Marc Jacobs Daisy Love

Marc Jacobs Daisy was mijn eerste liefde. Het eerste parfum dat ik echt bij mezelf vond passen. Na Daisy ontdekte ik mijn smaak in geuren steeds beter en was een parfum obsessie geboren. Nog steeds is Daisy favoriet, ik kan dit parfum elke dag wel dragen. Zeg je Vera, dan zeg je Daisy. Daisy Love is het nieuwste parfum van Marc Jacobs. Is er een liefde bijgekomen?

Er komen regelmatig variaties op Daisy uit, maar Daisy Love is net even anders. De flacon lijkt op de originele Daisy, maar heeft een duidelijke eigen stijl. De drie bloemen op de dop zijn vervangen voor één grote bloem. De vloeistof in de flacon is niet geel, maar perzikkleurig en in het glas is een motief van bloemblaadjes uitgesneden. Ik vind het erg knap en mooi vormgegeven.

Zie Daisy Love als Daisy’s zusje. Geheel toepasselijk gaat Daisy Love over zusterliefde en vriendschap. Het belooft een stralend en zonnig parfum te zijn. De lancering is anno mei dus ook nog eens perfect getimed.

Daisy Love wordt omschreven als vrouwelijk, stralend, zonnig en floraal. Denk aan de zon in de oceaan onder een strakblauwe hemel.

Topnoten: Gekristaliseerde gele bosbraam
Hartnoten: ‘Daisy’ bloemblaadjes
Basisnoten: Kasjmiermusk, drijfhout

Ik zei het al in de Pakketjes Party waarin ik onder andere Daisy Love uitpakte, van de geurnoten word je niet veel wijzer. Er is wat fantasie voor nodig. De omschrijving vind ik wel goed kloppen. Een zonnige geur, zoetig, maar ook zacht. Zonnig, bloemig en vertrouwd.

Daisy Love heeft natuurlijk wel wat weg van Daisy, maar toch is het een hele sterke, eigen geur. Hij is net wat minder fris dan de originele Daisy, net wat warmer en zoeter. Ik vind hem super zomers en dat maakt me heel erg blij. Daisy Love ‘verslaat’ voor mij de originele Daisy niet, maar ik denk dat ik het de komende maanden zeker wel een hele fijne afwisseling ga vinden. De geur blijft de hele dag hangen en ruikt vanaf het eerste moment vertrouwd. I love Daisy Love!

Eau de Toilette 30 ml € 55,55
Eau de Toilette 50 ml € 73,33
Eau de Toilette 100 ml € 102,00

Marc Jacobs Daisy Love is hier te koop*. Nu met 25% korting!

Twitter Facebook
Categorie: Parfum | 8 mei 2018 | 16 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Sarah op 8 mei 2018 07:29

Klinkt erg goed. Ben ook een fan van daisy dus ik ga deze zeker eens ruiken. Ik vind de flaconnetjes altijd zo leuk!

[Beantwoorden]


Door femketje op 8 mei 2018 08:11

die flacon alleen al <3 zo mooi! ben gek op MJ parfums :)

[Beantwoorden]


Door Syl op 8 mei 2018 08:29

De geur klinkt echt heel lekker! Binnenkort maar eens snuffelen in de winkel.

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 8 mei 2018 09:16

Dat klinkt heerlijk! Ik heb zelf de originele Daisy en die vind ik inderdaad heel erg luchtig máár lekker. Toch ben ik laatste tijd meer zwaardere luchtjes gaan waarderen. Ik zag deze Daisy Love al een aantal keer voorbij komen op Instagram maar het sprak me niet zo aan, totdat je net schreef dat deze een hele sterke eigen geur heeft en minder fris is dan Daisy. Cashinggg, ik moet deze hebben! Goeie timing want nu vanwege Moederdag hebben veel winkels korting op geurtjes. Thanks Vera, weer paar euro’s armer door jou :p

[Beantwoorden]


Door Kelly op 8 mei 2018 09:44

Zo’n mooie verpakking dit! De geur vind ik ook heerlijk. :)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 8 mei 2018 10:49

Oh heerlijk! Ik ben dol op Marc Jacobs. Fijn dat ‘tie nu met korting te scoren is.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 8 mei 2018 10:58

Je foto’s zijn echt prachtig Vera! De geur spreekt me ook nog eens aan. Dit is echt een geur die bij me past. Wil hem gauw eens gaan ruiken!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2018 om 17:57:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Iris op 8 mei 2018 12:11

Het ziet er uit als een heerlijk parfum.

Alleen de link naar de website waar je het parfum met korting kan kopen klopt volgens mij niet ?
Ik krijg een melding dat de site niet veilig is (zanox.com )
dus misschien is daar iets mis gegaan ?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2018 om 17:57:

Gek! Heb even gecheckt, maar bij mij doet ‘ie het gewoon.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 8 mei 2018 18:20

Oehh ik ben zo ontzettend nieuwsgierig naar de geur, lijkt me echt heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 8 mei 2018 21:36

Deze geur lijkt me erg lekker, en alleen al voor de prachtige flacon zou ik ‘m willen hebben!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 9 mei 2018 17:53

Lijkt mij wel is een fijne geur om de mijne mee af te wisselen. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Mara op 12 mei 2018 12:19

ik zag de parfum in de video waar je pakketjes ging open maken en ik vind de geur helemaal geweldig want ik heb heb hem ook gekocht!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 13 mei 2018 16:06

Wauw, wat een mooie foto’s weer Vera. Ik heb de geur afgelopen week voor het eerst geroken en het is helemaal mijn geur! Ik wil ‘m zeker gaan scoren!

[Beantwoorden]


Door pib op 28 februari 2019 16:34

Ik heb het en het ruikt heerlijk!

[Beantwoorden]