The boy is mine

De telefoon gaat hier wel 20 keer per dag, hetzelfde geldt voor de deurbel en de toontjes die aangeven dat je een nieuwe mail, krabbel of msn bericht hebt. Maar niet bij mij, oh nee! De enige persoon die er voor mij aan de deur komt is de postbode met een leuk pakketje (wat ik helemaal niet vervelend vindt!), de enige die mij belt is Merel, en Merel is ook diegene die mij mailt, krabbelt, of tegen me praat op msn. Nope, als ik iets hoor rinkelen weet ik het: Thijs.

Als ik samen met Thijs op de foto sta, krijg ik geen complimentjes, maar Thijs des te meer (een keer werd er gevraagd wie die ‘chick’ naast hem op de foto was, maar verder als dat is het nooit gekomen. Oh en de persoon zelf die dit reageerde was een jongen van 13. just so you know)
Meisjes zijn gek van Thijs, ze bellen op en ze staan voor de deur. Vaak ook nog eens als zijn haar niet gedaan is, wat als gevolg heeft dat hij naar boven rent om zijn haar te doen en deodorant op te spuiten (dat moet je tenslotte wel goed kunnen ruiken he!) terwijl ik de deur open doe en de meisjes aan de praat hou.

Wie is die Thijs dan? Mijn vriend? Zakenpartner? Toyboy? Nope, nada, NEE. Thijs is mijn broertje. Mijn lieve, schattige, maar ook al zo snel ouder wordende broertje van 14 jaar oud. En tis een lekkerding, poeh! Misschien een tikkeltje vreemd om als zus te zeggen, maar ik zet niemand liever op de foto als mijn broertje Thijs.

IMG_6614

En, heb ik een woord teveel gezegd? Nee lijkt me! En dat is het hem nou juist, ik ben niet de enige die ziet dat mijn broertje knap is. De meisjes zijn gek van Thijsje radijsje. Zijn hyves staan vol met krabbels als: ”Hi Thijs :$ allesgoedmetjou snelchillen ea (L)(L)(L)! ” Oké, dat jullie 14 jarigen het leuk vinden om elkaar al zo snel de liefde te verklaren, moeten jullie zelf weten. Maar ik vond dit lichtelijk overdreven. Pagina’s vol met dit soort krabbels. En ook zijn foto’s krijgen zoveel respects en reacties, daar kan ik alleen maar van kan dromen. Natuurlijk verteld hij mij, zijn grote zus deze dingen niet.

Maar als ik hem eens in de zoveel tijd vraag hoe het met de meisjes gaat, krijg ik een rood hoofd en een kleine ‘goed hoor’ terug. Want verder dan een paar krabbeltjes plaatsen op de hyves van meisjes gaat het niet echt. Want Thijs waterijs is ook heel verlegen! Hij gaat wel eens de stad in met meisjes, maar dan loopt hij niet bepaald de player uit te hangen. Tussen hem en het desbetreffende meisje zit een afstand van tenminste 2 meter, en praten gaat moeizaam. Als hij met zijn vrienden is, kan het wel gaan van ” Jo killer, alles goed!? hoe is het met die chick dan? ” Maar als ik er dan tussendoor kom met een: ”Fawaka kereell die chickzz zijn leeeeip” (ja, zo’n horror zus ben ik, verschrikkelijk he?) Moet hij ook wel lachen en realiseert hij zich ook wel dat die stoere praat stom is.

Hoe vaak heb ik al wel niet gehoord dat mijn broertje zo knap is? Hoe vaak hebben lezeressen mij wel niet naar de hyves/msn van mijn broertje gevraagd? Hoe vaak heb ik hem rood zien aanlopen, als ik hem dat vertel? Het is niet gemakkelijk om op een jonge leeftijd er al een stuk ouder uit te zien (hij is ook nog eens 1.83 meter lang!) en hoe hij moet omgaan met al die aandacht van meisjes, dat hebben papa en mama hem niet geleerd.

Dames, ik weet het. Mijn broertje is hartstikke leuk, maar laat hem alsjeblieft met rust. Momenteel ben ik zijn enige liefde, en dat willen we nog wel even houden zo.


Reacties

Door Sylvia op 3 oktober 2009 15:11

Leuk geschreven!

[Beantwoorden]


Door Merel op 3 oktober 2009 15:12

haha, je hebt helemaal gelijk!
xoxo

[Beantwoorden]


Door katrijn (glamourista) op 3 oktober 2009 15:16

Hihi, Vera wat ontzettend leuk geschreven :D En waarom is je broertje niet tien jaar ouder :p haha, grapje^^

[Beantwoorden]


Door Tessa op 3 oktober 2009 15:18

leuk geschreven joh!
en sorry dat ik het zeg, maar je broertje is echt een stuk. :$
En hij lijkt op je, haha.

[Beantwoorden]


Door Britt op 3 oktober 2009 15:18

Echt leuk geschreven!
En je hebt idd gelijk…dat hij leuk is!xd

[Beantwoorden]


Door Sharon op 3 oktober 2009 15:42

Haha, geweldig geschreven!
Liefs!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 3 oktober 2009 15:55

Hihi, die foto had ik al gezien op Twitter, hij is echt knap ja. :) Mijn broertje heet ook Thijs, hihi! Mijn broertje is net 13 en krijgt ook veel krabbels van meisjes, maar hij is absoluut niet verlegen, krabbelt net zo hard terug. :p Van die onzin dingen als bff, wjnnmkhvjfe en weet ik veel wat nog meer. :P

Leuk geschreven!

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 3 oktober 2009 16:52

haha erg leuk geschreven! Ik had idd we ff twijfels bij de titel om wie het nou ging! ;) leuk dat jullie zo’n leuke band hebben!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 3 oktober 2009 17:30

Zo leuk geschreven zeg! En ja idd, hij is knap ;)

[Beantwoorden]


Door Martine op 3 oktober 2009 17:44

Ghehe, geweldig geschreven! En hij is inderdaad behoorlijk knap :)

Kus Kus Martine

[Beantwoorden]


Door Charlie op 3 oktober 2009 18:11

What A hottie. he’s cut:)
geheheheh

[Beantwoorden]


Door Lore op 3 oktober 2009 18:24

Haha, ik herken er wel wat dingen in ^^ Mijn jongere broertje is echt de best friend van een hele hoop meisjes, wat uitloopt in véél meisjes hier thuis. Ook heb ik erg vaak meisjes met liefdesverdriet aan de deur die ik eerst moet kalmeren of die mij rond de nek vliegen omdat ik de eerste ben die de deur open doet. Vooral op die momenten waarbij ik in pyjama, ontploft haar en een make-uploos gezicht rondloop, dan zitten er hier een hele hoop meiden wachtend op mijn broer om bij uit te huilen. :’)

[Beantwoorden]


Door Esther op 3 oktober 2009 18:25

De jongens bij mij op school praten ook altijd zo. En hebben ook duizenden van die berichtjes. XD

[Beantwoorden]


Door YoLin op 3 oktober 2009 19:10

Ja idd erg leuk geschreven :) Bij ons op school is er ook zo’n jongen waar íe-der meisje op valt! :S Bij het schoolfeest liep er gewoon letterlijk een groep meiden rondom hem!

Zolang je broertje het leuk vind is er toch niets mis mee, hihi. Of is het meer dat meisjes hem ‘stalken’ ?.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 3 oktober 2009 19:48

Leuk geschreven.

En inderdaad, hij ziet er goed uit hoor. Als ie nou een paar jaartjes ouder was had ik contact met je opgenomen ;)

haha

[Beantwoorden]


Door marjolein op 3 oktober 2009 19:51

hahaha, erg leuk geschreven.

[Beantwoorden]


Door Marijke op 3 oktober 2009 20:17

leuk geschreven en hij is wel schattig! ;-)

[Beantwoorden]


Door sabine op 3 oktober 2009 22:30

hahaha super leuk geschreven! heb echt gelachen =)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 3 oktober 2009 22:35

haha, echt leuk om te lezen :) vet schattig is ie wel ja!
xx

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 3 oktober 2009 22:37

oh maar btw; vind ie dat niet een beetje beschamend? :P

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 3 oktober 2009 22:42

@Suzanne? vindt ie wat een beetje beschamend? :P

[Beantwoorden]


Door Josephine op 3 oktober 2009 22:44

Ahh supergeschreven! Je hebt geen woord teveel gezegd :P
xx

[Beantwoorden]


Door Sanneke op 4 oktober 2009 00:12

Haha. :D Het is echt niet mijn type. Echt een mooi boy, model.
Te mooi eigenlijk. ;D Dus ik hoop dat je nog lang van hem mag genieten.

[Beantwoorden]


Door Trui op 4 oktober 2009 00:23

ja precies zoals sanne het zegt: hij is een mooi boy!

haha
dat 1.83 is wel erg lang zeg,
xx

[Beantwoorden]


Door pluiss op 4 oktober 2009 03:40

Leuke post.
Wat een schattig kereltje.

[Beantwoorden]


Door inge op 4 oktober 2009 09:44

wat een knapperd
ik dacht eerst dat het om je eigen vriendje ging

[Beantwoorden]


Door Ynes op 4 oktober 2009 10:04

Wat een schatje!
Mijn broer is ook een mooiboy, das wel grappig!
Alleen kan me er soms aan ergeren,
Vorig jaar met mijn verjaardag keken vriendinnen alleen maar naar mijn broer…
Hij is 1 jaar ouder als mij! :P

[Beantwoorden]


Door MissEvie op 4 oktober 2009 11:08

Ahh cute.. leuk stukje, leest lekker weg :)

[Beantwoorden]


Door A* op 4 oktober 2009 11:45

Hahah grappig stukje! Als ik je broertje was zou ik me alleen nu wel doodschamen haha.

[Beantwoorden]


Door Ingelise op 4 oktober 2009 11:50

Hahaha, superleuk!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 4 oktober 2009 11:53

haha. wat superleuk geschreven! :D

[Beantwoorden]


Door Melinda op 4 oktober 2009 12:14

Leuk geschreven!

[Beantwoorden]


Door ; MELISSA op 4 oktober 2009 12:20

Wat ontzéttend leuk geschreven! Haha ik moest lachen over ‘Fawaka kereell die chickzz zijn leeeeip’, haha. Geniaal. Echt een leuk stukje.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 4 oktober 2009 12:32

hahaha wat een heerlijke blog! En ik vind dat hij best trots mag zijn op zo’n zus als jou! :)

[Beantwoorden]


Door Jelle op 4 oktober 2009 12:57

IK BEL JE OOK!!!

En je broertje lijkt enorm op jou. Ja dat is een compliment :p

Dikke lebber

[Beantwoorden]


Door Marloes op 4 oktober 2009 13:29

Haha, heerlijk geschreven!
Xoxo

[Beantwoorden]


Door Anouk op 4 oktober 2009 13:59

Nou, misschien vind de rest dat hier niet, maar ik vind het echt super triest als je via jou een msn te vragen of zoiets …
Mensen van 14 worden steeds dommer :O Neem dat maar van deze 16jarige aan haha ;)

[Beantwoorden]


Door Shenyce op 4 oktober 2009 14:46

Wow, toen ik die foto zag had ik echt niet verwacht dat hij 1.83 zou zijn, het klinkt misschien heel vreemd haha.
Wel geniaal geschreven hoor, haha.

[Beantwoorden]


Door Sophia op 4 oktober 2009 14:51

wat een knap jochie! & idd heel leuk geschreven.

liefs, xx

[Beantwoorden]


Door beitjuh op 4 oktober 2009 15:51

heel erg lief

[Beantwoorden]


Door Taxer op 4 oktober 2009 16:11

Super leuk geschreven zeg!

[Beantwoorden]


Door Wianda op 4 oktober 2009 16:12

Zóóóó!
Misschien heeft hij er nu nog niet zo heel veel belang bij, dat wordt later een echte charmeur! Wordt? IS! Haha, kijk alleen al hoe hij op die foto kijkt :P
Jammer inderdaad dat hij niet wat ouder is. Hahaha. Joke.
Daar ga je nog wat mee beleven Vera!

xx

[Beantwoorden]


Door Myrna op 4 oktober 2009 16:15

Haha leuk geschreven zeg! leuk broertje heb je! Wat vind hij ervan dat jij dit over hem geschreven hebt?

[Beantwoorden]


Door Jadey op 4 oktober 2009 18:05

Haha dit soort blogs vind ik echt heel leuk :D

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 4 oktober 2009 18:11

Hahaha super geschreven!
Erg eerlijk, en je hebt inderdaad helemaal gelijk.
Hij ziet er goed uit.
Maar je mag blij zijn dat hij zo verlegen is, wordt ie wss later ook geen player en respecteert hij de vrouwen ;)

[Beantwoorden]


Door rebecca op 5 oktober 2009 15:54

hartstikke leuk geschreven. en ja, je broertje is zeker hot!

xx

[Beantwoorden]


Door Iris op 5 oktober 2009 20:47

Geweldig geschreven :D Haha, hij lijkt echt superveel op een jongen uit mijn klas, alleen is je broertje een stuk knapper :P

&&je site ziet er super uit hoor :)

[Beantwoorden]


Door Claudia op 6 oktober 2009 20:49

Wat een leuke jongen ! ;$

En wat een leuke site:P!

xx

[Beantwoorden]


Door Alana op 14 oktober 2009 12:28

@Anouk sorry maar wat bedoel je hiermee….

[Beantwoorden]


Door Mina op 25 oktober 2009 22:33

hij is idd heel knap, maar 1.83? wow lang :O

[Beantwoorden]


Door lizzzzz op 12 november 2009 16:30

geweldig geschreven en hij is zeker weten knap jammer dat hij niet een paar jaartjes ouder is zeg!

[Beantwoorden]


Door Lievelil op 20 november 2009 23:59

Ik heb niet alles gelezen want ga zo slapen en ik lees t morgen of n andere keer af maar jeetje dit komt mij heeeeeeeeeeeeel bekend voor al die krabbels haaaaii snel weer wat doen ik hou van (L) O O O.Hij is ook net 14 en heeft n vaste vriendin die hier wel is komt en hij gaat daar vaak geen.Tjaa en mijn broertje is zeker niet verkeerd (gek omdat te zeggen idd) maargoed ik heb geen hyves meer dus die slijmslijmslijm krabbels hoef ik niet meer te lezen :P

[Beantwoorden]


Door Lievelil op 21 november 2009 00:03

0 hahahaha ik heb het na nieuwschierigheid wel af gelezen ja dat heb ik dus ook ik zeg hee hoe gaaat het met je vriendin.HOU NOU IS OOOOOOOOOOOOOOOOOOOP.En dan gaat die mij dus treiteren met zo`n o zo niet intresante jongen ik ben 16 dus neem dat niet serieus maargoed ik herken dat of dat die idd rood word en weinig zegt zo grappig.Hahaha somige vriendinnen vinden mn broertje zelfs knap echt grappig : P

[Beantwoorden]


Door Maaike op 29 december 2009 20:06

Hmm…. Hij is wel van mijn leeftijd…. Is hij nog singel ?… :P

Echt heel leuk geschreven Ik vind dit soort blog’s echt heel leuk. Ik vind dat dat je site wat persoonlijker maakt :D

[Beantwoorden]


Door Chayenne op 30 december 2009 14:18

Hij is knap daar moet ik je gelijk in geven. Haha echt grappig geschreven.

[Beantwoorden]


Door Laura op 30 december 2009 14:20

Wat onwijs leuk geschreven!

[Beantwoorden]


Door Sharony op 30 december 2009 14:55

Leuk geschreven!

[Beantwoorden]


Door Elsemieke op 30 december 2009 17:35

Heel erg leuk geschreven, ik lees het artikel nu pas (naar aanleiding van je lijstje met best bekeken artikelen werd ik toch wel nieuwsgierig) maar wat een leuk broertje heb jij ;) Ik zal ‘m niet lastig vallen, ik ben 17, en dat gaat me iets te ver, maar hij mag er wezen xP

[Beantwoorden]


Door Mariska op 31 december 2009 00:50

Hij lijkt op jou!

[Beantwoorden]


Door Birgit op 31 december 2009 17:05

leuk om te weten dat er nog knappe jongens in nederland rondlopen die geen player zijn! :)

[Beantwoorden]


Door Yara op 31 december 2009 17:42

omg, hoe kan het dat ik dit artikel nog nooit gelezen heb???

ik dacht dat ik ze allemaal gelezen had :P

maar je hebt wel een schattig broertje jaa =]

[Beantwoorden]


Door xMarteee op 15 januari 2010 20:27

Leuk geschreven, vooral dat ‘Fawaka kereell die chickzz zijn leeeeip’ is echt vet grappig ;D
Sorry dat ik het zeg, maar hij is inderdaad wel knap (a)
En ook nog eens ongeveer de goede lengte xD (ik ben 1.80 :s)
Leuk dat jullie zo’n goede band hebben!

[Beantwoorden]


Door Britt. op 18 april 2010 10:59

huh, wanneer heb je dit geschreven?;p
maar wees maar blij met zo’n broertje!
en van mij hoeft hij niet een paar jaar ouder te zijn, en de lengte is ook nog eens goed omg!
dus, wat is zn msn? (joke)

[Beantwoorden]


Door Jilly op 18 april 2010 11:12

leuk geschreven en leuk broertje! (:

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 21 april 2010 13:02

[…] nooit gel, maar er is één lid in mijn familie die een grootverbruiker is van gel: Mijn broertje Thijs. Hij wilde graag de gel voor jullie testen en geeft vandaag zijn […]


Door Charlotte op 21 april 2010 14:43

nee is zal het niet ontkennen, wat een mooiboy! er zijn ook maar weigig jongens van mijn leeftijd (ben ook 14) met een beetje goede lengte, bij mij in de klas allemaal van die ettertjes van 1.65, haha!

[Beantwoorden]


Door Vera op 22 april 2010 14:58

haha, zó leuk geschreven!
maarja…
hij is echt een onwijze hottieee!
en bij dat stukje van: ‘fawaka kerel, alle chickies zijn lijp!’ lag ik echt helemaal dubbel! al die mensen buiten mij aankijken alsof ik polio heb ofzo! :)

[Beantwoorden]


Door Tammy op 11 november 2010 20:28

Hey!
je broertje is ooongeloofelijk knap!!! Niet meer normaal! ik ben 14 en val op zulke jongens1 Ik moest ff slikken toen ik die foto zag!…haha

[Beantwoorden]


Door Leonie op 21 januari 2011 22:56

Ik meen t jou broertje is lekker joh !!

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 15 april 2011 16:48

Haha wat een leuk stukje! En de foto is natuurlijk ook (best wel) leuk ;), ik had net je post gelezen over die nieuwe gel van taft en syoss enzo dus metteen even doorgeklikt.. Maar jij staat ook leuk op foto’s hoor, alleen komen er hier meer dames dan heren een kijkje nemen (:.

[Beantwoorden]


Door Romy op 26 april 2011 18:04

Haha mijn broertje heeft ook al zoveel aandacht. vreselijk he? alleen mijn broertje is dan wel weer zo’n playertje. Ik kan hem 100 x uitleggen dat dat NIET leuk is maar hij vind zichzelf een hele man met zn 14 jaar haha. en Ja je broertje is leuk & ja hij lijkt op jou haha!
x

[Beantwoorden]


Door mandy op 7 mei 2011 15:07

wat is zijn achternaam?? <3

[Beantwoorden]


Door anissa op 27 mei 2011 19:50

haalllooo

hij is echt knappp(L)(L)(L)(L)(L)(L)

hoe heet hij van zn achternaam??

ps. goed geschreven maar hij is gwn heel knapp

[Beantwoorden]


Door rebecaaaa op 10 december 2011 19:31

ogosh je broertje is echt een stuk idd heb die twitter? ja je doet beetje jaloers omdat jij die aandacht niet gekregen hebt ofzo. hallo het is en blijft jou broertje ze pakken hem echt niet van je af hoor!(K)
xkuzz

[Beantwoorden]


Door britt op 28 december 2011 16:35

heeft ie msn of hyves?

[Beantwoorden]


Door britt op 28 december 2011 16:36

zo ja wil je dat dan ff mailen
egt kei leuk en mooi geschreven je moet schrijfster worden
xxxx

[Beantwoorden]


Door britt op 28 december 2011 16:37

heb jij hyves of msn zo ja wil je die dan ook ff mailen
xxxxx

[Beantwoorden]


Door Kimerley op 16 maart 2012 09:59

:wow: Ik vind daT je helemaal gelijk heb
Maarr zo’n jongen heb k op me msn en hij heeft precies de zelfde foto :wtf: :S maar hij heet Dyan :-|
zo zie je maar weer..
maar je hebt echt helemaal gelijk!

[Beantwoorden]


Door Vivian op 10 april 2012 16:57

Je hebt helemaal gelijk, trouwens… Je broertje is erg hot (love)

xoxo

[Beantwoorden]


Door Merel op 6 mei 2012 18:50

Het moet bij mijn broertje nog komen, maar hij heeft ook bossen meisjes achter zich aan. Hij merkt het zelf niet eens, haha!

[Beantwoorden]


Door Anne op 29 mei 2012 14:45

(love) hy is zooo uber hootttt , what’s zn hyves ? en Twitter en facebook en 06 en msn en whatsapp ? xxxxxx loovee himm <'33

[Beantwoorden]


Door carlijntje op 3 juni 2012 01:49

hey (love)

toen ik deze foto zag droomde ik gwn weg :X ( natuurlijk van thijs )
ik weet wat je kan denken oh nee niet alweer zon eentje maar ik wil jou graag toevoegen op hyves ( natuurlijk met je toestemming)
als je het wilt kun je me opzoeken bij de naam : carlijntjee

ik zou je graag verder willen ontmoeten.

groetjes carlijntje <3

[Beantwoorden]


Door Oona op 1 augustus 2012 10:20

:omg: Zo’n lekkerding!!!
Sorry maar hij is ECHT hot!!
Cool geschreven!!!

[Beantwoorden]


Door pien op 8 augustus 2012 21:04

o may gaaaaaad hij is zooooo knap !
beetje jammer alleen dat dit berichtje 3 jaar oud is en dat hij nu 17 is en dat ik 13 ben .
ik vind je post echt heel leuk geschreven hahahahah en ik snap dat het heel vervelend kan zijn als alle meisjes achter je broertje aan lopen …..
xoxo

[Beantwoorden]


Door Iemand op 28 september 2012 17:50

Ik heb met hem gepraatt ! <33 (love)
Maar ik weet nu niet of hij het was of iemand anders?:$
want die jongen heeft die foto naar mij gestuurt . :$
Hoop wel dat hij het wass
Het is echt een schatjee ! :sexy:
enopeens kom ik zo ze foto tegen op een web-site !
Zo vind je elkaar weer iss ! (A)
Gister voor het laatst met hem gepraat en nu spreek ik hem waarschijnelijk nooit en dan ook echt nmooit meer :$ :(
Xxx-jess

[Beantwoorden]


Door raven op 9 oktober 2012 12:06

haha grappig en je broertje is ook erg knap maar ik hoef nooit met hem! :nod:

[Beantwoorden]


Door ANonniem op 14 november 2012 20:25

WOW HIJ IS ZOOOOOO KNAP!!!

[Beantwoorden]


Door elke op 2 juni 2013 17:09

echt leuk geschreven
mag ik zijn gsm nummer hij is zo’n lekker ding

[Beantwoorden]


Door elke op 2 juni 2013 17:10

en nog iets woon je in brugge

[Beantwoorden]


Door Romy op 6 juli 2013 20:13

Heb je meer foto`s van hemm?
Hij is zo knapp!!

[Beantwoorden]


Door anna sophie op 3 augustus 2013 22:43

Ik berm verliefd op je broertje zo knal is die jammer dat die niet bij mij op school zit dan had ik heen allang m :love: :@ e uit gevraagd

[Beantwoorden]

lolo antwoordt op 16 augustus 2013 om 18:46:

hey (love) ik ken iemand van moviestarplanet en hij zegt dat hij dit is hij heet op msp wildboyyx :lol: hij is echt hott zeg :sexy: :love: :kiss:

[Beantwoorden]


Door lolo op 16 augustus 2013 18:47

o haha ik moest op reageren klikken :lol:

[Beantwoorden]


Door What's with Wendy? op 27 augustus 2013 21:56

Oooooh, Vera! Wat zijn je columns toch zo geweldig. Ben ze allemaal met plezier aan het lezen! X

[Beantwoorden]


Door me op 5 oktober 2013 15:33

heb je nog meer foto’s?

[Beantwoorden]


Door Annelies op 5 december 2013 10:37

haha, heerlijk om je oude posts door te lezen! Kon echt even grijnzen van dit artikel. Ik weet dat, toen ik de eerste keer een foto van hem zag, ook dacht: Wauw, hij is knap!.

[Beantwoorden]


Door Romy op 19 december 2013 17:58

Je bent echt knap (love)

[Beantwoorden]


Door Femmie op 3 februari 2014 21:24

:sexy: :omg: :lol: :love: (love) hij is echt knapp! Mag ik hem hebbe?

[Beantwoorden]


Door kaartje op 16 april 2014 21:32

cool geschreven :cool:
k’hoop dat jij ook snel een vriend krijg als je die nog niet heb! (love)

[Beantwoorden]


Door Lieke op 22 oktober 2014 17:55

Wat geweldig om je oude artikelen terug te lezen!

[Beantwoorden]


Door kim op 25 november 2015 15:55

ik snap het helemaal je broertje is echt fk hot omg
jammer dat ik al een boyfriend heb (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) .

[Beantwoorden]