Sigma Lip Switch | Eerste Indruk

De holografische lipglosjes van Sigma heb ik eindelijk weten te bemachtigen! Ik laat je de Sigma Lip Switch* in drie kleuren zien. Hoe is het holografische effect? Is het wat ik verwachtte, of valt het vies tegen?Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Muziek: Melle Kuil – Kakatoe

Twitter Facebook
Categorie: Video | 6 juli 2017 | 11 reacties

Reacties

Door Susan op 6 juli 2017 09:10

Wat tof dit zeg! Vind niet alles even mooi, maar er zitten leuke kleuren tussen.

[Beantwoorden]


Door Liset op 6 juli 2017 09:24

In de hulzen ziet het er inderdaad geweldig uit. Ik zou er ook maar naar blijven kijken! Zelf zou ik het niet dragen, maar ik vind het wel een heel tof effect geven. Wel heel leuk voor een festival denk ik. Zeker die met een paarse glans erin.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2017 om 09:15:

Dat ook zeker!

[Beantwoorden]


Door Manon op 6 juli 2017 10:59

Ik zou het zelf niet dragen niet alle kleuren vind ik echt om te dragen

[Beantwoorden]


Door Loes op 6 juli 2017 11:19

Wow, wat een effect! Ik vind het vooral vet voor een feestje of festival, maar zou het niet per se overdag dragen.

[Beantwoorden]


Door Sandra op 6 juli 2017 11:41

Wat cool! Waar heb je ze gescoord als ik vragen mag, want ze zijn overal uitverkocht waar ik kijk?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2017 om 09:15:

Boozyshop!

[Beantwoorden]


Door Emilie op 6 juli 2017 14:37

Op het einde keek ik heel de tijd naar je lippen, hihi! Ik vind vooral dat de “basis” van de drie een effect geeft. Leuke video, ondanks dat je je niet zo lekker voelde.

[Beantwoorden]


Door Merel op 6 juli 2017 15:30

Hele leuke video weer om te kijken, zo fijn hoe eerlijk jij altijd bent in je video’s. Ik ben ook wel benieuwd waar je ze gekocht hebt? Liefs, Merel

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2017 om 09:16:

Dankjewel! heb ze gekocht bij Boozyshop.

[Beantwoorden]


Door Laura op 6 juli 2017 16:33

De eerste heeft toch wel als enige dat echte holografische effect! Die ziet er wel erg vet uit! Die andere zien er in de huls echt super uit, maar toch weinig van terug te zien helaas. Alleen heel veel glans. Bij je laatste uitprobeersel ligt het denk ik ook vooral aan die eerste dat het toch holografisch wordt. Het kwastje lijkt me wel irritant met egaal aanbrengen trouwens.

[Beantwoorden]