Etos kerstcollectie | Eerste Indruk

Ik kan niet wachten op Kerst! En met de nieuwe Make It a December to Remember collectie van Etos heb ik er nog meer zin in gekregen. In de Eerste Indruk video van vandaag laat ik je de bomvolle kerstcollectie zien. Van primer met 24K gouden stukjes, tot een oogverblindend highlighter en blush palette en zelfs een unicorn glitter lipstick! Maar er zijn ook producten voor het lichaam, haar en huis. Zoals heerlijke geurkaarsen… Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Deze video is gesponsord door Etos.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored Video | 14 december 2017 | 6 reacties

Reacties

Door femketje op 14 december 2017 07:46

love de hele look :D ook mooie verpakkingen van de producten :3

[Beantwoorden]


Door Loes op 14 december 2017 10:22

Wat een mooie producten, je hebt er een prachtige look mee gemaakt! Ik vind een donkere kleur op het ooglid super mooi, ik zou het ook vaker moeten doen. Persoonlijk houd ik niet zo van metallic lipstick, maar jij kan het wel goed hebben.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 14 december 2017 13:09

Wat ben je toch een leuk mens, wilde ik even zeggen!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 14 december 2017 20:47

Ik werd vorig jaar zo blij van de LE!! Ik heb er dit jaar niets van gekocht en dat ga ik ook niet doen denk ik, maaaar ik vind het tof!

[Beantwoorden]


Door Anne op 15 december 2017 15:59

Wat een leuke producten! Hoe je ze ook gecombineerd hebt, echt wauw!
En die metallic lipstick is ook echt gaaf nu net voor de Kerst!

Ik heb nu zelf een kleine winactie waar je 150 euro shoptegoed voor sieraden kan winnen. Ik heb deze sieraden zelf ook en ze passen super goed bij deze make-up!
https://www.youstyle.nl/blog/win-150-shoptegoed-bij-just-g-concept-store/

[Beantwoorden]


Door Syl op 15 december 2017 17:30

Ik heb nu spijt dat ik de primer als sinterklaascadeau aan mijn schoonmoeder gegeven heb haha.

[Beantwoorden]