The Body Shop Body Yogurt

The Body Shop ken je natuurlijk van de fijne body butters. Ik heb standaard een voorraadje in huis, maar richting de zomer vind ik het fijn om lichtere verzorging voor mijn lichaam te gebruiken. Daarom smeer ik bijvoorbeeld graag met een Body Sorbet. Dat is net een gesmolten ijsje, erg lekker. Maar er is nu weer iets nieuws: Body Yogurt!

Onlangs ontving ik vier vrolijke potjes Body Yogurt van The Body Shop. In totaal zijn er zes geuren: Almond Milk, British Rose, Mango, Moringa, Strawberry en Banana (limited edition). Body Yogurt is een product ontwikkeld voor wanneer je haast en geen zin in gedoe hebt. Ik moet toegeven dat ik dat het enige vervelende vind aan de butters: het intrekken duurt zo lang! De yogurt trekt snel in (binnen 15 seconden?!) en plakt niet.

The Body Shop Body Yogurt € 10,00

Almond Milk – British Rose – Mango – Moringa

Body Butters zijn dik, net als boter. Daarom duurt het even voordat ze ingetrokken zijn. De Body Yogurts zijn luchtig en fris en (inderdaad) net als yoghurt. Ik weet niet zo goed waarom, maar ik vind het zo leuk en goed bedacht. Ik word er blij van!

De Body Yogurts trekken ook echt heel snel in. Binnen 15 seconden is misschien wat ambitieus, maar geef het een minuutje en je bent good to go. Ook fijn: je hebt maar een klein beetje nodig. En die geur… heerlijk! Vooral Mango, ik begin er gewoon van te watertanden.

Weer een nieuw product van The Body Shop waar ik fan van ben! De limited edition banaan ga ik zeker nog proberen te bemachtigen en anders ga ik de Mango Body Yogurt nog wat meer inslaan. Voor de wintermaanden denk ik niet dat de Body Yogurts genoeg verzorging zullen bieden, maar voor de lente en zomer vind ik ze heerlijk en is het precies wat ik zoek.

In elke Body Yogurt zit 200 ml, wat evenveel is als in een ‘normale’ Body Butter, ook al lijken de potjes kleiner. Oh, en ze zijn ook nog eens goedkoper én de Body Yogurts zijn compleet vegan. Win win!

The Body Shop Body Yogurt is nu te koop bij winkels van The Body Shop.


Reacties

Door Leah op 9 mei 2018 07:27

De Body Yoghurts klinken heerlijk! Het is inderdaad een puntje van de body butters dat het even duurt om in te trekken. Meestal gun ik mijzelf die tijd niet!
Wat ik nu gebruik is een Rituals douche olie. Dat laat ook een heerlijk laagje achter op je huid zonder dat het vettig wordt.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 9 mei 2018 07:38

Ze zijn zo cute! Omdat ik enkel nog natuurlijke producten gebruik, vind ik de geur enorm sterk (ben dat niet meer gewend denk ik haha), maar als ik er niet te dicht met mijn neus op hang, zijn ze heerlijk ;)

[Beantwoorden]


Door femketje op 9 mei 2018 08:05

deze lijken me wel wat, zeker als ze wat minder dik en wat luchtiger zijn dan de body butters :) de moringa geur vind ik echt super lekker, dus grote kans dat ik die ga scoren :D

[Beantwoorden]


Door Loes op 9 mei 2018 08:38

Deze lijken me echt heerlijk voor de zomer! Ik heb nog heel wat producten staan, dus die moet ik eerst op maken helaas haha..

[Beantwoorden]


Door JD op 9 mei 2018 08:46

Klinkt goed! Alleen jammer dat de geur cocos of green tea er niet bij zitten☹️. Misschien dat almond milk wat voor mij is, want ik ben niet zo van de fruitige geuren (als bodylotion).

[Beantwoorden]

Kaylee antwoordt op 21 mei 2018 om 22:13:

Beste JD,

De coconut body yogurt is er wel. Ik heb deze gisteren in the body shop in Amsterdam gespot. Hopelijk heb je iets aan mijn reactie.

Groetjes.

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 9 mei 2018 09:03

Die Body Yogurts zien er goed uit! Ook fijn dat er wat minder ‘standaard’ geuren bij zitten, klinkt echt de moeite waard!

[Beantwoorden]


Door naomi op 9 mei 2018 10:04

Ik wil deze sowieso heel greeg proberen! Ik vind de body butters veel te heftig voor in de lente en zomer namelijk.

x

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 9 mei 2018 10:05

Deze klinken heerlijk! Dat langzame intrekken is de reden waarom ik niet graag body butters gebruik. Ain’t nobody got time for that, haha!

[Beantwoorden]


Door Willemse op 9 mei 2018 10:16

Hmmmmm van de bananen shampoo ben ik al fan dus deze limited edition wil ik zeker graag proberen!
Mischien wel apart om all over naar banaan te ruiken ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2018 om 14:35:

Love banaan!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 9 mei 2018 11:04

Ik moet echt een scoren voor deze zomer. Lijkt me heerlijk!

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 9 mei 2018 11:20

Heerlijk zijn ze! Ik heb ze ook al een tijdje alle 4 binnen gekregen. Mijn favoriet is de Mango omdat deze ook echt naar mango ruikt en geen overheersende sterke geur heeft. Ik ben het type die een body butter of lotion vermijd omdat ik het plakkerige gevoel haat, vooral met die warme weer. Ik breng het aan meteen na het douchen en na een paar keer wrijven is het helemaal ingetrokken. Geen plakkerig gevoel of shiny effect op je lichaam! Super fijn als je haast heb. Ik kan het iedereen aanraden. Zelf ben ik geen fan van hun body butters omdat het voor mij echt net té heftig is en te voedend, dit is echt een uitkomst voor mij.

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 9 mei 2018 12:41

Klinkt als erg fijne producten, zeker om te willen gaan gebruiken in deze heerlijke tijd van het jaar. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Sarah op 9 mei 2018 12:55

Heerlijk lijken deze mij. Ben erg benieuwd naar de mango en banaan.

[Beantwoorden]


Door Marijke op 9 mei 2018 13:07

Deze klinken zo fijn voor de zomermaanden!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 9 mei 2018 16:33

Deze zijn zo lekker! Echt een heel fijn product voor in de zomer

[Beantwoorden]


Door Kelly op 9 mei 2018 19:49

Ze lijken mij echt heerlijk! Vooral de mango variant :)

[Beantwoorden]


Door Elke op 9 mei 2018 22:14

Oeeh, deze lijken me heerlijk voor tijdens de zomer!

[Beantwoorden]


Door Florentine op 10 mei 2018 10:17

Super leuk!!! Ik las hier al over op andere blogs, en het lijkt mij zo’n heerlijk zomerproduct. Leuke verpakkingen ook weer. (En mooie foto’s heb jij gemaakt!) Liefs, Florentine

[Beantwoorden]


Door Emke op 10 mei 2018 12:08

Ik wil ze heel graag proberen! Ik heb hier al veel goeds over gehoord!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 11 mei 2018 14:25

Ik vind ze echt fantastisch! Heeeerlijk

[Beantwoorden]


Door anna op 11 mei 2018 17:39

Wat een heerlijke producten! Krijg gelijk zin om ze ook te kopen <3

[Beantwoorden]


Door Michelle op 11 mei 2018 20:21

Je kon gratis samples aanvragen en dat deed ik, ik ontving de Britishe rose en Almond. Heerlijk geuren! Ben ook nog zo benieuwd naar de mango variant, wellicht dat ik deze binnenkort erbij koop.

[Beantwoorden]


Door Mara op 12 mei 2018 12:18

na deze review ben ik gelijk naar de body shop gegaan en ik ben helemaal weg van de producten!!!! ik heb de mango want ik hou daar zooo van.

xoxo mara

[Beantwoorden]