E.l.f kwasten review

Hij staat online! Mijn review van de e.l.f kwasten!

En wat vinden jullie van de review? Heb je zelf ook e.l.f kwasten, en wat is jouw mening er over?

Van de gewone lijn heb ik de Eyeshadow brush, Eye Defining brush (schuin afgesneden oogschaduw kwast), Blending brush en de foundation brush. Van de Studio Line bezit ik de Complexxion brush (de grote kwast), Blush brush en de Eyeshadow ‘C’ brush.
De Studio Line kwasten hebben zwarte handvatten en haren, en kosten $3 per stuk. De gewone kwasten hebben een zilvere handvat, bruine haartjes en kosten $1 per stuk. Alle kwasten zijn van synthetisch haar gemaakt.

En hier heb ik al mijn e.l.f kwasten besteld.

Muziek:
Fergie – Labels Or Love
Ciara – G Is For Girl Like Gangsta

Lots Of Love,
Vera Camilla


Reacties

Door Josephine op 1 oktober 2009 15:41

Leuk een filmpje! Ik heb echt zoveel van die kwasten gehoord, maar ik heb ze zelf niet, haha! Maar echt leuk weer een filmpje

Ohjaah, wat ik misschien wel minder aan vind is dat je de titels van de muziek erbij zet. Misschien kun je dat dan net als ‘Contact’ op het eind doen? Of helemaal niet? Zonder vind ik het in ieder geval een mooier logje!

xx

[Beantwoorden]


Door Annelien op 1 oktober 2009 15:41

Ik heb ook de normale kwasten van elf! GEWELDIG zijn ze! Alleen foundation doe ik liever met mijn vingers. Maar mijn ‘gele’ kwasten stonken eerst heel erg! (foundation, concealer en liner kwast) bij jou ook?

[Beantwoorden]


Door Sharon op 1 oktober 2009 15:49

Leuk filmpje! Je verteld goed wat je ervan vind en ook de minpunten, dus dat is echt fijn :) Ik heb zelf 2 blushes, 1 concealer en een concealerbrush van Elf. De blushes zijn echt geweldig, de concealer iets minder en de concealerbrush gebruik ik voor het aanbrengen van gelliner :p
Liefs.

[Beantwoorden]


Door Lizzy - Our Favorites op 1 oktober 2009 15:54

Leuk, ik wil ook kwasten van elf, heerlijke prijs:D

[Beantwoorden]


Door Fleur op 1 oktober 2009 16:07

Super leuk filmpje! Ik heb zelf geen kwasten van Elf. Maar ze lijken me wel fijn.
x

[Beantwoorden]


Door Leonie op 1 oktober 2009 17:05

Ik heb ze 2wk. geleden besteld..:D Ze zijn verstuuuuurdd.. nu alleen nog wachten totdat ze binnenkomen.
Ik heb van Studio Line de C-Brush, vd gewone lijn de oogschaduwkwast, blending brush en blushing kwast besteld.
Ook had ik de CS gelliner true black besteld.. maar mn geld is teruggestort omdat het ineens niet op voorraad was..:( Dat vind ik wel jmmr..! Maar wel goed dat ze het netjes melden+terug sturen..!

LEUK FILMPJE trouwens..

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 1 oktober 2009 17:13

I love the kwasten van ELF! :D

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 1 oktober 2009 18:20

Yeeeyyyy ELF kwasten! Ik heb er vandaag 2 besteld, idd ook de eye defining brush en de blush brush, met een gelliner van Coastel Scents en nog een blush van E.L.F! :D ben benieuwd hoe lang het duurt voordat het binnen is, ik heb het bij dezelfde shop als jij gehaald!

[Beantwoorden]


Door Ynes op 1 oktober 2009 18:53

Vant weekend maar ff bestelling plaatsen, dus!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 1 oktober 2009 20:51

Superleuk review. Ik heb zelf geen kwasten van dit merk! =S
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 1 oktober 2009 22:05

je make-up daar is mooi :)!

[Beantwoorden]


Door Danique op 1 oktober 2009 22:38

Jeej nou weet ik zeker dat ik ook ga bestellen.
Nuttig filmpje!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 2 oktober 2009 16:44

Leuk filmpje! Heb zelf geen kwasten van elf maar ze klinken goed.

[Beantwoorden]


Door martine op 3 oktober 2009 13:54

waar kan je E.L.F. kopen?!
leuk filmpje trouwens!

[Beantwoorden]


Door Annabel op 6 oktober 2009 17:04

hee, leuk filmpje weer !
ik heb een vraagje
hoe zit het met de verzend kosten bij makeup masala? zit erover te denken om ook wat te bestellen
echt geen geld!

keep up the good work, echt super trouwens zo je site ;)

xxx love

[Beantwoorden]


Door kaylee op 6 oktober 2009 17:32

heej,,
ik zou graag willen weten waar je goed kopen kwasten kan kopen??

xxx

[Beantwoorden]


Door Denise op 21 oktober 2009 01:11

:D nice,
ik denk dat ik er wat ga bestallen..
cheap!
ik gebruik de collectie van gosh kwasten maar die zijn opzich wel vrij duur
ben benieuwd naar deze!

[Beantwoorden]


Door Martine op 11 augustus 2010 15:51

Hey,
Ik wil de Kwasten ook kopen maar als ik nar de site ga kan ik ze niet vinden wel een revieuw over een blush kwast (denk dat het een blush kwast is) maar geen andere, en ik zag die kwast zelf ook niet te koop.

Ligt dat nou aan mij zoek ik verkeerd, of ligt het aan de site en staat het er gewoon niet op.

En zij je nou dat het zonder verzendkosten was?? of was dat alleen bij jouw bestelling omdat het wel redelijk veel was.

Veel vragen, maar ik ben nieuwsgierig

XX Martine

[Beantwoorden]