Oops… I ordered again!

En weer bij Makeup Masala! De vorige keer ging er een hoop mis bij mijn bestelling. Een deel van wat ik had besteld was niet op voorraad en werd dus later opgestuurd (maar kwam eerder aan). Ik moest ongeveer 3 weken wachten (wat echt lang is) en toen ik alles eindelijk binnen had, ontbraken er 2 dingen! Ook waren 2 oogschaduw’s die ik had besteld echt total crap. Maar ondanks dat was ik erg weinig geld kwijt, kreeg ik gratis goodies van Toma voor het ongemak (1 paar valse nagels en 2 paar valse wimpers!) en ben ik over de Ecotools en de kwasten van E.l.f die ik daar besteld heb, erg tevreden!

Dus besloot ik de gok te wagen en heb ik wat dingetjes besteld, samen met mijn moeder en met Merel. Hierdoor kwamen we op een bedrag van boven de 40 dollar uit, en hoefden we geen verzendkosten te betalen. Wel zo fijn! Al zijn ze verzendkosten bij makeup masala nooit meer als 6 dollar…

Dit heb ik besteld:

Image and video hosting by TinyPic

Enchanted

Image and video hosting by TinyPic

Mesmerize

Image and video hosting by TinyPic

Tease

Image and video hosting by TinyPic

Wildflowers

Vier paletjes van L.A. Colors. Ik heb hier veel goeds over gehoord en omdat ik tot de conclusie kwam dat mijn oogschaduw stash vooral uit bruin tinten bestaat, heb ik deze 4 gekocht voor maar $2.50 per stuk, en samen voor maar $10 = €6.67!!! 6-en-een-halve-euro voor 4 paletjes! Das echt niets! Ik ben echt super benieuwd naar de kleuren en de pigmentatie :D

Image and video hosting by TinyPic

Blush van E.l.f Studio Line in Tickled Pink. Ik zocht een mooie barbie roze blush, en ik denk dat deze perfect is. Kostte $3/€2.

Image and video hosting by TinyPic

E.l.f Studio Line Powder Brush. Deze wilde ik al een tijdje, en eindelijk is die op voorraad! Ik heb nog geen flat top brush, dus ik ben erg benieuwd. Deze was ook $3 (Net zoals alle producten van de e.l.f Studio Line)

Ik ben erg blij met deze bestelling, ik hoefde dus geen verzendkosten te betalen en was in totaal $16.00 oftewel €10.60 kwijt voor dit alles! Super chill. Als ik de producten binnen heb, kunnen jullie natuurlijk weer een review verwachten. Hebben jullie liever een haul/review in een filmpje, of als artikel? Let me know.

Lots Of Love,
Vera Camilla


Reacties

Door Maud op 26 oktober 2009 11:44

Oh kben benieuwd!
En liefste een filmpje natuurlijk!!!

Xxx

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 26 oktober 2009 12:14

vrolijke kleurtjes! hoop dat alles goed gaat :)

[Beantwoorden]


Door Esther op 26 oktober 2009 12:17

toevallig Ook laatst met vriendin besteld! Gister kreeg ze bericht dat het verzonden was. ^^ dus het is binnen nu en paar dagen binnen

[Beantwoorden]


Door Emma op 26 oktober 2009 13:12

Oeh leuk, die mesmerize heb ik ook en is super mooi!

[Beantwoorden]


Door Iris op 26 oktober 2009 13:30

Ik heb ook dat palletje ‘tease’ maar weet nooit goed wat voor look ik ermee moet maken zegmaar, combineer het altijd met rustigere kleurtjes uit andere palletjes enzo. :P
benieuwd hoe jij hem gaat gebruiken (a)

[Beantwoorden]


Door Femke op 26 oktober 2009 13:47

Wat een leuke bestelling! Ben benieuwd hoe alles is. (a) En hopen dat het dit keer wel goed gaat!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 26 oktober 2009 14:03

Ik ben zo blij met de LA Colors paletjes. :D Ik heb Wildflowers ook. Pigmentatie is echt super. ;)

[Beantwoorden]


Door lisa op 26 oktober 2009 14:11

ik heb van la colors gewoon in de afro shop in den haag gekocht het palletje 24 unforgettable die is zoo mooi. en was maar 2 euro ofzo.. daar hebben ze echt alles van la colors en la girl

[Beantwoorden]


Door lisa op 26 oktober 2009 14:12

en de pigmentatie is trouwens heel goed!

[Beantwoorden]


Door Milou op 26 oktober 2009 15:39

Wow L.A. Colors is echt super goedkoop! Pfoeh, ben benieuwd of ze goed gepigmenteerd zijn, want als dat zo is heb ik ook de neiging om te bestellen! Hopelijk gaat het nu wel allemaal goed!

[Beantwoorden]


Door mandy op 26 oktober 2009 16:32

ik heb ook 3 paletjes van LA colors, ik heb enchanted, soiree en stormy en ik vind ze echt super gepigmenteerd en de kleuren zijn mooi! ik heb ze besteld bij boozyshop zijn ze alleen wel duurder. ik denk als jou bestelling deze keer goed gaat dat ik ook is bij makeupmasala ga bestellen en ik denk vooral kwasten !

[Beantwoorden]


Door Sharon op 26 oktober 2009 16:37

Leuke bestelling! Echt van die dingetjes die ik ook wel zou kunnen bestellen, haha. Alleen ben ik dan niet zo’n fan van de oogschaduw ;) Ben benieuwd hoe het deze keer gaat met de bestelling en natuurlijk wat je ervan vind!
Liefs.

[Beantwoorden]


Door elisa op 26 oktober 2009 17:11

filmpje!
dat is altijd leuker :’D

[Beantwoorden]


Door Trui op 26 oktober 2009 18:31

wat toevallig ik heb gister ook bij makeup masala besteld, ik heb die brush en blush ook besteld en nog andere dingen natuurlijk ;) maar ik wou eigenlijk ook van die palletjes tea time bestellen maar hij was helaas op.
ik wil later Enchanted en Tease zeker een keer proberen!

maar ik heb liever een filmpje!
xxx

[Beantwoorden]


Door Danique op 26 oktober 2009 18:35

Hee ik heb daar ook besteld, wacht nog op het pakketje. Ik had allemaal ELF brushes besteld, ook die laatste die jij nu besteld hebt. Want jij was er ook zo enthousiast over.
Ik heb zelf laatst ook zo’n LA Colors palletje in ”Stormy” gekocht, en ik was heel verbaasd over de pigmentatie!
Hele mooi metallic kleuren.

[Beantwoorden]


Door beitjuh op 26 oktober 2009 22:16

harstikke leuk vest, ik heb hier thuis ook de kledingkasten van iedereen uitgezocht en bij de hennes echt een paar leuke lange mouw tuniekjes en truien gehaald

[Beantwoorden]


Door Esmee op 27 oktober 2009 10:06

IK heb net een bestelling gedaan bij CherryCulture. Dus moet van mezelf even wachten voordat ik bij Make-up Masala ga bestellen!
Ik heb op de site al weer 100 dingen gezien die ik die ik graag wil Hebben!! Ben erg benieuwd naar de Elf kwasten en de Eco tools.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 28 oktober 2009 16:03

Leuk! Jij hebt inderdaad veel bruintinten dus nu iets met kleur is altijd leuk =) Ben benieuwd naar het vervolg!

[Beantwoorden]


Door Rosa op 28 oktober 2009 16:09

Leuke bestelling! En die blush lijkt me echt supermooi!

[Beantwoorden]


Door Milou op 31 juli 2011 12:11

Ik vind de webshop niet van Makeup Masala HELP aub :(

[Beantwoorden]