Behind the scenes vlog met studio tour & secret project onthulling!

De ‘behind the scenes’ video van vandaag is heel bijzonder. Ik vlog hoe ik te werk ga wanneer ik me opmaak voordat ik een Eerste Indruk video of review ga maken, hoe ik meerdere highlighters achter elkaar op mijn gezicht swatch, geef een tour door mijn studio en laat zien welke lampen ik sinds een paar maanden gebruik. En als kers op de taart onthul ik iets heel cools dat bij mijn werk hoort: een samenwerking met L’Oréal vanaf komende week bij Etos… AAAAH! Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Vanaf maandag 23 april t/m 6 mei 2018 bij ETOS! Je krijgt de Beauty Travelbag by Vera Camilla bij aankoop van twee L’Oréal Paris en Garnier producten (muv Ambre Solaire, deodorant en maskers) 2e product halve prijs. De waarde van de Beauty Travelbag is € 19,99, maar die krijg je dus kado!

Deze video is in samenwerking met L’Oréal.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 22 april 2018 | 19 reacties

Reacties

Door Ine op 22 april 2018 12:20

Oh zo leuk dat je je eigen beauty bag uitgebracht hebt! Het zijn echt super mooie tasjes! Jammer dat ik in België woon, anders ging ik er zeker om gaan.

[Beantwoorden]


Door Jet op 22 april 2018 12:37

Jammer dat je ‘secret project’ al onthuld is in de nieuwe etos folder, nog voordat je de video online zette..

[Beantwoorden]


Door Julia op 22 april 2018 13:17

Aah super tof Vera! Echt leuke tasjes, ik ga er zeker 1 scoren! En ook weer super leuk hoe je de video in elkaar hebt gezet!

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 22 april 2018 13:24

Wat een leuke beautybags!!

[Beantwoorden]


Door Em op 22 april 2018 13:26

Wat zijn de tasjes leuk! Ik ga morgen shoppen. In eerste instantie dacht ik dat ik zou moeten zoeken naar twee producten om het tasje te krijgen, maar toevallig blijk ik echt 2 producten nodig te hebben.
Ik vraag af waarom je niet een toilettasjes lijn op de markt brengt. Deze tasjes zijn echt leuk!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 22 april 2018 15:41

Wat een toffe samenwerking, en wat een prachtige tadjes. Ik ga even langs de winkel volgende week, want deze wil ik zeker in mijn bezit hebben. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Demi op 22 april 2018 17:02

Ahh wat super leuk!! Ook echt een leuk en tof product wat je hebt mogen ontwerpen. Echt iets wat ook bruikbaar is. Vaak vind ik samenwerkingen met bloggers zo obvious en laat ik ze aan me voorbij gaan zonder ernaar te kijken.

Keep up the good work Vera! Wees trots op jezelf!

Veel liefs

[Beantwoorden]


Door Cheriette Camilla op 22 april 2018 18:46

Zo leuk!!!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 22 april 2018 18:58

Super leuk kijkje achter de schermen en wat een tof project :) Ik vind het zo tof om te zien dat je zo gegroeid bent (volg je al jaaaaren) en nu zo professioneel te werk gaat, topper :)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 23 april 2018 10:28

Wat leuk die samenwerking! Ik vind die tasjes ook wel erg leuk :)

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 23 april 2018 11:20

Jaaa wat zijn ze schattig geworden! Ik zag laatst ook een uitnodiging voorbij komen van jouw lancering maar kon er helaas niet bij zijn, dus had al een little sneak peek meegekregen wat er ging komen. De kleurtjes en vorm zijn zo leuk gedaan. Ik zie vaker zulke handy bags voorbij komen, heb er zelf ook één maar die word dan plat gesqueezed ipv ronding behouden. Wel handig dat je in nog aparte vakken hebt voor bijv. brushes. Ik zou zo die roze aanschaffen, zo handig voor tijdens het reizen of een logeer partijtje!

[Beantwoorden]


Door Annika op 23 april 2018 12:38

Wat een leuke tasjes! Ik ga van de week zeker even kijken of ze ze nog hebben.

[Beantwoorden]


Door Mayte op 23 april 2018 17:13

heeey ik had een vraag, hoe groot zijn de tasjes ongeveer????

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 23 april 2018 17:15

Ik was zo nieuwsgierig dat ik vandaag gelijk naar Etos ben gegaan en heb ook meteen vier producten gekocht, zodat ik ze allebei kon bemachtigen..en wat een onwijs leuke, schattige en vooral handige tasjes Vera! Mijn moeder vond ze ook zo leuk, dus ik denk dat ze van de week ook maar even bij Etos gaat kijken. ;)

[Beantwoorden]


Door Nicky op 23 april 2018 18:54

Wat een supercoole tasjes!!! Vooral die groene vind ik echt super en zou ik zelf DIRECT kopen. Alleen, ik woon in BE en heb geen directe toegang tot Etos… komen deze ook nog ergens te koop gewoon? Want dan koop ik er een!

[Beantwoorden]


Door Charlot op 23 april 2018 20:24

Zo leuk Vera! Als 27-jarig fan gelijk naar de Etos geweest vanochtend <3

[Beantwoorden]


Door Marijke op 24 april 2018 13:00

Guilty. Vandaag vanuit België speciaal naar de Etos in Hulst gereden om de groene in handen te krijgen :D

[Beantwoorden]


Door Mara op 24 april 2018 15:50

super leuk ik heb de video zeker gezien. nu weet ik hoe jij het doet. ik doe het soort van ook zo maar dan zonder mijn gezicht. dus ik laat alleen swatches zien. ik ga je zeker volgen want hier heb ik echt wat aan.

[Beantwoorden]


Door Lauren op 25 april 2018 14:57

Super jammer, geen Etos in België..

[Beantwoorden]