OFRA Espresso Lip Set (Mocha, Amsterdam & Milan)

I ❤️ OFRA. Dit merk maakt naar mijn mening misschien wel de beste liquid lipsticks, die ik elke week gebruik. Voordat ik OFRA ontdekte, vond ik vloeibare lipstick verschrikkelijk. Dat kan ik me nu haast niet meer voorstellen! Je begrijpt dus vast dat dit merk bij mij een streepje voor heeft. Als er nieuwe kleuren liquid lipstick uit zijn, dan wil ik die heel graag proberen. En ik heb geluk, want onlangs werd ik verrast met de nieuwe Espresso Lip Set met daarin de kleuren Mocha, Amsterdam en Milan.

OFRA is geen merk wat zich richt op vormgeving en flitsende, vernieuwende verpakkingen. De lip set ziet er dan ook niet echt gezellig uit. De verpakking is super simpel. Je krijgt drie liquid lipsticks, die zijn in een kartonnetje gestoken en daar zit een plastic doosje omheen. Klaar. Maar de lipsticks zelf spreken me wel gelijk aan. De kleurkeuze in de set is divers en vind ik goed passen bij het najaar.

OFRA Espresso Lip Set € 49,95

Mocha – Amsterdam – Milan

Mocha

Mocha is prachtig. OFRA is zo goed in het ontwikkelen van draagbare, unieke tinten. Is deze lipkleur nou bruin, of toch roze? Hoe dan ook: ik vind hem mooi.

Amsterdam

Mijn stadje, Amsterdam! Ook een super mooie kleur, lekker koel en intens. Doet me een beetje denken aan Dutchess, ook een liquid lipstick van OFRA die ik vaak draag.

Milan

En tot slot: Milan. Super chic donkerrood. Dekt perfect en is heerlijk intens.

De liquid lipsticks van OFRA hebben een romige formule en een subtiele vanillegeur. Niet heel zoet of sterk, persoonlijk vind ik het wel lekker. De lipsticks brengen heel makkelijk en mooi aan, drogen goed op en slijten gelijdelijk na een uur of vier van mijn lippen af. Opnieuw aanbrengen of bijwerken is geen probleem!

Ik vind alle drie de kleuren mooi, maar Mocha en Amsterdam zijn mijn favorieten. Die vind ik net even wat specialer. Heel tof!

OFRA Espresso Lip Set koop je hier.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 3 januari 2018 | 36 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door Femke op 3 januari 2018 06:11

Wat zijn alle drie de kleuren mooi zeg, ze staan je allemaal goed. Ik vind de vormgeving van Ofra ook super simpel, maar wel prima. Ik heb dit merk nog niet geprobeerd, maar ben al een tijdje erg benieuwd naar de liquid lipsticks. Ik ga ze binnenkort eens bestellen.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 3 januari 2018 07:08

Je wilt wel altijd bovenaan staan, hè Femke. Beetje meeliften op succes van anderen.

[Beantwoorden]

Lou antwoordt op 3 januari 2018 om 09:25:

Ja, dat lijkt me ook de meest voor de hand liggende verklaring ?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 januari 2018 om 11:29:

Wat maakt dat nou uit? Ik ben blij met de reacties van Femke. Vind ik een stuk gezelliger dan de reactie die jij plaatst.

[Beantwoorden]

Judith antwoordt op 4 januari 2018 om 12:16:

Lieve reactie, siert je enorm!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 3 januari 2018 07:55

Mocha vind ik prachtig! Ik heb zelf de liquid lipsticks van Ofra nog niet geprobeerd, maar heb sinds kort er wel wat van Jeffree Star. Die vind ik ook wel fijn (die van Hema trouwens ook), terwijl ik vroeger totaal niet van de liquid lipsticks was!

[Beantwoorden]


Door femketje op 3 januari 2018 08:03

woah ik vind ze alle 3 wel erg pretty :D

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 3 januari 2018 08:43

Oh wauw, dit zijn helemaal mijn kleuren! Toch gaat mijn voorkeur dan uit naar Mocha, die zou ik overdag gewoon kunnen dragen :). Ik heb Ofra nog nooit geprobeerd, maar zou het graag eens willen dragen!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 3 januari 2018 09:23

Prachtige kleurtjes! Mocha is mijn favoriet (:

[Beantwoorden]


Door Lou op 3 januari 2018 09:29

Vind ze er niet zo mooi op zitten. Milan nog wel, Amsterdam totaal niet…

[Beantwoorden]


Door Syl op 3 januari 2018 09:29

Ik heb een kleurtje van Ofra. In deze reeks spreekt de kleur Mocha mij wel aan.
Persoonlijk vind ik Jeffree Star net wat fijner dan Ofra.
Maar veel mensen kopen niets van hem vanwege zijn ‘nare’ persoonlijkheid, terwijl zijn producten top zijn.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 3 januari 2018 10:46

Wauw,vooral Mocha vind ik prachtig

[Beantwoorden]


Door Anneke op 3 januari 2018 11:09

Mocha! ?

[Beantwoorden]


Door Loes op 3 januari 2018 11:13

Wauw, wat een mooie kleuren! Net zoals de meeste hier in de comments, spreekt ook Mocha mij het meest aan. Wat is die mooi!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 3 januari 2018 11:24

Ik vind de verpakking alleen al mooi! Hele gave tinten :)

[Beantwoorden]


Door marleen op 3 januari 2018 11:42

Ook ik ga voor mocha hoor, wat een beauty!!

[Beantwoorden]


Door anna op 3 januari 2018 12:26

Wauwie, wat een mooie en bijzondere kleuren! Toch heel draagbaar inderdaad, tof! <3

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 3 januari 2018 13:59

Haha ik herken me volledig in je eerste alinea :D was ook lang geen fan van liquid lipsticks maar door jouw enthousiasme over Ofra toch nog maar eens een poging gewaagd met de black friday sale. Heb Mocha en Havana Nights aangeschafd en jawel hoor, ik ben om :D
Mocha draag ik non-stop sindsdien! De comfortabele samenstelling heeft me over de streep getrokken, ze zitten niet trekkerig droog zoals ik bij andere merken wel last van heb. Verder vind ik ze longlasting en ze slijten mooi :) Heb ondertussen ook nog Charmed en twee highlighters aangeschaft, woops^^
Als ik één nadeel kan bedenken is het de verpakking, na enkele dagen in mijn tas is de bedrukking er al volledig af. Maar ach wat, dat neem ik er wel bij als de producten goed zijn :)
Bedankt voor de tip Vera <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 januari 2018 om 17:43:

Dat heb ik inderdaad ook, ze worden binnen no-time kaal haha.

[Beantwoorden]

Frouwke antwoordt op 4 januari 2018 om 13:46:

Is de losse Mocha die je op Boozy kunt kopen dezelfde als in het setje? Hij staat Vera zo mooi, ik ben helemaal verkocht hahah.

[Beantwoorden]

Julie Tina antwoordt op 4 januari 2018 om 17:33:

Ik heb Mocha zelf via een andere site gekocht maar ik ga er van uit dat dat hetzelfde product moet zijn als in het setje :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2018 om 16:56:

Ja, is dezelfde!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 3 januari 2018 15:43

Ziet er mooi uit! Je maakt me toch wel erg nieuwsgierig naar dit merk..

[Beantwoorden]


Door Fabienne, Enjoyyourownbeauty op 3 januari 2018 20:02

Ik vind die kleur: Mocha echt zoooo mooi! Ook fijn dat ze lang blijven zitten, alle kleuren staan je prachtig!

Liefs
x

[Beantwoorden]


Door Mariska op 3 januari 2018 20:27

Vooral de eerste en de laatste vind ik heel erg mooi :)

[Beantwoorden]


Door Ivon op 3 januari 2018 20:49

Tof zijn ze! Ik ben ook fan van de liquid lipsticks van Ofra. Heb er helaas nog maar drie in de collectie. Mocht je nog een draagbare bijzondere metallic tint zoeken, dan is Monaco echt een aanrader Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 januari 2018 om 10:01:

dankjewel voor de tip! :)

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 4 januari 2018 10:24

Ik heb zelf van deze set de Mocha en ben er zó blij ermee! Ik ben in bezit van ongeveer 6 Ofra lipsticks en stuk voor stuk zijn ze super mooi en hebben ze een fijne finish. Laatst vroeg iemand nog aan mij welke lipstick in 2017 het beste vond of heb herontdekt en ik noemde Ofra omdat hun lipsticks creamy maar mate effect hebben, super lang blijven zitten en voor mijn smaak veel mooie kleuren aanbieden. Voor iedereen die nog geen Ofra Liquid Lipstick heeft: zeker halen!

[Beantwoorden]

An, TheBeauParlour antwoordt op 4 januari 2018 om 10:26:

Owja, enige nadeel is dat de logo heeel snel eraf slijt! Ik kan ze daardoor niet vaak gebruiken in mijn flatlay foto’s ): maaaar dat weerhoud mij niet om ze niet te gebruiken!

[Beantwoorden]


Door Britt op 4 januari 2018 14:48

Amsterdam is een hele mooie kleur!

[Beantwoorden]


Door Door op 4 januari 2018 16:02

Ik kan bijna niet geloven dat ik zojuist 17euro heb uitgegeven aan een lipstick waarvan ik niet eens weet of ze me zal staan…! De kracht van Vera :-D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2018 om 16:56:

Ohhh! Veel plezier ermee! :D

[Beantwoorden]


Door Eef op 5 januari 2018 17:13

Wow mooie kleuren alleen Amsterdam is iets minder het staat je goed

[Beantwoorden]


Door Lotje op 5 januari 2018 21:17

Ziet er goed uit! Eigenlijk nog nooit producten van Ofra geprobeerd, maar dat ga ik nu zeker doen. Mocha is echt zo mooi! X

[Beantwoorden]


Door Britt op 7 januari 2018 20:23

die kleuren staan echt heel mooi bij je vera!!!
ook prachtige kleuren.

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 14 januari 2018 16:18

Wat een mooie set, en wat een draagbare kleuren zitten erin. Liefs Soraya

[Beantwoorden]