Terugblik op het jaar | Make-update

In de Make-update van vandaag blik ik terug op 2016, terwijl ik me opmaak. Wat ging er afgelopen jaar wel en niet goed? En hoe kijk ik naar 2017? Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Producten gebruikt:

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup C01 Shell
Urban Decay Naked Skin Concealer Fair Neutral
Essence All About Matt! Fixing Compact Powder
Catrice Eyebrow Set
MAC Eye Brows Fling

MAC Prep + Prime 24-Hour Extend Eye Base
Anastasia Modern Renaissance
Urban Decay Perversion Waterproof Fine-Point Eye Pen
Clinique High Impact Extreme Volume Mascara

NARS Laguna bronzer
MAC Extra Dimension Skinfinish Beaming Blush
Benefit blush Rockateur

MAC Matte Lipstick Velvet Teddy

Twitter Facebook
Categorie: Video | 22 december 2016 | 22 reacties

Reacties

Door Suzanne op 22 december 2016 07:35

Erg leuk om te zien! Mooie look heb je daarnaast ook gemaakt

[Beantwoorden]


Door Mief op 22 december 2016 08:14

Leuke video! Ook een toffe look.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 22 december 2016 08:29

Leuke video en je hebt echt een hele mooie look gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 22 december 2016 08:39

Lieve Vera,
Ik wilde even zeggen dat ik altijd heel erg geniet van je video’s! Je bent heel goed bezig en ik vind het superknap dat je zo open en eerlijk bent. Ik hoop van harte dat je snel wat minder last zult hebben van je angsten en dat 2017 veel moois voor je zal brengen!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 22 december 2016 08:40

Wat een leuke en gezellige video!! Ik ben blij dat je een beter gevoel hebt over dit jaar dan vorig jaar! Ik keek even terug en ik volg je alweer 5 jaar (een van de eerste artikelen die ik me kan herinneren waren met de bruine dip dye in je haar)! Ik kijk altijd met zo veel plezier je video’s en wil je bedanken voor al je leuke artikelen en video’s in 2016. Ik wens je ook alvast een heel mooi 2017 toe, dat je nog veel meer (verdiende) volgers krijgt en dat je op alle vlakken een heel mooi en succesvol jaar gaat beleven.

<3

[Beantwoorden]


Door Marsha op 22 december 2016 09:13

Leuk filmpje! En wat een mooie look heb je gemaakt!

[Beantwoorden]


Door jonna@burgertrutjes op 22 december 2016 09:13

Ik ben je sinds begin dit jaar gaan volgen, mara het voelt alsof ik je al veel langer ken! Leuke video, en wat een mooie look!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 22 december 2016 09:23

Super gezellige video weer Vera! Ik heb ook helemaal zin in de kerstdagen, altijd zo gezellig en sfeervol. Ik vind het dan ook altijd heel jammer dat het zo snel weer over is. Fijn dat je ook met een goed gevoel terug kijkt op het jaar! Je doet alles ook zo goed en werkt er hard voor, dus het is je zo gegund! Hopelijk wordt 2017 net zo een fantastisch jaar, maar dat komt vast helemaal goed <3

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 22 december 2016 11:14

Je klinkt inderdaad helemaal in de holiday spirit, haha. Ik voel het dus echt TOTAAL niet. Ik voel het nooit echt heel hard, maar dit jaar voel ik echt niks. Denk dat het inderdaad goed is dat je je relatietoekomst een beetje hebt losgelaten en niet constant meer denkt over hoe het gaat lopen en wat er gaat gebeuren. Just enjoy the moment and let it all happen!

[Beantwoorden]


Door Charel op 22 december 2016 11:35

Hele leuke video! Zo knus en gezellig hihi!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 22 december 2016 13:21

Wat een leuke en spontane video Vera!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 22 december 2016 15:00

Wat ben je toch een ontzettende lieverd! Ik kijk erg graag naar je video’s en waardeer je oprechtheid. Fijne feestdagen, en vergeet niet om je nog eens om te draaien in je heerlijke warme bed!

[Beantwoorden]


Door anna op 22 december 2016 16:25

Wat een super leuke video, dit soort make-up en klets video’s zijn echt mijn favoriet. Ik word er altijd helemaal zen van als jij je opmaakt haha en wat heb je toch een prachtige wimpers. Ik wens jou ook hele fijne feestdagen toe, jammer altijd als het voorbij is he, we moeten er maar veel van genieten! Ik hoop ook dat je in 2017 lekker doorgaat met je blog en youtube want je bent mijn favoriet <3 En ik vond het heel leuk je dit jaar voor het eerst ontmoet te hebben bij de BG Party én dat ik jouw insider was voor Rimmel!

[Beantwoorden]


Door Mer op 22 december 2016 18:47

Oh my God, je haar is PRACHTIG! Goed om te horen dat je je wat meer op je plek voelt. Ik word altijd zo vrolijk van je video’s, en ben blij dat jij nog zo dicht bij jezelf bent gebleven. Jij bent namelijk een van de weinigen!

[Beantwoorden]


Door Liza op 22 december 2016 19:58

Interessant om allemaal te horen! Ik kan mijzelf ook een laadbloeier noemen. Maar daar is niks mis mee! Hele fijne feestdagen Vera ;D

[Beantwoorden]


Door Fenna op 22 december 2016 20:22

Wat ben je toch lief Vera!! En vanaf 10.10 heb je zooo erg gelijk ! ????

[Beantwoorden]


Door Fenna op 22 december 2016 20:25

En ik wil nog even zeggen dat je een super goede Youtuber bent en je nooit aan jezelf hoeft te twijfelen! Je blijft tenminste bij jezelf en daar kunnen heel veel youtubers een voorbeeld aan nemen!

[Beantwoorden]


Door door op 23 december 2016 13:22

…”even m’n eyeliner doen”… AARGH! Smeert ze dat er zo even nonchalant op, en het zit perfect! Ik doe er tien minuten over, en dan zit het nog steeds schots en scheef. Mag ik eventjes heel jaloers zijn? :)

[Beantwoorden]

hopper antwoordt op 23 december 2016 om 13:55:

Viel mij ook op hoe makkelijk dat er even werd op gekwast ja. Ach als beautyblogger kan het eigenlijk ook niet anders. :p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 december 2016 om 10:36:

Haha, oefening baart kunst!

[Beantwoorden]


Door Linda op 23 december 2016 19:29

Ik wens jou ook hele fijne feestdagen en een heel mooi 2017 toe!

[Beantwoorden]


Door Jard op 24 december 2016 14:56

Dit bracht me nog even extra in de kerstsfeer. Dankjewel :)

[Beantwoorden]