10 x Huda Beauty Liquid Matte lipstick

Zoals je je misschien nog kunt herinneren, stuurde de PR van Huda Beauty mij een paar weken geleden een groot pakket op. Daar zat het Smokey Obsessions Eyeshadow Palette in, maar ook een berg Liquid Matte lipsticks! Ik ben dol op lipstick, gewone of de vloeibare variant. Vandaag review ik 10 verschillende kleuren Huda Beauty Liquid Matte.

De verpakkingen zijn typisch Huda. Haar lippen sieren de kartonnen doosjes in de kleur van de lipstick. In de verpakking vond ik de tinten erg lastig uit elkaar te houden en leek alles op elkaar, met swatchen begon ik pas verschil te zien.

De hulzen vind ik ook mooi, matglas met het logo erop. Chic, clean, simpel. Huda Beauty is te koop bij Sephora, online (je betaalt geen invoerrechten in de Franse webshop), in Parijs en Duitsland. Mocht je een tripje willen plannen ;)

Huda Beauty Liquid Matte € 21,99

De vloeibare lipstick van Huda breng je aan met een sponsapplicator. Niets bijzonders, maar wilde het toch even laten zien.

Sugar Mama – Crush – Bombshell – Girlfriend – Icon

Excuus dat mijn ogen op sommige foto’s wat rood zijn, hooikoorts! Bleh.

Sugar Mama

Sugar Mama lijkt precies de kleur van mijn haarpunten te hebben! Op het eerste gezicht lijkt deze lipstick misschien vrij bruin, maar er zit ook duidelijk perzik accenten in.

Crush

Nog wat meer perzik en een tintje lichter is Crush (it’s just a little crush…). Ik zal niet ontkennen dat ik een zwak voor dit soort kleuren heb.

Bombshell

Voeg wat meer roze toe… En je krijgt Bombshell.

Girlfriend

Met deze karamelkleur kan ik wel vriendinnen worden.

Icon

Girlfriend is ook prachtig. Steenrood is steengoed.

Flirt – Spice Girl – Trendsetter – Trophy Wife – Cheerleader

Flirt

Een koele bruintint, daar flirt ik graag mee.

Spice Girl

Wauw, Spice Girl vind ik ook mooi! Spicy en chic.

Trendsetter

En deze, prachtig! Net iets warmer en met wat meer rood. De trend is geset.

Trophy Wife

Na veel bruin en beige… paars!

Cheerleader

En tot slot deze prachtige ruby rood. Net fluweel.

De substantie van de vloeibare lipsticks is heel licht, super vloeibaar en haast waterig te noemen. Ondanks dat de substantie zo dun is, dekken de lipsticks goed. Ze drogen snel op en zijn prachtig mat. Wel blijven mijn lippen een beetje plakken. Storend is het niet, maar wel even het benoemen waard.

De lipsticks slijten in een paar uur (maximaal 5) geleidelijk van mijn lippen af. Bijwerken is geen probleem, ze worden niet korrelig en het effect op mijn lippen blijft mooi. Hoewel de dekking niet overal 100% is, vind ik dat niet storend en ogen de kleuren niet slordig. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit en de mooie kleuren.

Huda Beauty is verkrijgbaar bij Sephora filialen (in het buitenland) en in de webshop.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 13 juni 2018 | 22 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Femke op 13 juni 2018 06:22

Ik ben erg benieuwd naar deze matte liquid lipsticks, want ik heb er al veel goeds over gehoord en gelezen. Alle kleuren vind ik mooi. Toevallig dat die eerste kleur lijkt op de kleur van de punten van je haar :-).

[Beantwoorden]


Door Tineke op 13 juni 2018 06:55

Ik draag bijna nooit make up en heb laatst het beetje wat ok had in een opwelling weggegooid. Nu toch wel een klein beetje spijt van. Inmiddels op zoek naar een goede lipstick, ik ben niet zo heel erg fan van mat en hij mag miet al te duur zijn. Welke zou jij dan aanraden?
Liefs

[Beantwoorden]

Leanne antwoordt op 15 juni 2018 om 13:34:

De Maybelline Colorsensational in 630 Velvet Beige is een mooie roze nude ( niet al te duur vind ik persoonlijk) en echt heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 13 juni 2018 07:55

Oh wauw, er zitten hele mooie tinten tussen!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 13 juni 2018 07:56

Nu ik de kleuren geswatched bij jou zie beginnen mijn handen nog meer te jeuken om het te kopen ? Vooral de Nudes/Bruin tinten zijn echt prachtig! Love your new hair btw ? Ik denk wel dat ik ze via Engeland ga bestellen bij Cultbeauty, want daar is het vaak toch goedkoper als in NL/Duitsland/Frankrijk ?❤

[Beantwoorden]


Door femketje op 13 juni 2018 08:18

Trophy Wife vind ik echt een super mooie tint :D

[Beantwoorden]


Door Anne op 13 juni 2018 09:04

Wat leuk, sinds je gezegd hebt dat je minder zou bloggen zijn er ineens best veel artikelen online gekomen :)

[Beantwoorden]

Ivon antwoordt op 17 juni 2018 om 19:46:

Viel mij ook op inderdaad hihi. Misschien nu het “moeten” eraf is Vera er ook meteen weer meer plezier in heeft! Ik ben er erg blij mee in ieder geval :D

[Beantwoorden]


Door anna op 13 juni 2018 09:34

Wauw, die nude tinten staan echt prachtige bij je nieuwe haar. Love it!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 13 juni 2018 10:10

Wauw, wat een beauty’s!!!

[Beantwoorden]


Door Dieuwertje op 13 juni 2018 10:35

Mooie swatches! Zat vooral bij Flirt echt even te kijken hoe super strak je het had aangebracht. Misschien moet ik toch maar eens iets van Huda gaan proberen (maar wat, #dilemma) :)

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 13 juni 2018 13:20

Ik heb nog nooit producten van Huda Beauty getest, maar deze lipsticks zien er heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Marlies op 13 juni 2018 13:59

Oeeeh spice girl heb ik geloof ik nodig in mn leven. ?

[Beantwoorden]


Door Paddy op 13 juni 2018 17:53

Ze zien er mooi uit!
Ik vraag me alleen af: geven ze (een beetje) af?

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 13 juni 2018 20:33

Wat een mooie kleuren zitten er in de collectie. Ik ben erg benieuwd geworden, en zou er zeker eentje willen aanschaffen. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 14 juni 2018 10:31

Fijn zijn ze he! Ik bezit bijna alle kleuren van Huda Beauty en ben ser super blij mee. Trendsetter en Icon zijn mijn favoriete kleuren. Icon is echt een aanrader omdat deze de een hele mooie mauve/aardbei/rood/roze kleur heeft en echt perfect is voor elke huid tint en gelegenheid. Die draag ik vaak naar werk. Trendsetter is een meer geeft mij hetzelfde gevoel als de Gemini van Jeffree Star; een fijne oranje/teracota shade!

[Beantwoorden]


Door Jess op 14 juni 2018 14:26

Thanks Vera! Nu moet ik mijn spaarrekening plunderen.. alle kleurtjes zijn prachtig!

[Beantwoorden]


Door Vera op 14 juni 2018 20:45

Wauw! Het komt niet vaak voor dat ik alle kleuren mooi vind maar bij deze lipsticks van Huda dus echt wel. Jammer dat ik net terug ben uit New York, anders had ik er gelijk even naar gekeken.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 15 juni 2018 09:12

Hoi Vera, leuk stuk en wat een mooie kleuren! Ik liep laatst in de Hudson’s Bay in Almere en daar verkochten ze ook Huda Beauty. Gewoon in eigen land!

[Beantwoorden]


Door Laura J op 16 juni 2018 15:24

Ik vind matte liquid lipsticks er in lichte bruin/nude/peachy tinten er toch altijd een beetje “viezig” uitzien. Weet niet wat het precies is. Die kleuren vind ik in gewone lipstickformule toch wat frisser ogen.
De meer uitgesproken kleuren vind ik wel prachtig!

[Beantwoorden]


Door Rani op 22 juni 2018 11:04

Hele mooie kleuren. Jij hebt ook de perfecte lippen voor lipstick, mooi vol. Ik vind mijn lippen te klein voor lipstick te dragen ?

[Beantwoorden]


Door Ivette op 14 augustus 2018 22:15

Hoi!

Ik ben op vakantie in tsechië en kwam onverwachts een sephora tegen! Nu nog beslissen wat ik ga kopen. Tips?

Ik ben gek op highlighter en matte lipstick. Blush en oogschaduw draag ik minder vaak.

[Beantwoorden]