MUA Luxe Radiant Illumination Highlighting Kit

Een highlighting kit, met maar liefst zes highlighters, voor een betaalbare prijs. Dat wilde ik zien! Hoe meer highlighter, hoe beter. Combineer ze met elkaar, stapel ze op, het mag allemaal. Ik ging aan de slag met de MUA Luxe Radiant Illumination Highlighting Kit.

Ik review niet zo heel vaak make-up van MUA, terwijl ik het wel een heel leuk merk vind. Sinds kort is er ook eindelijk een filiaal in Amsterdam centrum wat het verkoopt (het speciale Kruidvat In De Stad filiaal), dus hopelijk ga ik het merk daardoor niet zo snel meer vergeten.

Dit product kreeg ik van het PR-bureau van MUA opgestuurd, maar is nu ook te koop bij geselecteerde Kruidvat filialen en in de webshop.

MUA Luxe Radiant Illumination Highlighting Kit € 7,49

1 – 2 – 3
4 – 5 – 6

1 – 2 – 3

De highlighter van de eerste rij zijn voornamelijk mat, hoewel er in de eerste witte tint wel een subtiele glans zit.

4 – 5 – 6

De highlighters van de tweede rij zijn alle drie glanzend. Ik zie het duidelijk, maar het is nog steeds wel subtiel.

Voor – Na
Highlighters 1, 2 en 3 aangebracht

Highlighter 1 heb ik onder mijn ogen aangebracht, highlighter 2 op kin en voorhoofd en highlighter 3 onder mijn jukbeenderen. Ik heb altijd moeite met matte highlighters, want ondanks dat mijn huis heel licht is, heb ik ook veel roodheden. De matte lichte tinten zie je daardoor bijna niet.

4

Higlighter 4 is een koele, glanzende roze tint. Ik heb hem aangebracht op het hoogste punt van mijn jukbeen, maar helaas zie ik van het effect weinig.

5

Deze highlighter heeft een zachte bronskleur. De glans is iets duidelijker, maar de kleur vind ik niet zo mooi zitten op mijn huid.

6

Ai… de laatste highlighter is warm oranje en glanzend, maar zit super vlekkerig en onnatuurlijk.

Wat een tegenvaller is dit. De highlighters zijn poederig, haast onzichtbaar op mijn huid en als ik wel wat zie, dan is dat wat ik zie heel erg vlekkerig. Ik was zo enthousiast toen ik aan deze review begon, maar deMUA Luxe Radiant Illumination Highlighting Kit is niet voor mij weggelegd. Ik wil lekker veel glans zien, warme en koele tinten…

Als je een mooi en betaalbaar highlighter palette zoekt, raad ik je het Sleek Highlighting Palette Solstice aan. Iets duurder, maar veel mooier.

MUA is te koop bij geselecteerde Kruidvat filialen.

Twitter Facebook
Categorie: Low-budget | 3 maart 2017 | 31 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Femke op 3 maart 2017 06:04

Het kitje ziet er zo mooi uit, maar wat jammer dat de highlighters zo tegenvallen!

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 maart 2017 08:19

Hmm je ziet idd bijna niks op je huid.. Zo jammer !

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 3 maart 2017 08:22

in de palette zien de kleuren er heel mooi uit, maar toen je swatches begon te maken dacht ik al: zijn dit nou bronzers of eyeshadows? Er zit niet echt een illuminating effect in deze poeders. Wel heel jammer maar de losse highlighters van MUA zijn wel heel goed die in een witte verpakking zitten! Als deze heel erg tegenvalt moet je anders naar deze gaan kijken (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 maart 2017 om 16:40:

Klopt ja, die zijn te gek!

[Beantwoorden]


Door jonna@burgertrutjes op 3 maart 2017 08:22

Jammer zeg! Gelukkig genoeg andere kitjes die wel een mooi effect geven

[Beantwoorden]


Door Susan op 3 maart 2017 08:23

Oh nee ik vind dit ook niks. Het valt nauwelijks op.

[Beantwoorden]


Door Senn op 3 maart 2017 08:54

Hi there, ik ben nog altijd meeega blij met de Glowcomotion van W7 die je ooit (als dupe voor de Mary Lou?) had laten zien! Very happy mee ;) Heb je heel toevallig de nieuwe Bourjois Healthy Mix foundation al gezien/getest? (er is een nieuw, redelijk licht kleurtje bij, die misschien nèt wel kan.) Wordt gezegd dat hij vergelijkbaar is met Chanel Vitalumiere.

+mini foutje (maar wel een hele grappige) in je tekst, er staat ergens: “ondanks dat mijn huis heel licht is, heb ik ook veel roodheden. De matte lichte tinten zie je daardoor bijna niet.” Ik gok dat daar iets van ‘huid’ ipv huis moet staan? :D x

[Beantwoorden]


Door Sandra op 3 maart 2017 09:06

Wat zonde zeg dat je er zo weinig van ziet. Ik had echt gehoopt dat dit een mooi palette zou zijn, maar helaas. Wel een fijn uitgebreid artikel!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 3 maart 2017 09:14

Jammer, je ziet er echt bijna niks van…

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 3 maart 2017 09:15

Ik hou wel van subtiele glans bij highlighter. Wat jammer dat de highlighter zo vlekkerig en poederig is. oh..

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 3 maart 2017 09:22

Helaas, het was anders een pracht palette geweest.

[Beantwoorden]


Door Irina op 3 maart 2017 10:13

Heel erg jammer zeg! Ik had hier stiekem toch wel hoge verwachtingen van!

[Beantwoorden]


Door Joyce - LemonyLifeNL op 3 maart 2017 10:29

Inderdaad wat jammer dat het zo tegenvalt!

[Beantwoorden]


Door Julie op 3 maart 2017 10:39

Wat een tegenvaller! Ik zag al gelijk bij de swatches dat dit niks voor mij zou worden. Voor mij mag alle glans veel intenser zijn! :-)

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 3 maart 2017 10:46

Zag er veelbelovend uit, zo in het palette, maar een tegenvaller inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Britt op 3 maart 2017 13:13

Ik vind de kleuren inderdaad niet heel geslaagd, jammer, maar er zijn nog zat andere opties gelukkig!

[Beantwoorden]


Door marleen op 3 maart 2017 13:21

Wow, nee wat jammer!
NOrmaal is MUA helemaal prima maar dit valt idd een beetje tegen.

[Beantwoorden]


Door Kimdy op 3 maart 2017 14:46

Het ziet er echt uit als een super mooi palette maar het stel me echt teleur! Jammer zeg.

[Beantwoorden]


Door Loes op 3 maart 2017 15:19

Wat jammer dit zeg, nogal een tegenvaller!

[Beantwoorden]


Door Eef op 3 maart 2017 15:38

Helaas voor deze hoeven we niet naar de winkels te rennen

[Beantwoorden]


Door Maaike op 4 maart 2017 09:07

Wat jammer zeg. MUR heeft er ook eentje zag ik bij de Etos. Die zag er een stuk beter uit dan dit.

[Beantwoorden]


Door anna op 4 maart 2017 10:48

Ohhh wat een tegenvaller, zo zonde! Bij de productfoto’s had ik al een vermoeden dat ze niet zo glanzend zouden zijn. In het product zelf zie je ook bijna geen shimmer!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 maart 2017 om 16:40:

Ik had toch nog stille hoop :(

[Beantwoorden]


Door Mariska op 4 maart 2017 11:00

Het palette ziet er wel mooi uit en de kleuren ook wel. Jammer dat het niks is.

[Beantwoorden]


Door Romy op 4 maart 2017 11:43

Blijft lastig foto’s van highlighter en blush. Jammer dat hij zo tegen valt!

[Beantwoorden]


Door Zelda op 4 maart 2017 13:52

Jammer dat er zo weinig glans te zien is! Fijn dat je het eerlijk op je blog deelt❤

[Beantwoorden]


Door Naomi op 4 maart 2017 14:09

Hi Vera,

Ik reageer niet vaak en wil je dus allereerst even zeggen dat ik je al 7 jaar volg, en dat met heel veel plezier! Je artikelen zijn fijn geschreven, de foto’s zijn prachtig en de content is divers :)

Ik vroeg me alleen af of je de bureaubladachtergronden nog uit zou breiden? Bij het lanceren van de nieuwe look van je website (ondertussen al zo ontzettend lang geleden haha) vond ik dit zo een nieuwe leuke optie, dat ik het jammer vind dat je er niks meer mee lijkt te doen. Als dit uit tijdgebrek is, snap ik het uiteraard heel goed.

Liefs,
Naomi

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 maart 2017 om 16:41:

Ah wat leuk, thanks Naomi! Ik wil ze zeker uitbreiden, maar weet niet zo goed waarmee. Als je een verzoekje hebt, let me know, dan ga ik het regelen!

[Beantwoorden]


Door Emilie op 4 maart 2017 18:18

Spijtig dat die wat tegenvalt.. Wel mooie foto’s en die lipkleur staat je mooi :)

[Beantwoorden]


Door Fie, Hola-Nova op 5 maart 2017 15:44

Wat jammer dat je er (bijna) niks van terugziet op de huid, MUA heeft anders wel leuke producten..

[Beantwoorden]


Door Nicole op 6 maart 2017 11:46

Hmm nee erg jammer! Jammer van de vlekken en de glans is ook ver te zoeken.

[Beantwoorden]