Mousse Blush aanbrengen

In dit filmpje laat ik zien hoe je makkelijk Mousse Blush kan aanbrengen. Ik gebruik zelf een mousse blush van Maybelline in 01 Dolly Pink

Mousse blush is ook heel handig als je haast hebt in de ochtend, het is super makkelijk en snel.

Hopelijk vonden jullie het een leuk en handig filmpje.
Als er nog vragen zijn hoor ik het graag!

En oja, als je een grote hekel aan filmpjes hebt, dan heb je pech. De aankomende tijd komen dr namelijks nog wel wat filmpjes aan. Ik heb dit gedaan omdat ik het even makkelijker vond een filmpje op te nemen, en vaak las dat jullie ze zo leuk vinden, dus vandaar!

Lots Of Love,
Vera Camilla


Reacties

Door Kim op 7 oktober 2009 16:55

Hahaha hoi spookje =’] Yay meer filmpjes! =D Ik hou van je filmpjes, hoe meer hoe beter =D Ik vind het trouwens, uhm, natuurlijker ofzo? als je gewoon naar je beeld kijkt, en niet recht in de camera, dat vind ik een beetje vreemd=’] ik kan er niet tegen als iemand me zo aanstaart x__x Handig filmpje trouwens =] Ik gebruik bijna nooit blush maar oke, ik heb wel zo’n stick die ik af en toe gebruik en daarvan is het volgens mij ook de bedoeling dat je hem zo aanbrengt xD [/wow heel verhaal xD]

[Beantwoorden]


Door Joyce op 7 oktober 2009 17:00

Superleuk en handig filmpje! Ik vind het leuker als je niet de hele tijd in de camera kijkt, want nu is het filmpje wat spontaner :D

xoxo

[Beantwoorden]


Door Sharon op 7 oktober 2009 17:06

Leuk filmpje (zoals altijd haha)! Ik heb zelf een mousse blush van de hema en ik had geeeeeen idee hoe je dat het beste aan kon brengen, dus ik ga dit zeker even proberen. Verder maakt het mij eigenlijk niet veel uit hoe je kijkt, wat voor jou het fijnste is!
Liefs.

[Beantwoorden]


Door Martine op 7 oktober 2009 17:12

Ik vind filmpjes heel erg leuk (van jou dan) dus kom maar op :) Enne, zolang je tussendoor ook niet-filmpjes artikels maakt is het denk wel goed ;) Handig filmpje trouwens, ik heb 1x mousse blush gehad van de Hema, en heb ‘m helemaal opgemaakt, maar daarna eigenlijk niet meer aangedacht om te kopen.. Het is misschien minder werk, maar een blush opbrengen met kwast duurt bij mij ook niet heel lang :)

Kus Kus Martine

[Beantwoorden]


Door Yara op 7 oktober 2009 17:24

nou meid ik snap je volledig hoor met het in de camera kijken, ik zou er ontzettend zenuwachtig van worden en ik vind het ook echt vervelend om heel lang, of in ieder geval aan één stuk door in de camera te kijken. And by the way, het gaat om het filmpje en wat je erin verteld/uitlegt, niet of jij in de camera kijkt.
Heel handig filmpje. Wel klut dat ie eruit gaat want ik wou hem kopen schnif. :(

[Beantwoorden]


Door Lizzy - Our Favorites op 7 oktober 2009 17:39

Heel erg leuk filmpjes, ik vind jou filmpjes altijd heel erg leuk! Ik vidn trouwens dat je echt beter niet in de camera kan kijken want ik vind dat er heel raar uit zien, en ik snap wel dat je dat zelf ook niet fijn vindt. Ik heb van die collectie een mousse highlighter gezien en die lijkt me ook superfijn!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 7 oktober 2009 17:48

Nog nooit mouse blush geprobeerd! Shame on me! Hahahah! Weer super filmpje, en ik vond het er eigenlijk best apart uitzien toen je in de camera keek. Je kijkt goed zoals je normaal kijkt :D

[Beantwoorden]


Door LS op 7 oktober 2009 17:48

Haha als je het zelf niet fijn vind moet je het niet doen natuurlijk ;)

[Beantwoorden]


Door Maud op 7 oktober 2009 17:57

I LOVE FILMPJES!!!!

Xxx

[Beantwoorden]


Door Tessa op 7 oktober 2009 18:01

leuk filmpje!
echt goede uitleg! en ik vind ’t leuker als je gewoon niet in de camera kijkt zegmaar, ! xD
maar ik had een vraag, haha, wat was de reden dat je haar zo raar zat?
ik vind je haar echt heel leuk zitten hier, haha!

x

[Beantwoorden]


Door kimberly op 7 oktober 2009 18:27

ik find het wel leuk fimpjes maar neit so van alleen maar ofer kwasten enso want nu wel faak is! en ik vind je haar heel mooidaar sitten! dusj niet persoonlijk oppakken je bent koel
xx Kimberly

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 7 oktober 2009 18:38

@LS: Ja maar ik kan er aan leren wennen natuurlijk! Ik wil even weten wat jullie vinden.

@Tessa: Ik had echt een meeeeega puist midden op mijn voorhoofd zitten!

[Beantwoorden]


Door Aniek op 7 oktober 2009 18:41

Als je in de camera kijkt kijk je scheel ;$ hihi, dus doe maar niet. Ook is het best eng iemand die je zo aankijkt!
mooi flimpjee!

[Beantwoorden]


Door Justine op 7 oktober 2009 19:00

Oeh leuk! Je bent lekker spontaan, en je blijft jezelf.

[Beantwoorden]


Door Maud op 7 oktober 2009 19:33

T is beter zoals je t altijd doet dus niet in de camera kijjken! :)

xxx

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 7 oktober 2009 19:35

Hahaha dat dacht ik al dat dat de reden was ;) niet dat je het ziet hihi maar dat is ook altijd mijn reden om creatief mijn haar te stylen! hihi! Leuk filmpje weer!

[Beantwoorden]


Door Jen op 7 oktober 2009 20:26

Ik vind filmpjes juist leuk! En ik vind het leuker als je niet de camera in kijkt (:

[Beantwoorden]


Door Jen op 7 oktober 2009 20:27

Oh ja, hoe heet het liedje aan het begin?

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 7 oktober 2009 20:54

@Jen: Dankjewel en het liedje is Labels Or Love (soundtrack van de Sex And The City film) van Fergie

[Beantwoorden]


Door Josephine op 7 oktober 2009 21:05

Aaah, je bent dan wel een lief spookje :) Zoals altijd weer een leuk filmpje! hihi, je haar zit leuk! En ik zie je 3e oog niet hoor ;) Ik vind het juist leuk dat je in de camera kijkt! Maar anders doe je het een beetje variërend!
x

[Beantwoorden]


Door Mrjolyn op 7 oktober 2009 21:15

Oh, ik wilde die blush idd ook nog kopen, super dat ie nu 5 euro is! Ik hoop dat ze hem de 24ste nog hebben want mag tot dan niets meer kopen van mezelf.
Leuk filmpje :D , alleen jammer dat je het niet zo goed ziet. En niet in de camera kijken, dan lijkt het heel raar haha. En je haar zit trouwens super leuk :D

[Beantwoorden]


Door Patricia op 7 oktober 2009 21:44

Echt een leuk filmpje! Hoe doe je dat altijd toch zo goed?? =P
Ook al gebruik ik geen mousse blush, maar gewoon poeder vind ik het toch leuk om te kijken!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Britt op 8 oktober 2009 07:39

Heel handig filmpje!
Leuk!!

xxx

[Beantwoorden]


Door Tessa beautysdelight op 8 oktober 2009 09:16

Ik heb em ook voor €5 gekocht al een hele tijd terug maar ik wist nooit goed wat ermee te doen dus handig filmpje! ohja kijk maar gewoon lekker hoe jij wil want ik vind het ook beter zo dan dat iemand de hele tijd eng in de camera staart :d

[Beantwoorden]


Door Tari op 8 oktober 2009 14:54

Die mouse blush heb ik ook gehaald vandaag voor 50% korting:D!

[Beantwoorden]