MAC oogschaduw in Twinks

Vandaag laat ik jullie voorlopig mijn laatste MAC review zien. Eind december kocht ik tijdens een tripje in Maastricht 4 leuke MAC spulletjes, waaronder een Studio Sculpt foundation, Studio Sculpt concealer en een blush. Maar ik kocht ook een schitterende oogschaduw, en vandaag kun je daarover mijn review lezen.

Image Hosted by ImageShack.us

Ik was opzoek naar een mooie bruine oogschaduw. Bruin is namelijk echt mijn kleur. Ik heb meerdere bruine oogschaduws, en vooral de bruine trio’s van Wet ’n Wild zijn mijn favoriet. Echter vond ik het toch moeilijk de juiste bruin te vinden; een bruin waardoor mijn ogen mooi uitkwamen en waardoor ik niet lijkbleek zag. Ik zocht gewoon dé perfecte bruin. Ik zat al een beetje bij mooie goudbruine oogschaduws te kijken toen de MAC artist deze bruine oogschaduw aanwees. Ik schrok, deze was wel een stuk donkerder als wat ik in gedachten had! Maar omdat ik de MAC artist 100% vertrouwde, volgde ik zijn advies op, en kocht ik de oogschaduw in de kleur Twinks.

Image Hosted by ImageShack.us

Dit is een close-up van de oogschaduw. Hier lijkt hij al een stuk lichter en je ziet de goude glitters die erin zitten goed. Want ja, de oogschaduw is echt donker. Een stuk donkerder dan het op deze foto lijkt, maar al een stuk beter zichtbaar in deze tutorial waarin ik de oogschaduw gebruik. Het is zeker geen saaie bruin, want zoals je in bovenstaande foto kan zien zit er een super mooie shimmer doorheen. Love!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

2 swatches van de oogschaduw. Op de eerste foto zie je een swatch in weinig licht, en op de tweede foto een swatch met veel licht. De oogschaduw is super gepigmenteerd, met een veegje kan je al een goede donkere bruine streep zetten. Ook fijn: Hij brokkelt nauwelijks. Veel oogschaduws brokkelen heel erg, waardoor je veel fall-out op je gezicht krijgt. Je brengt de oogschaduw aan, met als gevolg dat er allemaal poeder op je wangen ligt. Hm, not so pretty! Met deze oogschaduw heb je hier veel minder last van. Weliswaar moet je de kwast nadat je deze in de oogschaduw gedipt hebt, nog even aan de rand aftikken, maar daarna ben je verzekerd van oogschaduw-vrije wangen.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


De oogschaduw aangebracht in de arkadeboog/crease.

Ik vind het een erg mooie oogschaduw, die ik al erg veel heb gebruikt. Hij is perfect voor het creëren van een smokey look, maar je kan hem ook subtiel aanbrengen voor een meer bescheiden ooglook. Hoe je het ook wend of keert: met deze oogschaduw op maak je indruk. Ik ben verkocht!

Een oogschaduw van MAC kost 15.00 euro. Hier vind je meer prijzen en informatie.


Reacties

Door Britt op 19 januari 2010 14:10

Wauw echt mooie kleur!
Ik heb zelf Satin Taupe en woodwinked als donkerbruine kleuren. Ook super mooi!

[Beantwoorden]


Door Leontien op 19 januari 2010 14:48

supermooie oogschaduw!!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 19 januari 2010 14:57

Hihi toen ik las ‘voorlopige laatste review’ hoorde ik in mijn hoofd een publiek ‘Aaaah’ zeggeb:P Het is echt een supermooie kleur bruine oogschaduw zeg!

[Beantwoorden]


Door Annelieke op 19 januari 2010 14:59

Mooie kleur! Nog dingen op het oog die je graag zou willen hebben van MAC?

[Beantwoorden]


Door Shenyce op 19 januari 2010 15:22

Mooooii! Ik was ook opzoek naar een bruine oogschaduw voor overdag bij MAC en de MUA raadde mij Love Connection uit de Mineralize Collectie aan. Ook supermooi. :D Het is een beetje een beige bruin en de andere kleur erbij is heel licht roze. Perfect voor een mooie maar rustige look. Twinks is echt supermooi, woodwinked vind ik ook een hele mooie kleur. Ga je binnekort nog een keer langs MAC of voorlopig niet meer?

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 19 januari 2010 15:34

Wauw, echt een hele mooie kleur! I’m in love, haha. :)

[Beantwoorden]


Door Rosa op 19 januari 2010 15:58

Het is echt een beeldig kleurtje!!
Ik zou er ook zo graag een willen.

x

[Beantwoorden]


Door Kelly beautydream op 19 januari 2010 16:03

Wauw echt een prachtige kleur!

[Beantwoorden]


Door Soesja op 19 januari 2010 16:44

Supermooi, ik hou wel van bruine oogschaduw :) En de prijs valt ook nog best wel mee!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 19 januari 2010 16:50

Supermooi kleur! Ik ben ook van van bruine kleuren. (En goud & brons)
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Soraya op 19 januari 2010 17:10

ik heb hem ook! vind hem prachtig.. ik ga binnekort naar r’dam even langs de MAC counter in de bijenkorf en dan wil graag satin taupe halen.. (L) oooh, ik wou dat ik meer centjes had, dan kocht ik die hele counter leeg :D! (ik denk dat je hetzelfde probleem had toen jij ging winkelen hihi.)

[Beantwoorden]


Door Lilly op 19 januari 2010 17:17

Wauw echt supermooi!

[Beantwoorden]


Door Anna op 19 januari 2010 17:50

Bruinkleurtjes vind ik altijd mooi! Staat jou ook erg goed!

[Beantwoorden]


Door marjolein op 19 januari 2010 17:51

Wauw, mooi kleurtje! =)

[Beantwoorden]


Door Lara op 19 januari 2010 17:55

hij ziet er wel mooi uit.! =D

[Beantwoorden]


Door Regina op 19 januari 2010 18:20

wow, mooie kleur!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 19 januari 2010 19:23

Mooie kleur! En leuk dat je er zo blij mee bent

[Beantwoorden]


Door Chayenne op 19 januari 2010 20:00

super zeg!

[Beantwoorden]


Door jasmine op 19 januari 2010 20:55

kun ja dat eens tonen in een filmpje en echt supermooi kleur

[Beantwoorden]


Door Alice op 19 januari 2010 21:30

Die kleur is prachtig!
Binnekort komt er bij mij in de buurt ook een MAC!!
Goede review!

[Beantwoorden]


Door T. op 19 januari 2010 22:09

Die kleur staat je echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door kim op 20 januari 2010 16:20

hey vera,
aangezien dat je vaak naar maastricht komt, heb ik een vraagje.
weet jij waar een kruitvat ligt in maastricht ? want ik ga er zaterdag heen en ik wil graag daar de bush van de catrise en bij ons ligt die niet in de kruitvar..

[Beantwoorden]


Door Laura op 20 januari 2010 18:54

Erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Nikki op 21 januari 2010 19:32

Vind hem heel mooi staan! Hou van MAC.

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 22 januari 2010 22:40

Wauw! Ik vind het een prachtige oogschaduw! (en normaalgesproken hou ik helemaal niet van bruin)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 25 januari 2010 15:30

Wauw, ik vind het echt een héle mooie oogschaduw! En die gouden glitters, love it <3

[Beantwoorden]


Door Zeynoo op 7 maart 2010 12:27

Ziet er goed uit!
Ik heb gister nog zo een kleur gehaald van Rimmel London.

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 7 mei 2010 13:01

[…] tijdje geleden kocht ik een hele donker bruine kleur oogschaduw van MAC, Twinks. Deze draag ik vaak met een lichtere kleur oogschaduw, meestal een highlighter. Omdat ik me afvroeg […]


Door Wendy op 31 juli 2010 20:26

Ik heb van Essence een bruine oogschaduw. ik denk dat deze er heel veel op lijkt.

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 30 januari 2011 12:30

[…] gebruikt in de video: MAC oogschaduw in Twinks Make Up Store Glitter in Orion MNY Blush in 301 Gosh Lipstick in Tropical Pink Posted under […]


Door Janneke op 11 februari 2015 16:27

Toen MAC oogschaduws nog 15 euro kostten..

[Beantwoorden]