Aankoopjes 3 Dwaze Dagen, dag 1

Ik ben gister naar de 3 dwaze dagen geweest en echt, het was com-ple-te horror.
Je moet je voorstellen, je bent wel eens naar de 3 dwaze dagen geweest, maar op tijdstippen dat het rustig was.
Of misschien was het er wel stervens druk, maar je hebt deze onplezierige ervaring zo ver weg gestopt, dat je het je niet meer kan herinneren. Want ik kan me NIET herinneren dat meisjes van 15 met 5 lagen foundation en spinnenpoot mascara de gehele make-up afdeling in nemen, rustig met elkaar overleggend of ze die foundation van 2,50 moeten kopen of niet, en er geen seconden aan lijken te denken dat er ook andere vrouwen/meisjes zijn die misschien naar de make-up willen kijken. Als je vervolgens probeert wat dichter in de buurt te komen van de bakken met make-up, word je aangekeken alsof je een of andere schimmelinfectie op je gezicht hebt. Blegh, niets voor mij!

Om 10 uur stapte in de Bijenkorf in, en het was zo druk! Ik had dit niet verwacht! Mensen hebben toch school, werk, kinderen? Blijkbaar word alles aan de kant gezet voor DDD. Pffffrt. De Revlon make-up heb ik maar gelaten voor wat het was (dankzij de 4 lagen foundation en spinnenpoot mascara-meisjes) en heb naast de wat oudere dametjes bij de Rituals make-up gestaan, daar was het een stuk rustiger!

En natuurlijk heb ik wat gekocht! Iets meer als ik van mezelf mocht… But hey! The girl’s gotta do, what the girl’s gotta do!

Rituals_lip_jewel_lipstick

3 Rituals lipsticks voor 4 euro per stuk. Echt een koopje, normaal zijn ze ongeveer 12 euro per stuk. En ze zijn MOOI! Alleen de verpakking al! Zo chic.

Rituals_lip_jewel_lipstick_7107Rituals_lip_jewel_lipstick_7110Rituals_lip_jewel_lipstick_7111

De kleuren waren vet moeilijk op de foto te zetten, maar ze zijn zo mooi! De eerste lipstick (7107) is nude met een shimmer, de tweede lipstick (7110) is fel roze, en de derde (7111) is een wat donkerdere rood. Ben er zooo blij mee!

Rituals_natural_shine_7125

Lipgloss in 7125.

Rituals_natural_shine_lipgloss_7125

Deze lipgloss is vrij sheer, hij geeft je lippen een heel mooi goud glansje, erg mooi.

Ik heb ook nog een gloss voor mama gekocht (een donkerrode, ook onwijs mooi) dus was ik voor de Rituals producten 20 euro kwijt (alles was 4 euro per stuk). Ik wilde niet te veel uitgeven, omdat ik vrijdag (vandaag dus) ook nog wilde gaan voor de Clinique oogschaduw (15 euro) en de Estee Lauder nagellak (9,50 euro). Ik weet dat ik geen lipgloss meer zou kopen… Maar toen zag ik dit:

Lancome_Juicy_Tube_105

Een Limited editon Juicy Tube van Lancome! En nu voor 12,50 ipv. van 20 euro! Dus ik heb hem gewoon gekocht. Ik dacht dat ik iets van 20 euro kwijt was in totaal (ja, heb dyscalculie, kan ECHT niet hoofdrekenen, haha) en toen ik afrekende bleek het dat ik 32 euro had uitgegeven, oeps!

Maar ik ben heel blij met alles! De Juicy Tube is vrij sheer, maar zooo fijn! Hij heeft een beetje dezelfde substantie als mijn GOSH On Stage lipgloss. Echt, ben heeel erg blij met mijn Juicy Tube en de Rituals spulletjes. Ik mag alleen van mijzelf vandaag niet naar de Bijenkorf gaan. Ik ga zaterdag namelijk ook nog, om een echte rode Chanel lipstick te kopen! Die wil ik KEIgraag! Veel liever als een Estee Lauder nagellak of een Clinique oogschaduw. Dus daarom vandaag even niet. Zondag ga ik ook nog, om te kijken of er nog wat leuks ligt in de final sale :)

En oja, misschien denk ik je nu: 32 euro is toch niet zo veel? Voor mij wel. Ik heb geen baantje omdat ik onwijs druk ben met school, hockey en mijn site (je weet niet half hoeveel tijd het onderhouden van een site kost). Ik ben vandaag wel langs de Super de Boer geweest om een sollicitatie formulier te halen, wat sowieso al een hele stap is met mijn faalangst waar ik al jaren mee kamp, maar die hadden geen mensen nodig EN de sollicitatieformulieren waren op. En aangezien een baantje in de supermarkt mijn enige keus is, omdat ik maar een paar uurtjes per week kan, wordt t lastig! Buuuut I will figure something out om mijn verslaving te bekostigen! haha.

Heb jij nog wat leuks gekocht bij de DDD?

Lots Of Love,
Vera Camilla


Reacties

Door Nandini op 2 oktober 2009 11:08

Leuk kind ben je ook!!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 2 oktober 2009 11:21

ik ben gisteravond geweest. om te winkelen ga ik graag door drukte heen, maar dit was wel een beetje te veel van het goede :P. je wordt echt gek hè? maar ik ben wel vergeten bij de make-up te kijken! stom stom, misschien ga ik zondag nog even, hopen dat het dan rustiger is :).
xx

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 2 oktober 2009 11:47

Supermooie spulletjes! Helaas hebben we hier in het zuiden geen bijenkorf in de buurt…

[Beantwoorden]


Door A* op 2 oktober 2009 12:17

Oooooh! Die Rituals dingen waren hier 3 voor 12eu! Ik zag maar 1 leuke lipgloss en heb deze dus niet gekocht :(

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 2 oktober 2009 15:08

ik de 7127 gekocht, een bruine.. best gewaagd, ik ben benieuwd. ik wilde zó graag de 35, die roze, maar die was natuurlijk al weg :(

[Beantwoorden]


Door Fleur op 2 oktober 2009 15:30

Ik heb Dr. Van der Hoog maskertjes ingeslagen! ;)
x

[Beantwoorden]


Door Romy op 2 oktober 2009 15:54

Leuke spulletjes Vera! =]

[Beantwoorden]


Door Britt op 2 oktober 2009 16:13

Hele leuke dingen!!
Wauw die juicy tub is echt super!
Jammer ik wilde ook maar moest naar school:(

[Beantwoorden]


Door Anouk op 2 oktober 2009 16:49

ik ben niet geweest, geen zin in die drukte haha. en ik heb niets nodig dus kan maar beter thuisblijven. geef al zoveel geld uit laatste tijd.

[Beantwoorden]


Door charlotte op 2 oktober 2009 16:59

wordt er per mail verwittigd voor de uitslag van de winactie of komt het op de site?

[Beantwoorden]


Door Danique op 2 oktober 2009 17:26

Die lipsticks van rituals zijn moooi!

En wat je faalangst betreft, dat heb ik ook zo erg..
Ik heb hoogstwaarschijnlijk ook discalculie, en ik zie mezelf al alles fout doen achter de kassa.. brr.

[Beantwoorden]


Door Dajana op 2 oktober 2009 18:36

Nou ik was dus vandaag in de DDD en het was egt dood. Ik bedoel dan niet kwa mensen maar echt volgens mij hebben ze het gisteren helemaal leeggekocht. Er was haast niks interessants, waar korting op zat.. Noujah, ik ga morge dus naar de stad en gwn naar de oude vertrouwde Etos en Kruidvat xD

xx

[Beantwoorden]


Door Josephine op 2 oktober 2009 19:38

Leuke dingetjes! Ik ga morgen kijken tijdens nationale glamourdag!

[Beantwoorden]


Door danielle op 17 augustus 2011 21:37

ahh, echt jammer dat wij geen bijenkorf hebben in assen :(

[Beantwoorden]