Anastasia Beverly Hills Norvina

Ik kan Anastasia Beverly Hills momenteel nog maar moeilijk bijhouden. Toen ik de eerste foto’s van het Norvina oogschaduwpalette tegenkwam heb ik dat nauwelijks bewust meegemaakt, omdat ik er gewoon nog niet aan te was. Ik begon net een beetje aan Soft Glam te wennen! Maar ze is er: Norvina. Ik kocht het palette begin deze maand in de Sephora in Parijs, maar inmiddels kun je ABH’s nieuwste aanwinst ook in Nederland kopen.

Norvina is de dochter van Anastasia herself en heeft zonder dat ik het wist heel wat Instagram waardige make-uplooks uit haar mouw geschud. Ik kende Norvina nog niet, maar met de komst van dit palette kunnen we niet meer om haar heen. De verpakking is hetzelfde vormgegeven als de andere ABH paletten, en dit keer heeft de fluwelen buitenkant een zachte lavendelkleur gekregen. Prachtig!

Anastasia Beverly Hills Norvina € 54,95

In Norvina vind je zowel warme als koele oogschaduwkleuren, en ik ben blij om te zien dat er best wat koele tinten in zitten! De trend was de laatste tijd erg om veel warme tinten te gebruiken en die vind ik ook prachtig, maar ik was ook toe aan wat anders. Vooral de lila en roze oogschaduws doen mijn hart sneller kloppen.

Ook zit de dubbelzijdige oogschaduwkwast weer in het palette. Een prima kwast voor op reis als je niks anders voor handen hebt. En alles is beter dan een sponsapplicator!

Dreamer – Summer – Wild Chid – Rose Gold – Celestial – Dazzling – Drama

Base – Soul – Incense – Love – Volatile – Eccentric – Passion

De eerste rij oogschaduws zijn intens glanzende, glinsterende en metallic oogschaduws. De tweede rij is compleet mat. Mooi en slim gedaan, dat houdt het overzichtelijk. Ik krijg er ook wel een beetje Huda Beauty vibes van, zowel van de indeling als de kleuren en finishes.

De eerste indruk van de pigmentatie is goed. Soms wel wat korrelig, maar ook erg gepigmenteerd.

De eerste look die ik maakte. Ik gebruikte de oogschaduws Base, Dreamer, Summer, Rose Gold, Incense, Volatile en Passion.

De tweede look, met Base, Dreamer, Love, Soul, Passion, Wild Child en Celestial.

Look 1 was een stuk makkelijker te maken dan look 2. Ik merkte bij look 1 al wel dat de glanzende oogschaduws het beste met je vingertop aangebracht/gedept kunnen worden, maar bij look 2 kreeg ik de glanzende tinten toch niet heel dekkend en helder. Een ‘cut crease’ maken leek helemaal onmogelijk.

Ook ervoer ik dat blenden niet altijd even makkelijk gaat en dat de oogschaduws erg poederig zijn, waardoor er veel overtollig poeder vrij komt in de pan, maar er ook veel fall-out is tijdens het maken van de ooglook.

Er zitten prachtige tinten in ABH Norvina. Maak er een neutrale warme ooglook mee, of een koele kleurrijke pastelkleurige look: het kan allebei. Helaas is de highlighter Dreamer voor mij net wat te donker/gekleurd, de andere tinten werken goed.

Of nou ja… De glanzende oogschaduws vind ik toch wel erg lastig, de glitters lijken meer vlokken dan fijne shimmers. Ze pakken gewoon niet goed. En door de dag heen merk ik dat de kleuren toch een beetje mengen en in elkaar overlopen. Erg jammer, maar Norvina is het ’t voor mij toch net niet. Ik wil best mijn kwast vochtig maken, wat langer blenden of deppen met mijn vingertop, maar dan moet het wel echt goed zijn en dat is het niet. Dan gebruik ik toch liever bijvoorbeeld Huda Beauty Desert Dusk. Een vergelijkbaar alternatief. Wat vind jij?

Anastasia Beverly Hills Norvina oogschaduwpalette is hier te koop*.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 24 september 2018 | 38 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door Femke op 24 september 2018 06:38

Wat heb je prachtige ooglook gemaakt. Jammer dat het blenden niet helemaal lekker gaat. Toch vind ik het een prachtig palette, welke ik graag zou hebben :-).

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 24 september 2018 08:59

Inderdaad jammer van het blenden maar alsnog een fantastisch palette zeg <3!

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 24 september 2018 09:15

Jammer dat je niet echt tevreden bent over dit palette. Ik vind de kleuren in ieder geval prachtig en je hebt erg mooie looks gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Kim op 24 september 2018 09:51

Het palette ziet er echt prachtig uit, jammer alleen dat het net wat minder werkt allemaal. Ik vind de looks die je hebt gemaakt weer erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 24 september 2018 09:58

Oeh, hij is toch wel mooier dan ik had gedacht! Alleen jammer dat hij niet helemaal lekker werkt in het aanbrengen.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 24 september 2018 10:09

Ik vind het een prachtig palette! Gelukkig heb je hem dubbel, haha ;)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 24 september 2018 10:19

Jammer dat het toch niet helemaal werkt zoals je had gewild en dan heb je hem nog dubbel ook haha. Zonde, want hij ziet er juist wel heel erg mooi uit.

[Beantwoorden]


Door Anne op 24 september 2018 10:22

Oeh leuk weer een review! Mooi palette ook!

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 24 september 2018 10:28

Ik heb zelf ook de Modern Renaissance en de Soft Glam, dus ik dacht er helemaal nog niet aan om de Norvina aan te schaffen. Net zoals jij bent ik juist de afgelopen weken mijn Soft Glam gaan gebruiken, echt een top palette is dat! Ik zie dat veel kleuren eigenlijk overeen komen met de vorige ABH palettes, alleen dan iets meer koele kleuren met wat paarse shades erbij. Paars is een kleur die ik alleen in de crease soms gebruik, maar die heb ik ook in mijn Huda Beauty palette zitten (ook Desert Dusk zoals jij). Goed dat ik niet jouw review lees want overall lees ik vrij positieve artikelen van andere meiden. Ik hou het dus bij mijn palettes die ik nu heb!

[Beantwoorden]


Door Anna op 24 september 2018 11:04

Wat jammer dat de kwaliteit toch een beetje tegenvalt :(

[Beantwoorden]


Door Syl op 24 september 2018 11:13

Voor een palette van zo’n hoge prijs verwacht ik perfectie. Jammer dat het hem toch net niet is. Ik vind de tweede ooglook wel erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 24 september 2018 11:29

Look 2 is prachtig! Mooi dat de crease wat hoger is geblend. Het lift je ogen, heel mooi?

[Beantwoorden]


Door Daphne - verdraaidmooi op 24 september 2018 11:56

Ik heb dit palette ook gereviewd en ik was er eigenlijk enorm enthousiast over. Met settingspray werkt de bovenste rij perfect en blijft het de hele dag goed op zijn plek zitten.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 24 september 2018 12:43

Mooi die tweede ooglook. Jammer dat de palette zelf niet fijn is want de kleuren zijn super mooi!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle Springer op 24 september 2018 13:01

Hmm het heeft me nog niet super enthousiast gemaakt eigenlijk. Vind je eerste look wel heel mooi geworden!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 24 september 2018 15:10

Wat een gave kleuren en wat een super mooie looks :)

[Beantwoorden]


Door Jess op 24 september 2018 16:21

Jammer dat hij niet heel fijn is! De kleuren zijn wel prachtig

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 24 september 2018 16:38

Wat jammer dat de kwaliteit tegenvalt van dit palette. Zeker voor zo mooi uitgewerkt palette om te zien. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Nicole op 24 september 2018 19:25

Jammer dat hij het niet helemaal is voor je. Wat betreft de kleuren vind ik hem wel heel erg mooi en de looks ook. Ik heb zelf een palette van Bobbi Brown die ook een aantal van die moeilijke glitter kleuren heeft, maar ondanks dat het wat meer moeite kost en het niet je typische oogschaduw is, vind ik hem wel heel erg mooi en het werk waard.

[Beantwoorden]


Door Vera op 25 september 2018 11:26

Wat heb ik je geschreven reviews gemist! Heerlijk om

[Beantwoorden]

Vera antwoordt op 25 september 2018 om 11:27:

Heerlijk om weer te lezen! Ben enorm fan van Norvina palette. Dit is de enige die ik nog niet heb omdat ik een beetje bang was voor de roze, paarse tinten. Je hebt er mooie looks van gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Anna op 25 september 2018 15:21

Hi Vera! Wat een ontzettend fijne review, en wat een mooie ooglijder heb je ermee gemaakt!! Super fijn om weer een echte blogpost te lezen op je kanaal. Ik kijk trouw elke vlog/video maar een geschreven post blijft mn favoriet!

Liefs

[Beantwoorden]


Door Roos op 25 september 2018 15:35

Mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Froukjelovesmakeup op 25 september 2018 15:54

Wat leuk; weer een keer een artikel! Vind vooral je paarse ooglook erg mooi :D

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 25 september 2018 16:40

Yeah! Hier zat ik op te wachten. Ik was al bang dat je met bloggen (tijdelijk) gestopt was.. Terwijl ik ze spreid graag lees:-) Prachtige kleuren en looks!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 25 september 2018 18:33

Ik had mij onwijs verheugd op dit product, echt een bummer dat de glitters dan echt meer vlokken zijn. Dat werkt toch niet zo prettig. Jammerr!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 26 september 2018 08:45

Ah ik ben zo blij dat er weer een blogpost online is!!

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 26 september 2018 11:22

Het palette ziet er op het eerste zicht mooi uit, en het is inderdaad leuk dat ze de glitterende en matte kleuren apart hebben gehouden!

[Beantwoorden]


Door Mimi op 26 september 2018 12:04

Yes, weer een review met mooie ooglooks! Van het pallet zelf ben ik niet overtuigd, ook omdat de kleuren van Soft Glam me beter staan. Heel leuk dat je nog blogt.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 26 september 2018 13:05

Ik heb Norvina ondertussen en ik vind het een geweldig palette. De shimmers vergen gewoon geduld en oefening. Van dat vlokken heb ik zelf totaal geen last. Gebruik dit palette elke dag, je kan er zoveel mee.

[Beantwoorden]


Door Iris op 26 september 2018 13:38

Super leuk dat je weer een blogpost online hebt gezet! :)

[Beantwoorden]


Door Saar op 27 september 2018 10:46

Leuke ooglook! Het palette ziet er mooi uit, maar de kleuren zijn niet echt mijn ding. Als de glitters dan ook wat tegenvallen, ga ik toch passen voor deze…x

[Beantwoorden]


Door JD op 27 september 2018 19:10

Yeej!!! Weer een blogpost? heel mooie looks, misschien moet ik het palette toch gaan kopen

[Beantwoorden]


Door Faylin op 27 september 2018 20:43

Super mooie ogenschaduw! Love it, heeft een echt super mooie warme maar ook glanzende tint❤️

[Beantwoorden]


Door MC op 27 september 2018 21:01

Heel mooi palette wel!
Kan ik wel combineren met leuke herfst looks!

https://pretacolorier.wordpress.com/

[Beantwoorden]


Door Rachel op 29 september 2018 14:32

Wat goed om weer een review van je te lezen.. die heb ik wel zwaar gemist! De tweede look in combinatie met je trui is geweldig

[Beantwoorden]


Door Emke op 7 oktober 2018 23:48

Ik heb je reviews gemist! Super mooi oogschaduw palette, de twee looks zijn ook erg goed gedaan! x

[Beantwoorden]


Door Linda op 8 oktober 2018 12:25

Ik vind het echt een plaatje om te zien, jammer dat de kleuren lastig zijn om mee te werken!

[Beantwoorden]