De Zeperij

Een paar weken geleden mocht ik wat lekkere spulletjes van De Zeperij testen. De Zeperij is een webshop die onder andere heerlijke zeepjes, butters en body lotions verkoopt. Maar die ook leuke kadosets heeft en elke maand weer een nieuwe aanbieding. Vandaag mijn review van een aantal artikelen die ik kreeg om te testen

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Als eerst behandel ik de zeepjes. Op de foto zie je van boven naar onder: Drakenbloed, Lemon Grass en Lente Fris.

– Draken Bloed. Warme geuren van noten en amber, vanille uit madagascar en patchouli. Romantische geuren van noten, rozen, jasmijn en lelies. En op het eind en sensuele geur van bloedsinaasappel en grapefruit. Dit zeepje ruikt heerlijk. De kleur van de zeep schrok me eerst best wel af. Knal rood en zwart, dat is weer eens wat anders. Maar deze zeep ruikt echt zó lekker. I’m in love with it! Hij schuimt super goed en maakt mijn huid zacht. Een heel fijn zeepje!
– Lemon Grass. Deze zeep ruikt lekker fris, citroengras, familie van citroen./ Schuimt goed, ruikt fris, maakt huid een beetje droog. Dit zeepje vind ik erg toepasselijk voor de lente. Hij heeft een lichte geur en kleur, het is gewoon geen zware zeep. Een prima zeepje, hij schuimt goed en maakt mijn huid zacht. Fijn!
– Lente fris. Een zeep die naar citroengras, rozemarijn, pepermunt, jasmijn en lavendel ruikt. Ook deze ruikt lekker, alleen zijn de erg aanwezige bloemengeuren niet echt mijn ding. Schuimt goed, maar droogt mijn huid wel iet wat uit.

Ik wil er wel even bij zeggen dat mijn huid van nature erg droog is. Ik kom de winter niet door zonder goede huidverzorging. Als jouw huid minder droog is, dan zullen deze zeepjes weer een ander effect op jouw huid hebben.

Ik kreeg 2 samples van De Godin. Een shower cream en een body lotion.  De geur van beide producten is erg sterk, ik heb nog nooit zoiets sterks geroken. Beide producten ruiken naar rozen en dat dus heel erg sterk. Lekker als je van rozen houd, persoonlijk vond ik het niet lekker. Na gebruik van de shower crem of de lotion blijft de geur erg goed hangen. De shower cream schuimt niet, gewoon totaal niet. Hoeveel ik ook gebruikte, hij wilde niet schuimen.  De body lotion was erg waterig, wat ik persoonlijk niet fijn vind. Nee, deze producten zijn niets voor mij.
Body Butter in Rozen petitgrain. Ook deze vind ik niet lekker ruiken, hij ruikt erg naar bloemen en daar hou ik gewoon niet van. De butter is erg dik, wat fijn is voor een droge huid, maar hij is ook wel erg moeilijk smeerbaar, hij is net wat te dik. Ik kreeg hem nauwelijks uit het potje en je hebt erg veel nodig. Mijn tip: zet deze in de buurt van een verwarming zodat hij wat zachter kan worden. Verder verzorgd hij je huid goed, maakt het lekker zacht.
Kindercreme – Honey Be Sweet. Deze vind ik wel lekker ruiken, een rustige geur, die lekker mild is. Me likes! De creme is precies goed, niet te dik en niet te dun. Smeert fijn en maakt mijn huid zacht.

Het meest blij ben ik met de zeepjes, vooral Draken Bloed vind ik delicious. Geuren zijn natuurlijk persoonlijk, maar De Godin producten zou ik niet weer aanschaffen. De eigenaresse is hartstikke aardig, er is prima service. Ook doet De Zeperij wat voor goede doelen, er zijn zeepjes te koop waarvan 10% naar een goed doel gaat van jouw keuze. Ook is er bij De Zeperij elke maand weer een leuke nieuwe aanbieding, zoals bijvoorbeeld een leuke oliebrander voor 6 euro.

Laat bij je bestelling weten dat je via mij komt, want elke 10de persoon die wat besteld krijgt een free gift! Dus laat bij je bestelling even weten dat je via mijn site komt en wie weet krijg je wel een leuk cadeautje.


Reacties

Door Mariska op 1 februari 2010 15:14

Lijken me lekkere zeepjes!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 1 februari 2010 15:23

Ik heb gekeken op de site, maar ik vind het er niet erg aantrekkelijk uitzien. Niet zo professioneel, en als je de site binnenkomt wordt je overladen met pop-ups. Om die reden zou ik al niet zo snel iets bestellen…

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 1 februari 2010 15:44

@Marloes: i agree, vind de site ook wat onoverzichtelijk en dit heb ik ook aan de eigenaress verteld.

[Beantwoorden]


Door Nicky op 1 februari 2010 15:58

Haha, jij vind echt precies hetgene niet lekker wat ik dan weer heerlijk vind: Bloemen en dan vooral rozen zijn mijn favoriete geurtjes! Misschien maar eens proberen te bestellen dan, maar ik vind de site er ook iets onprofessioneel uitzien. En ik moet nog even op geld wachten ;)

[Beantwoorden]


Door Regina op 1 februari 2010 16:02

dat zeepje drakenbloed lijkt me wel wat.

[Beantwoorden]


Door linsey op 1 februari 2010 16:11

Ziet er heerlijk uit !

[Beantwoorden]


Door Eline op 1 februari 2010 16:48

ze zien er echt tof uit! Ik ga eens een kijkje gaan nemen :p

[Beantwoorden]


Door Britt op 1 februari 2010 16:50

mmmm ze lijken me heel leker!

[Beantwoorden]


Door webmaster De Zeperij op 1 februari 2010 16:57

In verband met jullie opmerkingen over popups die verschijnen bij het benaderen van de Zeperij is de site heel even offline. We proberen de popups professioneel te verwijderen. Excuses voor het ongemak

[Beantwoorden]


Door Josephine op 1 februari 2010 16:58

Hmmm ziet er lekker uit! Drakenbloed klinkt eng :P

[Beantwoorden]


Door webmaster De Zeperij op 1 februari 2010 17:13

De site is weer online. De gehele site is verwijderd en opnieuw gepubliceerd. Ik neem aan dat de popups verdwenen zijn.

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 1 februari 2010 18:14

@ De zeperij
Niet allemaal! Kreeg er net nog 1.

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 1 februari 2010 18:24

Nice! Vooral drakenbloed lijkt me erg lekker.

[Beantwoorden]


Door Chayenne op 1 februari 2010 18:27

Lijken me wel wat, die zeepjes.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 1 februari 2010 18:29

Vergeet niet dat je shower cream geprobeerd heb hè! Cream schuimt niet:P

[Beantwoorden]


Door Anouk op 1 februari 2010 18:31

O trouwens Vera nog een tip voor jou: zet wel de link van de site er nog in ;)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 1 februari 2010 18:35

@Anouk: Als het totaal niet schuimt, hoe moet je het dan gebruiken? ik heb meerdere creams gehad en die schuimden wel. Heb dr een link bijgezet, was t totaal vergeten!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 1 februari 2010 18:39

Ik vind die zeepjes er altijd zo raar uitzien, maar ik hoor van iedereen dat ze heel erg lekker zijn dus misschien toch maar een keer proberen!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door x op 1 februari 2010 19:20

ik vind dat bovenste zeepje er inderdaad niet heel lekker uit zien…

[Beantwoorden]


Door snoeshi op 1 februari 2010 21:38

wat een mooie zeepjes :D

[Beantwoorden]