

nee klopt dat doe je niet maar waarom zet je het dan erop? want dan lijkt het alsof je het zelf ook leuk vind

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 16 maart 2010 20:46

Ja,als je bv. een advertorial bij mascha ofzo ziet,zie je hem dezelfde dag og hier en op misslipgloss ofzo.
Soms een beetje irritant,maar ik snap best dat je dat geld nodig hebt om je site te runnen hoor^^
En ik koop eigenlijk nooit bij de zeeman.^^
x

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 17 maart 2010 00:42

jeetje wat een fuzz over een advertentie haha! Vera zet m erop omdat haar dat waarschijnlijk gevraagd is, die positie heeft zij nou eenmaal met haar superblog. En als je daar een mooi zakcentje aan kan verdienen is het toch heel logisch dat het erop staat?

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 17 maart 2010 07:27

@joy: daarom staat er advertorial bij, om alle verwarring te kopen. Het is gewoon een advertentie. Ik snap het probleem niet helemaal?

[Beantwoorden]


Door Irene op 17 maart 2010 10:37

Pff wat vermoeiend zeg. Die website van Vera kost toch ook gewoon geld om zodat jij t kan lezen.
Nou, dan zet je er ook reclame op, want anders wordt het wel snel heel veel geld.

En ik snap ook niet waarom mensen de Zeeman niet durven binnen te lopen. De Kleding van de H&M komt uit dezelfde fabriek!

[Beantwoorden]


Door joy op 17 maart 2010 16:25

er is geen probleem hoor haha maar het lijkt me dat je ook niet alle reclames erop zet namelijk en deze wel dus dan zegt het toch iets

[Beantwoorden]


Door jill op 17 maart 2010 20:00

Haha jeez, get over yourselves. Wat Irene zegt klopt! Zelfs kleding van duurdere merken (levi’s & diesel oa) worden in de zelfde fabrieken gemaakt als goedkopere kledingmerken. Het gaat er echt om zoveel mogelijk winst te maken tegen de laagste kosten. Je betaalt negen van de tien alleen voor het merk.

[Beantwoorden]


Door Evitahh op 18 maart 2010 17:38

Ik koop soms wél kleren bij zeeman. Gewone T-shirts of zelfs kleedjes. Ze hebben er best goede panty’s, soms koop ik zelfs de grootste maat van kindershirts omdat die een leuke opdruk heeft. Vaak koop ik ook gewoon dingen van een mooi stofje en bouw ik het zelf met mijn naaimachine om tot iets wat ik zelf mooi vind.
Moet ik mij hiervoor schamen? Ik denk het niet. Voor de prijs dat veel mensen 1 ding kopen, heb ik er vijf. Leuk!

[Beantwoorden]


Door Irene op 18 maart 2010 22:03

Oh ik kom er ook wel hoor.
Van die huissokken met anti-slip eronder.
Of sloffen.

En ik schaam me er echt niet voor. Gedoe ook altijd over goedkopere winkels.

[Beantwoorden]


Door Ingelise op 20 maart 2010 01:23

Ik moet het ze nageven: er zit een ongelooflijk goed marketing-team bij de Zeeman. Gebruik maken van de crisis, jezelf niet als beste maar als goedkoopste herpositioneren, en kijk eens wie ‘zelfs’ een advertorial plaatst. Hoor verschillende geluiden in mijn omgeving dat ze ‘even’ bij de Zeeman kijken. De tijd dat de Zeeman voor arme losers was is eindelijk voorbij. We hoeven niet langer schaamte te voelen als we de Zeeman inlopen! Overigens, ik wil zo’n boxer. Al heel lang. Ook al draag ik geen boxers. Ik wil er een.

[Beantwoorden]


Door Suzan op 20 maart 2010 10:13

Ik kan het filmpje niet zien!:)

[Beantwoorden]


Door Suzan op 20 maart 2010 15:38

ooh nu wel!:)

[Beantwoorden]


Door Kim op 10 augustus 2010 17:28

wel een leuk filmpje.
maar ik blijf de zeeman saai vinden.
de kleren zijn totáál niet mijn smaak. mijn mening. ;)

X

[Beantwoorden]