Winter foto’s #2

Aan de ene kant vind ik een nieuw jaar best wel een dingetje, aan de andere kant voelde 1 januari gisteren eigenlijk als een hele normale dag. Dat vond ik best wel prettig. Ik heb niet zoveel stil gestaan bij de jaarwisseling als voorgaande jaren en merk dat dat me goed is bevallen. Hoe ik het vierde en wat ik vorige week allemaal deed, laat ik je hier zien.

Na Kerst met kerstkransjes, schuimpjes en kaasfondue had ik op ‘derde’ kerstdag gewoon heel veel zin in een lekker sapje.

Ik filmde gelijk de jaarlijkse ‘What I Got For Christmas‘ video. Jeffrey was ook aan het werk, dus ik kon thuis rustig mijn ding doen.

En daarna kregen bijna alle kado’s een plekje. Zoals de prachtige kussenhoes van Issey Miyaki x Iittala.

De slippers deed ik ook meteen aan.

De volgende dag filmde ik weer een video, dit keer een hele leuke Eerste Indruk.

En ik kreeg post waar ik blij van word: in plaats van reclamefolders krijgen wanneer je geen sticker op je brievenbus hebt, krijg je die folders vanaf dit jaar pas wanneer je een JA/JA sticker hebt. Dat gaat 34 kilo papier per jaar besparen! Super goed.

Vrijdag kwamen mijn ouders en maakte ik een kleurrijke ooglook met mooie nude lipstick van Charlotte Tilbury in Miss Kensington. Ik moet trouwens echt nog even leren in de lens te kijken, de camera van de iPhone X zit op een andere plek en daar ben ik nog niet aan gewend. Ziet er zo suf uit!

Ik kreeg een nieuw plantje voor in de plantenbakken die mijn moeder me vorig jaar kado gaf. Rozen… met glitters!

We gingen de stad in en ik greep de gelegenheid gelijk aan om gebruik te maken van de Lush sale. Helaas kwam ik er thuis achter dat een bath bomb niet in de tas zat :( een kleine domper, maar ik ben nog steeds heel blij met de producten.

We hadden geen zin om te koken en dus bestelde ik sushi.

Met een oude chocoladeletter en kerstkransjes toe, haha.

Zaterdag kwam mijn Karen Millen bestelling binnen. Dit leuke jurkje was helaas niet zo’n succes.

’s Middags reisde ik af naar het mooie Rotterdam, waar Alwin, Saske en natuurlijk Freek wonen.

Alwin maakte een super lekkere veganistische maaltijd met mijn favoriete groenten ❤️

’s Avonds reden we naar Eindhoven voor de laatste show van Teske’s clubtour. Wat is ze groot geworden hè?

Zonder dollen: Teske deed het onwijs goed. Elke keer dat ik haar zie optreden is ze weer gegroeid, ze stond zo relaxed op het podium en zong prachtig.

Na een hele lange reis (ik had Saske haar autosleutels nog in mijn tas toen ik in de trein zat naar huis, moest toen weer terug naar Eindhoven en zij heeft me daarna naar huis gereden. Draaamaaa. Maar het kwam gelukkig allemaal goed) rolde ik happy mijn bed in.

Zondag was het oudjaarsdag! Nog met natte haren van de douche trotseerde ik de supermarkt. Gelukkig viel het qua drukte ontzettend mee en kon ik alle aankopen doen die op mijn lijstje stonden.

Weer thuis maakte ik foto’s voor een leuke campagne. Die moest ik voor een witte muur maken, maar dat bleek nog best lastig in mijn huis. Het weer was ook erg donker, maar gelukkig kon ik met een extra lamp en wat schuiven in mijn kantoor, toch de foto’s maken die ik wilde.

Toen was mijn make-up er wel af, maar dat vond ik toch niet zo heel erg.

Om drie uur ’s middags lag mijn bestelling bij de Bakkerszonen klaar. Daar haalde ik vorig jaar mijn oliebollen en die vond ik zo lekker, dat ik besloot ook dit jaar weer daar naartoe te gaan.

In the pocket!

Jeffrey was de hele dag werken en kwam ’s avonds om half acht pas thuis. Omdat hij ook op nieuwjaarsdag moest werken, deden we het rustig aan. We besloten een mini Harry Potter marathon te houden.

Met pizza en champagne natuurlijk.

We hadden het bed in de woonkamer gelegd. Sloeg eigenlijk nergens op, maar het maakte het toch net wat gezelliger en knusser.

Lekker comfy.

Mijn eerste oliebollen van dit jaar!!! (1 januari 2017 dan even niet meegerekend ;)).

Gelukkig nieuwjaar!!!!

We hadden weer heel mooi uitzicht op het vuurwerk, dat blijft tof om te zien. We keken in totaal twee HP films en gingen rond twee uur slapen.

Hierbij nogmaals de allerbeste wensen voor 2018 ❤️ Ik hoop dat je een fijne jaarwisseling hebt gehad en een goed nieuw jaar tegemoet gaat.

Ben jij klaar voor een nieuw jaar? X


Winter foto’s #1
Herfst foto’s #13
Herfst foto’s #12

PS: volg je me al op instagram?


Reacties

Door Femke op 2 januari 2018 06:17

Wat een leuke foto’s. Ohhh dat bed in de woonkamer. Heer-lijk! Mooi ook met dat uitzicht op het vuurwerk. Klinkt als een perfecte avond als je het mij vraagt. Gelukkig nieuwjaar, op een prachtig 2018!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 januari 2018 om 11:26:

Dankjewel Femke, jij ook!

[Beantwoorden]


Door femketje op 2 januari 2018 07:48

die fluffy slippers zijn zo cute ;D

[Beantwoorden]


Door Susan op 2 januari 2018 09:12

Oh ja ik heb ook nauwelijk stil gestaan bij de jaarwisseling. Gisteren voelde inderdaad echt als een normale dag. Fijn!

[Beantwoorden]


Door Rosita Elise op 2 januari 2018 09:14

Gelukkig nieuwjaar lieve Vera! Ik hoop dat je een mooi jasr met mooie momenten tegoed gaat! Lekker genieten! En wat heerlijk die Harry Potter marathon! LOVE IT! Hihi xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 januari 2018 om 11:26:

Dankjewel! ❤️

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 2 januari 2018 09:25

Wat een prachtige foto’s!! Een gelukkig nieuwjaar x

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 2 januari 2018 09:34

De beste wensen! Ik wens je alle gezondheid en geluk in dit nieuwe jaar <3 Wat ging deze week toch snel he. Ik had heerlijk een weekje vrij en voelde aan als een super lange vakantie. Ook al was het super druk rond de kerst en voorbereiding van het nieuwe jaar, toch was het even fijn om weg te zijn van werk.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 januari 2018 om 11:27:

Oh wat fijn! Ik heb volgende week vakantie, hoop dat het ook zo relaxed voelt :)

[Beantwoorden]


Door Liset op 2 januari 2018 09:35

Jij ook een gelukkig nieuwjaar! Zo lekker om het bed in de woonkamer neer te leggen he? Dat deden wij ook wel eens toen we nog in een appartement woonden als twintigers ;). Dan is gelijkvloers wonen wel heel handig. En wat draag je een mooi, zwart rugtasje!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 2 januari 2018 10:19

Leuke foto’s! Ik heb op oudjaarsdag ook HP gekeken! En heel toevallig ook deel 1 :D Het blijven echt leuke films vind ik

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 2 januari 2018 10:52

Wat lekker dat jullie samen zo relaxed het nieuwe jaar hebben ingeluid! Soms is dat gewoon heerlijk, niet teveel gedoe maar wel een drankje en vuurwerk op de achtergrond!

[Beantwoorden]


Door Mevrouw Marloes op 2 januari 2018 11:32

Jij ook een gelukkig nieuw jaar!
Jammer dat er een bath bomb vergeten was in je tas te stoppen en dat dat jurkje niet goed zat. Gelukkig was de rest van de tijd wel leuk :)

[Beantwoorden]


Door Vera op 2 januari 2018 14:50

Gelukkig nieuwjaar Vera! Dat ook jou wensen en doelen dit jaar uit mogen komen. Wat een lekker begin van het jaar zo met het bed in de woonkamer. Heerlijk! Heel benieuwd naar wat je gescoord hebt bij de LUSH. Jammer dat er geen online sale was deze keer.

[Beantwoorden]


Door Ivon op 2 januari 2018 22:18

Als mijn vriend en ik samen een brakke dag hebben slepen we ook wel eens alle dekbedden naar de woonkamer, zo fijn haha!

[Beantwoorden]


Door Ester op 3 januari 2018 00:00

Leuke foto’s Vera. Ik vind je sapglas zo mooi! Hou tegenwoordig heel erg van die strakke, geometrische stijl.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 januari 2018 om 11:28:

Cool he! Beetje diamantvormig :)

[Beantwoorden]


Door Nicole antonissen op 3 januari 2018 01:06

Ohhh Harry potter films. Hp films, dacht ff aan wat anders ??

[Beantwoorden]


Door Lisa op 3 januari 2018 12:29

Vera, op de titelafbeelding staat volgens mij Winterfotos #1 ipv #2! Ik weet niet of je dit heel erg vind, maar ik zeg het maar even :)
Gelukkig 2018!

[Beantwoorden]


Door anna op 3 januari 2018 12:40

Super leuk zo’n Harry Potter marathon! Leuke foto’s weer. Ik wens je een heel fijn, gelukkig en gezond 2018!

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 3 januari 2018 13:38

Sfeervol overzicht :) Dat 2018 een heel mooi jaar mag worden met veel plezier en de mensen rondom je heen die je liefhebt!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 3 januari 2018 16:10

Ik vind jou echt zó mooi zonder make-up! Hele lieve, mooie en warme uitstraling. Je huid is ook echt mooi geworden!

(Ik vind je met make-up ook prachtig hoor, maar het staat je allebei heel goed!)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 januari 2018 om 19:42:

Dankjewel, wat super lief!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 3 januari 2018 20:25

Wat een mooi uitzicht zo op het vuurwerk. Ik wil je en natuurlijk Jeffrey ook alle geluk van de wereld wensen en dat je nog maar mooie filmpjes mag maken, leuke blogartikelen en vooral ook gelukkig mag zijn! :)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 3 januari 2018 20:41

Jullie hebben echt een prachtig uitzicht voor al het vuurwerk! leuke manier om oud en nieuw te vieren ook, houd er wel van! Op naar een mooi, gezond en creatief 2018 ;)

[Beantwoorden]


Door Jolanda Van miert op 6 januari 2018 19:00

Gelukkig nieuwjaar verschil groetjes je trouwe volgster

[Beantwoorden]