de Google TAG

Ik ben mega nieuwsgierig. Gebruikt iemand naast mij zijn of haar telefoon, dan is het alsof mijn ogen naar het beeldscherm gezogen worden. Instagram, whatsapp, ik wil meekijken met wat je doet! Misschien zoek je ook wel iets op in Google, iets wat ik sowieso elke dag doe. Ben jij net zo nieuwsgierig als ik, dan heb je geluk. Ik laat je in deze TAG weten wat ik in de zoekmachine opgezocht heb.

Ik heb elke letter in Google ingetypt om te kijken waar ik eerder naar gegoogled heb. De laatste zoekactie van elke letter heb ik hieronder opgeschreven.

Alicejo – Ik vergeet altijd wat de link naar de webshop van Alice & Jo is vanwege de ‘&’ en omdat het vroeger een nog langere, andere naam had. Ik Google het daarom altijd voor de zekerheid.

Bijcard – Mijn creditcard is een Bijenkorf Card en ik weet nooit op welke website ik moet inloggen om mijn saldo etc te zien. Daarom Google ik het weer.

Carmen – Ik was benieuwd of Carmen (het merk van de haartangen) nog interessante tangen had uitgebracht om eventueel in een eerste indruk video te testen.

Dr feelgood – Voor het boeken van een massage, wat ik dan uiteindelijk toch weer niet doe. Geen zin, tijd. Gedoe. Terwijl ik wel van massages hou.

Essence live laugh celebrate – Hier schreef ik al een review over, maar ik zag de collectie maar niet bij Kruidvat liggen. Even op Google zoeken of ik meer info kon vinden (helaas niet).

Fluor bokeh – Voor het maken van mijn thumbnails op YouTube, gebruik ik veel verschillende achtergrondjes met ‘bokeh’ (lichtbolletjes) effect. Voor nieuwe video’s ben ik daarom ook altijd opzoek naar nieuwe achtergrondjes die ik nog niet gebruikt heb.

Giphy – Ik wilde zelf een gifje maken.

Hilfiger Denim Jacket – In de nieuwe Hilfiger Denim collectie zit een wit spijkerjasje dat ik heel gaaf vind. Het is echter een unisex model, waardoor ik bang ben dat hij te baggy is voor mijn figuur. Ik zocht op Google naar duidelijke aanfoto’s.

Iphone 7 plus hoesje – Opzoek naar een leuk hoesje voor mijn telefoon. Lastig te vinden helaas.

Jaclyn Hill House – Zoals ik al zei: ik ben nieuwsgierig.

Kiko – Te lui om de URL in te typen.

Link – Ik wilde naar LinkedIn, maar klikte te vroeg op enter.

Miso soep – Miso soep stond op de menukaart in het restaurant waar ik at en ik was benieuwd naar wat erin zat. Er schijnen alleen nogal wat verschillende varianten van te zijn. In de miso soep die ik bestelde zat bijvoorbeeld geen vis, alleen tofu.

Netflix opzeggen – Oh, dit heb ik niet gegoogled, maar Jeffrey.

OJ Simpson – De docu serie The People v. O. J. Simpson staat op Netflix en móet je echt zien (als je niet net als Jeffrey je abonnement hebt opgezegd). Enorm goede serie en sindsdien ben ik gefascineerd door OJ en de strafzaak. Waardoor ik hem nog steeds af en toe Google om er nog meer over te lezen.

Procenten berekenen – Kan ik zelf niet.

Quarter Magazine – Ik was met Jamie van Quarter Magazine op persreis naar Berlijn geweest. Haar vlogs kende ik al wel, maar haar website eigenlijk nog niet echt. Ff Googlen.

Ray-Ban rb3561 – Ik zag dit model zonnebril bij de opticien en ik vond hem zo tof! Ik was benieuwd naar de variaties en meer informatie over het model.

Sugarpill liquid lip color kim chi – Ook ik Google naar producten voordat ik besluit of ik ze koop. Deze lipkleur kocht ik overigens niet, geen kleur voor mij.

Treatwell – Toch maar wel een massage boeken..?

Ubereats – En eten bestellen.

Vichy deodorant mineral – Ik was geen fan van deze deodorants en zocht naar meer informatie online. Had ik ze misschien verkeerd begrepen of gebruikt?

Whitehilfiger denim jacket – Nog steeds met het jasje van Tommy Hilfiger in mijn hoofd.

Xs4all – Mijn internetprovider. Maar ik heb geen idee waarom ik die opzocht.

YSL college bag – Plaatjes kijken, kijken, kijken. En dan toch kopen?

Zootropolis imdb – Altijd handig, kijken hoe een film gescoord heeft op IMDB voordat je hem aanklikt op Netflix. Deze film kreeg echter wel goede kritieken, maar ik vond er zelf niet zoveel aan en heb hem zelfs niet afgekeken.

Het valt me mee dat ik niks beschamends of genants gegoogled heb, eigenlijk zijn al mijn zoekacties best wel braaf geweest. Ik houd wel echt heel veel van Google, lekker veel opzoeken, plaatjes kijken, informatie lezen.

Oh ja, wil je de tag overnemen, dan kan dat natuurlijk.

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 12 mei 2017 | 33 reacties

Reacties

Door Lou op 12 mei 2017 06:30

Bizar. Niets gezocht over actualiteit, achtergronden, geschiedenis…

[Beantwoorden]

Saske antwoordt op 12 mei 2017 om 10:00:

Google laat volgens mij niet je laatst gezochte trefwoorden, maar hetgeen waar je het meest naar zoekt zien. Ik krijg zelf ook allemaal vrij normale trefwoorden als ik een letter intyp, terwijl ik ook regelmatig naar bepaalde nieuwsberichten zoek en ook veel dingen google als ‘Hoeveel uur slaapt een kat per dag?’ (haha). Ik vind het dus niet zo bizar maar meer dan logisch dat zulke onderwerpen in deze TAG niet naar voren komen. :)

[Beantwoorden]

Saske antwoordt op 12 mei 2017 om 10:25:

En daar wil ik nog even aan toevoegen dat het helemaal niet uitmaakt als Vera zich niet zou interesseren voor dat soort onderwerpen. Ieder z’n eigen ding!

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 13 mei 2017 om 11:54:

Overigens hoef je toch niet te googlen naar nieuws of achtergrond? Dat kan je vaak ook gewoon vinden in nieuwsapps of als je bijv. interessant documentaires kijkt. Vind het een vrij kort door de bocht reactie; laat iedereen in zijn waarde! Je weet niet wat iemand wel of niet bekijkt of waar iemand zich wel of niet in interesseert.

[Beantwoorden]


Door Nicky op 12 mei 2017 06:37

Hoi Vera, volgens mij is bokeh een term over de onscherpte in je foto en gaat het niet over lichtbolletjes? Verder wel interessant om eens te zien wat iemand anders googled!

[Beantwoorden]

Eva Luna antwoordt op 24 mei 2017 om 15:26:

Nee, dat heet tilt shift

[Beantwoorden]


Door Kelly op 12 mei 2017 06:47

Haha leuk om te lezen, dat wil ik ook wel eens proberen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 mei 2017 om 08:51:

Doen!

[Beantwoorden]


Door Susan op 12 mei 2017 07:24

Ooo wat grappig om te zien. Je zoektermen vallen nog mee.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 mei 2017 om 08:51:

Ja he, vond ik ook!

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 12 mei 2017 07:51

Leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Fie, hola nova op 12 mei 2017 07:54

Hahah wat leuk om te lezen, die tag pik ik misschien wel :D

[Beantwoorden]


Door Femke op 12 mei 2017 08:24

Ik heb deze tag ook wel eens gezocht, leuk. Ik denk trouwens dat jij inderdaad maar eens een massage moet gaan boeken ;-).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 mei 2017 om 08:51:

Haha :D

[Beantwoorden]


Door Liset op 12 mei 2017 08:47

Er zit wel een duidelijke lijn in jouw zoektochten :). Veel fashion en make-up! En ja, als ik ook iets in mijn hoofd heb wat ik mooi vind, ga ik er veel over opzoeken op internet. Pinterest is dan favoriet. Kan ik kijken hoe ik dingen moet combineren, haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 mei 2017 om 08:52:

Oja, slim!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 12 mei 2017 09:29

Haha wat een grappige tag!! Ik zou dit ook eens moeten doen, dan krijg je wel een beeld over jezelf haha XD

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 12 mei 2017 09:39

Ah wat een leuke tag zeg! Die ga ik wellicht overnemen!

[Beantwoorden]


Door Eveline Fleur op 12 mei 2017 09:41

Wat een leuke tag! Hahah die hond op het einde.. <3 Ik ben nu wel nieuwsgierig geworden wat ik allemaal google. Ennem.. je gaat Netflix toch niet opzeggen he? ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 mei 2017 om 08:52:

Neeee, ik niet. Maar Jeffrey wel, hebben we samen 1 account.

[Beantwoorden]


Door Loes op 12 mei 2017 10:32

Grappig dit zeg, je googlet hele normale dingen haha!

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 12 mei 2017 10:59

Grappig om te lezen! Maar uhm, waarom zou je in godsnaam Netflix opzeggen?! :’D

[Beantwoorden]


Door nicoleswereld op 12 mei 2017 12:36

Wat grappig om te zien!

[Beantwoorden]


Door Annika - Mrs. Marvelous op 12 mei 2017 13:36

Leuke tag! Wij vonden Zootropolis wel leuk, vooral zoon vond hem briljant. Ik denk dat als ik hetzelfde doe, er niet 1 letter overeen gaat komen, grappig!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 12 mei 2017 13:42

Netflix en chill is life hahaha en dat denim jasje is echt gaaf!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 12 mei 2017 14:51

Leuk om te zien haha! Ik ben ook altijd te lui om een link zelf in te typen zoals bijv van Kiko dus google ik het altijd :’)

[Beantwoorden]


Door Carmen op 12 mei 2017 15:15

Haha wat een mooie zoekopdracht bij C ??!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 mei 2017 om 08:52:

:D

[Beantwoorden]


Door anna op 12 mei 2017 15:35

Haha wat een leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Varenka W op 12 mei 2017 15:44

Haha idd grappig om te lezen

[Beantwoorden]


Door Mariska op 13 mei 2017 09:51

Deze tag kende ik nog niet, wat grappig :P En te lui om url te typen herken ik xD

[Beantwoorden]


Door Mariska op 13 mei 2017 09:54

Deze tag is altijd wel grappig om te lezen :)

[Beantwoorden]


Door Tricia McCoy op 15 mei 2017 15:55

Haha wat een leuke tag! Vind ik ook dat je een massage gewoon moet boeken, wat tijd voor jezelf nemen :)

[Beantwoorden]