Deep Skincare

Een tijdje terug kreeg ik een mailtje van de mensen achter een nieuw merk, Deep Skincare.
Of ik misschien wat van hun producten wilde testen. Sowieso doe ik dat al graag, maar na een bezoekje aan hun webshop, die er ook nog eens heel mooi uitziet (wat ik toch wel belangrijk vind als aankomend DTP-er) en na het zien van al die mooie producten die ze aanbieden wist ik zeker dat ik graag wat van Deep Skincare wilde testen.

Deep_skincare_tasje

In een grote doos zat dit tasje met daarin 2 fijne producten. Een Massage olie en een ooggel. Helaas kon ik zelf de ooggel niet testen, vanwege mijn allergie. Maar zoals je vast wel kan begrijpen, vond mijn moeder het absoluut geen probleem dit voor mij te doen!

Een paar weetjes over de producten van Deep:

* Deep heeft producten voor zowel mannen als vrouwen.

* Deep Skincare producten zijn verzorgingsproducten van hoge kwaliteit voor hem en haar op natuurlijke basis.

* Deep Skincare producten zijn huidvriendelijk en geschikt voor verschillende huidtypes.

* Deep Skincare maakt geen gebruik van overdadige parfums of geuren. De geurlijn is natuurlijk en aangenaam en doet exact dat wat Deep Skincare belooft.

* Deep Skincare test geen van haar producten op dieren.

* Deep Skincare heeft ook een lijn met ‘Home Care’ producten met verrassende essentiële oliën om het gevoel van Deep overal in je huis te beleven.

* Tenslotte biedt Deep luxe giftsets aan, precies gericht op cadeaus voor ‘ Her’, ‘ Him’ en ‘ Them’ (sets voor stellen) aan zodat ook vrienden en familie kunnen genieten van alles wat Deep Skincare te bieden heeft.

Ik heb de Radiance Body Glow, wat een massage olie is uit de Deep Happiness lijn. Speciaal gemaakt om je vrolijker te maken! Ik sport regelmatig en heb vaak last van vermoeide en pijnlijke spieren, een fijne massage is wel aan mij besteed!

Aangezien ik geen vriend heb om dit soort vervelende klusjes voor mij te doen, heeft mijn vader mij even een lekkere rugmassage met de massage olie van Deep gegeven. Deze massage olie is hypoallergeen, vochtinbrengend en huidherstellend en daardoor een genot voor iedere huid.

Deep_skincare_Massage_oil_Happiness

De fles is van donker glas gemaakt, en is vrij heavy. Ik vind dit persoonlijk geen probleem, je gaat toch niet met de fles lopen slepen, en het geeft me wel een soort luxe gevoel. Ik weet niet wat het precies is, ik vind het in ieder geval erg mooi!

De olie zelf is geurloos, wat ik best wel jammer vind. Een lekker geurtje had de olie wat specialer gemaakt. Verder is de olie fijn uitsmeerbaar en gewoon prima geschikt voor een fijne massage! De Radiance Body Glow massage olie kost 20,56 euro.

Deep_skincare_Sparkling_eye_wonder

En als tweede kreeg ik nog de Sprakling Eye Wonder! Een ooggel uit de Deep Sophistication lijn. De ooggel hydrateert, kalmeert, verzorgt de huid en helpt rimpeltjes bestrijden. Van deze ooggel heb je maar een beetje nodig, en jeetje, wat is het een grote pot! normaal zit er in een potje ooggel ongeveer 15 ml, maar deze bevat maar liefst 50 ml en is nu zelfs afgeprijsd van 24,32 voor 19,46 euro, dat is echt niet duur!

In eerste instantie heb ik mijn moeder deze ooggel laten testen, omdat ik zelf nogal allergisch ben. Helaas vond mijn moeder de ooggel niet zo fijn. Het is weliswaar een grote pot, maar de gel is nogal waterig, en ze vond niet dat de gel veel effect had op haar huid. Ik heb hem toen zelf maar ook uitgetest. Ik vond de gel ook waterig, het dus erg moeilijk niet teveel uit het potje te pakken want je hebt echt maar een ieeeenimini beetje nodig. Verder gaat mijn huid niet branden als ik hem aanbreng, dus dat is een goed teken! Tip: een dikkere gel zou fijner zijn!

Conclusie: Prima producten. De massage olie ga ik zeker nog vaker gebruiken (als iemand zich wilt aanbieden als persoonlijke masseur, dan mag je me mailen, haha) maar de ooggel is erg waterig en dat is jammer. Bezoek hier de webshop.

Lots Of Love,
Vera Camilla

Twitter Facebook
Categorie: Reviews | 7 oktober 2009 | 10 reacties | Tags:

Reacties

Door Emma op 7 oktober 2009 10:33

Ik zoek nog een lekkere massage olie, dus misschien ga ik hier wel een bestelling plaatsen!

[Beantwoorden]


Door Lien op 7 oktober 2009 11:04

Ziet er een leuk merk uit! Ook de webshop ziet er goed verzorgd uit.

[Beantwoorden]


Door Manon op 7 oktober 2009 12:00

Wat is een DTP-er…? Het ziet er goed uit trouwens, misschien ga ik daar nog wel wat bestellen, even kijken wat ze nog meer hebben :D

[Beantwoorden]


Door Kiwi op 7 oktober 2009 13:11

De webshop ziet er zeer goed uit. De procducten zien er ook verzorgd uit, maar zou het zelf niet kopen. Trekt me niet erg aan.

[Beantwoorden]


Door Anne op 7 oktober 2009 14:24

Hee,,
Ik kom vandaag voor het eerst op je site!
Maar je hebt er echt hele leuke dingen op staan!
Hoe komt het eigenlijk dat ze jou vragen om dingen te testen? :P
had ik dat maar !! haha

Liefs

[Beantwoorden]


Door Josephine op 7 oktober 2009 16:44

Leuk! Ik mag er ook dingen voor testen =)
x

[Beantwoorden]


Door Lizzy - Our Favorites op 7 oktober 2009 17:26

Leuk zeg dat je dingen mag testen!

[Beantwoorden]


Door Martine op 7 oktober 2009 18:06

Leuk dat je het mocht testen! Ik ken de producten niet, maar ja, de site ziet er inderdaad errug mooi uit!

Kus Kus Martine

[Beantwoorden]


Door Jeske op 7 oktober 2009 23:02

Gaaf dat je producten mocht testen!

[Beantwoorden]


Door Britt op 8 oktober 2009 07:40

Echt leuk dat je dingen mocht testen!
Ben beniewd naar die massage olie!

[Beantwoorden]