Unboxing iPhone X + Eerste Indruk

Toen de iPhone X werd gepresenteerd zat ik te watertanden achter mijn computer en toen hij eindelijk besteld kon worden zat ik vloekend de webshop van Apple keer op keer te verversen. Ik moest even geduld hebben, maar afgelopen week kwam hij eindelijk binnen! In de video van vandaag pak ik de iPhone X uit en vertel ik wat mijn eerste indruk is. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Elektronica, gadgets, muziek etc Video | 23 november 2017 | 23 reacties

Reacties

Door Rosita Elise op 23 november 2017 07:49

Ik ben zooooooo jaloers! Als ik het geld had; had ik m ook gelijk besteld! Maar helaas heb al net een nieuwe MacBook gekocht moeten even sparen nu! Hihi

Have fun ermee Vera!

Liefs!!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 november 2017 om 10:46:

Nieuwe MacBook is ook super leuk! Ik vind de roségouden variant heel mooi ?

[Beantwoorden]


Door femketje op 23 november 2017 07:50

ik ben zelf echt een android lover dus ik betwijfel of ik ooit aan de iphone ga XD maar ik vind zulk soort video’s wel leuk!

[Beantwoorden]


Door Lou op 23 november 2017 08:14

Mooi ding. Maar ik blijf android toch veel vele malen prettiger vinden. Al jaren een ipad, chromebook, ipad en pc met windows en voor mij is android met afstand het prettigst.

[Beantwoorden]


Door Sara op 23 november 2017 08:52

Leuke video, beetje afwisseling! Zelf een Androidfan, ondertussen zo gewoon dus ik zal niet snel meer overschakelen denk ik, maar desalniettemin is wel een heel mooi toestel. Tof dat ‘ie er qua uiterlijk anders uitziet dan de vorige modellen, zal wellicht in gebruik ook weer een pak schelen. Zoals je zei, met ieder nieuw model lijkt weer een hele nieuwe wereld open te gaan :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 november 2017 om 10:47:

Dankjewel Sara!

[Beantwoorden]


Door petra op 23 november 2017 09:07

Wat mooi zeg! Heb je trouwens tips voor leuke iPhone 7+ hoesjes? Ik kan nergens leuk vinden:(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 november 2017 om 10:47:

Moet zeggen dat ik dat ook heel lastig vond, winkels hebben het weinig of niet, of zijn er laat mee :(

[Beantwoorden]


Door Robin op 23 november 2017 09:25

Kan niet nog meer stereotype self-centered millenial zijn dan dit, lekker je geluk zoeken in zulke apparaten.

Zo is alle problematiek toch heel ver weg als je een telefoon van €1100 koopt om een een sms’je als een dier te sturen…

[Beantwoorden]

Madelon antwoordt op 24 november 2017 om 05:52:

Wat een jaloerse reactie is dit. Wat moet een jaloers persoon zich ellendig voelen, wanneer je zo giftig reageert, uit pure jaloezie.

[Beantwoorden]

Antoinette antwoordt op 24 november 2017 om 09:33:

Poeeeh wat een onnodige haat en negativiteit. Laat iedereen lekker in zijn of haar waarde, beste Robin.

[Beantwoorden]

Elke antwoordt op 24 november 2017 om 12:32:

Ik begrijp er ook echt geen ene moer van, maar wat de anderen zeggen; ieder z’n meug.

[Beantwoorden]


Door J op 23 november 2017 10:42

Iedereen moet zelf weten waar hij/zij geluk in zoekt, maar als ik kon kiezen tussen een telefoon van €1100 of een all inclusive vakantie van 2 weken naar een tropische bestemming met mijn man dan is de keuze heel snel gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 23 november 2017 11:03

Pfoeeeh ik zou het bedrag er toch echt niet voor over hebben haha. Maar ik weet wel HOE belangrijk een goede telefoon is die snel werkt. Zeker omdat ik hem zoveel gebruik voor mijn blog en mijn eigen bedrijf! Je kunt in ieder geval weer vooruit :)

[Beantwoorden]


Door Loes op 23 november 2017 12:11

Ah leuk een keer zo’n soort video! Wat is deze iPhone weer prachtig zeg. Toen je hem liet ‘vallen’.. toen schrok ik wel even, haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 november 2017 om 10:47:

Pfff, ik ook. Gelukkig geen krasje ?

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 23 november 2017 13:07

Hij staat zeker op mijn wishlist! Al wacht ik graag even de reviews af na een tijdje in gebruik.

[Beantwoorden]


Door Madelon op 24 november 2017 06:02

Wat een hilarische video is dit. Ik herken je plezier bij het aanschaffen van een nieuwe Iphone. Heeft iemand enig idee of de gezichtsherkenning ook werkt als je een zwaar grieperig onopgemaakt hoofd hebt? Ik neem aan dat je ten alle tijden kan switchen naar het invoeren van een code?

[Beantwoorden]


Door Ivon op 24 november 2017 17:24

Leuke video!! Ik ben ook groooot apple fan, zou niet meer anders willen haha. Ik doe het alleen nog wel met de Iphone 6 ;-)

[Beantwoorden]


Door Linda op 25 november 2017 18:54

Wat een leuke video! Zo leuk te zien hoe enthousiast je bent, ik vind Apple ook geweldig.. Wat maak je een mooie selfies. Veel plezier met je nieuwe telefoon.?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 november 2017 om 09:36:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 26 november 2017 08:05

Ik twijfel zoooo hard want ik vind het design net niet eigenlijk. Ik had er serieus veel meer van verwacht. Zat verdorie met smart te wachten op de oh zo mysterieuze IPhone X, komt dit uit…ik ga denk ik of voor de 8+ of ik wacht op de volgende onthulling. Denk de laatste…

[Beantwoorden]


Door Debby op 28 november 2017 21:26

Leuke video!! Past goed bij jou en je blog dus No worries :):)

[Beantwoorden]