NARS Radiant Creamy Concealer

De NARS Radiant Creamy Concealer, die móest ik echt nog eens reviewen. Dit zou de crème de la crème (of de creamy de la cream ;)) onder de concealers moeten zijn. Hij won meerdere prijzen en is een van NARS’ best sellers. Na de reviews van Urban Decay All Nighter Concealer en de Makeup Revolution Conceal & Define was ik heel benieuwd of ik nog enthousiaster zou kunnen worden van een nieuwe concealer…

Ik heb de concealer opgestuurd gekregen in de lichtste kleur, Light 1 Chantilly. In totaal zijn er 22 kleuren verkrijgbaar, dat is een aardig breed palet om uit te kiezen. Helemaal nieuw ziet de concealer er mooi uit. Stijlvol, met die matzwarte dop. Maar je begrijpt vast ook: die is binnen no-time vies.

NARS Radiant Creamy Concealer € 29,50

NARS Radiant Creamy Concealer Chantilly

Voor

Aangestipt

Ingeblend

Met foundation

Na

De dekking van de NARS Radiant Creamy Concealer vind ik mooi. Hij dekt meteen al goed, maar als je toch iets meer power wilt, dan kun je nog wat extra aanbrengen en de dekking zo opbouwen. Wat ik ook erg geslaagd vind, is de matte maar toch ook heel gezond glanzende finish van de concealer. Hij is niet droog, trekt niet in de lijntjes en zorgt ervoor dat mijn blik fris en wakker is.

Urban Decay en Makeup Revolution hebben mij al twee hele goede concealers gegeven, maar ik moet toegeven dat ik toch ook wel echt heel erg fan ben van de NARS Radiant Creamy Concealer. Hij is net even anders, heeft iets meer ‘oempf. Hij zit prachtig, trekt niet in de lijntjes en houdt de hele dag. Vooral onder de ogen vind ik hem mooi, maar hij kan ook goed op andere oneffenheden en zelfs gebruikt worden als highlighter.

Ik begrijp waarom deze concealer populair is en bij velen favoriet. Het is een krachtpatser en een multi-tasker. Wat wil je nog meer?

NARS Radiant Creamy Concealer is hier te koop*.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 14 maart 2018 | 31 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Syl op 14 maart 2018 07:18

Ik gebruik deze nu al een jaartje, echt een fijne concealer. (Soms gebruik ik de concealer van Kat von D.)
Deze gebruik ik naast de Nars sheer glow foundation. Binnenkort ga ik alweer aan mijn 4e flesje. Echt zo’n fijne formule! En ik heb aardig wat foundations geprobeerd

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 maart 2018 om 13:06:

Kat Von D vind ik ook top! En de NARS foundations staan ook nog zeker op mijn lijstje om te proberen.

[Beantwoorden]

Syl antwoordt op 14 maart 2018 om 17:43:

Ja! De sheer glow is echt een aanrader

[Beantwoorden]


Door femketje op 14 maart 2018 07:51

zo fijn dat deze niet in lijntjes trekt, ik ga ‘m zeker nog eens scoren :D

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 14 maart 2018 08:24

Ik gebruik deze exacte kleur al jaren! Ik denk nu zo’n bijna 3/4 jaar sinds ik de Nars flagshipstore in New York had bezocht. Ik was meteen we van de geweldige mooie dekking die er totaal niet cakey oogde en de fijne textuur die het had waardoor je makkelijk je concealer kon blenden onder je ogen. De Radiant Creamy Concealer is absoluut mijn favoriete concealer en eentje die ik zal blijven aanschaffen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 maart 2018 om 13:06:

Goed omschreven!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 14 maart 2018 09:07

Hij heeft lang op mijn lijstje gestaan, maar ik gebruik nu enkel nog natuurlijke producten. Maar fijn dat ie je zo goed bevalt :) Een goede concealer vind ik zo belangrijk!

[Beantwoorden]


Door Loes op 14 maart 2018 09:30

Ik heb al zoveel positieve dingen gehoord over deze concealer, ik wil hem echt proberen!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 14 maart 2018 09:40

Hier ben ik ook echt benieuwd naar! Ik vind de foundations van NARS ook fijn, dus dat schept verwachtingen voor de concealer.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 14 maart 2018 10:11

Klinkt heel erg goed. Ik ben zelf ook heel te spreken over de Concealers van NARS

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 14 maart 2018 10:48

Ik vind deze erg fijn! Ik heb hem getest op een event en daar bleef hij inderdaad goed zitten. Ik weet niet hoe hij mij op langere termijn zou bevallen, daar zou ik hem voor moeten aanschaffen, maar je review klinkt heel goed!

[Beantwoorden]


Door anna op 14 maart 2018 10:58

Wat een goede dekking! Ik vind het effect heel erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 14 maart 2018 11:01

Wauw, op je gezicht ziet hij er heel mooi en natuurlijk uit! Het lijkt absoluut niet alsof je veel concealer hebt opgesmeerd, wat ik persoonlijk het mooist vind ;)

[Beantwoorden]


Door Nathalie Piersma op 14 maart 2018 12:47

Hai Vera ik ben al zo lang benieuwd naar deze concealer. Ik ben vooral benieuwd wat het verschil is met deze concealer en dezelfde concealer in het ronde potje, zit daar echt verschil tussen? Ik hoop niet dat je nu boos wordt (so sorry), maar ik ontdekte een typfoutje in deze zin:
‘Ik heb de concealer opgestuurd gekregen in de lichtste kleur, Light 1 Chantilly. In totaal zijn er 22 kleuren verkrijgbaar, dat is een aardig breed palet om uit te kiezen. Helemaal nieuw ziet de highlighter er mooi uit’.
(Je schrijft in de laatste zin highlighter waar je volgens mij concealer bedoeld) is zeker niet lullig bedoeld van mij! Groetjes

[Beantwoorden]

Lau antwoordt op 14 maart 2018 om 12:58:

Vind het wel lief dat je het zo voorzichtig brengt, ik denk zeker dat ze het juist wel kan waarderen, soms lees je gewoon over dingen heen, het was mij bijv. ook niet eens opgevallen in eerste instantie ;)

[Beantwoorden]

Nathalie Piersma antwoordt op 14 maart 2018 om 15:17:

Ahh super lief van je, dank je :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 maart 2018 om 13:07:

Oh oeps! Super dat je het opgemerkt hebt en even aangeeft.

Welke concealer bedoel je trouwens, ook van NARS?

[Beantwoorden]

Nathalie Piersma antwoordt op 14 maart 2018 om 15:16:

Ohh gelukkig vat je het sportief op! Ik bedoel de soft matte complete concealer van Nars die zit in zo’n mooi rond doosje is deze concealer vergelijkbaar met diegene die je hebt getest? Groetjes

[Beantwoorden]


Door Laura J op 14 maart 2018 13:51

Fijne review!
Ik vind zelf de Maybelline Fit Me concealer ook nog steeds heel fijn. Qua finish vind ik ‘m best lijken op die van Nars, wel iets minder dekkend.
Eerst was 15 de lichtste kleur, maar nu hebben ze de lijn uitgebreid met kleur 05 (bij de duitste DM drogist al te koop voor 5 euro, in Nederland nog niet geloof ik). Die is echt stukken lichter dan 15. Nog niet zo licht als Nars Chantilly, maar werkt prima voor mijn nc/nw 10 huid. Hij is ook duidelijk lichter dan de Collection concealer bijvoorbeeld.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 maart 2018 om 14:28:

Dat ga ik in de gaten houden!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 14 maart 2018 15:45

Ik had deze, een paar keer gebruikt maar ik vond hem niet fijn: veel te droog en stroef. Heb hem na een jaar bijna vol weg gegooid. Echt zonde… Waarschijnlijk ligt het aan mij, als ik alle reacties hierboven lees!

[Beantwoorden]

Lise antwoordt op 14 maart 2018 om 16:58:

Dit heb ik ook! Hij werkt bij mij totaal niet fijn, veel te droog en trekt toch mega in de lijntjes. Meh, helaas.

[Beantwoorden]

Didi antwoordt op 19 maart 2018 om 11:08:

Heb ik helaas ook! Zonde.

[Beantwoorden]


Door Kim op 14 maart 2018 15:56

Kocht deze voor het eerst in 2014. Ben nu bezig aan mijn vierde verpakking. Doe er dus erg lang mee. Blij dat het eindelijk in NL verkrijgbaar is! Ik wil geen andere meer.
De concealer valt niet op, trekt niet in de lijntje, heeft geen gele ondertoon (Vanilla) en is gewoon prachtig!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 15 maart 2018 12:29

Wauw! Even een heel andere vraag: welke lipstick heb je op op de na foto?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 maart 2018 om 17:58:

Doll van Kylie Cosmetics!

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 15 maart 2018 12:54

ik ben erg benieuwd naar deze concealer, heb toevallig een miniatuur ervan liggen. die ga ik natuurlijk direct uit de kast pakken en uitproberen. liefs sraya

[Beantwoorden]


Door Lotje op 15 maart 2018 15:39

Wauw wat een prachtig resultaat! Deze concealer staat al heel lang op mn wishlist!

[Beantwoorden]


Door Cissie op 16 maart 2018 15:35

Heeft iemand toevallig ervaring met zowel deze concealer als de Estee Lauder double wear stay in place? Dekt deze van Nars net zo goed en blijft deze ook zo lang zitten? Alvast bedankt! :)

[Beantwoorden]

Em antwoordt op 16 maart 2018 om 22:10:

Hoi Cissie, ik heb deze week de nieuwe concealer van Estee lauder gekocht. De “Double Wear Waterproof All Day Extreme Wear Concealer”.
Deze concealer is waterproof en transpiratieproof, kleurvast en veegvast.
Deze concealer kun je aanbrengen met een penseel, beauty b, zelfs met je vingers, hij versmelt met je huid als geen ander. Hoe je deze concealer ook aanbrengt, hij presteert als de beste. Het sterke punt (naast alle andere buitengewone eigenschappen!!!) is dat hij absoluut niet in de lijntjes trekt.
Het is de beste concealer die ik ooit heb gebruikt. Ik heb een zeer gevoelige, behoorlijk vette huid. Met mijn gevoelige vette huid is het niet makkelijk een mooie concealer te vinden die zich goed aan de huid hecht. Vandaar dat ik alle concealers (High end) al heb gebruikt.
Deze nieuwe concealer van Estee Lauder is enig in zijn soort en egschikt voor alle huidtypen.
Excuses Vera, ik realiseer mij dat het wellicht niet zo aardig is om zo enthousiast te zijn over een andere concealer dan die jij hier noemt. Echter, ik weet dat jij verknocht ben aan de Double Wear foundation. Wellicht is de nieuwe concealer van Estee Lauder ook wat voor jou.

[Beantwoorden]


Door Wies | Nature of Happiness op 17 maart 2018 12:17

Ziet er heel mooi uit! Ik heb nog nooit NARS producten getest, maar daar wordt het weleens tijd voor!

[Beantwoorden]