Contouren met lipstick

Contouren met lipstick? Ja, dat kan! Het is eigenlijk heel makkelijk en ziet er heel natuurlijk uit. Ik vertel hoe je de juiste kleur kiest en hoe je lipstick mooi aanbrengt zodat het bronzer, blush en zelfs highlighter kan vervangen. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 14 mei 2017 | 12 reacties

Reacties

Door Fie, Hola - Nova op 14 mei 2017 09:56

Het resultaat is erg mooi! Maar ik vind het zo’n zonde van de lipsticks haha

[Beantwoorden]


Door femketje op 14 mei 2017 11:14

oehh het resultaat is echt pretty :D ben alleen bang dat mijn huid daar niet zo vrolijk van wordt :’)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 mei 2017 om 08:53:

Geen huid is natuurlijk hetzelfde, maar ik heb nergens last van gehad.

[Beantwoorden]


Door Anne op 14 mei 2017 13:51

Onwijs mooi resultaat!

[Beantwoorden]


Door Romy op 14 mei 2017 22:22

Leuke video! En je wenkbrauwen ???
Ik had je in de video met Jeffry een vraag gesteld over je foundation.
Zou je misschien een keer een video willen maken over goede lichte foundations? Welke draag je bijvoorbeeld hier ik de video? Deze lijkt wat roze dan nornaal? Misschien de foundations met elkaar vergelijken? Zoals de n1 vam loareal is in vergelijking denk ik best geel dan? (Wat ik in die andere video vroeg?) Because you know the struggle?? haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 mei 2017 om 08:54:

Goed idee Romy, ik schrijf het op!

[Beantwoorden]


Door Laura op 15 mei 2017 00:31

Leuke video! Weer eens wat anders! Ik houd het trouwens denk ik maar bij m’n ‘normale’ producten. Houd ook niet zo van te veel crème producten op m’n gezicht.

[Beantwoorden]


Door Diana op 15 mei 2017 01:33

Haha grappig, mijn moeder deed ook altijd nadat ze haar lippen had gestift een beetje lipstick op haar wangen! Goede oude tijd. :-)

Kleine suggestie; je vraagt echt heel vaak of mensen zich willen abonneren en dat wordt een beetje vervelend, dan spoel ik weer door en dan weer te ver of juist te weinig en denk ik al gauw ‘ach laat maar’ en vergeet ik je vifeao verder te kijken, erg jammer want je maakt leuke filmpjes.
Kun je niet een duidelijke abonneer knop in beeld tonen en even heel kort iets zeggen desnoods?

[Beantwoorden]

Elise antwoordt op 15 mei 2017 om 14:14:

Hoezo is dat vervelend? Dit is Vera haar baan, haar manier om geld te verdienen. Daarvoor is het belangrijk dat ze veel abonnees heeft. Veel mensen vergeten het namelijk om zich te abonneren, en worden er op deze manier aan herinnerd. Daarbij duurt het maar een paar seconden en wat mij betreft niet eens de ‘moeite waard’ om door te spoelen. Ik begrijp het heel goed Vera, en ik hoop dat er nog veel meer mensen op je kanaal abonneren! Dat verdien je zeker :)

[Beantwoorden]

Diana antwoordt op 15 mei 2017 om 16:08:

Beste Elise,
Het wordt in mijn ogen vaak gezegd en er wordt ook lang bij stilgestaan. Als trouwe kijker begint dat (bij mij in ieder geval) te irriteren, vandaar mijn zuggestie of het iets subtieler kon. Uiteraard, het is haar werk. En het neemt niks weg van het feit dat ze zeker meer verdiend, maar het kan ook wat subtieler gevraagd worden.
Dat het bij jou nog niet de ‘moeite waard’ is om door te spoelen wil niet zeggen dat dat voor anderen ook zo geldt, prima dat jij de video door laat spelen maar ik vind het vervelend. Tot slot wil ik nog zeggen, als ik het niet de moeite waard had gevonden om hier iets van te zeggen dan was ik gewoon stoppen met kijken. Integendeel, ik ga naar haar site, en geef een suggestie. Daaruit kan opgemaakt worden dat ik haar videaos wel degelijk leuk vind en wil blijven kijken, wat Vera met mijn suggestie doet is aan haar uiteraard. En wat ik met haar reactie hierop doe ligt weer gehele bij mij.
Al met al, een bericht met goede bedoelingen ter verbetering van de kwaliteit van de filmpjes van Vera.

Groetjes! ;)

[Beantwoorden]


Door Mandy op 15 mei 2017 17:24

Ik vind het een super tof idee en ga het zeker eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Tiffany op 18 mei 2017 21:44

Hele leuke video! Ik heb alleen een vraag die niet echt eraan is gerelateerd. Zou je ook kunnen contouren zonder het gebruik van een foundation? Vanwege mijn gevoelige huid ben ik niet zo dol op foundation.

Groetjes :)

[Beantwoorden]