Buhbahbaggy jeans!

Gister ben ik met mijn moeder wezen shoppen in Arnhem omdat we allebei een nieuwe broek en vest nodig hadden. Ik ben voor beide dingen geslaagd!

Mijn spijkerbroeken slijten altijd heel erg snel omdat ik erg veel fiets. Ik koop eens in de 3 maanden wel een nieuwe broek. Meestal voor een paar tientjes bij de Wonder Woman, omdat ik het zonde vind veel geld uit te geven aan een broek die ik over een paar maanden al niet meer kan dragen. Maar gister ben ik voor een iets duurdere, kwalitatief betere broek gegaan, een dus heb ik een broek van G-star gekocht!

Omdat ik beide dingen zo mooi en goed mogelijk op de foto wilde hebben, heb ik voor mijn pa geposeerd in onze achtertuin (wat echt totally awkward was) In deze post laat ik jullie mijn nieuwe jeans zien. Een artikel over mijn nieuwe vestje + foto’s komt morgen.

De jeans is een baggy jeans van G-star. Normaal draag ik altijd skinny’s, maar het leek me wel tof om weer eens een baggy jeans te proberen. 1 jaar terug had ik er ook eentje van G-star en ik was echt verliefd op die broek!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

I ain’t no model and my daddy ain’t no photgrapher. De eerste foto is overbelicht, en de tweede foto is juist weer te donker, haha.

Image and video hosting by TinyPic

Je kan niet heel goed zien dat het een baggy jeans is, en hij is ook niet overdreven baggy. Het is gewoon een stoere jeans, die boven laag en los zit, en van onder skinny is. Er zitten best wel wat stikseltjes en bleekplekken op, echt stoer. I like it.

Ik ben echt verknocht aan mijn skinny jeans, maar ik vond het wel leuk om weer eens een ander model te proberen. Hij was in de sale van 110 euro voor 70 euro. Best relaxed! Ik ben er echt heel blij mee, ik draag tegenwoordig mijn sneakers nog heel zelden, en das best zonde, want ze zijn zo leuk! Maar hieronder kunnen mijn reebokjes/adidasjes/nikies perfect!

Wat is jouw favoriete spijkerbroek?

Mijn favoriete spijkerbroek is er een van het merk My God, ook gekocht bij de Men@Work. Hij is skinny en zit echt heel erg mooi. De meesten broeken lubberen ontzettend uit na een paar uurtjes dragen, maar deze blijft strak zitten! Helaas is hij versleten en heb ik hem vandaag weg moeten gooien :(

Maar misschien is dit wel mijn nieuwe favoriete broek!

Lots Of Love,
Vera Camilla


Reacties

Door Josephine op 25 oktober 2009 16:34

Echt een leuke broek! Mijn favourite is die van Tally Weijl ;)
x

[Beantwoorden]


Door Danique op 25 oktober 2009 16:37

Zo’n broek heb ik ook! Ook van G-star..
Of tenminste, hij lijkt er heel erg op.
Is dit het model waar in een andere versie, letters aan de zijkant staan (ik hoop dat je weet welke ik bedoel, heel veel mensen hebben die).

Ik draag eigenlijk niet meer zo vaak spijkerbroeken. Ik heb bijna altijd een jurkje aan met een majo eronder. Maar als ik moet kiezen ga ik voor mijn Zara broek, die nog amper verkleurd is na een jaar en ook zo mooi strak blijft als ik ‘m aan heb.

[Beantwoorden]


Door Vera op 25 oktober 2009 16:43

Leuke broek! In mijn favoriete broek zit een gat :( Hij zat echt perfect, leuk model, een mooie kleur. Echt jammer!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 25 oktober 2009 16:44

Staat je goed en hij zit ook heel mooi! Mijn favoriet is die van de H&M ;)
Liefs.

[Beantwoorden]


Door Anna op 25 oktober 2009 17:16

Mooie broek, staat je goed! Ben benieuwd naar het vestje! (A) Ik doe het liefst een skinny aan. Ik wil alleen ook nieuwe, alleen die van de zara ‘lubberen’ altijd zo grr. Verder is het moeilijk om broeken te vinden, ze zijn vaak te groot. Oja ik zie tally weijl staan! Daar hebben ze inderdaad ook smalle en leuke broeken, heb ik er ook een paar van! :D

[Beantwoorden]


Door Manon op 25 oktober 2009 17:37

Mijn favoriete broek was er een zonder merk (ik pas nooit merkbroeken, die zijn te kort en/of te groot) maar die broek zat soort van tussen een skinny en een baggy in, die was zoooo mooi :D, hij zakte wel af, maar dat heb ik zoiezo altijd dus dat vond ik niet erg xD. Helaas ben ik eruit gegroeid, hij werd te kort :'(…

Xxx Manon

ps die broek staat je echt goed! Hopelijk hoef je hem niet al na 3 maanden weg te gooien!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 25 oktober 2009 18:36

ja, sorry, maar ik vind dit niet echt baggy maar toch echt skinny :$. ziet er wel mooi uit.. maar euhm.. wel een beetje standaard :$. neit altijd wat mis mee natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 25 oktober 2009 18:44

Mooie broek hoor. Ik koop mijn spijkerbroeken altijd bij de Ti Amo. daar kosten ze €15,- euro meestal, dus dat is geen geld! De kwaliteit zal vast wat minder zijn dan van een duurder merk, maar dan nog is dit veeeeel voordeliger.

Verder heb ik nog een broek van de H&M. Ik heb niet echt een favoriet ofzo.

[Beantwoorden]


Door Linda op 25 oktober 2009 19:07

Staat je goed :)!
Mijn favoriete broek op het moment is een skinny van de Primark. Ben zo verbaasd over de kwaliteit! Stevige stof en de broek lubbert niet uit, super :D
Totaal niet verwacht van een broek van €11..

[Beantwoorden]


Door Laura op 25 oktober 2009 19:21

Leuke broek!
Ik heb deze week ook 2 broeken moeten weggooien omdat ze ook versleten waren, echt zonde. Hopelijk gaat deze niet na een paar maanden kapot!

[Beantwoorden]


Door Maud op 25 oktober 2009 20:18

Ik heb gisteren bij de Zara twee stretch skinny jeans gekocht en man wat zitten die lekker!!!!

En ik vind de foto’s van je juist mooi!
En leuke broek!

XxxMaud

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 25 oktober 2009 22:26

Mooie broek, staat je goed! Mijn favo broek is eentje van LTB, ongeveer hetzdelfde model :) trek hem het liefst nooit meer uit, haha!

xx

[Beantwoorden]


Door ais op 25 oktober 2009 23:53

aaaaahahahaahah “totally akward” kan ik me heel goed voorstellen : ) Wel supertof dat je het zo gedaan hebt (met je pa) want nu kunnen we de broek heel goed zijn, ziet er goed uit, leuk baggy, ik hou van de meeste broeken van g-star :-)

Ben benieuwd naar je vestje : )

[Beantwoorden]


Door Olga op 26 oktober 2009 02:04

Dat broeken slijten, trek ik dan nog wel. Ik vind het juist zo zonde dat ze hun kleur op den duur gaan verliezen.

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 26 oktober 2009 12:18

Mijn favo spijkerbroek is mijn donkerblauwe van Diesel maar die gaat nu een beetje slijten :'( en heb nog een lichte van Diesel die ook een beetje meer baggy is zoals die van jou die vind ik ook heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 26 oktober 2009 13:09

De broek staat je echt heel erg leuk !
maar van wat voor merk is dat vest dan ?
of is dat geen nieuwe, vind de kleur echt heel erg leuk.

Mijn favoriete spijkerbroek is van Replay .. helemaal versleten maar dat hoort gelukkig (:

[Beantwoorden]


Door Anne op 26 oktober 2009 13:40

Erg leuke broek, lekkere stugge spijkerstof geloof ik. Tof!

[Beantwoorden]


Door lisa op 26 oktober 2009 14:15

bij mij ook een my god broek, want ik heb een kleine kont en door de lage zakken lijkt die groter, hij zit ook mooi skinny!

[Beantwoorden]


Door Milou op 26 oktober 2009 15:37

Mooie broek! En My god broeken zitten goddelijk! Jammer dat die van jou kapot is! De mijne is nog heel en lubbert inderdaad ook niet, ik vind trouwens Indian Rose ook een erg goed merk!

[Beantwoorden]


Door Evi (lovetomakeup) op 26 oktober 2009 19:58

Hij is wel stoer eh! Ik zie mezelf er nog in lopen, omdat ik ook geen sneakers heb, zou nogal een dom zicht zijn dan. Maar bij jou is ie wel erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 28 oktober 2009 18:18

Mooie broek! Mijn favo broek is van Only :)

[Beantwoorden]


Door Regina op 31 oktober 2009 18:18

hele leuke broek! uuuh mijne is van garcia, maar die is nu kapot xd najaah bijna, dus miss wordt mijn nieuw ook eentje van gstar, pas gekocht. x

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 31 oktober 2009 22:45

Woohooo, laat die billen ziennnnn! Haha! ;)

Mooie broek man, staat je goed! Weet je ook hoe het model heet? Vind hem echt mooi, wil hem oook!

[Beantwoorden]


Door Ruby op 17 juni 2010 13:05

Hey girl, staat je echt leuk!
ik heb nu een lichte super versleten jeans van de H&M aan.
ik woon in dat ding! en rijd best veel paard dus je ken miss wel na gaan hoe ie dur uit ziet:d:dxd
liefsz..

[Beantwoorden]