Kylie Jenner Cosmetics | Eerste indruk

Onlangs plaatste ik mijn eerste bestelling in de webshop van Kylie Cosmetics. In de video van vandaag geef ik je mijn eerste indruk van de Kyshadows, Kyliner en Liquid Lipstick. Ik swatch en maak een look met de producten. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 15 december 2016 | 23 reacties

Reacties

Door Susan op 15 december 2016 07:49

Fijne, duidelijke video! Ik ben vooral benieuwd naar de geleyeliner.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 15 december 2016 07:50

Leuke video! Ik vind je haar echt zo ontzettend mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 december 2016 om 09:34:

Dankjewel Suzanne!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 15 december 2016 08:17

Wat een heldere, fijne eerste indruk video!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 15 december 2016 09:30

Mooie producten heb je weten te bemachtigen Vera! Vooral het pigment van het oogschaduw palet vind ik prachtig. Het eindresultaat van de ooglook is ook erg pretty. De lipstick kleur is inderdaad erg bijzonder, maar je kan het wel goed hebben Vera!

[Beantwoorden]


Door Kelly Mulder op 15 december 2016 09:37

Ik ben dol op de lippies van Kylie!

[Beantwoorden]


Door Pearl op 15 december 2016 10:06

Toen ik het oogschaduwpalette zag, dacht ik “mwoah”, maar toen je het aanbracht, wat een mooie pigmentatie, zeg, wauw! Mooie ooglook heb je gemaakt, zeker met de gelliner!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 december 2016 om 09:36:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 15 december 2016 10:23

Ik vind het oogschaduwpalette ook het mooiste van de drie! Maar ik heb dan ook een voorkeur voor burgundy/oranje tinten :). De metal liquid lipstick is bijzonder zeg, ik denk dat ik hem absoluut zou dragen als hij iets bruiner/roder getint zou zijn. Deze kleur is mij helaas iets te robotachtig ;). De look die je gemaakt hebt is wel heel tof!

[Beantwoorden]


Door femketje op 15 december 2016 10:33

ik moet zelf ook nog eens wat van die kylie items scoren :3

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 15 december 2016 11:10

Ik vind de liquid lipstick stiekem mooier als hij een beetje gesleten is..! :)

X Suzanne

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 december 2016 om 09:36:

Ik eigenlijk ook wel…

[Beantwoorden]


Door anna op 15 december 2016 11:45

Wauw, het oogschaduw palette is echt prachtig, wat een pigment! Super mooi. De look die je ermee hebt gemaakt vind ik ook prachtig. De lip kleur is iets minder mijn ding en oogpotlood en eyeliner gebruik ik eigenlijk nauwelijks, hoewel ik het effect wel heel tof vind bij jou!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 15 december 2016 11:45

Wat een prachtige ooglook heb je gemaakt, ik vind het oogschaduw palette erg mooi

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 15 december 2016 12:06

Wat een fijne en uitgebreide video! Ik vind ook vooral het oogschaduwpalette heel mooi. De ooglook die je hebt gemaakt staat je ook echt prachtig! Ik moet wel zeggen dat ik schrok van die dop van de eyeliner; dat vind ik eigenlijk niet kunnen, zeker niet voor die prijs (en voor ons extra duur vanwege de invoerkosten etc).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 december 2016 om 09:36:

Ik ben er inmiddels achter dat je harder moet (door)drukken, dan sluit hij wel!

[Beantwoorden]


Door Lynn op 15 december 2016 12:22

Mooie ooglook heb je gemaakt! Ikzelf ben niet ondersteboven van de producten kwa kleuren. Er is of was ook een cream oogschaduw in Rosegold van Kylie die ik wel graag had willen hebben, maar helaas
. Leuke video weer!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 15 december 2016 14:42

Wauw ik ben echt zo verrast door dat oogschaduw palette. Hij is zo mooi! Super toffe look. De eyeliner en het oogpotlood lijken me ook super fijn. Zoals jij al zei is het effect van de liquid lipstick heel gaaf maar qua kleur is hij zeker eventjes wennen. Niet helemaal mijn smaak!

[Beantwoorden]


Door hopper op 15 december 2016 16:05

Ik dacht dat je in het begin van de video al een kleur had geswatched op je arm, maar aan het kijken was hoe je die ging laten zien. Gelukkig hebben ze wel wat meer pigment! Maar ik vind dit te duur. En idd invoerrechten… En douane kosten komen er soms onverwachts ook nog eens overheen. Toch vind ik dit leuk om naar te kijken. Van mij mogen er nog veel meer eerste indruk video’s komen!

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 15 december 2016 19:59

Je zou eens producten van Colourpop moeten uitproberen. 34 zijn geruchten dat die van Kylie exact hetzelfde zijn. En als ik die doos zie waar het in kwam – precies Colourpop! Een stuk beter betaalbaar en ze hebben soms hele fijne international shipping deals. Hun liquid lipsticks zijn ontzettend fijn!!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 15 december 2016 20:56

Ik vind het er inderdaad ook wel heel mooi uit zien, mooi palette. Had best slechte verhalen gehoord over de producten, dus stiekem dacht ik dat het niks zou zijn.

[Beantwoorden]


Door Britt op 15 december 2016 21:26

Fijne review en hele mooie look heb je ermee gemaakt! Het palette ziet er ontzettend gaaf uit, maar ik denk dat de bruine lipstick niet echt iets voor mij zou zijn. Hij staat wel gaaf, en bijzonder is hij zeker!

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 19 december 2016 11:00

Mooi review, en ook erg duidelijk. Ik ben erg benieuwd naar het oogschaduw palette. Liefs Soraya

[Beantwoorden]