Adventskalender party: unboxing 3 kalenders!

Zin in een feestje? Je bent uitgenodigd voor mijn adventskalender party! Ik unbox maar liefst 3 bomvolle adventskalenders van Ici Paris XL (Only You), NYX en The Body Shop. Ik laat je de inhoud zien en vertel wat ik de beste/leukste kalender vind. Welke heeft jouw voorkeur? Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 29 november 2017 | 20 reacties

Reacties

Door Rosita Elise op 29 november 2017 08:18

Wat super leuk zeg! Ik heb hem al gekeken; vooral dat lege vakje hoe dan!! hahahaha Die kwastjes zijn idd echt waardeloos! Mij lijkt ook de NYX het leukst; dan heb je allemaal mini lipsticks; in heel veel nieuwe kleuren! En zo kom je misschien achter een kleur die je echt fantastisch vind!

Nicee!!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 29 november 2017 09:05

Het blijft toch altijd een leuke verrassing haha! Ik ben blij dat ik er dit jaar geen heb, omdat ik zo aan het minimaliseren ben. Maar het is een leuk cadeau idee en nog dierproefvrij ook :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 november 2017 om 12:55:

Helemaal mee eens!

[Beantwoorden]


Door femketje op 29 november 2017 09:11

Aaah ik hou van deze tijd van het jaar want dat betekent awesome advent kalenders :D Super leuk video Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 november 2017 om 12:56:

Thanks Femketje!

[Beantwoorden]


Door Britt op 29 november 2017 09:48

Ik heb die van de Body Shop expres niet gekeken, omdat ik die thuis heb liggen en verrast wil worden, maar over die van NYX ben ik heel tevreden, die lijkt me heel tof!

[Beantwoorden]


Door Loes op 29 november 2017 10:04

Zo’n leuke video! Vind vooral de kalender van NYX en TBS heel leuk, die van Ici Paris vind ik een beetje tegen vallen.. Ik heb zelf een kalender van Rituals!

[Beantwoorden]


Door Marjan op 29 november 2017 10:27

Misschien een gekke opmerking, maar ik dacht dat je adventskalenders moest krijgen, maar wanneer krijg je die dan? Want vroeger kreeg ik wel eens een chocoladekalender (en toen we groter waren een kraslot-kalender) in mn schoen, voor december begon zeg maar… Maar koop je dit nu dan voor jezelf..? Want het lijkt me allemaal een beetje duur voor een schoencadeautje :P en ik ben niet jarig in deze tijd ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 november 2017 om 12:56:

Goede vraag, zou het eigenlijk niet weten…

[Beantwoorden]


Door Evelyn op 29 november 2017 10:28

Ik heb zo hard gelachen bij die sponsapplicator! Ik vind het echt een toffe video ♥!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 november 2017 om 12:56:

Dankjewel! :D

[Beantwoorden]


Door Emilie op 29 november 2017 10:47

Dat ze er van die kwastjes insteken, ik was even in shock! hihi. Wat je eruit haalde van bij de TBS kalender was ik een beetje teleurgesteld, omdat er toch een paar dingen uit die van vorig jaar lijken te zijn… Wel leuke video :)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 29 november 2017 11:01

Wat een leuke en super vrolijke video Vera! Die adventkalender van OnlyYou spreekt me niet zo aan maar die van NYX en The Body Shop absoluut wel!!

[Beantwoorden]


Door Suus op 29 november 2017 14:33

Wat zie je er prachtig uit! Wil je een tutorial maken van deze look?

[Beantwoorden]


Door Michelle op 29 november 2017 14:56

Wauw wat veel vakjes! Een super leuke en vrolijke video. Mijn favoriet is de NYX. Hoewel ik het merk zelf niet gebruik kan ik mij voorstellen dat menig lipstick-fan deze kalender geweldig gaat vinden!

[Beantwoorden]


Door Eef op 29 november 2017 15:37

Wauw wat een leuke kalenders voor mij zou nyx t beste zijn ben dol op
Lipsticks.
Zijn die kalenders alleen online te koop????

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 november 2017 om 12:57:

Ook in de winkel!

[Beantwoorden]


Door Manon op 29 november 2017 17:58

Ik heb de adventskalender van tbs ook en die is zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Ivon op 29 november 2017 20:52

Wat een heerlijke video! Ik houd van Advent Kalenders!
Heb zelf die van Essence en van Look Fantastic. Die laatste is zo mooi al qua uiterlijk! Heb ik net iets over op mijn blog gepost. Ben zo benieuwd wat erin zit, want heb mezelf nog 100% in kunnen houden haha!

[Beantwoorden]


Door Anne op 3 december 2017 10:18

Ik vond deze video zoooo leuk!

[Beantwoorden]