5 x Eerste Indruk | Dit kan toch niets zijn?

Van een ‘injectie’ lipgloss tot groene blush… De nieuwste Eerste Indruk video zit weer vol met opvallende make-upproducten. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 15 maart 2018 | 8 reacties

Reacties

Door Loes op 15 maart 2018 07:36

Die pandapatches hahaha, wat idioot. Het ziet er mega gek uit, maar het klinkt best wel prettig! Ik gebruik nooit cushion foundations, maar de spons ziet er wel goed uit, ook met vloeibare foundation.

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 15 maart 2018 07:40

Jaaaa ik hou van Tony Moly! Ik ben paar jaar geleden in Zuid Korea geweest en heb toen bijna alles gehaald: peach handcreme, sheetmasks, liptints, lipbalms, panda hand cream.. al die schattige dingen! Het is echt een paradijs van cute things en iedereen moet ook gewoon een keer iets van ze proberen want het merk produceert wel fijne producten. De Panda Eye Patch werkt heel goed bij mij. Soms kan die verschillend reageren op mijn huid: soothening maar ook prikkelig. De groene blush ken ik ook maar dan de groene lipstick van dezelfde merk. Ik wist dus stiekem al dat de kleur zou aanpassan aan de ph/zuurtegraad van ne huid, wel leuk ding maar niet het resultaat wat ik graag zie bij een blush. Misschien voor je volgende “eerste indruk” iets van jane iredale proberen? Ik ben nieuwsgierig wat je mening is over mineral makeup.

[Beantwoorden]


Door femketje op 15 maart 2018 08:55

Haha die panda oogjes zijn epic xD
Hele fijne eerste imdrukken video weer ♡

[Beantwoorden]

femketje antwoordt op 15 maart 2018 om 08:55:

*indrukken bedoelde ik ofcourse :)

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 15 maart 2018 10:36

Haha wat een thumbnail, heftuuug :P En ik ben het helemaal met je eens wat betreft de injecties!

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 15 maart 2018 14:35

heb weer heerlijk gelachen om deze video. ik vond het weer een geslaagde video om te zien. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 15 maart 2018 21:07

Fijne, spontane video !

[Beantwoorden]


Door Mieke | mieksmind op 16 maart 2018 21:36

whahah ik moet zo om jou lachen. alle producten kende ik nog niet, de RT sponge vond ik wel echt leuk, lijkt me prima voor de cushion foudation

[Beantwoorden]