Een bewogen week | Weekvlog

Ik pas nieuwe zomerkleding, Jeffrey swatcht mijn lipstick en deelt een makkelijk ijskoffie recept en nog veel meer in een bomvolle weekvlog van een bewogen week. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 26 juli 2018 | 9 reacties

Reacties

Door Annemiek op 26 juli 2018 20:43

Hallo Vera,

Superleuke weekvlog weer. Met ups and downs. Maar dat is heel herkenbaar. Ik heb zelf ook een angststoornis en je kunt dan ineens zo van streek en uit je doen zijn. Vooral echt nare/vervelende dingen komen 10x zo hard binnen. :-( Heel pittig en je krijgt ook veel onbegrip. Alsof je iemand met alleen maar problemen bent. Terwijl er, net als bij jou, een vrolijke en positieve dame achter zit die al helemaal blij wordt van een mooie highlighter, kleding waar je je mooi in voelt of een pakketje. :-) Ik herken veel in jou, een lichte huid, curves, veel liefde voor fashion en beauty.En moeite met kinderkleding en last van de hitte, ook zo herkenbaar! Ik ben alleen 43 en ik heb nog steeds veel moeite met mijn lichte huid. Maar het helpt om jouw vlogs te kijken en ben nu echt bezig om dit te veranderen. Dus bedankt! Ik heb nu last van burn-out klachten en jouw filmpjes gelpen mij te ontspannen en mijn liefde voor het uitproberen van nieuwe make-up producten is weer aangewakkerd! Jij maakt mij blij! Xxx

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 26 juli 2018 20:45

Ik bedoelde zomerkleding maar er staat kinderkleding haha

[Beantwoorden]


Door femketje op 26 juli 2018 20:49

woah die panterprint jurk staat je wel erg gaaf :D ik zou het gewoon combineren met zwarte pumps :)

[Beantwoorden]


Door Debby op 26 juli 2018 21:51

Wij hebben de ice cups van Nespresso, erg lekker! En de boutique
in Utrecht tipte ons dat je de aerocinno het beste kunt laten schuimen zonder deksel :). Wordt ie nog steviger!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 27 juli 2018 08:36

Heerlijk weer zo’n weekvlog :) Ook al worden er traantjes gelaten, dat geeft helemaal niet Vera! Juist super goed dat je het deelt. Iedereen heeft er moeite mee om ALTIJD maar positief te zijn, dat gaat haast niet. Je doet in ieder geval super goed je best. En wat fijn dat je dan zo’n lieve vriend hebt!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 28 juli 2018 14:03

Weer een hele leuke weekvlog! Ik ben nu al benieuwd naar de volgende. Vervelend dat je je af en toe niet zo happy voelde, maar voel je daar vooral niet schuldig om. Wel erg fijn dat je op dit soort momenten steun bij Jeffrey kunt vinden. En wat een prachtig pakket van HudaBeauty!

[Beantwoorden]


Door Fs op 28 juli 2018 19:26

Hoi Vera, vind je filmpjes ook leuk om te kijken maar ik mis helaas je geschreven artikelen en de foto’s echt. Hoop dat die er ook snel weer komen.
Veel liefs, F

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 28 juli 2018 21:00

Heerlijke weekvlog weer. Ik geniet hier echt van en kijk er ook echt naar uit. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Jasmien op 2 augustus 2018 00:15

Hey Vera! Volgens mij gaat je riem zo gek zitten omdat het ene ringetje na een tijdje over het andere schuift en dan zit je riem nog maar achter één zo’n ringetje. Moet je maar is testen, of dat inderdaad gebeurd als de ringetjes over elkaar schuiven. Ik vind het super leuk om Jeffrey er alsmaar meer in te zien, zeker in zo’n klein stukje alleen, zoals met de ijskoffie. Maar ook het uitkiezen van je lipstick en het swatchen op zijn hand vond ik echt heel lief om te zien! Een kleine tip voor hem (zelf nooit geprobeerd, maar ergens online eens gelezen): als je melk invriest als ijsblokje, wordt je ijskoffie niet zo waterig als met echte ijsblokjes van water… ;-) Groetjes!

[Beantwoorden]