Mijn burn-out

Abonneer je om geen video te missen https://bit.ly/2RZtjmS
Mijn vorige video waarin ik de pauze aankondig https://youtu.be/JDksf8dOC98
Op mijn Instagram-pagina plaats ik updates, mocht je je afvragen hoe het gaat https://instagram.com/veracamilla/

Ik vond de docu serie ‘Sophie in de mentale kreukels’ heel fijn en herkenbaar om te kijken https://bit.ly/2S04Tdb

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 9 juli 2019 | 12 reacties

Reacties

Door Janny op 9 juli 2019 15:05

Hallo Vera, wat ontzettend dapper van je om deze video online te zetten. Ik heb zelf nooit een burnout gehad en kan me dan ook niet goed voorstellen hoe het aanvoelt, maar door jouw uitleg is het me wel wat duidelijker geworden. Heel knap van je. En al duurt het nog een tijdje, vooruitgang is er, beetje bij beetje. Klamp je daar maar aan vast, dan komt het op den duur wel weer goed. Ik zal rustig afwachten tot je weer de oude bent….je moet het op jouw manier doen en op jouw tempo, dat is het belangrijkste. Hou je haaks!! Groetjes, Janny

[Beantwoorden]


Door Milou op 9 juli 2019 20:30

Wat een goede video Vera! En wat goed dat je meer begrip wil creeëren op deze manier. Ik heb zelf ook meegemaakt tijdens mijn studie, mede door perfectionisme. Vond vooral je vergelijking met het vakkenvullerbaantje heel goed! Het maakt inderdaad niet uit wat je doet het gaat erom hoe je ermee omgaat. Wat leuk ook om tóch ondanks alles je humor naar boven te zien komen. Je komt er wel. Je bent een topper!

[Beantwoorden]


Door Francesca op 10 juli 2019 15:55

Hoi lieve Vera,

Ben zoooooo blij wat van je te mogen horen! Wat doe je het dapper en knap allemaal! Ik zal geen goedbedoelde adviezen of tips geven of mn eigen ervaringen. Het enige wat ik tegen je wil zeggen is dat je trots mag zijn op jezelf. Ook als je niet deze video had gepost ook als je had besloten te stoppen. Alleen al het domme feit dat jij bent zoals je bent is reden om trots te zijn. Niet om wat je hebt gepresenteerd of doet. Gewoon omdat jij jij bent.
Je bent iemand om van te houden.
Voel je ook ajb niet verplicht iets te laten weten over hoe het met je gaat als je dat niet wilt/kan. Was nooit mn intentie met mn vorige berichtjes om je onder druk te zetten.

Het gaat je goed lieverd,

Hele dikke knuffel,

Francesca

[Beantwoorden]


Door Valerie op 10 juli 2019 22:17

Hoi lieve Vera,

Wat een mooie, oprechte video! Je zegt dat je nog niet de oude bent, maar ik geloof dat je er als een nieuwe, sterkere Vera uit komt die belangrijke lessen over zichzelf heeft geleerd. Ik ben blij om van je te horen en wens je heel veel beterschap! ?

Groetjes,
Valerie

[Beantwoorden]


Door Natasja op 11 juli 2019 21:12

Och meisje… WELKOM TERUG!!!!! Niemand is weggegaan. We omarmen jou met heel veel liefde. Je hebt het zo goed verwoord. Je kan zo trots zijn op jezelf! Dank je wel voor je verhaal. Voel je zo?

[Beantwoorden]


Door Ellen op 12 juli 2019 12:06

Hoi lieve Vera,

Ik reageer eigenlijk nooit maar volg je website al jaren trouw. Kort gezegd wil ik je meegeven: niet iedereen hoeft je aardig of leuk te vinden! Ik begrijp dat dat de ideale situatie is maar inderdaad probeer los te loslaten en probeer je te focussen op wat je allemaal rijk bent en hoeveel mensen je wel leuk vinden. Mensen vinden je niet zielig maar staan wel achter je, vergeet dat niet. Kies lekker voor jezelf en neem de tijd. Enorm knap dat je je kwetsbaar durft op te stellen voor iedereen om te zien. Het komt goed, als de tijd daar is gaan we die creatieve ideeën van je sowieso weer zien!

Liefs Ellen

[Beantwoorden]


Door Anne op 13 juli 2019 09:57

Wat ontzettend fijn weer van je te horen, en wat een duidelijke en eerlijke video. Respect ?. Neem alle tijd die je nodig hebt, ik loop niet weg ❤️

[Beantwoorden]


Door Cora op 15 juli 2019 22:50

Topper dat je een video maakt! Vind het hartstikke knap. En wat ben en blijf je toch een fijn oprecht open mens. Ik herken heel veel van wat je verteld. Ik ben nu 2 jaar verder en nog niet de oude. Maar wil ik wel weer de oude worden? Denk het niet ;) Live and learn laten we maar zeggen. Liefs en voel aan wat je nodig hebt en vooral even níet. Xxx

[Beantwoorden]


Door Roos op 20 juli 2019 15:28

Rustig aan doen XXX

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 22 juli 2019 22:11

Wat een krachtige video en wat ben jij een krachtige vrouw! Ik maak een virtuele buiging voor je. 1 opmerking die mensen tegen me zeiden toen ik begon aan de behandeling van mijn gegeneraliseerde angst en paniekstoornis waaraan ik vaak moest denken terwijl het donker om me heen was; what doesn’t kill you makes you stronger! Het is waar. De kracht van kwetsbaarheid Vera.

[Beantwoorden]


Door Sonja Timmerman op 24 juli 2019 12:56

Fijn om je weer terug te hebben. Veel sterkte meid.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 2 augustus 2019 23:20

Zoveel respect voor het feit dat je deze ontzettend gevoelige en moeilijke dingen online durft te gooien! Ik herken me zo in bepaalde dingen en ik heb aardig wat lef van mezelf, maar hier zou ik echt de kracht niet voor hebben.

Je komt er echt wel en zoveel sterker dan je nu denkt dat je zult zijn!

[Beantwoorden]