In a hurry!

Toen ik deze ooglook maakte was nogal in a hurry. Ik had me verslapen en moest dus wat sneller zijn met het aanbrengen van make-up. Omdat ik nooit graag alleen maar eyeliner en mascara gebruik, besloot ik een look te maken met 1 kleur oogschaduw, en blauw gekleurd lijntje. Simpel, snel en toch nog speciaal!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

De huid bij mijn neus is gelig doordat mijn concealer op was, en ik een oude moest gebruiken. Die oude concealer was niet al te best, en dat kun je zien! Ik heb het er later wel afgehaald, maar omdat ik al laat was voor school heb ik geen tijd gehad om dat op de foto te zetten ;)

Hoe doe jij je make-up als je moet haasten voor school of werk? Gebruik je gewoon wat eyeliner en mascara, of probeer je het toch nog wat specialer aan te pakken?

Lots Of Love,
Vera Camilla


Reacties

Door Josephine op 24 oktober 2009 16:36

Oeee hij is toch nog mooi! En dat in 3 minuten! Ik neem er altijd de tijd voor, ben nooit te laat :)

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 24 oktober 2009 16:46

Klinkt mij erg bekend in de oren :d Ik gebruik zelf dan alleen kohlpotlood en mascara, als ik mij echt moet haasten. Meestal kies ik er toch voor om dan maar iets later te komen haha, gelukkig zijn ze op het werk heel soepel qua werktijden!

[Beantwoorden]


Door angel op 24 oktober 2009 17:06

wat k nu ga zeggen heeft nix met dit artikel te maken maar kijk jij ook naar gilmore girls k zag het bij je favorieten maar ja anyway leuke filmpjes blijf zo door gaan

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 24 oktober 2009 17:08

@Angel: Jaaa ik hou van Gilmore Girls! Ik kijk het al jaren! Nu kijk ik weer seizoen 2 (elke werkdag van 5 tot 6 op NET5), en kan me de afleveringen nog nauwelijks herinneren dus wil ze niet missen. Jess is zo sexy! mn maag draaide een rondje toen ik hem met dat meisje zag zoenen onder een boom vrijdag!

[Beantwoorden]


Door Soesja op 24 oktober 2009 17:26

Moooi! En dat in 3 minuten, ik doe drie minuten over oogpotlood en mascara ;D En Gilmore Girls is idd leuk :P

[Beantwoorden]


Door Danique op 24 oktober 2009 17:36

Ik heb aanleg voor laatkomen, dus verder als wat vaseline op mn lippen en mascara+eyeliner en concealer (als het nodig is, anders skip ik dat ook) kom ik maar zelden haha. O, ik gebruik wel Highlighter en blush, maar als ik ik echt laat ben skip ik dat ook haha.

[Beantwoorden]


Door Katia op 24 oktober 2009 18:03

inderdaad lekker apart :-) heel mooi! ^^

[Beantwoorden]


Door Teddy op 24 oktober 2009 18:19

Als ik haast heb dan doe ik meestel concealer op een losse minerale poeder eyeliner mascara en lipgloss. Dan neem ik naar school een blush ofzo mee en dan maak ik me even snel op in de toilet:) Zonder blush voel ik me zo leeg. echt heel raar

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 24 oktober 2009 18:20

Erg mooi hoor :O
lukt me zelfs niet als ik een half uur de tijd heb ..

als ik haast heb doe ik op mn waterlijn een oogpotloodje & mascara .. beetje poeder op me voorhoofd en gaan.

wil je een keer foto laten zien van jou zonder eyeliner ?
ben wel heel erg benieuwd

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 24 oktober 2009 19:34

Ik doe in haast altijd alleen een kleur oogschaduw, mascara & oogpotlood.

[Beantwoorden]


Door Justinedus op 24 oktober 2009 19:37

Oeh dat blauwe lijntje is mooi! Je heb trouwens hele mooie gekrulde wimpers, is dat natuurlijk? Zo ja, luck you! Trouwens ik kan helemaal fout zitten maar volgensmij volgt dit meisje jou ook http://www.youtube.com/watch?v=xOKG80PZ-gI&feature=sub (check hoe ze precies hetzelfde zegt over de HEMA-kwasten en precies zo aan dr haar zit. Again ; ik kan fout zitten! )

[Beantwoorden]


Door pluiss op 24 oktober 2009 19:42

Voor school gebruik ik voor mijn ogen zoiezo (nou ja meestal dan) alleen vloeibare eyeliner & mascara. Maar als ik ruim 2 uur tijd heb om me klaar te maken voor school maak ik er een feest van offcourse :$

[Beantwoorden]


Door Julie op 24 oktober 2009 19:55

Dat lijntje is idd iets anders
en het maakt heel de look ‘speciaal’
Echt mooi

[Beantwoorden]


Door Martine op 24 oktober 2009 20:10

Ik vind het er goed uitzien hoor! Ik doe altijd als ik snel wil zijn mascara en oogschaduw op, of een wat fellere lipstick dat is sneller dan ogen ;)

Kus Kus Martine

[Beantwoorden]


Door Angel op 24 oktober 2009 20:50

Wat een leuke look! Die blauwe eyeliner maakt het net wat specialer

[Beantwoorden]


Door Sharon op 24 oktober 2009 21:07

Ik zorg eigenlijk altijd wel dat ik genoeg tijd heb voor m’n make-up, dus ik heb meestal geen haast. Maar even over je look: ziet er mooi uit! En zeker voor 3 minuten!
Liefs.

[Beantwoorden]


Door Jenifer op 24 oktober 2009 23:20

Ah, dat ziet er leuk uit :D En zou je een foto willen posten zonder eyeliner? (als je het niet erg zou vinden als wij het zouden zien natuurlijk)

[Beantwoorden]


Door A op 25 oktober 2009 00:34

Héél mooi dat blauwe lijntje!

[Beantwoorden]


Door Rosa op 25 oktober 2009 10:44

Wauw! mooi gelukt. dat blauwe in combinatie met dat gouden kleurtje is supermooi! als ik haast heb doe ik meestal gewoon mascara en doe ik iets specialers met mijn lippen (fel kleurtje ofzo)

[Beantwoorden]


Door Emma op 25 oktober 2009 11:10

Mooi dat blauwe lijntje, ik vergeet steeds dat er ook nog andere kleuren zijn voor eyeliner dan zwart ^^
Als ik haast of geen zin heb doe ik vaak alleen oogpotlood en mascara, soms wat gelliner erbij. En vandaag bijvoorbeeld snel 2 nude kleurtjes, wel wat schaduw maar toch niets bijzonders en heel snel!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 25 oktober 2009 11:27

nou ik zal je zeggen… mijn kleding en make-up lijdt nooit onder dat ik me verslapen heb :P. die moet gewoon goed zijn, anders ben ik de hele dag chagrijnig. dus dan kom ik gewoon te laat :P. maar ziet er mooi uit die eyeliner!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 25 oktober 2009 12:11

Ik gebruik sowieso alleen mascara & oogpotlood over het algemeen, dus als ik haast heb doe ik dat ook gewoon. Sla het sowieso niet over, maar ik hoef dus niet een simpelere look te doen.

[Beantwoorden]


Door Linda op 25 oktober 2009 12:22

Ik probeer altijd wel genoeg tijd over te houden voor m’n makeup.. kan mezelf er de hele dag aan ergeren als ik weet dat iets niet goed zit ofzo :P

Maar als ik echt haast heb doe ik meestal wat foundation, concealer, eyeliner en mascara op.

[Beantwoorden]


Door elisa op 25 oktober 2009 13:27

wauw.
ik vind die look echt heel mooi.
het blauwe lijntje is ook super mooi aangebracht!

Liefs,
Elisa.

[Beantwoorden]


Door Marlinda op 25 oktober 2009 14:34

Mooie look! Die kleuren passen echt goed bij elkaar!

[Beantwoorden]


Door Fenna op 25 oktober 2009 16:23

Ik heb altijd gewoon mascara op :P anders ben ik veel te lang bezig haha

maar het staat je echt mooi!

[Beantwoorden]


Door lisa op 26 oktober 2009 14:16

niet echt mijn ding.

[Beantwoorden]


Door Milou op 26 oktober 2009 15:36

Knap zeg! Dat je dat kan! In een ‘hurry’ doe ik slechts mascara en lipgloss op en verder niks. Saai hè?!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 26 oktober 2009 17:13

Wauww, mooie look ;) En dat in 3 minuten! Als ik haast heb doe ik alleen mascara op.

[Beantwoorden]


Door Vivaglamx3 op 29 oktober 2009 15:09

Mooie look, en dat in 3 minuten! :D
Zelf doe ik voor school enkel mascara en eyeliner ( niet altijd) aan.
Oogschaduw niet, daarvoor sta ik te laat op, oops :D

[Beantwoorden]


Door steffi op 2 november 2009 10:43

mooie look

[Beantwoorden]