Een stapje terug

Op mijn blog is het al wat langer stil, zoals jullie al gemerkt hebben. Ik hou nog steeds van mijn blog, maar er zullen voorlopig geen reviews of andere artikelen meer komen. Ook van YouTube neem ik een break. Heel veel dank voor alle trouwe bezoekjes en lieve berichten die jullie hier nog steeds achterlaten.

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 13 december 2018 | 86 reacties

Reacties

Door Esther op 13 december 2018 16:08

Pak je rust en neem je tijd. Je bent geweldig. ♥

[Beantwoorden]

--- antwoordt op 18 december 2018 om 02:18:

*reactie onder valse naam is verwijderd*

[Beantwoorden]

Joy antwoordt op 18 december 2018 om 17:12:

Serieus?! Wat is dit voorn stomme reactie zeg. Iemand geeft aan niet lekker in haar vel te zitten en jij schrijft ik ben beter?! Bewijst dus dat je overduidelijk niet beter bent.

[Beantwoorden]

Hopper antwoordt op 24 december 2018 om 12:45:

Je uitgeven onder de naam van een ander is verboden in Nederland.

[Beantwoorden]

MaBeautility antwoordt op 19 mei 2019 om 07:03:

Heel veel beterschap en succes! Ik blijf geregeld terugkomen om te kijken of je al iets nieiws hebt geplaatst, dus je trouwe volgers raak je nooit kwijt!?

[Beantwoorden]


Door Lotte op 13 december 2018 16:23

Ik volg je al heel erg lang, reageer alleen bijna nooit maar wilde je nu toch even een hart onder de riem steken.

Ik vind het hartstikke knap dat je bewust kiest om even een stapje terug te doen dan dat je jezelf helemaal voorbij loopt. Ik denk dat het ook helemaal niet raar is om te voelen wat je nu voelt. Je blogt al 9 jaar, dat is erg lang en je bent nog jong. Ik ken genoeg mensen om me heen die kampen met dezelfde vraagstukken.

Ik hoop dat je je snel weer gaat voelen zoals je ‘oude ik’. Wees niet bang voor volgers die je eventueel verliest. Ik ben ervan overtuigd dat je met de leuke artikelen/video’s die je altijd maakt en in de toekomst vast en zeker ook weer gaat maken mensen weet te overtuigen om jouw blog/youtube kanaal te blijven bezoeken.

Wees lief voor jezelf! Het komt hoe dan ook goed :-). Ik zal je hoe dan ook blijven volgen.

[Beantwoorden]


Door Angela op 13 december 2018 16:28

Neem je tijd en denk om jezelf! Ik wens je hele fijne feestdagen :)

[Beantwoorden]


Door Frederieke op 13 december 2018 18:13

Neem lekker en stapje terug en maak het vooral niet te zwaar voor jezelf. Je doet na al jaren dit werk; ik doe nu 10 jaar mijn werk en ik ga nu wat anders doen. Het is dus niet raar om na zo’n tijd even stil te staan bij wat je wil.

Liefs!

[Beantwoorden]


Door nuray op 13 december 2018 18:16

Ook ik volg ke al vanaf het begin ook al behoor ik als 50+ er niet tot je doelgroep.
Ik vind het super dat je altijd zo open bent en niet alleen positieve dingen laat zien.

Neem de tijd om weer jn jezelf te gaan geloven.

Heel veel liefs.

[Beantwoorden]


Door Annette op 13 december 2018 18:18

Ik reageer ook nooit maar volg je ook al jaren. Geniet toch even van je break, laad je lekker op, we hebben het allemaal af en toe nodig, niets om je voor te schamen. Lekker aan je jezelf werken of juist even helemaal niets. wij wachten wel ;)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 13 december 2018 18:41

Lieve Vera,
Knap van je dat je deze video hebt opgenomen en dit verhaal wilt delen. Het is geheel begrijpelijk dat je een stapje terug doet. Sinds ik je volg, al vanaf je eerste blog website (ben de naam kwijt), heb je al zoveel leuke en inspirerende blogs en video’s gemaakt. Neem nu alle tijd, doe lekker je ding en maak mooie herinneringen. Wanneer jij er klaar voor bent lees ik graag weer jouw blogs en kijk ik weer met veel plezier naar jouw YouTube video’s.
Liefs!

[Beantwoorden]


Door Annelies Penning op 13 december 2018 19:12

Jouw gezondheid is het belangrijkste. Heel goed dat je voor jezelf kiest.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 13 december 2018 19:21

Ach jeetje, lieverd! Wat ontzettend naar dat het niet goed met je gaat! Ik vind het onzettend knap en goed dat je deze stap neemt. Dat is geen falen, dat is krachtig! Ik wens je heel veel kracht, sterkte, liefde, rust en inzicht toe! Ik blijf je sowieso volgen. Zet hem op topper en zorg goed voor jezelf! Dikke knuffel voor jou! ♡

[Beantwoorden]


Door Marloes op 13 december 2018 20:01

Wat ontzettend goed dat je even een stapje terug doet. Even aan jezelf denken en de batterij opladen. Dat is alleen maar kracht! Je trekt op tijd aan de bel en geeft je lichaam waar het nu om vraagt! Ik zit momenteel met precies hetzelfde. Rustig aan en sterkte!

[Beantwoorden]


Door Roshni op 13 december 2018 20:44

Heel veel sterkte Vera! Neem alle tijd die je nodig hebt, luister naar je gevoel. Ondanks dat je het zelf wellicht niet zo voelt, geniet ik altijd van je positieve energie in je video’s. Hoewel ik weinig met beauty en make-up heb, kijk ik graag naar je en word ik er vrolijk van :)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 13 december 2018 20:44

Naast blogger en youtuber ben je natuurlijk ook nog de vriendin en dochter van. Je hebt andere hobbies en interesses en ook jij hebt recht op vakantie! Al snap ik dat dit dubbel is, aangezien je ons graag mee wilt nemen..

Misschien dat deze tijd juist uitstekend is om er eventjes uit te gaan, mensen zijn druk met de komende feestdagen en de daarbij horende gezellige taken/etentjes/shoppen, misschien dat dit jouw ook een fijne afleiding geeft. Voel je absoluut niet schuldig, want goed voor jezelf zorgen staat ( en zal altijd) op nummer één (moeten ) staan.

[Beantwoorden]


Door Irès op 13 december 2018 21:42

Lieve Vera, ik heb in al die jaren dat ik je video’s kijk nog nooit een reactie achtergelaten. Maar nu ga ik het toch doen. Ik snap dat je het eng vind om een break te nemen, maar de mensen die van je video’s genieten (zoals ik) zullen sowieso weer je video’s gaan kijken. Los daarvan is voor jezelf kiezen zo belangrijk dus ik vind het knap dat je dat nu doet. Pak je rust, blijf genieten van al het fijns om je heen en ik wens je alvast hele fijne feestdagen!

[Beantwoorden]


Door Ivy op 13 december 2018 21:51

Lieve Vera, je klinkt burnout! Google er eens op en neem alle tijd die je nodig hebt. Ik weet niet hoe YouTube in elkaar steekt, maar ik zou je niet al te veel zorgen maken. Alles komt wel weer goed en eerst moet jij je weer lekker voelen ! Heel fijne feestdagen, wees lief voor jezelf! Dikke knuffel.

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 13 december 2018 23:29

Lieve Vera,

Al besluit je dat je vanaf dit moment de rest van je leven paddestoeltjes wil punniken, je hebt niet gefaald. Je hebt zo veel mensen niet alleen vermaakt, maar ook geinformeerd en geinspireerd met je werk; je hebt in deze korte tijd al meer mensen positief beinvloed dan menig ander. Ik hoop dat je dat kunt onthouden tijdens je break, zodat je in alle rust maar ook met het welverdiende zelfvertrouwen kunt beslissen hoe je het volgende hoofdstuk in je leven gaat aanpakken. Voor wat het waard is, ik (totale maar geinteresseerde vreemde) geloof in je, omdat je er gewoon niet omheen kunt wat een fijn en getalenteerd mens je bent! Heel veel succes, en hopelijk ook veel plezier tijdens je break. Neem het er maar lekker van!

Groetjes N (trouw lezer, volger en iemand die je het allerbeste toewenst)

[Beantwoorden]


Door Lisan op 14 december 2018 07:24

Stumpert….

[Beantwoorden]

Sylvia antwoordt op 17 december 2018 om 12:43:

Jij ook een fijne kerst en sterkte met je inlevingsvermogen.

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 14 december 2018 09:00

Neem alle tijd die je nodig hebt, lieve Vera. Jouw welzijn blijft het allerbelangrijkste. Fijne feestdagen. ♡

[Beantwoorden]


Door Melissa op 14 december 2018 09:36

Al jaren trouwe kijker/lezer en heb nog nooit gereageerd. Ik vind dit zo ontzettend goed van je! Het is zo belangrijk om voor jezelf te zorgen en af en toe alles op een rijtje te zetten. Je bent nog zo jong en het is zo jammer als je je zo rot moet voelen. Ik ben nu moeder van twee kids en besef meer dan ooit dat carrière maken en presteren niet van belang zijn voor mij om gelukkig te zijn. Ik geniet met/van mijn dierbaren in de meest simpele dingen en laat los wat anderen van me vinden. Altijd alles moest perfect en waarom eigenlijk? Ik werd er eigenlijk ongelukkig van. Neem je tijd en geniet met je vriend en familie van de dagen die gaan komen. En de mensen die uiteindelijk afhaken zijn het niet waard. Waarom zou je die mensen vast willen houden als ze niet om je geven!

[Beantwoorden]


Door Wendy (B) op 14 december 2018 13:46

Knuffel…

[Beantwoorden]


Door Veer op 14 december 2018 15:17

Hopelijk ga je hele fijne feestdagen hebben met je lieve familie en Jeffrey, het is je zo ontzettend gegund!

Voor mij ben jij een soort van goede vriendin ookal klinkt dat zo raar want je kent mij niet. Ik ben nu bijna 28 en heb je rond mijn 20ste ‘ontdekt’, je video’s hebben me vaak geholpen, doen lachen (je hebt een prachtige, aanstekelijke lach) en afgeleid als ik soms wat met mezelf in de knoop zat.

Je bent een inspiratie voor mij, hoe je in het leven staat, hoe je dingen ziet en aanpakt. Ik heb geen Facebook, instagram of YouTube, heb enkel LinkedIn maar dat is niet echt social media, dit is eigenlijk de eerste keer dat ik echt een berichtje achterlaat op internet maar wou dit wel doen om je te laten weten dat je een heel speciaal persoon bent.

Lieve Vera, neem alle tijd die je nodig hebt, we gaan je missen maar ik en vast veel meer mensen wachten gewoon tot jij je beter voelt. Zelfs als je uiteindelijk beslist dat je een andere weg in wil slaan en je voorgoed stopt zal ik de rest van mijn leven dankbaar zijn dat je 8 jaar een soort onderdeel van mijn leven was.

[Beantwoorden]


Door Roos op 14 december 2018 15:44

Meid, is toch helemaal niet om te huilen, het is niet het einde van de wereld. Als je een break neemt, dan neem je een break, dat doen zoveel Youtubers zonder iets te laten weten zelfs. Wat doe je alsof je je site verkocht hebt en er nooit meer op iets mag publiceren. Komt wel goed allemaal, vind het alleen een beetje aanstellerij..

[Beantwoorden]

Roos antwoordt op 14 december 2018 om 15:47:

Sterkte trouwens. Zoals ik al zei: komt wel goed allemaal. Ik zou zeggen spendeer je tijd lekker met familie en vrienden nu je wat vrijer bent!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 14 december 2018 20:18

Lieve lieve Vera,
Ik kan me de angsten die je verwoordt goed voorstellen, en ik weet dat het YouTube en Instagram algoritmes een beetje een gevoel van druk kunnen geven, maar ik hoop dat je ook weet dat je in die negen jaar een keiharde kern in je fanbase hebt opgebouwd. Mensen die nog steeds subscriber zijn, die hebben gezien hoe jij zelf groeit en met het platform mee groeit, hoe je meer jezelf lijkt te zijn het afgelopen jaar, en ik denk dat die mensen nergens heen gaan. Wat jij hebt, je humor en oprechtheid, de manier waarop je schrijft en praat in je videos, dat vind ik niet zomaar bij een ander iemand. Neem de tijd die je nodig hebt, wij wachten wel. Liefs.

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 14 december 2018 22:47

Hoe sterk moet je zijn, jezelf zó kwetsbaar op te stellen. Er wordt zoveel van ons verwacht. We moeten aan een bepaald plaatje voldoen en doen we dat niet krijgen we enorm veel bagger over ons heen. Want je hebt het toch goed, je ziet er toch goed uit en je lacht toch dat zijn de eerste commentaren die je krijgt.
Maar niemand kan in je kijken, niemand weet wat er speelt en weet je, het gaatje ze ook geen bal aan. Denk aan jezelf. Vind jezelf terug en als je die stappen hebt doorlopen weer met babystapjes professioneel verder. Je kunt een ander niet blij maken als je jezelf niet blij kunt maken.
Geniet van de feestdagen, haal alle energie en liefde die je nodig hebt uit je liefdes en kom sterker terug.
Er wordt aan je gedacht.
Lieve, gemeende groeten Ingrid Pepers.❤️❤️

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 14 december 2018 23:02

Wat ik me afvraag; is er niet iemand iet deze berichten eerst doorleest voordat ze geplaatst worden.
Er staan best wel onaardige tussen. Kan me zo voorstellen dat dat nouniet de berichten zijn waar je opzit te wachten.
Snap trouwens ook niet waarom iemand zoiets plaatst. Moet je wel heel ontevreden zijn met jezelf. Dat wilde ik even kwijt.

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 15 december 2018 12:01

Wat goed van je dat je deze beslissing hebt genomen. Ik wens je een fijne sabbatical. Doe bijvoorbeeld een maand helemaal niets: als kluizenaar krijg je goede inzichten over je leven. Of doe alleen maar leuke dingen; de beste ideeën komen vaak spelenderwijs. Reizen is ook een goede invulling, dan kom je vaak geïnspireerd weer terug.
Sterkte!

[Beantwoorden]


Door Bo op 15 december 2018 21:06

Pak je rust lieve Vera ❤️ Na 9 jaar constant werken in deze social-media wereld is het niet meer dan logisch dat je even een break nodig hebt. Geen zorgen over hoe het zal zijn wanneer je weer aan de slag gaat, wij zullen gewoon weer naar jouw (altijd!) leuke video’s kijken!

[Beantwoorden]

Lotte antwoordt op 21 december 2018 om 12:40:

Precies dit. Je bent nog zo jong, en je hebt al heel wat moois neergezet, dat verdwijnt niet zomaar.
Lekker rustig aandoen, en je zéker niet schuldig gaan voelen.

[Beantwoorden]


Door katrien op 16 december 2018 08:10

Vera(atje),
Nog een 50 plusser hier! Ja je publiek is quite mixed. ;)

Ik kan je maar één advies geven ; stop lang genoeg!
Wat je beschrijft lijkt inderdaad een beetje op momentaan uitgekeken zijn op wat je doet.
Zelf heb ik me decennia lang verder gesleept in een job die ik al lang moe was maar die zo goed betaalde dat t moeilijk was om af te haken. Ten eerste had ik allerlei vaste kosten die moesten worden betaald maar ook wen je best wel aan een stevig inkomen. Het is de moeite niet waard als je je ongelukkig, verveeld of opgebrand voelt.

Vooral voldoende tijd nemen en dan kijken wat of hoe je het verder aanpakt. Doorgaan tegen beter weten in werkt niet op lange termijn. Je wordt er alleen maar ziek en ten lang leste een beetje “mental” van. Ik vermoed trouwens ook dat je een HSP er bent. Als je goed zorg draagt voor jezelf heb je ook straks en voor nog heel lang véél te bieden.
Hou je sterk en alle liefs, xo;

[Beantwoorden]

--- antwoordt op 18 december 2018 om 02:17:

*reactie is verwijderd*

[Beantwoorden]

Katrien antwoordt op 29 januari 2019 om 17:23:

Tjonge, jij hebt echt een therapeut nodig.

[Beantwoorden]


Door Syl op 16 december 2018 11:55

Ik reageer nu pas, want ook ik zit gewoon niet lekker in mijn vel.
Bedenk je wat echt belangrijk is in het leven. Werk is belangrijk voor inkomsten en voor je verantwoordelijkheidsgevoel, die ik in dit soort gevallen eerder een schuldgevoel noem. Familie en vrienden zijn nog een stukje belangrijker dan werk. Maar wat uiteindelijk het belangrijkst is je gezondheid en vooral jij zelf!
Doe nu wat goed is voor jou. De wereld draait ook als jij niet rent. En zodra jij je weer energieker voelt zal er vast iemand anders zijn die even een stapje terug moet doen.

Wanneer je een groep vogels in de lucht in een V ziet vliegen, bedenk dan dat jij al heel lang in de punt hebt gevlogen, ten koste van je eigen energie en dat je het doet voor de anderen. Dat je even wat minder hard vliegt betekent niet dat je niets doet. Zodra je weer je kracht terug hebt, knal je gewoon weer naar voren.

[Beantwoorden]


Door Poederdoos op 16 december 2018 17:47

Lieve Vera, hier ook een lezeres van 50! Grappig te zien dat ik niet de enige oudere ben. Hier ook een gas patiënt en hsp er. Ik herkende zoveeel in je video. Neem je gas terug en laat je door niets en niemand daarvan weerhouden. Hier kom je nog sterker uit dan dat je al bent!! De pure kracht van kwetsbaarheid. Hier kan menigeen van mijn leeftijd nog wat van leren. Respect en digitale knuffel

[Beantwoorden]


Door Linde op 17 december 2018 20:19

Zo trots op je dat je dit zo open durft te delen!
Neem alle tijd die je nodig hebt en de trouwe fans blijven zeker Vera, wees daar niet bang voor.
Ook voor jou hele fijne feestdagen en een heel gelukkig en gezond 2019 :)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 20 december 2018 09:55

Het is je goede recht om dit te doen Vera! Maar goh ik mis je nu al ;-) Fijne feestdagen en hopelijk ‘zie’ ik je volgend jaar weer terug. Zorg goed voor jezelf, liefts!

[Beantwoorden]


Door Francesca op 1 januari 2019 16:16

Lieve Vera,

Ik heb een aantal keer onder je video gereageerd. Ik was dat meisje die vertelde dat ze 2 keer per week in therapie zit, en dat je video’s me ongelofelijk steunen. Je weet wel.. 1 stap terug, 2 vooruit ;)

Ik voelde me toch even geroepen om te reageren onder je video op je site. Omdat je ook aangaf dat je nog niet zeker weet of je de reacties onder je video zal lezen, dacht ik, dan stuur ik hem liever via je site dan onder de duizenden andere reacties onder je video via Youtube.

Allereerst wil ik je een ontzettend mooi, fijn, liefdevol, gezond en sterk 2019 wensen. Ik hoop dat je fijne kerstdagen hebt gehad.

Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik moet zeggen. Ik vind het heel rot voor je dat je er zo doorheen zit en zo in de war bent. Het niet meer op woorden kunnen komen en totaal de draad kwijt zijn. Dat zijn dingen die ik zelf ook heb meegemaakt.
Maar als ik eerlijk mag zeggen wat ik denk:
Ik vind het helemaal niet raar dat je er doorheen zit. Als ik zie wat voor gedreven persoon je bent, hoe sterk je bent, de kwaliteit van je video’s, waar je allemaal mee bezig bent, wat je allemaal hebt meegemaakt, snap ik dat het op een bepaald moment allemaal te veel wordt! Om eerlijk te zijn vind ik het een wonder dat je het uberhaupt 9 jaar non-stop zo knap hebt volgehouden en je kwaliteit zo hoog en stijgend (tot op de dag van vandaag) hebt weten te houden! Ik denk dat heel veel mensen al heeeel veel eerder er doorheen hadden gezeten en op hadden gegeven.
Daarbij komt denk ik (weet ik natuurlijk niet, is maar een invulling) dat je een heel gevoelig iemand bent, die misschien ook veel voelt, ziet, meemaakt, ervaart etc. Dat denk ik bij jou te herkennen omdat ik het zelf ook heb. Ik denk veel na over dingen die er zeg maar echt toe doen. In de volksmond ook wel een ”gevoelsmens” ;) Bepaalde dingen gaan me niet in de koude kleren zitten en doen gewoon ontzettend veel met je! Sommige kunnen zich daar makkelijker voor afsluiten dan de ander.
Ik zie dat je een gevoelsmens bent in de make-up-date video’s waarin je heel open en eerlijk verteld over je angststoornis, of dingen die je moeilijk vind. Hoe je tegenover jezelf staat, wat voor iemand je bent. Dat siert jou ontzettend als persoon. Dat maakt dat ik jou de fijnste YouTuber vind om naar te kijken. Je bent echt. Je bent een oprecht mens die open en eerlijk dingen van zichzelf durft te laten zien. Geen ijskonijn of een rol speelt. Deze video getuigd daar ook van. Godzijdank ben je niet van steen, en heb je nu besloten een stapje terug te doen. Je bent mens lieverd, je bent een mooi mens. Echt een mens om van te houden.
Ik (en velen met mij) blijf je volgen, of het nou goed of slecht gaat. Je wel of niet upload. Je bent een inspiratie en ik denk dat je hiermee ook aan anderen laat zien dat het goed is om naar jezelf te luisteren en je grenzen te bewaken.
Heel verhaal sorry, zit je misschien helemaal niet op te wachten.
Ik denk aan je, (ik weet niet of je gelooft of niet, maar) ik bid voor je. Ook als je niet gelooft of er iets mee van doen wilt hebben.
Je bent wie je bent. En je bent helemaal goed zoals je bent. Als je anders zou moeten zijn, was je echt anders geweest/geworden. Dat weet ik zeker.
Neem je tijd. Kom tot jezelf. Je bent het zo ontzettend waard!

Gods zegen Vera. Het gaat je goed!

Hele dikke knuffel,

Francesca

[Beantwoorden]


Door Glamourista op 2 januari 2019 16:04

Helemaal begrijpelijk hoor! Ik blog ook alweer bijna 10 jaar en niet eens zo intensief als jij dat doet, maar je hebt gewoon regelmatig een break nodig. Je zal zien dat het op den duur tijdens je break weer gaat kriebelen om creatieve content te maken, en ondertussen kan je jezelf weer terugvinden.

[Beantwoorden]


Door Cherelle op 7 januari 2019 23:10

Hi Vera,

Ik lees dat heel veel mensen op je video reageren die normaal gesproken niets aan reacties plaatsen en zo ook hier. Blijkbaar omdat je video zoveel emoties bij de mensen oproept. Omdat het herkenbaar is, te begrijpen en iedereen je die break zo gunt. Ook ik wil je graag een hart onder de riem steken. Het is een snelle wereld maar mensen blijven echt wel wachten, daar heb je al een fingerprint van 9 jaar voor achtergelaten. Ik wens je een fijne break toe :)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 11 januari 2019 19:29

Hee Vera,

Ik mis je wel hoor!
Je bent al heel lang een leuk onderdeel van m’n dag :)
Ik denk aan je.

Liefs Tessa

[Beantwoorden]

Tessa #2 antwoordt op 13 januari 2019 om 00:43:

Ook deze Tessa mist je Vera! Vond het altijd heerlijk om op zondagochtend bij het ontbijt je video’s te bekijken. Hopelijk gaat het allemaal iets beter met je nu en kunnen we wellicht over een tijdje weer genieten van je video’s! Pak je rust, wij wachten wel!

Liefs Tessa #2

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 14 januari 2019 14:09

Ah wat jammer! Maar ik begrijp het wel, doe het rustig aan en ik kom zeker weer!

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 15 januari 2019 17:05

We denken aan je Vera! Doe rustig aan. Ik volg je al jaren en wacht gewoon rustig af. Ik hoop dat het elke dag een stukje beter gaat ?

[Beantwoorden]


Door Syreetha Smid (sysychapman) op 17 januari 2019 18:30

Hier nog even langs komen om te zeggen dat je echt gemist wordt! En dat bedoel ik niet op een “heu-e-rigge” manier. Vind t juist heel sterk van je om een break te nemen als je die nodig hebt (vindt je t gek na al die jaren??) en neem zoveel tijd als nodig is. Ik zie er naar uit om in de toekomst weer gezellig jouw videos te kijken en ondertussen ben ik nog heel blij met je kwasten set. Sterkte Vera!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 18 januari 2019 10:56

Doe rustig aan en neem lekker je tijd.
Zodat je je weer happy voelt.

[Beantwoorden]


Door Tanya op 19 januari 2019 11:49

Wat knap dat je nu voor jezelf kiest en een stapje terug doet. Ga doen waar je zelf gelukkig van word.. Volg je hart! Mij ga je niet verliezen als volger want ik kijk heel erg graag naar je video’s!

[Beantwoorden]


Door Anne-Sophie op 23 januari 2019 13:13

Gewoon even een berichtje om je een hart onder de riem te steken. :) Tot later, Vera!

[Beantwoorden]


Door Roos op 23 januari 2019 19:46

Hier ook even een berichtje om je een hart onder de riem te steken. Weet dat er aan je gedacht wordt. Neem je tijd. Hoop dat het iedere dag een stukje beter gaat. Zet em op x

[Beantwoorden]


Door Marieke op 23 januari 2019 22:20

Ik denk aan je Vera <3

[Beantwoorden]


Door Maria op 25 januari 2019 10:08

Ik denk ook aan je, komt goed, Vera! X

[Beantwoorden]


Door Nikki op 28 januari 2019 10:13

Door Mandy op 28 januari 2019 17:16

Lieve Vera,

Ook ik denk aan je! Ik hoop zo dat deze break je goed doet en dat het al wat beter met je gaat. Neem je tijd! ? |

Liefs Mandy

[Beantwoorden]


Door Chantal op 29 januari 2019 10:25

Ik denk aan je! Neem vooral de tijd <3

[Beantwoorden]


Door Noor op 2 februari 2019 00:51

Ik denk ook aan je! <3

Ook heb ik op je gestemd met de veedawards bij beste Beauty Youtuber. Die heb je verdiend, zelfs als je nooit meer een filmpje zou maken.
Weet dat dat dus geen druk is, maar waardering voor alle content die je hebt gemaakt.

Dikke knuffel

[Beantwoorden]


Door Petra op 2 februari 2019 16:23

Goed dat je deze stap neemt en voor jezelf kiest. Neem de tijd die voor jouw nodig is om tot jezelf te komen.

[Beantwoorden]


Door Eva op 4 februari 2019 22:06

Ik heb op je gestemd gurl! You do you xoxo?

[Beantwoorden]


Door Marlies op 6 februari 2019 19:16

Gefeliciteeeeerd!??

[Beantwoorden]


Door Yvette op 7 februari 2019 09:31

Lieve Vera, ik zie dit nu pas, maar ik moest echt even een traantje laten. Je emoties raakten me, omdat je zo echt bent en altijd bent geweest. Ik hoop dat je je snel beter voelt, doe maar rustig aan. Ik las je blog niet, omdat ik make-up absoluut niet boeiend vind, maar ik volg je wel op social media, omdat je gewoon echt de leukste ‘influencer’ vind. Ik hoop je snel weer te mogen zien en ik hoop dat je een fijne verjaardag hebt gehad. <3

[Beantwoorden]


Door Syl op 13 februari 2019 21:17

Ik zie dat het vandaag 3 maanden geleden is dat je begonnen bent aan je break. Ik hoop dat je je al wat beter voelt. In het begin hoopte ik stiekem dat je meedeed aan opnames voor een tv programma en gewoon echt een bepaalde tijd offline moest, vanwege contract enz. Zoals WIDM ofzo. Uiteraard begrijp ik dat het niet deze mooie optie was maar dat het serieus is. Ik hoop dat het goed met je gaat. En dat je kan kiezen voor wat voor jou telt in het leven. Gezondheid, familie en wat jou gelukkig maakt gaat voor.

[Beantwoorden]


Door Hilde op 18 februari 2019 12:53

Hoi,
Even een berichtje om te laten weten dat je niet wordt vergeten!
Xx

[Beantwoorden]


Door Julia op 19 februari 2019 12:06

Ik hoop dat het goed met je gaat Vera. Ik kijk nog steeds regelmatig op je blog omdat ik hoop dat je weer bent begonnen. Neem de tijd dat je nodig hebt. Ik zal geduldig wachten tot het moment daar is. Je bent zeker niet vergeten!

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 23 februari 2019 13:57

Gewoon even de groetjes, ik hoop dat het goed met je gaat. Liefs !

[Beantwoorden]


Door Veer op 25 februari 2019 13:27

Hi Vera,

Ben een beetje laat maar alsnog van harte gefeliciteerd! Hopelijk had je een fijne verjaardag =) wens je het allerbeste toe, veel geluk, gezondheid en liefde. Ook de beste wensen voor Jeffrey en je familie natuurlijk.

Hoop dat je een beetje van het mooie weer kan genieten, dacht dat ze zeiden dat het sowieso tot woensdag zonnig blijft. Hoop ook heel erg dat je je weer een beetje tot rust voelt komen. Veel liefs!

[Beantwoorden]


Door Lau op 4 maart 2019 13:42

We denken nog steeds allemaal aan je, en zullen je niet zomaar vergeten zoals hierboven al eerder gezegd. :)

[Beantwoorden]


Door Leya op 11 maart 2019 18:29

Ik hoop dat het goed met je gaat Veer, je bent en blijft een inspiratiebron. Juist er even tussenuit stappen en jezelf op nummer 1 zetten getuigd van kracht. Ik hoop dat je uit alle bovenstaande berichtjes dan ook de liefde en het medeleven voelt. Enorm veel kracht gewenst, je bent een prachtmens!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 15 maart 2019 08:50

Aaah Vera, vind het zo vervelend om jou zo te zien <3 Je bent één van de eerste Youtubers/bloggers die ik ben gaan volgen jaaaaaren geleden. Neem alsjeblieft je tijd, luister naar jezelf, je komt er alleen maar beter uit, echt <3 Ik heb vorig jaar zelf niet lekker in mijn vel gezeten, misschien helpen deze tips je: https://thegreenguide.nl/emotioneel-moe/

[Beantwoorden]


Door Marielle op 17 maart 2019 23:25

Hopelijk mag je snel genezen van je bijnieruitputting

[Beantwoorden]


Door Francesca op 25 maart 2019 20:54

Heey lieve Vera,

Ik wil dat je weet dat ik aan je denk en dat ik hoop dat het goed met je gaat!
Dit klinkt misschien stalkerig maar ik kijk elke dag even op je blog om te kijken of je misschien een update hebt geplaatst. Ik heb geen instagram dus is je blog/youtube kanaal de enige manier om te zien hoe het met je gaat.
Ik weet het niet zeker maar ik heb je niet gezien bij de Veed-awards. Ik keek online mee dus kan vast dat ik er langs heb gekeken. Ik heb op je gestemd voor beste beauty kanaal! <3 had m jou het meeste gegund.

Deze keer zal ik er geen bericht van 1,5 A4'tje van maken hahaha.

Denk aan je! Neem je tijd! Love you!

Xxx Francesca

[Beantwoorden]

Marsje antwoordt op 3 april 2019 om 13:01:

Hey lieve Vera,
Ik hoop dat het goed met je gaat, ik wil even laten weten dat ik je best mis op YouTube en ik denk dat meerdere dat hebben! Je heb heel veel leuke en positieve filmpje!
Eerst aan jezelf denken, weet dat je fans ook aan je denken?

Xx

[Beantwoorden]


Door Celine op 4 april 2019 01:31

Hey Vera,

Elke week hoop ik dat je weer wat nieuws hebt gepost. Gewoon als geruststelling dat je het goed stelt. ik hoop dat je veel steun hebt van je familie en vrienden en weet dat je trouwe lezers en kijkers op youtube helemaal achter je staan.

De moed niet laten zakken.

[Beantwoorden]


Door Hilde op 9 april 2019 16:36

Vera,

Ik ben zo blij dat je oprecht de tijd neemt voor jezelf. Hoop dat je geen druk voelt om snel te starten. Tuurlijk word je gemist, maar dat betekent alleen maar dat er aan je wordt gedacht. Ik hoop dag je de tijd blijft nemen. Kijk er naar uit om je uitgerust en vol energie weer terug te zien. Xxc

[Beantwoorden]


Door Vera op 13 april 2019 12:28

Hee Veer,
Neem de tijd, kom goed bij van je break. Wij missen je hier wel een beetje, niet alleen ik, als make-up fan, maar ook mijn vriend ;) Hij vindt het maar niks dat ik al die beauty vloggers volg, maar van jou is hij wel fan, want hij vindt jou hilarisch (“op een hele natuurlijke en oprechte manier non-stop grappig).

Tot gauw,

[Beantwoorden]


Door Carlien op 14 april 2019 12:57

Neem de tijd, rustig aan, hou van jezelf & sterkte!

[Beantwoorden]


Door Marlies op 16 april 2019 09:11

Moest even aan je denken! Je bent super sterk, neem alle tijd die je nodig hebt. ❤️❤️❤️

[Beantwoorden]


Door Tessa op 16 april 2019 21:51

Veeeeeel liefs!!!!!

[Beantwoorden]


Door Roos op 30 april 2019 22:19

Goed van je!

[Beantwoorden]


Door Charil op 3 mei 2019 00:08

Hoi, ik heb jou als vlogster pas ontdekt en ik wil niks anders meer!!! Please niet stoppen!!! Eindelijk een vlogster gevonden die gewoon eerlijk is en tegelijkertijd grappig en leuk om naar te kijken. En super leerzaam. Ik voorkom zo heel wat miskopen in de sephora en douglas. Thanks daarvoor! En please maak gauw een come back!!!

[Beantwoorden]


Door Amke op 6 mei 2019 21:35

Je wordt verschrikkelijk gemist! ?
Je herstel is natuurlijk het belangrijkste en waar jij mee moet dealen is één van de moeilijkste dingen die er op je pad kan komen.. Hoop voor je dat je je snel weer lekker in je vel voelt en je rust hebt kunnen vinden.
Veel liefs uit Arnhem! ?

[Beantwoorden]


Door Nabila op 18 mei 2019 01:02

Jeetje lieve Camilla, ik hoop dat alles goed gaat!! Zo nu en dan schiet je in mijn hoofd en dan kijk ik toch op je website of je wat hebt laten horen. Ik wens je veel sterkte!!

[Beantwoorden]


Door Amber op 27 mei 2019 00:53

Hey Vera!
Ik ben iemand die je al jaaaaaaren volgt, sinds mijn teen-age years, en ben nu al 20! Om eerlijk te zijn heb ik het laatse jaar je blog of video’s niet echt meer gevolgd, ik volgde je wel op insta en ben zo up to date! Ik zag zonet een post van je en was reminded over de tijd dat ik deze blog elke dag bezochtte als deel van mijn dagelijkse routine. Omdat dit zo een groot deel uitmaakte van mijn jeugd vond ik het nodig om dit bericht te sturen, je bent desnoods een soort van rolmodel van me geweest voor al die jaren!!

Ik weet dat je al een tijd in een mindere periode zit en wou je reminden dat het totaal ok is! Ik hoop je snel terug te zien en je blogs terug te volgen, hoe snel dat gaat zijn moet je helemaal zelf bepalen!!

Lots of love – Amber x

[Beantwoorden]


Door domaineverest.org op 12 juni 2019 11:55

First time i see this type of post. Nice question and really good advice. I just say when you start fight just fell relax. Bundle of thanks.

[Beantwoorden]


Door Jantine op 19 juni 2019 19:42

Hey Vera, ik wilde je alleen even laten weten dat ik je sterkte wens.
Ik ben in de afgelopen jaren een trouwe lezer geworden, zonder comments te plaatsen.
Denk aan jezelf en je naasten! De rest komt vanzelf wel weer.
Alle kracht gewenst, Jantine

[Beantwoorden]