Vera in februari

Hello ladies! Vandaag even een ander artikel, omdat er best wel wat dingen voor mij gaan veranderen. Het is niet bizar veel, maar gewoon wat dingen die ik jullie moet mededelen, zodat jullie weten wat er aan de hand is, als het opeens wat stiller rond VeraCamilla.nl is…

Aanstaande zaterdag, 6 februari word ik 18 jaar! Ik word ACHTTIEN. Woaaaaah, zo’n rare gedachte! Ik ga niet mijn rijbewijs halen, daar heb ik geen behoefte toe en geen geld voor. Op de dag zelf komt er in de middag familie en ’s avonds ga ik met wat vrienden uit, niet veel speciaals: Gewoon leuk!

Het hockeyseizoen is weer begonnen, wat betekend dat ik elke maandag en donderdag avond training heb en op zaterdag een wedstrijd. Ik heb wel echt weer zin om te hockeyen, even mijn energie kwijt te kunnen enzo. En hopelijk worden we kampioen, vorig seizoen stonden we tweede, dus het moet kunnen!

De grootste verandering is dat ik per 8 februari stage ga lopen. Ik moet 5 maanden stage lopen, 40 uur per week en ik heb geen vakanties of vrije dagen. Mijn stageplek is leuk, maar toch kijk ik ontzettend op tegen stage. Dan zie ik mijn leuke klasgenootjes niet meer, zit ik weer in een hele nieuwe omgeving én ik ben dus elke dag van half 9 tot 5 aan het werk. Ik knijp hem echt, ik zal dus ’s avonds en in het weekend aan mijn site moeten werken en ik ga ontzettend veel mijn best doen om elke dag een vers artikel online te krijgen. Het kan zijn dat jullie veel meer filmpjes krijgen, of dat er soms een dag niets online staat. Alvast mijn excuses hiervoor, ik hoop dat jullie het kunnen begrijpen.

Best wel wat veranderingen voor mij in februari. Na mijn stage heb ik wel mijn opleiding afgerond, wat een fijne gedachte is. En als achttienjarige ben ik nu ‘volwassen’ en een stuk zelfstandiger. Leuk, maar ook wel een beetje eng.

Twitter Facebook
Categorie: Anders Personal Life | 31 januari 2010 | 46 reacties | Tags: , , , , , , , , ,

Reacties

Door lola op 31 januari 2010 15:06

Ik begrijp je helemaal!
Veel plezier alvast op je stage en geniet ervan!
Liefs x

[Beantwoorden]


Door Milou op 31 januari 2010 15:17

Goed te begrijpen hoor, maak je maar geen zorgen om Veracamilla.nl dat komt echt wel goed!
Veel plezier alvast op je stage en hopelijk wordt je kampioen!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 31 januari 2010 15:18

Veel plezier op je stage, en het maakt niet uit hoor als er een dag niks online staat! Alvast gefeliciteerd!!
xx

[Beantwoorden]


Door Lovetomakeup op 31 januari 2010 15:19

Nou onze levensloop ziet er zowat het zelfde uit :) Mijn vriend verjaart 7 februari, en 8 februari begin ik aan mijn stage tot juni. Alvast veel succes!

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 31 januari 2010 15:26

Het lijken dan wel niet zulke wouw veranderingen, maar voor jezelf toch echt wel ! (:

in april moet ik ook 5 maanden op stage
en ik heb gesolliciteerd in amerika :D
en ik hoop zooo dat ik aangenomen word

[Beantwoorden]


Door Kelly op 31 januari 2010 15:30

Oehh, alvast gefeliciteerd :) Ik zelf ben lekker woensdag jarig! (3feb), gezellig dagje wordt dat ook!
Heel veel succes met je stage! (en stiekem vind ik je filmpjes altijd ’t leukst!)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 31 januari 2010 15:33

@lovetomakeup: dankjewel, jij ook! En gefeliciteerd alvast met je vriend, wat zijn watermannen toch leuke mensen he ;) haha.

@Rebecca: wauwie, in Amerika zou wel heel gaaf zijn, ik hoop voor je dat je wordt aangenomen!

@Kelly: Gefeliciteerd alvast!

[Beantwoorden]


Door jasmijn op 31 januari 2010 15:35

Alvast gefeliciteerd!!
maak er een leuke dag van,
xx

[Beantwoorden]


Door Teddy op 31 januari 2010 15:37

Echt super leuk dat je 18 wordt, en maak je geen zorgen over je site! We staan altijd achter je:)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 31 januari 2010 16:02

Oeeeh leuk dat je 18 wordt! hihi, hockeytutje:P (Nee hoor, jij bent er geen :)). Succes met het stagelopen, klinkt als heeeeel veeel. Enne filmpjes van jou zijn altijd leuk, dus don’t worry (be happy :P)
x

[Beantwoorden]


Door Maris op 31 januari 2010 16:02

Hihi, ik ga morgen al beginnen met stage lopen! Ik zie er ook al zo tegen op! Ik heb zelf ook een leuke stage plek, maar ik weet het niet… ik ben er gewoon denk ik te zenuwachtig voor. Een nieuwe start, zelfstandig zijn, nieuwe omgeving. Ik ken je gevoel! En superleuk dat je 18 wordt, dat is inderdaad de leeftijd dat je je ‘volwassen’ mag noemen! Ik ben er gelukkig al voorbij bij die leeftijd, haha. Alvast gefeliciteerd! En veel succes met stage lopen! Gaat je vast lukken! :) En ik heb er uiteraard begrip voor! En maak je geen zorgen over je site, voor je het weet heb je het allemaal goed weten te pakken en kun je je dagen goed inplannen! :)

xxx

[Beantwoorden]


Door Marleen op 31 januari 2010 16:22

Ik begrijp je helemaal! Neem gewoon lekker de tijd voor jezelf ;) En een paar keer geen nieuw artikel kan vast geen kwaad! Ik kom vanaf morgen ook in een totaal ander ritme, moet namelijk elke dag naar school en aardig lange dagen! Terwijl ik nu al een half jaar ben gewent om maar 2 of 3 daagjes naar school te hoeven. Nou veel succes met je stage! Je zit zo in het ritme, believe me ;)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 31 januari 2010 16:39

pfff… 18, wat worden we oud allemaal! wel leuk; op zaterdag jarig :)

[Beantwoorden]


Door Dees op 31 januari 2010 16:41

Wouw 18 alweer! Super zeg! ^^
Echt heeel veel plezier op je Stage! Word vast helemaal super!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 31 januari 2010 16:46

En toen werd je een oude taart, haha nee geintje. Update gewoon wanneer je kan en dan zie ik het wel @ Bloglovin als je weer wat hebt gepost ;) Filmpjes vind ik juist leuk, dus meer vind ik alleen maar leuker!

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 31 januari 2010 17:27

18, dat gaat snel! Ik ben ook jarig in februari! Je hebt het dan wel druk, dus succes en het is niet erg als je even niet update!

[Beantwoorden]


Door monique op 31 januari 2010 17:33

Heel veel succes met je stage! ik weet zeker dat het super word :) en alvast een hele fijne verjaardag!!!

[Beantwoorden]


Door laetitia op 31 januari 2010 17:41

Happy B-Day to Vera,Happy B-Day to Vera,Happy B-Day to Vera Camilla,Happy B-Day to YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!
Alvast gefeliciteerd meid!
Laat je je cadeaus dan ook eens zien??
En ook veel succes met je stage!
Ik blijf altijd achter jou en de site staan!
En ik vind jouw filmpjes ook echt super,dus dat is NO PROBLEMO ;)

Liefs Laetitia

[Beantwoorden]


Door Hannah op 31 januari 2010 17:59

Alsvast gefeliciteerd& veel plezier op je stage!
Liefs, Hannah

[Beantwoorden]


Door Laura op 31 januari 2010 18:28

Alvast gefeliciteerd! En ik begrijp het wel hoor als het soms wat rustiger is op je site :)

[Beantwoorden]


Door beautybodybrain op 31 januari 2010 18:28

Alvast gefeliciteerd!! :D

[Beantwoorden]


Door marjolein op 31 januari 2010 18:32

Heel veel succes met je stage!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 31 januari 2010 18:32

Ooh ik snap je helemaal! Dat heb ik ook af en toe hoor, voor mij gaat er in heel 2010 wat veranderen: ik ga als het goed is slagen voor m’n examens en een nieuwe opleiding volgen, misschien ergens anders werken en stoppen met turnen.
Ik moet er nog even over nadenken!

In elk geval wens ik je alvast veel succes met je stage, ik denk dat ze daar echt wel rekening houden met jou. En alvast een fijne verjaardag!

(ps. ik heb je genomineerd voor de Best Blogger Award op m’n site. geen idee of je die al eens gehad hebt maar oke)

[Beantwoorden]


Door vcfan op 31 januari 2010 18:34

Alvast gefeliciteerd met je verjaardag!
En ik ben ook 6 februari jarig:D

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 31 januari 2010 18:46

Hey meis!
Spannend allemaal, vooral je stage!
Waar ga je stage lopen?
Stage is inderdaad spannend, en in het begin slopend! Moet je 5 dagen in de week alleen maar stage lopen? Das best pittig, maar het went!
Veranderingen zijn goed, houd je fris ;)
Gaat je allemaal lukken! Heb vertrouwen in jezelf en sta open voor veranderingen :D
Ik heb iig wel vertrouwen in je ;)

Liefs, Dieuwke

[Beantwoorden]


Door Marieke! op 31 januari 2010 19:28

Oh, toch best een hoop veranderingen in je leventje hoor!
Veel succes met alles,
en wat meer filmpjes is géén probleem :)

Liefs

[Beantwoorden]


Door Beautyblush / Kelly op 31 januari 2010 19:41

Hey Vera,

Natuurlijk alvast gefeliciteerd! Ik snap het wel hoor je moet natuurlijk ook wat kunnen rusten. Heel veel succes!

Liefs xxxx

[Beantwoorden]


Door Lara op 31 januari 2010 19:43

meer filmpjes, yaaay :D

[Beantwoorden]


Door Lara op 31 januari 2010 19:45

wat voor stage ga je trouwens doen? :D

[Beantwoorden]


Door Patricia op 31 januari 2010 20:39

Alvast gefeliciteerd!! :D
Ik vind je filmpjes altijd erg leuk dus dat is voor mij helemaal geen probleem!
Succes op je stage ook!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door celeste op 31 januari 2010 20:43

Veel plezier!

[Beantwoorden]


Door Allison op 31 januari 2010 20:49

Heel succes met je stage en natuurlijk veel veel veel veel HEEL VEEL plezier met je 18e verjaardag!!

xx

[Beantwoorden]


Door Tara op 31 januari 2010 20:59

Succes met je stage en geniet van je verjaardag. :-)

[Beantwoorden]


Door Ingelise op 31 januari 2010 21:07

Geloof me, dat je op papier achttien bent maakt totaal niets uit voor je gedrag. Je bent zo oud als je je voelt. ;) Al bedacht wat je 3 maart gaat stemmen?

[Beantwoorden]


Door danielle op 31 januari 2010 21:09

Gefeliciteerd!
Ik word de dag ervoor 16, ook wel spannend dus. Suc6 met je stage!

[Beantwoorden]


Door Regina op 31 januari 2010 21:25

alvast gefeliciteerd, filmpjes zijn wel leuk! wat voor stage ga je doen? succes ermee iig.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 31 januari 2010 22:05

Gefelciteerd alvast! Ik ben ook 6 februari jarig

[Beantwoorden]


Door Bertine op 31 januari 2010 22:15

Ja, wat voor stage? (:
In ieder geval heeel veel succes!

(&Ik wordt dinsdag, 2 feb., 17!)

[Beantwoorden]


Door Bertine op 31 januari 2010 22:16

Door Vera Camilla (admin) op 31 januari 2010 22:27

@Lara @regina @Bertine: Stage voor mijn opleiding, DTP: http://veracamilla.nl/2009/12/mijn-opleiding/

[Beantwoorden]


Door Lieke op 1 februari 2010 10:47

Jaa het worden spannende tijden ;) hihi! Maar dat gaat helemaal goed komen :D Wel slopend hoor, zo’n stage van 9 tot 5 .. paar weken achter elkaar. Het valt vast mee als je dr eenmaal aan begonnen bent ;) Succes!

[Beantwoorden]


Door Esther op 1 februari 2010 12:35

Leuk joh, achttien is wel een leeftijd voor een leuk feest, en geniet er maar van, want 19 is weer helemaal NIKS. haha.

ik keek ook best op tegen mijn stage, à maaaaaaanden lang, en dan iedere dag van 7 tot 5 wat op een kantoortje te zitten, maar hè, leuke collega’s doen ZO veel. Ze waren echt ge-wel-dig lief allemaal, en heb me prima geamuseerd daar. =D

succes chickie

[Beantwoorden]


Door Evelien op 1 februari 2010 18:45

Ik word 13 feb 18 jaar :D
Zo spannend ^^

[Beantwoorden]


Door Nikki op 1 februari 2010 22:17

Spannend, maar verandering is altijd goed en leuk. Oke, bijna altijd. Komt goeeed :)
Gefeliciteerd alvast!

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 2 februari 2010 18:48

Klinkt spannend allemaal! Succes en alvast heel veel feestplezier voor je 18e verjaardag :)

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 2 februari 2010 22:17

Wat zonde dat je je rijbewijs niet gaat halen! Je wilt niet weten hoeveel plezier je daarvan hebt, misschien niet meteen op je 18e maar ook gewoon later. Het punt is dat mensen op hun 30ste er zich vaak niet meer toe kunnen zetten om rijles te nemen. En dan zijn ze hun hele leven rijbewijsloos en dan krijgen ze spijt.

[Beantwoorden]