5 tips om dik (in orde) te blijven tijdens de feestdagen | Lichaamstaal

Hoe zorg je dat je slank blijft tijdens de feestdagen? Daar moet ik niks van weten. Hoe blijf je dik (in orde) tijdens de feestdagen? Veel belangrijker! Ik heb een feelgood Lichaamstaal video opgenomen met 5 tips zodat jij je straks goed voelt tijdens alle (kerst)diners, borrels en feestjes. Ik probeer je op weg te helpen. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Het gedeelte over benen scheren is gesponsord door Gillette Venus.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 26 november 2017 | 9 reacties

Reacties

Door femketje op 26 november 2017 10:15

me time is zo belangrijk, niet alleen voor je lichaam maar ook voor je geest om een keer goed te ontstressen! :) en probeer inderdaad gewoon lekker te genieten van de feestdagen, het is precies zoals je zegt, maar 1 periode in het jaar! :3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 november 2017 om 09:38:

Juist! :)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 26 november 2017 12:15

Inderdaad lekker genieten, dat is denk ik het allerbelangrijkste!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 november 2017 om 09:37:

❤️

[Beantwoorden]


Door Jenny op 26 november 2017 13:34

Leuk feelgood filmpje, al blijft voor mij kerstfeest nog steeds de geboorte van Jezus. Dus de boodschap: ‘het gaat puur om genieten’ kan ik niet onderschrijven. Al denk ik wel dat men elkaar steeds meer druk oplegt door er voornamelijk een glamoureus eetfestijn van te maken. Naar de kerstdienst ga ik zelf wel netjes, maar verder ook vooral niet teveel verplichtingen.

[Beantwoorden]


Door Mevrouw Marloes op 26 november 2017 16:58

Je lichaamstaal video’s vind ik echt de beste en fijnste video’s om naar te kijken, Vera! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 november 2017 om 09:39:

Dankjewel Marloes!

[Beantwoorden]


Door Ivon op 27 november 2017 17:57

Goede video! En eigenlijk zegt het de naam al he.. de feestdagen zijn voor, FEEST! En daar hoort streng voor jezelf zijn nou eenmaal niet bij;D
Wat mij betreft de rest van het jaar ook niet hoor. Tuurlijk is goed voor je lichaam zorgen belangrijk, maar daar zegt gewicht of wat dan ook niks over.

[Beantwoorden]


Door Esther op 29 november 2017 15:36

‘Precies geniet van de feestdagen met een dikke bolle toet!’ zeg ik altijd maar! :D Leuke video!

[Beantwoorden]