Vichy Replumping Lip Balm + La Roche-Posay Barrier Repairing Cream

Ik zal eerlijk zijn: het liefst schrijf ik over make-up. Vloeibare lipstick, oogverblindende highlighter en paletten met 16 oogschaduwkleuren. Maar vandaag schrijf ik over twee verzorgende producten die de laatste weken favoriet van me zijn geworden. De Vichy Replumping Lip Balm en La Roche-Posay Barrier Repairing Cream.

Vichy lipbalsem gebruik al langer en ik was heel blij toen ik deze nieuwe variant opgestuurd kreeg. De handcrème had ik toevallig onlangs bij iemand waarmee ik een afspraak had al gespot. En gesmeerd. Zij raadde hem me aan omdat ze ook een hele gevoelige huid heeft en ik vaak jeuk/uitslag krijg van handcrème. Ik was dan ook heel blij toen ook deze in het pakket van de lipbalsem zat.

Vichy Replumping Lip Balm € 7,65
La Roche-Posay Barrier Repairing Cream € 8,95

De Replumping Lip Balm van Vichy zit in een charamente perzikkleurige tube. De balsem is geschikt voor droge tot beschadigde lippen en belooft de lippen gedurende de dag gladder en zachter aan te laten voelen. Er zit onder andere bijenwas en centella asiatica in, om de huid van de lippen zo snel mogelijk te herstellen.

Het effect van de lipbalsem is subtiel. De substantie is opvallend mat, wat ik eigenlijk wel prettig vind. Je ziet hem daardoor bijna niet zitten, maar wat werkt-ie goed! Ik heb snel droge lippen en het testen van veel lipstickkleuren vergt vaak ook nogal wat van mijn lippen.

Zijn mijn lippen zoals op de foto erg droog en heb ik veel velletjes, dan smeer ik de lipbalsem ’s ochtends op, ’s middags nog een keer en ’s avonds zijn mijn lippen bijna helemaal hersteld.

De handcrème kende ik al een beetje voordat ik hem echt ging testen. De tube is vrij basic en de handcrème is geurloos. Hoe jammer ik het ook vind dat ik al die handcrèmes met vrolijke tubes en lekkere geuren niet kan gebruiken, ben ik wel heel blij dat ik de La Roche-Posay Barrier Repairing Cream ontdekt heb.

De handcrème trekt heel snel in, voelt totaal niet vettig aan en plakt niet. Wanneer ik naar buiten ga en van buiten, binnenkom, smeer ik mijn handen in en zo houd ik ze de hele dag zacht en verzorgd.

Enorm fijne, verzorgde producten waardoor ik vooral nu het buiten steeds kouder wordt en de verwarming steeds hoger staat, mijn lippen en handen toch zacht en soepel kan houden. De producten zijn ook nog eens heel betaalbaar en allebei te verkrijgen in de apotheek of online. Ik ben er super blij mee en heb zowel de Vichy Replumping Lip Balm als de La Roche-Posay Barrier Repairing Cream in mijn tas zitten.

Vichy Replumping Lip Balm en La Roche-Posay Barrier Repairing Cream zijn te koop bij de apotheek.


Reacties

Door Femke op 23 december 2016 06:11

De producten klinken allebei heel fijn. Vooral naar de lippenbalsem ben ik erg benieuwd. Ik heb van La Roche-Posay een Ciclaplast product, die vind ik ontzettend fijn dus ik kan mezelf goed voorstellen hoe deze handcrème is.

[Beantwoorden]


Door Susan op 23 december 2016 06:45

Vooral de lippenbalsem lijkt mij erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Syl op 23 december 2016 07:12

La Roche Posay heeft heel veel fijne producten. Ik heb met dit merk zelfs mijn vriend aan de huidverzorging gekregen.

[Beantwoorden]


Door Daniëlle Springer op 23 december 2016 07:40

Een goede handcrème en lippenbalsem is nooit verkeerd. Ik ben nog wel opzoek naar een echte goede lippenbalsem, dus misschien is deze wel wat voor mij. Ik merk namelijk dat Labello en EOS etc. wel fijn zijn, maar nog niet intens voedend.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 23 december 2016 07:40

Klinkt als beide hele fijne producten

[Beantwoorden]


Door jonna@burgertrutjes op 23 december 2016 07:51

Die handcreme lijkt me super fijn!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 23 december 2016 08:57

Vichy is een heerlijk merk. Deze twee producten klinken ook weer als toppertjes. Vooral de substantie van de handcrème ziet er lekker romig en verzorgend uit, ideaal voor in de winter.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 23 december 2016 09:38

Oeh klinkt heel erg fijn!!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 23 december 2016 09:55

Het lijken me hele fijne producten!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 23 december 2016 10:32

Thanks voor de tip! Hier ook een gevoelige en erg droge huid, dus dit soort producten kan ik goed gebruiken. De lippenbalsem wil ik absoluut proberen.

[Beantwoorden]


Door nicole op 23 december 2016 11:48

vooral de handcreme lijkt me erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 23 december 2016 13:59

Ik ben best benieuwd naar die lippenbalsem. Ik heb zelf aloë vera lippenbalsem die ook heel fijn is, maar deze ga ik ook een keer proberen gewoon uit nieuwsgierigheid :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 december 2016 om 10:36:

Ik hoop dat hij bevalt! :)

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 23 december 2016 16:45

Mijn lippen laten mij ook in de steek, de scheuren schieten erin. Maar goede lippenbalsem kan nog lastig zijn. Maar ik ben wel benieuwd naar deze. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Varenka W op 23 december 2016 17:24

Ik gebruik deze beide, het zijn inderdaad zulke fijne basic producten.

[Beantwoorden]


Door Karlien - Polished Cats op 23 december 2016 20:52

fijne producten lijkt mij
vooral die lippenbalsem lijkt me handig

liefs
karlien

[Beantwoorden]


Door Liza op 23 december 2016 23:24

Ik vind La Roch Posay ook een heel fijn merk! Ik gebruik daar al een hele tijd producten van.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 24 december 2016 10:51

Het lijken me allebei hele fijne producten!

[Beantwoorden]


Door anna op 24 december 2016 11:03

Wat een fijne producten! Ik ben dol op de producten van Vichy, heb er zelf een nachtcreme van en die bevalt ontzettend goed.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 24 december 2016 17:27

Ik ben al lange tijd groot fan van de gezichtsverzorging van La Roche Posay maar jij hebt me ook erg nieuwsgierig gemaakt naar deze handcrème. Ga ik snel uitproberen!

[Beantwoorden]


Door Iw op 12 januari 2017 16:43

Wat een fijne review! Ik ben zelf fan van natuurlijke cosmetica en gebruik voor mijn handen Nacomi hand crème, bijna alle producten van Nacomi zijn vegan en veel is 100% natuurlijk.

[Beantwoorden]