Anastasia Brow Powder Duo Taupe

Mijn moeder gebruikt het wenkbrauwpoeder van Anastasia al jaren. Ik wilde het ook nog heel graag eens proberen, maar het kwam er maar steeds niet van. In 2017 komt daar dan toch eindelijk verandering in! Ik ga met een nieuw wenkbrauwpoeder van Anastasia het jaar in. Vandaag review ik de Brow Powder Duo in Taupe. Happy new brows!

De verpakking van de Brow Powder Duo vind ik mooi. Glimmend zwart plastic en in het midden van de deksel het logo in roségoud. Er is geen ruimte verspild aan een toch-niet-fijn wenkbrauwkwastje, binnenin vind je enkel de twee kleuren poeder en een mini spiegel. Top. De Brow Powder Duo is verkrijgbaar in 11 tinten. Ik mocht een duo uitzoeken en mij leek Taupe de beste keuze.

Anastasia Brow Powder Duo Taupe € 29,95

Ik vind het fijn dat er twee kleuren in zitten, die je kunt mixen en apart van elkaar kunt gebruiken. De eerste tint is aardig licht en ‘blond’, de tweede tint een stuk donkerder en bruiner. Allebei de poeders hebben een warme ondertoon.

Mijn wenkbrauwen zijn met de Anastasia Brow Powder wat minder assig en wat warmer dan ik normaal gewend ben, maar ik vind het effect niet verkeerd staan.

Zo zie je het nog beter, in een complete make-uplook. Niet slecht. Toch twijfel ik nog een beetje of dit echt helemaal de juist combinatie voor mij is.

De poeders in de Brow Powder Duo in Taupe zijn zacht en goed gepigmenteerd. Tekenen en inkleuren gaat makkelijk, maar ook uitborstelen voor een natuurlijker effect is geen probleem. De twee tinten in Taupe passen goed bij elkaar en mixen ook prima. Ik gebruik ze allebei, hoewel ik de donkere tint wel net iets meer aanzet. Mijn wenkbrauwen blijven de hele dag mooi en in vorm.

Hoewel ik nog niet helemaal 100% zeker ben van de kleur (misschien ben ik ook iets te verslaafd aan de Catrice Eyebrow Set) vind ik de Anastasia Brow Powder kwalitatief wel heel goed. Mooi vormgegeven en verkrijgbaar in maar liefst 11 combinaties.

Anastasia is exclusief te koop bij Douglas en online hier* en hier.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 1 februari 2017 | 32 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door nicole op 1 februari 2017 06:10

Wat een mooi kleuren combinatie om te zien zo, ik vind het je erg mooi staan!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 1 februari 2017 06:44

Ik heb deze een hele tijd gebruikt. Helaas vormde die van mij heel erg snel hard pan, waardoor het product nu bijna onbruikbaar is. Ik heb het laagje er inmiddels wel afgeschraapt, maar toch voor zo’n duur product…

[Beantwoorden]

Fenna antwoordt op 2 februari 2017 om 11:28:

Bij mij precies hetzelfde! Ik kan het niet meer gebruiken daardoor’

[Beantwoorden]

Emma antwoordt op 3 februari 2017 om 08:29:

Dit heb ik ook ervaren. Erg jammer, want verder vind ik het een erg mooi product.

[Beantwoorden]


Door Susan op 1 februari 2017 07:15

Ik vind het je prima staan! Fijn review.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 1 februari 2017 07:43

Ik vind het resultaat zeker niet verkeerd!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 1 februari 2017 07:45

Ik vind het je erg mooi staan. Zelf houd ik wat meer van donkere wenkbrauwen, dus dit product is denk ik niet helemaal wat voor mij.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 februari 2017 om 09:08:

Dan kan je een andere kleur pakken!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 1 februari 2017 07:53

Ik vind de kleuren je juist heel mooi staan! Dat warme kun je goed hebben en staat eigenlijk wel natuurlijk. Leuk duo!

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 1 februari 2017 08:25

Zoals Liset ook al zei: je krijgt een heel warme uitstraling van deze kleuren, mooi! De kleur past ook goed bij je ooglook! Malou x

[Beantwoorden]


Door Femke op 1 februari 2017 08:37

Ik vind de kleur juist wel mooi staan bij je :-). Mooi poeder, fijn dat deze in zo veel kleuren verkrijgbaar is.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 1 februari 2017 08:51

Ik vind de kleur erg mooi bij je staan Vera! Fijn dat het product verder ook prettig in gebruik is. Een wenkbrauwproduct van Anastatia staat heel hoog op mijn wishlist!

[Beantwoorden]


Door marleen@burgertrutjes op 1 februari 2017 09:35

Best mooi maar ik zou het geld er nooit voor geven, hihi.
Drie tientjes heb ik ook een vliegticket voor bij Ryanair! Prio’s! :)

[Beantwoorden]


Door Irina op 1 februari 2017 09:39

Ik gebruik de DipBrow Pomade alweer een jaar met veel liefde, maar dit ziet er ook goed uit zeg!

[Beantwoorden]


Door Eveline Fleur op 1 februari 2017 10:57

Heel mooi zeg! Het lijkt me heel fijn ook voor licht haar (ik ben zelf ook blond).

[Beantwoorden]


Door anna op 1 februari 2017 11:04

Ik vind deze kleur je echt mooi staan! Het is denk ik ook maar net wat je gewend bent. De perfecte kleur vinden is echt lastig, vind ik.

[Beantwoorden]


Door Sharon - choosetoshine op 1 februari 2017 11:28

Staat je erg mooi! Zelf vind ik de Anastasia potloden net iets makkelijker in gebruik.

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 1 februari 2017 12:24

Niet verkeerd, al blijf ik toch trouw aan m’n Catrice setje :)

[Beantwoorden]


Door Britt op 1 februari 2017 13:59

Mooi effect vind ik! Ik denk dat de kleuren wel heel er gmooi zullen zijn voor mij, maar ook dat er nog best wat budgettoppers zijn. Mijn huidige wenkbrauwproducten zijn nog lang niet op, dus ik kan nog even vooruit maar ik houd deze in gedachten!

[Beantwoorden]


Door Mieke | mieksmind op 1 februari 2017 15:14

stat je prima! ik ben niet heel enthousiast, voor mij zou het te licht zijn. Ik vind mijn catrice kitje denk ik fijner en beter qua kleur passen

[Beantwoorden]


Door Iris op 1 februari 2017 15:59

Ik was even bang dat je hier negatief over zou zijn aangezien dit naar mijn mening een van de beste wenkbrauwproducten op de markt is, maar het viel mee, hehe. Ik begrijp wel je ding met de kleur. Ik heb zelf ook taupe en neig misschien toch een bruintint om die wat lichter aan te zetten. Echt ‘taupe’ is het niet. Een goede tip is om dit poeder als neuscontour te gebruiken :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 februari 2017 om 09:08:

Dat ga ik ook eens proberen, dank voor de tip!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 1 februari 2017 19:27

Het klinkt goed! Ik heb moeten wennen aan poeder, maar ben er nu wel fan van!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 1 februari 2017 19:46

Lieve Vera, fijne review! Mag ik je een tip geven? Haal een paar haartjes weg aan de binnenkant van je wenkbrauwen. Ik denk dat dat je nog mooier staat. Je blik wordt dan nog opener. Natuurlijk moet je dit zelf weten en ben je sowieso mooi. Maar als professional viel het me op dat ze op dit moment erg dicht bij elkaar staan. Ik dacht ik moet het toch even kwijt. Veel liefs!

[Beantwoorden]


Door Manon op 1 februari 2017 20:09

De kleur staat ontzettend goed bij je

[Beantwoorden]


Door Jonna@burgertrutjesNL op 2 februari 2017 06:53

Ik ben niet zo van de poeders, doe mij maar een potloodje van Catrice voor de wenkies.

[Beantwoorden]


Door Danique op 2 februari 2017 10:50

Ik vind het best een mooi resultaat! Wel snap ik dat je de kleur van het Catrice setje iets mooier vind. Ikzelf ben ook echt dol op het wenkbrauwsetje van Catrice en ik gebruik hem iedere dag!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 2 februari 2017 11:55

De kleur staat je erg goed! Ik denk dat het inderdaad wel een beetje wennen is als je een assige tint gewend bent. Ik gebruikte zelf ook eerst een hele assige poeder (bijna grijzig, dit stond echt heel natuurlijk) maar sinds een tijdje gebruik ik een dipbrow en die is iets warmer.

[Beantwoorden]


Door Romy op 3 februari 2017 16:47

Ik vind hem mooi staan, maar voor mij overtreft ook niets de eyebrow set van Catrice!

[Beantwoorden]


Door Marit op 3 februari 2017 19:28

Hey,
Zelf heb ik ook assige wenkbrauwen en ik heb de kleur ash brown maar die kleur is wel donkerder. Ik vind het wel mooi bij je staan!

[Beantwoorden]


Door Emke op 3 februari 2017 21:06

ik wil ook heel graag producten van Anastasia gebruiken, maar het is toch een investering!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 5 februari 2017 21:22

Wauw ik wist niet dat er zoveel verschillende soorten kleuren waren van Anastasia in deze kitjes! Ik zou er bijna keuze-stress van krijgen! De kwaliteit ziet er wel heel erg goed uit.

[Beantwoorden]