Stift je lippen! Letterlijk…

Alsof Emma nog niet genoeg gedaan had (Het design op mijn vorige blog was van haar, en deze keer heeft ze mijn ideetjes werkelijkheid gemaakt en de hele site in elkaar gezet, na wat Photoshop probeersels van mijn kant), stuurde ze me ook nog eens een kadootje op! Een lipstain, in een kleur die ik zelf mocht kiezen. Een lipstain is geen lipgloss, en ook geen lipstick. Het is moeilijk te omschrijven, het is een vrij waterig goedje, dat als het ware in je lippen trekt, en heel goed blijft zitten, misschien wel een dag lang! Deze blijft wat minder lang zitten, want hij is Semi-permanent, maar das ook wel fijn, want dan kan je s avonds als nog van kleur lippen veranderen (als je uitgaat bijvoorbeeld!) Ook is een lipstain leuk met een gloss er over heen. Ik heb de lipstain (die van het merk ‘5 seconds lip cosmetics‘ is) in de kleur Berrybliss.

Lip_stain_5_second_lip_cosmetics

In de verpakking. De verpakking vind ik echt schattig!

Lipstain_berrybliss

Het lijkt gewoon echt een stift! Super grappig :D

Lip_stain_berry_bliss

Zie, het is gewoon echt een stift! Ik vind het echt super grappig, ben benieuwd wat de reactie van vriendinnen zal zijn als ik deze tevoorschijn haal en vervolgens mijn lippen ga stiften!

IMG_4486 IMG_4489

IMG_4493

De 1ste foto zijn mijn lippen zonder iets erop. tweede foto is met 1 laagje lipstain, en de derde foto is met 2 laagjes.

Mijn lippen hebben echt precies de kleur zoals mijn lippen zijn nadat ik frambozen heb gegeten, echt super grappig! Ik vind het zelf een leuk kleurtje. De lipstain is semi-permanent en blijft dus niet heeeel lang zitten, maar toch zeker wel een tijdje! Weet niet hoe lang ongeveer, ik denk 3 uurtjes. Hij smaakt trouwens ook lekker, de geur is ook fijn, een niet te aanwezige framboos geur, hmmm :D

Ik ben erg blij met deze lipstain, en ik denk dat ik tijdens de Glamourday zaterdag, nog een rode van The Body Shop ga scoren!

Lots Of Love,
Vera Camilla


Reacties

Door Anna op 1 oktober 2009 11:16

Wow die is echt leuk, zon stift! Echt zon hebbedingetje (A)

[Beantwoorden]


Door Kim op 1 oktober 2009 11:59

Haha je zegt wel 3x ‘super grappig!’ xD Maar het is natuurlijk ook wel grappig, je lippen letterlijk stiften xD Het resultaat is ook mooi! =D

[Beantwoorden]

Vera Camilla (admin) antwoordt op 1 oktober 2009 om 12:48:

@Kim: Haha omg, you’re so right! Had het niet eens door, maar ik vind het dan ook gewoon super grappig! ;)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 1 oktober 2009 12:44

Mooie kleur! :D

[Beantwoorden]


Door Josephine op 1 oktober 2009 13:38

Wat leuk! Mooie kleur!

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 1 oktober 2009 13:53

Wauw echt super mooie kleur
maar waar haal je dit merk dan ?
is dat niet te krijgen hier (A)
of heb ik erover heen gelezen ..

[Beantwoorden]


Door Joyce op 1 oktober 2009 14:05

Leuk & mooie kleur ;)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 1 oktober 2009 14:11

@Rebecca: Ik weet niet waar Emma hem heeft gekocht, maar volgens mij komt ie van Ebay!

[Beantwoorden]


Door Emma op 1 oktober 2009 14:18

@ Rebecca, idd Ebay, gewoon zoeken op lipstain

En Vera Camilla; ik ben blij dat je hem leuk vind ^^ de oranje blijft bij mij niet zo goed zitten maar de rode echt extreem lang!

[Beantwoorden]


Door Dajana op 1 oktober 2009 14:47

Oewh, mooi kleur en handig! Maar wat als je uitschiet? xD
Maar inderdaad erg grappi. =D

xx

[Beantwoorden]


Door Fleur op 1 oktober 2009 16:10

Hahahahahaha! Briljant ;) Ik vind um echt heel grappig!
x

[Beantwoorden]


Door Britt op 1 oktober 2009 16:15

Wat een leuk ding!!
Mooie kleur ook! Staat heel goed!

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 1 oktober 2009 18:02

Oe gaaf! Erg handig!
Had er nog nooit van gehoord.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 1 oktober 2009 19:10

Wat cool dat het echt zo’n stick is (: Verder supermooi kleurtje, niet te opvallend, I love it!
Liefs.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 2 oktober 2009 16:38

Ik had het eerlijk gezegd nog nooit gezien! Maar het is echt heel gaaf.

[Beantwoorden]


Door Noname Anoniempje op 5 juni 2012 19:46

:wow: , supermooi, ze hebben ze nu ook van NYC en bij vele andere merken. loveit (love)

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Firsts TAG op 30 juni 2014 15:00

[…] Uit mijn hoofd: een review van een lip stain. *even nakijken…* Als je de ‘ik heb een nieuwe blog!’ blogposts niet meetelt, klopt het. Ik had hiervoor namelijk nog eventjes een andere blog. Wel grappig om te zien, die oude reviews. […]


Door elise op 30 juni 2014 15:19

haha leuk! zo grappig om te zien! Je bent er heel wat op vooruit gegaan. Maar leuk om dit zo te zien! xx

[Beantwoorden]


Door Lune op 3 juli 2014 23:05

Oh wauw trots op je Vera, je hebt het met bloggen zo ver geschopt. Ik wil ook zo graag zo ver komen. Ilove u :yay: (love)

[Beantwoorden]