10 x wat ik zou kijken op Netflix als ik jou was

Sommige dagen ben ik meer door Netflix aan het bladeren, opzoek naar iets wat ik wil kijken, dan dat ik daadwerkelijk onderuitgezakt met een bak magnetron popcorn van een leuke film of serie geniet. Er is ook zoveel keuze! Mocht je nu op de bank liggen en je vervelen, heb ik 10 Netflix tips voor je verzameld. Alles is gebaseerd op mijn persoonlijke smaak, maar deel in de comments vooral ook je eigen tips en aanraders!

1. Gilmore Girls: a year in the life

Jaren geleden keek ik het al, wanneer de afleveringen op TV waren. Onlangs heb ik de hele serie van Gilmore Girls voor het eerst helemaal gekeken. Ik bleek me veel dingen verkeerd te herinneren, wat ik eigenlijk alleen maar leuk vond. Nog leuker vond ik dat ik gelijk ‘a Year In The Life’ er achteraan kon plakken. De vier episodes die 10 jaar na het einde van Gilmore Girls, met de oorspronkelijke schrijvers geschoten zijn. Ik zal niks verklappen, maar het is wat mij betreft een must-see als je Gilmore Girls fan bent en wilt weten hoe de serie eigenlijk écht had moeten eindigen.

2. Bo Burnham Make Happy

Een paar maanden geleden tipte een vriend van me de shows van Bo Burnham. Er staan er twee op Netflix: Make Happy en What. What. moet ik nog zien, maar Make Happy heb ik al twee keer achter elkaar gekeken en een aantal van zijn nummers speel ik steeds weer af op YouTube. Bo Burnham is zelf op YouTube begonnen en gebruikt muziek in mijn show ontzettend goed en grappig. Heel herkenbaar én uniek.

3. Zombieland

Ik hou ervan als ik denk dat iets niet bij me past en dat ik het niet leuk zal vinden en dat ik dan word verrast. Op een hele relaxte zondag in bed zette Jeffrey Zombieland op. Ik haat films met zombies, maar deze film vind ik zo tof! Heel grappig, goed tempo en leuke acteurs. Woody Harrelson vind ik geniaal, net als Emma Stone.

4. Alle Twilight films

Al jaren een traditie is dat ik alle Harry Potter films kijk in de kerstvakantie. Ik heb er de tijd voor, kijk elke dag één film en waan me zo helemaal in de tovenaarswereld. De HP films zijn vaak rond de feestdagen op TV, want ze staan helaas momenteel niet (meer) op Netflix. De Twilight films staan er wel allemaal op en vind ik een prima vervanger. Iets meer liefde, leuke vampieren en weervolven. All I want for Christmas…

5. Brooklyn Nine-Nine

Aan een serie beginnen is misschien niet zo heel handig, maar de afleveringen van Brooklyn Nine-Nine zijn kort, kijken vlot weg en ik vind ze echt heel erg grappig. De serie zit heel simpel in elkaar en gaat over een politiebureau in Brooklyn, er is een beetje liefde en actie, maar vooral veel humor.

6. Crazy Stupid Love

Dit is een van mijn favoriete romkoms met Emma Stone en Ryan Gosling. Ryan is een gladde gozer die een slimme tactiek heeft om vrouwen mee naar huis te krijgen. Wanneer hij in een bar Cal ziet zitten die pas is gescheiden, besluit hij hem te helpen. Daar hoort natuurlijk een restyling bij en hij leert hem alle kneepjes van het vak. Ik heb deze film al heel vaak gezien en heb er nog steeds geen genoeg van, vooral wanneer ik even niet zo lekker in mijn vel zit zet ik deze graag op.

7. Catch Me If You Can

Na Romeo + Juliet, is dit mijn favoriete Leonardo DiCaprio film (ben eerlijk gezegd niet zo’n mega Titanic fan, sorry!). Het verhaal van Catch Me If You Can is waargebeurd en vind ik fascinerend. Ook Tom Hanks (yay!) speelt in deze film, die gaat over Frank Abagnale, een jongen die ontzettend goed is in vervalsen. Zich voordoet als piloot, voor grote getalen valse cheques verzilvert en bijna altijd aan de FBI ontkomt.

8. 50/50

Joseph Gorden Levitt vind ik een hele goede acteur en zijn rol in 50/50 vind ik een van zijn mooiste. Na alle romkoms, is deze film serieuzer. Het hoofdpersonage heeft kanker en weet niet of hij zal genezen. Zijn beste vriend (Set Rogen) probeert hem er doorheen te slepen, een heel mooi verhaal. De tragikomedie kijkt prettig weg en voelt hij niet zwaar aan.

9. Horrible Bosses

Een van mijn lievelings films is Horrible Bosses. Deze komische film gaat kort gezegd over drie mannen die hun bazen willen vermoorden. Ontzettend grappig, met een verrassende rol van Jennifer Aniston die ik eigenlijk altijd als Rachel uit Friends zie, behalve in deze film. Maar eigenlijk vind ik elke acteur en elke rol in deze film leuk.

10. Confessions Of a Shopaholic

Mijn laatste tip is Confessions Of a Shopaholic. Deze film heb ik jaren geleden al eens gezien en ik was niet heel erg onder de indruk, maar toen ik hem onlangs op Netflix voorbij zag komen zette ik hem toch maar aan. Hoewel ik geen schulden heb (gelukkig!), begrijp ik de film nu wel beter. Een hele fijne romantische komedie.

Heb jij nog Netflix aanraders?

Twitter Facebook
Categorie: Elektronica, gadgets, muziek etc Lifestyle | 30 december 2016 | 46 reacties

Reacties

Door jonna@burgertrutjes op 30 december 2016 06:56

Na het verrassende einde bij Gilmore Girls ben ik ervan overtuigd dat er een vervolg komt.

[Beantwoorden]


Door Amy op 30 december 2016 06:59

Bedankt voor de tips ????. Er staat zoveeeeel op Netflix dat je door het zoeken niet aans aan het daadwerkelijk ‘kijken’ toekomt. Wat ik je echt kan aanraden is de serie Gran Hotel. Beetje a la Downton Abbey met een vleugje NCIS volgens mijn dochter. Wij zijn compleet verslingerd aan deze Spaanse serie.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2017 om 10:50:

Leuke tip, thanks!

[Beantwoorden]


Door Susan op 30 december 2016 07:26

Ik denk dat ik ook weer eens Twilight ga kijken! Dat is echt zo lang geleden.. Ik blijf team Jacob, haha!

[Beantwoorden]


Door Sara op 30 december 2016 08:24

Ik denk dat ik gilmore girls eens ga proberen! leuk idee om hierover te gaan bloggen trouwens!

[Beantwoorden]


Door Co op 30 december 2016 08:29

Nog een aanrader de serie Masters of sex. Ook op Netflix. Over een gynaecoloog in Amerika jaren vijftig die voor het eerst onderzoek wil gaan doen naar beleving van seksualiteit. Mooi verhaal en serie geeft goed tijdsbeeld.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2017 om 10:50:

Heb ik een aantal afleveringen van gezien, hele interessante serie ook inderdaad.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 30 december 2016 09:24

Ik ben begonnen aan gilmore girls zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Hester op 30 december 2016 10:20

Jaaa Twilight! Ik probeeral een maand een marathon te organiseren (ik heb vroeger alle films gezien en de boeken gelezen dus het was wel een dingetje, vooral door een vriendinnetje van me) maar niemand is er voor in haha.

[Beantwoorden]


Door Eveline Fleur op 30 december 2016 10:41

Brooklyn Nine-Nine klinkt wel echt super leuk! Die kende ik nog niet. En Twilight en Gilmore Girls is natuurlijk super leuk! :)

[Beantwoorden]

Eveline Fleur antwoordt op 30 december 2016 om 10:42:

PS: The Paradise is wat mij betreft een ondergeschoven kindje. Echt een mooie serie!

[Beantwoorden]


Door Roos op 30 december 2016 10:47

Gilmore girls moet ik nog steeds écht een keer gaan kijken!
Mijn Netflix favorieten zijn The Fall en Hannibal, ik ben echt van de thrillers en misdaadseries.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 30 december 2016 12:07

The walking dead. Voor mij echt een favoriet!

[Beantwoorden]

Vanessa antwoordt op 30 december 2016 om 13:23:

Van mij ook! Welk seizoen zit je? Ik seizoen 5 :)

[Beantwoorden]

Joyce antwoordt op 1 januari 2017 om 03:18:

Ik zit alweer te wachten op t laatste deel van seizoen 7 haha. Wachten duurt zolang :(

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 30 december 2016 13:22

Leuk artikel! Ik kijk eigenlijk alleen series op Netflix. Momenteel is The Walking Dead mijn favoriet. Andere series die ik afgelopen jaar heb gezien: The Killing, The Following, Stranger Things en The Get Down.

[Beantwoorden]


Door Esther op 30 december 2016 13:29

The Crown en The Affair zijn ook goede series, echte aanraders voor koude dagen!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 30 december 2016 13:35

Confessions Of A Shopaholic vond ik heel leuk :-) En de nieuwe Gilmore Girls was ook best goed!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 30 december 2016 13:38

De meeste heb ik nog helemaal niet gezien! Bedankt voor de tips, zeker handig in deze barre tijden. :)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 30 december 2016 14:20

Ik heb zelf net The 100 uitgekeken. Echt een ge-wel-dig-e serie! Ik raad je ook de film Stuck In Love aan :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2017 om 10:51:

Thanks, ik voeg ze toe aan mijn lijst!

[Beantwoorden]


Door Romy op 30 december 2016 15:11

Mijn serie tips:
-Arrow, over een rijke playboy die schipbreuk lijd en zich noodgedwongen ontpopt als boogschutter en zo de stad veilig houd.
-Jessica Jones, over een prive detective die probeert haar stalker te stoppen voordat hij de stad terroriseert.
-Suits, een advocaten serie over een bedrieger die door zijn fotografisch geheugen opeens bij het grootste kantoor van newyork beland.
-The Blacklist, een crimineel geeft zich aan en wil met de politie meewerken, op voorwaarde dat hij alleen samenwerkt met Elisabeth Keen.
-Dexter, in het dagelijks leven een brave bloedspetter analist, in zijn vrije tijd een serie moordenaar.
-Modern Family, comedie serie over een familie, onderverdeeld in 3 gezinnen, en hun dagelijkse bizarre gebeurtenissen.

Hoop dat er wat leuks bij zit! X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2017 om 10:52:

Thanks Romy! :D Ik ben al Suits en Modern Family fan. Nog even wachten op nieuwe afleveringen…

[Beantwoorden]


Door Quinty op 30 december 2016 15:24

Nou na 3 jaar zeuren heb ik dan eindelijk ook Netflix. Ik ben beginnen aan de serie Jane The Virgin en ik ben verslaafd. 17 afleveringen in 4 dagen. Zo’n leuke serie is het! Helaas staat alleen seizoen 1 erop en moet ik dus de andere 2 seizoenen online verderkijken ????
Zeker een aanrader als je van comedy en romantiek houdt!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 30 december 2016 16:48

leuke lijst om te kunnen kijken o.a. in de vakantie. op moment kijk Pretty Little Liars waar ik echt Verslaaaaafd aan ben. Echt een aanrader!!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 30 december 2016 17:04

Catch me if you can is zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Mirte op 30 december 2016 18:41

Under The Dome, Prison Break en White Collar zijn mijn absolute favorieten!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 30 december 2016 19:01

Ik heb sinds kort netflix, maar ik vond het eerste seizoen van Once Upon a Time heel erg leuk. Big Bang Theory schijnt ook heel leuk te zijn dus daar ga ik binnenkort mee beginnen.

[Beantwoorden]


Door Manon op 30 december 2016 20:25

I love gilmore girls!

[Beantwoorden]


Door Brigitta op 30 december 2016 22:00

Pretty Little Liars!!! ????????????

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 31 december 2016 09:43

Ik vond zombies ook vreselijk. Maar sinds ik ‘The walking dead’ ben gaan kijken ben ik om. Ik kijk momenteel Breaking Bad. Wat is die serie goed! Aanrader! Verder: Glitch, Frequency, Bates Motel. Ik zal er vast een paar vergeten zijn…

[Beantwoorden]


Door Rachel op 31 december 2016 10:24

haha die plaatjes geweldig.. dat arme oor van die man.. haha
Twilight vond ik ook altijd prima vooral de laatste vond ik echt mooi. Toch vind ik The vampire diaries echt prachtig, het liefdes verhaal, de acteurs.. de actrice die 3 rollen op zich neemt (in de film nog meerdere) echt zo onwijs knap! Zeker de moeite om die ook te gaan kijken. Titanic kan ik trouwens blijven kijken haha en blijf ik bij janken.. drama.

[Beantwoorden]


Door Wendy op 31 december 2016 14:05

Haha die thumb, geweldig!! De helft heb ik al gezien *Netflix verslaafd*

[Beantwoorden]


Door Varenka W op 31 december 2016 21:01

Peaky blinders en orphan black….vooral die laatste is zo spannend

[Beantwoorden]


Door Daphne op 1 januari 2017 01:34

Ahhh ja Crazy Stupid Love is zo’n geweldige film!!!

[Beantwoorden]


Door Romana op 1 januari 2017 11:36

Mijn favoriete: (ik kijk eigenlijk alleen maar series)

Suits
Lost
PLL
Gossip girl
Gilmore girls
Sons of anarchy
Once upon a time
Orphan black
White collar
Persoon of interest
Prison break
Switched at birth

Heb ze eigenlijk allemaal af / wachtend op nieuwe seizoen. Mijn interesse is best variërend maar stuk voor stuk aanraders.

[Beantwoorden]


Door Anne op 1 januari 2017 13:35

Bedankt voor de tips, ik ga zeker Horrible Bosses en Catch me if you can een keer kijken!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 1 januari 2017 13:47

Voor mij blijft How I Met Your Mother toch wel echt m’n favoriet!!

[Beantwoorden]


Door Talitha op 1 januari 2017 19:36

Mijn vriend en ik kunnen nooit een leuke film vinden die we beiden willen zien. Stond op de planning vanavond een film te kijken maar hadden geen idee welke en in uren zoeken had ik niet zoveel zin. Toevallig keek ik ondertussen op je blog en zag ik dit artikel. We hebben horrible bosses gekeken. Leuke film, thanks voor de tip!

[Beantwoorden]


Door Amber op 1 januari 2017 20:13

Heerlijk, zo’n overzicht :-)! Ik denkt dat je White Collar ook heel leuk vindt, als je die serie niet al kent!

[Beantwoorden]


Door L op 2 januari 2017 07:52

Ik ben superverslaafd aan The Good Wife, haha. Verder kijk ik op het moment niets anders :)

[Beantwoorden]


Door Anna op 2 januari 2017 14:53

Ladies… Outlander is alles wat je zoekt. Vleugje Game of thrones, veel romantiek en een lekkere schot in een kilt! Voeg daarbij een flinke dosis humor, prachtige keltische muziek en landschappen toe en je hebt de meest bingeworthy serie op netflix te pakken! (Voor de liefhebbers van historische romans, de boeken zijn ook écht geweldig)

Seizoen 1 staat op netflix, 2 helaas nog niet en seizoen 3 is as we speak in the making (verwachte release datum ergen sin april 2017)

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 2 januari 2017 18:15

ken er vijf van de tien, dus ik heb nog wat te kijken de komende tijd. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 3 januari 2017 14:55

Please like me is ook erg leuk

[Beantwoorden]


Door EliseDingen op 5 januari 2017 09:50

Jaaa Catch Me If You Can is een van mijn favoriete films! We hebben hem Tweede Kerstdag nog gezien. En Brooklyn Nine Nine kijken mijn vriend en ik graag samen. Inderdaad lekker vlot en ik vind die humor echt heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Milotte op 7 januari 2017 19:39

Catch me if you can is ook mijn favoriete film met Leonardo Dicaprio.

[Beantwoorden]