Dressing myself up

Ik draag eigenlijk nooit jurkjes, ik draag altijd jeans met laarzen of sneakers. Er zijn zelfs tijden geweest dat ik in de zomer met een lange spijkerbroek liep. Waarom? Ik vind het gewoon moeilijk en vervelend om veel huid te laten zien, ook voel ik me met een jurk aan gelijk zo aangekleed, zo netjes. Ik ben vrij bleek en ook niet erg slank, en vroeger was ik enorm onzeker.

Hoewel de meesten van jullie uitkijken naar de zomer, met in gedachten de luchtige zomerkleding en bikini’s die je dan draagt, denk ik: fijn die zon, heerlijk dat warme weer, maar die blote kleding..? Het is ondertussen al een stuk minder erg, tegenwoordig draag ik wel jurkjes in de zomer ( nooit zonder legging) en nu ben ik ook met jurkjes aan het experimenteren in de winter/lente. Voor een sneaker/jeans meisje is dat bijzonder raar. Met een jurk en maillot aan voel ik me gelijk zo netjes! Ook heb ik maar 1 paar (lelijke) hakken, dus het kost nogal wat moeite voordat je mij in een jurk krijgt.

Maar toen ik vorige week zaterdag naar Delft ging, wilde ik toch wel graag een jurk aan. En omdat het toch niet zo warm was, vond ik dat ik best mijn fugg’s eronder mocht doen. I’m taking it step by step (;

Image Hosted by ImageShack.us
Ik draag een jurkje met pofmouwtjes van H&M, met een maillot van Hema en een riem van Wonder Woman.

Bizar is dat eigenlijk, dat wanneer ik in een jurk loop, ik opeens een grote brok onzekerheid ben. Met een jurk aan ben voel ik me heel kwetsbaar, dan heb ik het idee alsof iedereen me nastaart en me dik vindt. Het is natuurlijk belangrijk dat je draagt waar je je fijn in voelt, maar soms duurt het gewoon even voordat dat gebeurd. Ik heb nu een heleboel jurkjes en rokjes gekocht en ga morgen shoppen voor een mooi paar hakken. Wie weet wordt ik straks wel echt een jurkenmeisje (Wat moet ik dan met die 7 paar sneakers..?)

Ik weet dat er een boel stevigere meiden zijn die zich juist fijn voelen in een jurk of rok.
In wat voor outfit voel jij je het fijnst? En waarom is dat?

Het is echt belangrijk dat je draagt waar je je fijn bij voelt, dan straal je dat ook uit. Er komt vast en zeker een moment wanneer je iets anders wilt proberen, wanneer je aan iets nieuws toe bent. Probeer je dan niet te laten beïnvloeden door wat andere mensen denken, doe en draag waar jij je goed bij voelt.

Twitter Facebook
Categorie: Mode | 19 maart 2010 | 74 reacties | Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Daniëlle op 19 maart 2010 14:04

Ik ben ook heel onzeker en doe ook altijd een legging ofzo aan. Heb al helemaal geen zin om mijn bikini uit de kast te trekken

[Beantwoorden]


Door mellissa op 19 maart 2010 14:10

meid, ik reageer niet vaak ( ookal ben ik een trouwe alledaagse bezoeker van jouw leuke informatieve en vermakende site)
maar ik moest hier echt even op reageren.
wat staat dat je hartstikke leuk.
en ik weet dat als je jezelf ”dik”’vind, dat het dan geen zin heeft als anderen zeggen dat dat niet zo is.
maar wat heb jij een prachtfiguur! echt.
ik zeg: draag zeker vaker jurkjes enzo, je hebt er het figuur voor, en het staat je echt hartstikke leuk.

kus, mellissa(K)

[Beantwoorden]


Door .Lisa op 19 maart 2010 14:12

ik ben èxact het omgekeerde, grappig. Ik draag alleen maar jurkjes en rokjes, en geen broeken.
Maar ik vind dat het je echt staat. En ik snap het als jij jezelf ‘dik’ vind, want ik zie je natuurlijk alleen maar via een foto. Maar ik vind je absoluut niet dik, je hebt een mooi figuur, mooi vrouwelijk! Wees trots op hoe je eruit ziet. Echt! Draag wat je mooi vind. Sch**t aan de rest, en wat ze over je vinden!

[Beantwoorden]


Door Soraya op 19 maart 2010 14:24

ik leef bijna in me legging! maar nu draag ik vaker ook een mooie skinny met laarzne :)

[Beantwoorden]


Door Soraya op 19 maart 2010 14:26

oh.. en daarbij.. dat jurkje staat je prachtig! ik snap dat je je onzeker kunt voelen maar dat is absoluut niet nodiggg!!! je bent een super knappe meid

[Beantwoorden]


Door paulien op 19 maart 2010 14:43

ik draag nooit jurkjes :P en ben ook onzeker wat herkenbaar!!
je bent niet steviger, je hebt een mooi figuur, je weet dat ergens in je hoofd ook wel maar je wil het niet geloven! dat heb ik tenminste;)

[Beantwoorden]


Door esmay op 19 maart 2010 14:46

Ik ben ook best onzeker, maar in de zomer dan denk ik gewoon: Je moet er van genieten. En dat doe ik dan meestal ook! En je bent helemaal niet dik! Al wil je het misschien niet geloven:),
Oh en die jurk staat je echt mooi :D

[Beantwoorden]


Door Leontien op 19 maart 2010 14:49

Ik denk dat iedere vrouw op zn tijd onzeker is, dat hebben wij nou eenmaal :)
En zeker in de zomer, als je meer blotere kleding draagt, dan voel ik mij ook onzeker, heel herkenbaar dus,
maar dik ben jij zeker niet, maar dat kunnen anderen makkelijk zeggen, voor jezelf ligt het toch anders
Ik draag eigenlijk alleen maar spijkerbroeken, maar in de zomer probeer ik wel jurkjes te dragen, want ik vind het wel onwijs leuk!
Zeker nu ze van die leuke bloemetjesjuken overal hebben hangen in de winkels!
Iedereen moet gewoon dragen waar hij/zij zich prettig in voelt, en dan straal je dat ook uit

[Beantwoorden]


Door Cécile op 19 maart 2010 14:53

oke, hier komt het hoor:

Ik voel mij het zelfverzekerdst als ik een ‘gewaagde’ outfit aan heb. Als ik bijvoorbeeld een jurkje aan heb ik hartje winter loop ik juist heel zeker over straat en door school. Dit komt doordat ik me dan wel ‘cool’ voel omdat ik er anders uit zie, dan krijg je complimentjes omdat je ook zo zelfverzekerd ben, en langzamerhand wordt je steeds zekerder van je look.

beetje vaagjes maarja :P Vandaag oversized shirt met tregging en 8 cm hakken laarsjes, mijn haar rood geverfd een tijdje terug ;)

Terwijl ik ook gewoon heel vaak sneakers en een trui draag.

xxxx

[Beantwoorden]


Door Cécile op 19 maart 2010 14:55

Ik vind juist dat dat jurkje van jou een hele normale outfit is (ik bedoel het niet negatief, maar juist dat je het ook naar school zou kunnen dragen), en het staat je geweldig leuk!

[Beantwoorden]


Door lisa op 19 maart 2010 15:08

je bent echt totaal niet dik, en de outfit staat je geweldig!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 19 maart 2010 15:10

Ik voel me juist comfortabel in een jurkje, ik voel mezelf mooier (ookal heb ik een vreselijk litteken op m’n knie) en vrouwelijker en als anderen dat niet vinden, kunnen ze dat best zeggen, maar dan doe ik er waarschijnlijk niet veel mee.

Ik vind juist dat een jurkje je erg mooit staat :). Maar als je ineens over gaat is dat natuurlijkw el wennen, en ik begrijp ook wel waarom je je onzeker voelt.Toen ik jurkjes ging drgen was ik altijd bang dat je mijn onderbroek kon zien of dat ‘ie omhoog ging. Maar het is allemaal gewoon wennen.

[Beantwoorden]


Door A op 19 maart 2010 15:10

Aaaaah! Jij hebt echt zoooo’n mooi figuur, jij bent gewoon slank :) je kan echt zonder zorgen jurkjes dragen hoor, denk aan alle comments wanneer je je nog eens onzeker voelt in een jurkje!

[Beantwoorden]


Door steef op 19 maart 2010 15:30

Vera, ik heb precies hetzelfde maar om de tegenovergestelde reden.. ik laat in de zomer niet graag veel huid zien omdat ik zulke lange dunne benen heb.. ook ik ben heel bleek maar daar ben ik juist trots op ik vind dat erg mooi. maar jij hebt echt een mooi figuur en je kan een jurkje zeeeker hebben!

[Beantwoorden]


Door shna op 19 maart 2010 15:31

Ik durfde vroeger nooit jurkjes aan omdat ik zo dun was..

Anyway, jurkje staat je heel mooi!
En ik draag geen hakken, dus ik doe lekker jurkjes en rokjes aan met sneakers
eronder, hoppeta =)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 19 maart 2010 15:33

Je hoeft je echt geen zorgen meer te maken hoor, je hebt er de figuur voor! Echt een hele leuk outfit. Maar je moet het echt doen als je je er fijn in voelt, en dat komt vast nog wel en dan straal je ook de mooiheid uit! I <3 jurkjes enz!
x

[Beantwoorden]


Door Teddy op 19 maart 2010 15:33

Staat je goed, ik houd van jurkjes en tuniekjes maar ook gewoon de old-school lichte skinnyjeans met wit topje en minnetonka’s

[Beantwoorden]


Door Jolanda op 19 maart 2010 15:37

Je hebt een mooi figuur hoor gewoon slank!
Ik denk dat het de leeftijd is……

[Beantwoorden]


Door Mariska op 19 maart 2010 15:41

Jij hebt een heel mooi figuur hoor! Dat jurkje staat je super goed!! Ik vind het knap van je dat je juist een jurkje (waar je je onzekerder invoelt) aandeed naar die presentatie in Delft!!

[Beantwoorden]


Door Justine op 19 maart 2010 15:50

Ik voel me ook net beter in een jurk, vrouwelijker en daardoor zelfverzekerder.
En ik vind ook dat je net heel slank lijkt in die jurk!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 19 maart 2010 16:12

Wat staat dit je goed! Een lieflijk jurkje met een stoere riem is een topcombo:) ik snap precies wat je bedoelt met ‘dik’ voelen, in mijn geval is dat met mijn bovenbenen, die vind ik toch wel iets te stevig. Vandaar dat ik dus het liefst jurkjes/rokjes en hakken draag, dan zie ik er het mooiste uit (heb namelijk wel een dun middel). Maar je kan het ontzettend goed hebben, en hakken geven (als je er goed op kan lopen) een ontzettend ‘mooi’ gevoel, het upgrade je outfit :)
@cecile : dat heb ik nou ook, i love aparte kleding en dan voel ik me ook echt helemaal goed. ALs ik iets simpels aan heb, waar de meeste mensen in lopen voel ik me echt wel saai ;)

maar Vera, het staat je ontzettend goed en dit moet je vaker doen als je je er goed bij voelt!

[Beantwoorden]


Door Laura op 19 maart 2010 16:12

Het staat je geweldig hoor! En je hebt een prachtig figuur, ik vind dat dat gezegd mag worden. Misschien zie je het zelf niet, maar als het maar vaak genoeg gezegd wordt ga je het hopelijk zelf ook zien!

Ikzelf draag in de winter eigenlijk altijd broeken of jeggings. In de zomer vaak jurkjes, maar wel met een legging er onder. Tenzij ik op vakantie in een vreemd land ben, dan doe ik het zonder legging. Daar is het dan vaak bloedheet en daar kent toch niemand me xD.

[Beantwoorden]


Door Anna op 19 maart 2010 16:16

Wauuuw dat jurkje + riem zijn te gek en het staat je super!

[Beantwoorden]


Door jasmine op 19 maart 2010 16:26

Ik vind het hartstikke leuk staan. Enuh.. (hoge) gympen staan hartstikke leuk onder jurkjes.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 19 maart 2010 16:29

Echt een leuke outfit, staat goed!
Je kan ipv hakken ook leuke laarsjes onder een jurkje dragen, dan is het meteen wat minder ‘tuttig’ en voel je je misschien wat zelfverzekerder.

[Beantwoorden]


Door eline op 19 maart 2010 16:33

i like your dress!! (L)
en het staat je ook nog is super leuk :)

xx

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 19 maart 2010 16:43

@dara,
iets aardiger brengen mag ook wel! ach, waarschijnlijk gewoon jaloers..
maaarrr je figuur is echt prachtig! staat je zeker goed. ik draag alleen maar jeans + sneakers, ben totaal geen jurken-meisje =] en hakken ook niet echt. maar misschien later ook weer wel, i’ll see =]

xoxo

[Beantwoorden]


Door Jessie op 19 maart 2010 16:44

dat staat echt kei leuk !

[Beantwoorden]


Door Lilly op 19 maart 2010 16:53

Ik had het al gezegd op twitter, maar ik zeg het nog een keer: Het staat je echt heel goed! :D

[Beantwoorden]


Door Sofie op 19 maart 2010 16:54

jij bent echt niet dik hoor :S

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 19 maart 2010 17:47

Ik draag juist ’t liefste een kort rokje met daaronder een legging, erop een bandshirt, zwart (hoodie) vest, Dr. Martens en eventueel een spijkergilet, spijkerjasje of m’n leren jack. Daarin voel ik me vrouwelijk maar stoer.

‘k Vind de jurk je ontzettend goed staan en ik vnd juist dat hij je figuur mooi laat uitkomen :)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 19 maart 2010 17:50

Jij bent echt niet niet niet niet niet dik, echt totaal niet gewoon!!
Jurkje staat je super, ik zeg: vaker doen!

[Beantwoorden]


Door Danique op 19 maart 2010 18:00

Ik vind het hartstikke mooi staan! ik draag zelf alleen nog maar jurkjes en rokjes met leggings eronder, en in de zomer pas zonder legging wanneer ik wat meer kleur heb.. Ik draag trouwens ook bijna nooit hakken, ik heb ze wel, maar ben het met je eens dat dat meteen heel netjes is. Maar je hoeft je echt nergens onzeker over te voelen! Wat ik zo altijd van je zie ben je totaal niet dik te noemen.

[Beantwoorden]


Door laura op 19 maart 2010 18:13

je haalt de woorden uit mijn mond! ik voel me precies hetzelfde!
met een jurk of rok heb ik ook het idee dat iedereen naar me kijkt, voel me er gewoon niet prettig in!

maar het staat je onwijs leuk joh!!!

[Beantwoorden]


Door lauraa op 19 maart 2010 18:45

wow lurker hier, maar je bent écht niet dik! staat je goed en doe wat je leuk vind :)

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 19 maart 2010 19:01

Ik heb fases eigenlijk. Soms draag ik alleen maar A-lijn rokken omdat die me veel slanker maken en ik me vreselijk dik voel in jeansbroeken en andere keren draag ik enkel jeans omdat ik al mijn rokken niet meer mooi vind. Ik voel me trouwens lichtjes aangesproken als jij jezelf dik noemt hoor. Dan zou dan willen zeggen dat ik ook dik zou zijn want ik heb bredere heupen en een dikkere buik dan jij hoor. En ik zou mezelf niet dik noemen eerder normaal.

[Beantwoorden]


Door Laura op 19 maart 2010 19:13

Ik hou eigenlijk niet zo van jurkjes en wil deze zomer ook eigenlijk meer jurkjes kopen. Dit is vooral omdat mijn vriend het leuk vind staan en ik het ook meer voor hem doe. Als ik het eenmaal aan heb vind ik het niet erg maar ik zou niet zo snel een jurk/rok uit mezelf gaan dragen.

[Beantwoorden]


Door Laura op 19 maart 2010 19:16

En ik vind dat jurkje bij jou heel erg leuk staan! =D

[Beantwoorden]


Door Inez op 19 maart 2010 20:00

Jurkje staatje erg goed hoor :D

[Beantwoorden]


Door Patricia op 19 maart 2010 20:09

Oooo je kunt je sneakers altijd aan mij geven hr! :p I love sneakers en ik draag vaak ook jeans met sneakers!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Felicia op 19 maart 2010 20:16

Ik vind het jurkje je echt super staan!! :D
Zelf heb ik ook heel lang jeans met sneakers gedragen, maar sinds een half jaar ofzo draag ik bijna alleen nog maar rokjes of jurkjes met leggings :).

[Beantwoorden]


Door Regina op 19 maart 2010 20:21

ik was eerst ook echt niet van de jurkjes. maar ik ga er nu steeds meer kopen eigenlijk :$ van de hakken ben ik sowieso niet.

[Beantwoorden]


Door Regina op 19 maart 2010 20:21

maar je outfit is echt leuk!

[Beantwoorden]


Door elle op 19 maart 2010 20:31

Ö
Je beledigd gewoon de mensen die wél echt fatties zijn! Als ik zo je lichaam bekijk van de foto, vind ik je juist een mooi lichaam hebben. Je bent echt niet dik heurrrr!

[Beantwoorden]


Door elle op 19 maart 2010 20:32

& dat jurkje heb ik ook :x

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 19 maart 2010 21:10

Die jurk staat je gewoon BEELDIG!
Echt waar!
x

[Beantwoorden]


Door pamela op 19 maart 2010 21:11

OMG.. ik heb precies hetzelfde. ik ben ook wat steviger (dat ben jij trouwens neiti) en ik vindt jurkjes super leuk. alleen ik vindt ze nooit leuk bij mijn staan terwijl ik ze super leuk vind!!

[Beantwoorden]


Door anita op 19 maart 2010 21:12

ik houd juist van jurkjes! ik voel me er slanker in en dat is wel fijn.. maar ik draag in de zomer ook geen bikini ofzo, er moet iets overheen, want anders schaam ik me kapot

[Beantwoorden]


Door joy op 19 maart 2010 22:23

ik draag ook echt bijna nooit jurkjes! alleen met kerst of op vakantie ofzo! ik hou niet van panty’s/maillots, heb het liefst altijd spijkerbroeken aan maar wel met hakken. ben geen sneaker meisje

[Beantwoorden]


Door Gaby op 19 maart 2010 22:35

Ik ken het! Is zo raar, ik durf ook geen jurkjes/rokjes enzo te dragen maar dan vooral naar school, in het weekend heb ik er geen moeite mee maar naar school durf ik het echt niet! Ik snap mezelf eigenlijk niet want het is echt achterlijk, iedereen zegt ook dat ik me daar niets van moet aantrekken maar ik krijg mezelf er echt niet overheen…

[Beantwoorden]


Door nono op 19 maart 2010 23:49

Jurkje staat je heel goed hoor. Je moet er denk ik gewoon aan wennen. Maar dat jurkje dat je daar aanhebt kan je prima aan met sneakers. Maakt et geheel lekker sportief en minder netjes en aangekleed:P

[Beantwoorden]


Door Kelly op 19 maart 2010 23:56

Ik zou bijna boos worden.. Jij die durft te zeggen dat je niet slank bent?
Welk ideaal beeld heb je dan?

Maargoed, je bent wel dun en het jurkje staat je gewoon hartstikke leuk

[Beantwoorden]


Door Ingelise op 20 maart 2010 01:29

Voel je niet te onzeker, je kunt het prima hebben. Geloof me, heel dun zijn is ook niet je van het. Overigens, jurkjes of rokjes zonder legging? Nee dank je. Beetje te, vaak. Op vakantie, prima, maar niet altijd. Maak je niet te druk, Vera, wen er aan en geniet ervan! ;)

[Beantwoorden]


Door Eline op 20 maart 2010 08:50

Ik draag juist byna alleen jurkjes, rokjes en dat soort ‘nette’ dingetjes:p. By jou staat het echt super leuk! Zoals ik op die foto zie, ben je echt totaal niet! dik, maar misschien spookt het idee wel door je hoofd ofzo. Maar je hebt echt een mooi figuur en daar moet je zelf ook van bewust worden! :D

[Beantwoorden]


Door Kelly beautydream op 20 maart 2010 10:00

Dat jurkje staat je echt heel erg goed!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 20 maart 2010 10:35

het staat je echt superleuk!
Je hebt echt een supermooi figuur voor jurkjes. :)

[Beantwoorden]


Door Madelon op 20 maart 2010 10:43

Als ik je foto zo zie dan ben ik veel steviger dan jij haha. Ik loop bijna altijd in rokken, jurkjes, enz. Met ronde vormen vind ik het sowieso veel mooier staan ;)
Het staat jou echt leuk meid, niks om je onzeker over te voelen hoor :d

[Beantwoorden]


Door Mariska op 20 maart 2010 11:11

Ik herken je verhaal helemaal! Jurkjes, rokjes, bikini’s. Eigenlijk moet ik er niet zoveel van hebben. De laatste tijd ben ik mijn kledingstijl wel iets aan het veranderen, maar ik ben nog niet aan jurkjes/rokjes toegekomen ;) Wel kortere jurkjes/tuniekjes over een broek :)
Maar dat jurkje staat jou echt heel goed!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 20 maart 2010 11:29

Het staat je iig erg goed hoor! Maar ik begrijp wel wat je bedoelt. Ik heb zelf juist heel erg dat ik me te bloot voel. En dat ze daarom naar me kijken :’D Of dan ben ik bang dat het rokje of jurkje omhoog kruipt waardoor je mijn billen ziet (nooit gebeurt ofzo maar toch) :p

[Beantwoorden]


Door martine op 20 maart 2010 12:02

ik draag heel graag jurkjes, omdat het me leuk staat (als ik dat van mezelf mag zeggen XD) maar in de zomer met een topje aan of korte mouwtjes voel ik me niet fijn ik heb namelijk allemaal oneffenheden zegmaar en roodheden en dat is egt heel erg lelijk! Ik probeer het veel te scrubben enzo maar niets helpt :(

[Beantwoorden]


Door Nynke op 20 maart 2010 12:32

Ik snap serieus niet dat jij jezelf ‘dik’ of stevig vindt.. :S Ik ben veel vorser (zou jouw figuurtje graag willen!) en hoor nooit dat ik dik ben of zo, mag van sommige mensen niet eens afvallen, haha.

Je moet trots zijn op je figuurtje hoor! Er zijn genoeg mensen die het zo van je over zouden willen nemen! Het jurkje staat je ook erg leuk!

On topic: Doe mij maar de jeans en de sneakers! Maar zo af en toe een jurkje/rokje vind ik ook best leuk :)

[Beantwoorden]


Door Lara op 20 maart 2010 12:33

Ik vind dat je er op die foto heel leuk uitziet! en die riem is zo schattig :)

[Beantwoorden]


Door Charlot op 20 maart 2010 12:53

waauw vera, wat staat dat je geweldig!
zelf ben ik echt heel onzeker als het om mn lichaam gaat, ik zit heel erg tegen ze zomer op omdat ik dan in bikini moet.
moet er echt niet aan denken! ik moet er echt vaak om janken.

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 20 maart 2010 13:34

Staat je goed, alleen ik zou nooit die uggs eronder hebben gedaan maar dit is mijn mening. Ik hou van de zomer en heb met de kleding geen problemen maar ik snap wel hoe je je voelt.

[Beantwoorden]


Door eva op 20 maart 2010 14:14

Meid, was staat dat je ontzettend leuk! Hij vormt heel erg mooi bij je lichaam. Ik denk dat menig meiden jaloers op jou figuur zijn hoor!

[Beantwoorden]


Door Roos op 20 maart 2010 20:02

Ik snap echt niet waarom jij je zelf dik vindt..
Je hebt een mooi figuur.. Wees er trots op..!!
Maar het staat je super.!

[Beantwoorden]


Door Devina op 20 maart 2010 20:13

Zoals de meesten al zeiden: een jurkje staat je leuk!
Als ik naar je gezicht kijk, zie ik ook eerder een broeken meisje, maar het staat je superleuk dat jurkje!
Moet je vaker doen!

[Beantwoorden]


Door sharon op 21 maart 2010 14:24

Ik vind dat beide je heel goed staan!
Ik vind dat iedereen rokjes kan hebben. Behalve juist meisjes met héle énge dúnne benen.

Ik draag alleen maar rokjes en soms jurkjes.. Spijkerbroek vind ik mij niet staan en dan voel ik me juist bekeken.
Kan niet wachten tot de zomer er is en mn legging uit mag! :D

[Beantwoorden]


Door Amy op 21 maart 2010 16:08

het staat je echt heel goed.
die riem heb ik ook (:

[Beantwoorden]


Door Suzan op 21 maart 2010 18:48

Een strak jurkje met een legging.
Daar kan ik lekker in bewegen omdat het zo elastisch is.
Meestal draag ik daar laarzen of sneakers onder. Sneakers deed ik eerst nooit maar ik probeerde het een keer en ik vond het toch super leuk!
Ook voel ik me veel sexier met een jurkje.
Maar ik draag ook veel broeker hoor, ik vind het allebij leuk; stoer en girly
Het staat jou igg super! moet je echt veel vaker doen!

Ik heb nooit echt het gevoel gehad dat ik me dik voelde omdat ik dat ook totaal niet ben. maar ik heb wel veel problemen vroeger gehad dat ik me heel dun voelde. Terwijl ik zoo veel at echt. Maar ja ik was wel altijd dun gewoon aanleg denk ik en vooral mijn benen. Heel veel mensen zeiden dan bv. tegen me: woow jij hebt echt ENG dunne benen. of mensen vroegen of ik anorexia had. (dat is btw maar 1x gebeurd hoor zo erg was het nou ook weer niet:)nouja en dan durfde ik ook geen leggings meer te dragen. Soms deed ik het wel maar dan deed ik ongeveer 5 majlots eronder.
Ik weet het het klinkt aanstellerig maar het is toch heel naar.
gelukkig ben ik nu normaal en krijg ik niet meer van die nare opmerkingen.
Dus nu draag ik echt zo veel rokjes en jurkjes als ik kan!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

[Beantwoorden]


Door Maaike op 21 maart 2010 22:02

Ik heb precies hetzelfde ! Ik draag alleen maar jurkjes als het echt moet of naar een feest ofzo. Maar niet zomaar naar school of als ik naar de stad ga. Ik voel me er niet fijn in en heb het gevoel dat dat zo netjes staat. Ik wil het wel dragen maar als ik het aan heb dan denk ik ‘Nee dit word het niet hoor.’ en dan trek ik snel weer mijn oude vertrouwde jeans met sneakers aan ( ook soms hakken :p ).
Maar het staat je ech heel leuk. Moet je vaker doen !

[Beantwoorden]


Door Britt. op 22 maart 2010 18:21

jij bent niet dik en supermooi!
echt knap dat je bent afgevallen, ik probeer het al een tijdje maar het gaat maar moeizaam…

[Beantwoorden]


Door eveline op 3 april 2010 14:16

Ik lees dit nu pas, maar ik wilde even zeggen dat jij écht niet dik bent! Jij moet juist heel blij zijn met je figuur!

Ik draag zelf wel graag jurkjes, ik vind het gewoon mooi en vrouwelijk. Ik ben alleen al best lang dus ik zal niet snel pumps dragen, dus ik draag er meestal ballerina’s onder (wordt het allemaal iets schattiger door). In die stijl voel ik me ook het fijnst: schattig, lief en vrouwelijk ;)

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 24 juli 2010 20:24

Ik droeg tot een half jaar geleden ook nooit jurkjes, maar nu kan ik echt niet meer zonder!

Als je het echt vervelend vindt kan je er altijd nog een strak broekje onder doen;-)

En de gedachte dat je denkt dat je stevig bent moet je maar gauw verdringen. Je bent juist slank!
En het jurkje staat je S-U-P-E-R!

xxxxxxxx

[Beantwoorden]